Op zoek naar romantiek?


Publicatie datum:

Enkele tips om gegarandeerd tot romantiek te komen!

Gesponsorde koppelingen

Tips voor pure romantiek

Kun je wel wat romantiek gebruiken in deze donkere en koude tijd? Deze warme tips helpen je de winter door! De winter heeft zijn charme en brengt een hoop gezelligheid met zich mee, boek bijvoorbeeld een weekendje in Winterbergen, bezoek een dag het mooie Amsterdam of boek een hotelkamer met bubbelbad.. Gegarandeerd succes!

Winterdip

Velen krijgen er ieder jaar weer mee te maken, een winterdip. Om dit te voorkomen is de nodige romantiek nodig, romantiek verbreekt de sleur en houdt daarmee de relatie spannend (en ook niet onbelangrijk; het zorgt voor een energieboost en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd!). Er zijn talloze therapieen waarvan wordt beweert dat ze een winterdip doen verdwijnen maar deze zijn vaak kostbaar en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze tips en enige motivatie gaan we de winterdip te lijf!

Sneeuwpret

Skieen, snowboarden, een romantische wandeling door de sneeuw of een sneeuwballengevecht? It is all up to you! Je kunt ervoor kiezen om een weekje op wintersport te gaan of een weekendje naar Winterberg in Duitsland te gaan (voor beginners) maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Kies er dan voor om een dagje naar de kunstsneeuwbaan Bottrot in Duitsland te gaan. Hier kun je voor een kleine €30 een hele dag genieten van de sneeuw inclusief eten en drinken!

Ontbijt op bed

Op een regenachtige en koude winterdag is er niets lekkerder dan de hele dag samen met je geliefde in bed te blijven liggen. Verras je partner, om het nog romantischer te maken, met een heerlijk ontbijt op bed. Een romantische touches aan het ontbijt kun je heel makkelijk geven door bijvoorbeeld een briefje op het dienblad te verstoppen, door brood in hartjes figuurtjes uit te snijden of teken op een gekookt ei 'I Love you'. Laat je fantasie in ieder geval gaan! Tenslotte kunnen jullie deze verrassing alfsuiten met een heerlijke knuffel...

Strandwandeling

Ga de uitdaging eens aan en maak een strandwandeling op een onstuimige dag! Een heerlijke wandeling over het strand terwijl de wind zo hard waait dat jullie beiden niet meer rechtop kunnen staan, niets is aan het eind van deze wandeling is zo aangenaam als een lekker kopje warme chocolademelk een cappucino of een kruidige thee. Geniet van de natuur en van elkaar om vervolgens bij thuiskomst een heerlijk warm bad vol te laten lopen (natuurlijk kan tijdens het badderen een fles champagne niet ontbreken!).

Eikels zoeken

Ook in de wintermaanden kan het bos ontzettend mooi en romantisch zijn. Ook nu zijn er nog genoeg dennenappels en eikels te vinden. Maak er een spel van, wie vindt er de meeste?

P.S. neem de hond mee!

Indoor picknick

Het is nu helaas geen weer om buiten in het gras een romantisch te picknicken. Wees creatief en zorg voor een romantisch picknick binnenshuis. Haal de natuur van buiten naar binnen en steek, als dat mogelijk is, de openhaard aan. Leg wat kussens en kleden op de grond en steek daaromheen nog wat kaarsen aan. Haal in de supermarkt wat romantische ingredienten zoals olijven, aardbeiden met slagroom, druiven en chocolademousse om elkaar steeds wat lekkers te kunnen voeren.

Kerstboom optuigen

Voor één is dit een hel en de ander kijkt hier al weken naar uit, het optuigen van de kerstboom. Zijn jullie een stel dat naar het optuigen van de kerstboom uitkijkt? Tuig hem dan samen op en maak er een klein feestje van. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is (zoals haakjes om de kerstballen aan de te handen en dat het snoer van de verlichting niet in de knoop zit) om kleine irritaties te voorkomen. Verstop voor je partner een briefje of klein cadeautje in de piek en vertel hem/haar tijddens Kerst dat er nog een kleine verrassing is die je hebt verstopt tijdens het optuigen!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Dynamiet

Een explosief goedje dat je vast wel kent. Dynamiet! Uitgevonden door Alfred Nobel en één van de bekendste explosieven.

Goddelijke trouw

Bijbelstudie over de Trouw van God

De sociale emotionele ontwikkeling van kind naar volwassen persoon

hoe een kind zich sociaal ontwikkelt

Hoe merk ik dat iemand liegt?

Een verslag over hoe je het opmerkt of iemand liegt.

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Geld verdienen met het opknappen van je huis

hoe je huis op te knappen en er ook nog eens geld mee te verdienen

Hoe hulp bieden na een ongeluk

Je ziet een ongeval gebeuren maar je weet niet wat je moet doen. Na dit artikel zal je wel kunnen ingrijpen

Sociale en specifieke fobie

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Het Oosten en het Westen

Boedha en de nederlandse nuchterheid

Van kind tot volwassene: de pubertijd

Zelfrespect is belangrijk bij pubers

Existentialisme en verantwoordelijkheid

Het existentialisme is een filosofie die over de verantwoordelijkheid van de mens gaat.

Numerologie en geboortedag: 3, 12, 21 en 30

Geboren zijn op de 3e, 12e, 21e en de 30e van de maand

Trap en traplopen

Veiligheid bij trap en traplopen

Je huis en de omgeving

Je huis en de omgeving

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Wat is autisme en wat heeft de theorie of mind er mee te maken?

Wat is autisme en wat zijn de kenmerken van autisme, en wat is de thoerie of mind en wat heeft dat met autisme te maken.

Inspiratie

Voor velen een mysterie, voor andere iets waar ze dagelijks toegang tot hebben: Inspiratie

Tweetaligheid lijkt Alzheimer te vertragen

De ziekte van Alzheimer lijkt later op te treden bij mensen die zich in twee talen kunnen uitten.

co-sleeping in context

literatuuronderzoek naar de effecten van co-sleeping

Datingprofielen vol onwaarheden

Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis datingsites op beoordeling, prijs en meer.

Relatiesleur? Wordt opnieuw verliefd op jouw partner.

Wat kan je doen als je in een relatie zit en je bent een beetje op elkaar uitgekeken? In dit artikel staan tips en nieuwe invalshoeken.

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Doorzettingsvermogen is soms dom

Hoe mijn dochter me een lesje leerde over doorzettingsvermogen

Oud en Nieuw: tradities

Een artikel over de tradities met oud en nieuw.