Op zoek naar romantiek?


Publicatie datum:

Enkele tips om gegarandeerd tot romantiek te komen!

Gesponsorde koppelingen

Tips voor pure romantiek

Kun je wel wat romantiek gebruiken in deze donkere en koude tijd? Deze warme tips helpen je de winter door! De winter heeft zijn charme en brengt een hoop gezelligheid met zich mee, boek bijvoorbeeld een weekendje in Winterbergen, bezoek een dag het mooie Amsterdam of boek een hotelkamer met bubbelbad.. Gegarandeerd succes!

Winterdip

Velen krijgen er ieder jaar weer mee te maken, een winterdip. Om dit te voorkomen is de nodige romantiek nodig, romantiek verbreekt de sleur en houdt daarmee de relatie spannend (en ook niet onbelangrijk; het zorgt voor een energieboost en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd!). Er zijn talloze therapieen waarvan wordt beweert dat ze een winterdip doen verdwijnen maar deze zijn vaak kostbaar en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze tips en enige motivatie gaan we de winterdip te lijf!

Sneeuwpret

Skieen, snowboarden, een romantische wandeling door de sneeuw of een sneeuwballengevecht? It is all up to you! Je kunt ervoor kiezen om een weekje op wintersport te gaan of een weekendje naar Winterberg in Duitsland te gaan (voor beginners) maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Kies er dan voor om een dagje naar de kunstsneeuwbaan Bottrot in Duitsland te gaan. Hier kun je voor een kleine €30 een hele dag genieten van de sneeuw inclusief eten en drinken!

Ontbijt op bed

Op een regenachtige en koude winterdag is er niets lekkerder dan de hele dag samen met je geliefde in bed te blijven liggen. Verras je partner, om het nog romantischer te maken, met een heerlijk ontbijt op bed. Een romantische touches aan het ontbijt kun je heel makkelijk geven door bijvoorbeeld een briefje op het dienblad te verstoppen, door brood in hartjes figuurtjes uit te snijden of teken op een gekookt ei 'I Love you'. Laat je fantasie in ieder geval gaan! Tenslotte kunnen jullie deze verrassing alfsuiten met een heerlijke knuffel...

Strandwandeling

Ga de uitdaging eens aan en maak een strandwandeling op een onstuimige dag! Een heerlijke wandeling over het strand terwijl de wind zo hard waait dat jullie beiden niet meer rechtop kunnen staan, niets is aan het eind van deze wandeling is zo aangenaam als een lekker kopje warme chocolademelk een cappucino of een kruidige thee. Geniet van de natuur en van elkaar om vervolgens bij thuiskomst een heerlijk warm bad vol te laten lopen (natuurlijk kan tijdens het badderen een fles champagne niet ontbreken!).

Eikels zoeken

Ook in de wintermaanden kan het bos ontzettend mooi en romantisch zijn. Ook nu zijn er nog genoeg dennenappels en eikels te vinden. Maak er een spel van, wie vindt er de meeste?

P.S. neem de hond mee!

Indoor picknick

Het is nu helaas geen weer om buiten in het gras een romantisch te picknicken. Wees creatief en zorg voor een romantisch picknick binnenshuis. Haal de natuur van buiten naar binnen en steek, als dat mogelijk is, de openhaard aan. Leg wat kussens en kleden op de grond en steek daaromheen nog wat kaarsen aan. Haal in de supermarkt wat romantische ingredienten zoals olijven, aardbeiden met slagroom, druiven en chocolademousse om elkaar steeds wat lekkers te kunnen voeren.

Kerstboom optuigen

Voor één is dit een hel en de ander kijkt hier al weken naar uit, het optuigen van de kerstboom. Zijn jullie een stel dat naar het optuigen van de kerstboom uitkijkt? Tuig hem dan samen op en maak er een klein feestje van. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is (zoals haakjes om de kerstballen aan de te handen en dat het snoer van de verlichting niet in de knoop zit) om kleine irritaties te voorkomen. Verstop voor je partner een briefje of klein cadeautje in de piek en vertel hem/haar tijddens Kerst dat er nog een kleine verrassing is die je hebt verstopt tijdens het optuigen!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Privacy

onze privacy in gevaar

Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Gouden tips om Slapeloosheid door te komen.

Tips om het slechte slapen te doorbreken.

Van brabbelen naar praten

Spraakontwikkeling van een baby

Secret, of logica

Secret, een ophef over logica in een vorm van ongeloof

Een goed hoofdkussen vinden

Slapeloze nachten, pijnlijke schouders, nekklachten en hoofdpijn kunnen allemaal veroorzaakt worden door een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen. Een goed hoofdkussen met de juiste ondersteuning is daarom ook van groot belang voor een gezonde, goede nachtrust.

Waarom doen jonge mannen zulke domme dingen?

Soms staat de tijd even stil en vraag je je af, waarom?

Huis kopen in Belgie, Ja, Nee?

Je wilt graag een huis kopen, is Belgie een goede optie? en waar moet je op letten?

Van kind tot volwassene: de pubertijd

Zelfrespect is belangrijk bij pubers

Datingprofielen vol onwaarheden

Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis datingsites op beoordeling, prijs en meer.

Vrouwen fantaseren vanaf jonge leeftijd over bruiloft

Vrijgezelle vrouwen denken er op jonge leeftijd al over na hoe hun toekomstige bruiloft er uit moet gaan zien.

Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Dino & Mens: Leefden samen?

Men is druk aan het zoeken naar bewijzen voor levende dinosauriërs, vooral de creationisten om de evolutietheorie te ontkrachten. Maar zijn er bewijzen voor het bestaan van dino's tijdens het mensentijdperk?

10 gratis tips voor valentijnsdag

10 gratis tips voor Valentijnsdag om je partner mee te verassen

Een cadeautje vinden

Vind het perfecte cadeautje voor je partner, je ouders of je vrienden.

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

jong en zwanger.

je bent jong en onverwacht zwanger, wat moet je nu doen?

Doelgroep tienermoeders

Tienermoeder in de huidige maatschappij

Westerse astrologie: Stier

Stier als sterrenbeeld

Tips voor een goede relatie

Om op te bouwen of te herbouwen.

Hoe word ik beroemd en rijk?

Iedereen kan beroemd worden, lees hier in dit artikel hoe ook jij beroemd en rijk kan worden.

Echtscheiden en alimentatie

Dit artikel beschrijft waarom alimentatie moet worden betaalt en wat het precies inhoudt..

De trappisten

Het ontstaan van de monniken die uw trappist, die u op een zomerse namiddag op en gezellig terrasje zit te drinken, hebben gebrouwen.

Huismoeder worden of gaan werken?

Kan je een druk gezinsleven combineren met werken?

Ongewenst gedrag stoppen bij jonge kinderen

Hoe stop ik ongewenst gedrag van mijn kind?