Op zoek naar romantiek?


Publicatie datum:

Enkele tips om gegarandeerd tot romantiek te komen!

Gesponsorde koppelingen

Tips voor pure romantiek

Kun je wel wat romantiek gebruiken in deze donkere en koude tijd? Deze warme tips helpen je de winter door! De winter heeft zijn charme en brengt een hoop gezelligheid met zich mee, boek bijvoorbeeld een weekendje in Winterbergen, bezoek een dag het mooie Amsterdam of boek een hotelkamer met bubbelbad.. Gegarandeerd succes!

Winterdip

Velen krijgen er ieder jaar weer mee te maken, een winterdip. Om dit te voorkomen is de nodige romantiek nodig, romantiek verbreekt de sleur en houdt daarmee de relatie spannend (en ook niet onbelangrijk; het zorgt voor een energieboost en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd!). Er zijn talloze therapieen waarvan wordt beweert dat ze een winterdip doen verdwijnen maar deze zijn vaak kostbaar en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze tips en enige motivatie gaan we de winterdip te lijf!

Sneeuwpret

Skieen, snowboarden, een romantische wandeling door de sneeuw of een sneeuwballengevecht? It is all up to you! Je kunt ervoor kiezen om een weekje op wintersport te gaan of een weekendje naar Winterberg in Duitsland te gaan (voor beginners) maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Kies er dan voor om een dagje naar de kunstsneeuwbaan Bottrot in Duitsland te gaan. Hier kun je voor een kleine €30 een hele dag genieten van de sneeuw inclusief eten en drinken!

Ontbijt op bed

Op een regenachtige en koude winterdag is er niets lekkerder dan de hele dag samen met je geliefde in bed te blijven liggen. Verras je partner, om het nog romantischer te maken, met een heerlijk ontbijt op bed. Een romantische touches aan het ontbijt kun je heel makkelijk geven door bijvoorbeeld een briefje op het dienblad te verstoppen, door brood in hartjes figuurtjes uit te snijden of teken op een gekookt ei 'I Love you'. Laat je fantasie in ieder geval gaan! Tenslotte kunnen jullie deze verrassing alfsuiten met een heerlijke knuffel...

Strandwandeling

Ga de uitdaging eens aan en maak een strandwandeling op een onstuimige dag! Een heerlijke wandeling over het strand terwijl de wind zo hard waait dat jullie beiden niet meer rechtop kunnen staan, niets is aan het eind van deze wandeling is zo aangenaam als een lekker kopje warme chocolademelk een cappucino of een kruidige thee. Geniet van de natuur en van elkaar om vervolgens bij thuiskomst een heerlijk warm bad vol te laten lopen (natuurlijk kan tijdens het badderen een fles champagne niet ontbreken!).

Eikels zoeken

Ook in de wintermaanden kan het bos ontzettend mooi en romantisch zijn. Ook nu zijn er nog genoeg dennenappels en eikels te vinden. Maak er een spel van, wie vindt er de meeste?

P.S. neem de hond mee!

Indoor picknick

Het is nu helaas geen weer om buiten in het gras een romantisch te picknicken. Wees creatief en zorg voor een romantisch picknick binnenshuis. Haal de natuur van buiten naar binnen en steek, als dat mogelijk is, de openhaard aan. Leg wat kussens en kleden op de grond en steek daaromheen nog wat kaarsen aan. Haal in de supermarkt wat romantische ingredienten zoals olijven, aardbeiden met slagroom, druiven en chocolademousse om elkaar steeds wat lekkers te kunnen voeren.

Kerstboom optuigen

Voor één is dit een hel en de ander kijkt hier al weken naar uit, het optuigen van de kerstboom. Zijn jullie een stel dat naar het optuigen van de kerstboom uitkijkt? Tuig hem dan samen op en maak er een klein feestje van. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is (zoals haakjes om de kerstballen aan de te handen en dat het snoer van de verlichting niet in de knoop zit) om kleine irritaties te voorkomen. Verstop voor je partner een briefje of klein cadeautje in de piek en vertel hem/haar tijddens Kerst dat er nog een kleine verrassing is die je hebt verstopt tijdens het optuigen!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Neanderthalers: Bruut en dom?

Neanderthalers staan bekend om hun robuuste, potige bouw en hun manier van overleven in het ijzige klimaat van het prehistorische Europa en delen van Azië. Velen denken dat het slechts domme, brute mensen waren die alleen maar goed waren in het bejagen van de zoogdieren, maar dit was beslist niet zo!

Westerse astrologie: Waterman

Waterman als jouw sterrenbeeld

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

Hephaistos

Wie was de Griekse god Hephaistos en waar stond hij voor?

Bipolaire stoornis en het gevaar van een chronisch depressief beeld

De rol van psychotherapie wordt beschreven in de behandeling van bipolaire stoornissen.

Vrienden op nummer 1

Zijn vrienden de oorzaak van het gedrag van jou zoon of dochter? Lees dit artikel en kom erachter!

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Eetproblemen bij kinderen

Opvoeden in de nieuwe tijd

Van brabbelen naar praten

Spraakontwikkeling van een baby

Inspiratie

Voor velen een mysterie, voor andere iets waar ze dagelijks toegang tot hebben: Inspiratie

Woordspelingen: Wat zijn het precies?

Woordspelingen hebben vaak een komisch effect. Tenminste dat is de bedoeling want sommige zetten je echt aan het denken...

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

Hoe help ik mijn kind om 's nachts zindelijk te worden?

Een artikel over hoe je je kind 's nachts zindelijk krijgt.

Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Het ontstaan van Valentijnsdag

Valentijnsdag lijkt zo vanzelfsprekend, maar hoe is het ontstaan?

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Hoe om te gaan met peuterpuberteit

Opvoeding van peuters in de peuterpuberteit

Inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen: Wat is het en waarom is het nodig?

De 3 soorten Joden

Informatie over 3 soorten Jode

10 gratis tips voor valentijnsdag

10 gratis tips voor Valentijnsdag om je partner mee te verassen

Het Oosten en het Westen

Boedha en de nederlandse nuchterheid

De Gay of ook wel De Homo

A Gay Woman was een Prostitute maar een Gay Man was een Womanizer

Onzekerheid, hoe kan deze kwaal ontstaan en wat kun je ertegen doen?

Iedereen voelt zich af en toe wel eens onzeker. In dit artikel wordt besteed aan het ontstaan ervan, de nadelen/gevolgen en de mogelijke oplossingen

Beoordelingsfouten

Hoe beoordelen wij als mensen anderen en situaties.

Adoptie: de procedure

Hoe ziet een adoptieprocedure er globaal uit? Welke stappen moet je volgen om een kind te kunnen adopteren?