Westerse astrologie: Steenbok


Publicatie datum:

Steenbok als jouw sterrenbeeld

Gesponsorde koppelingen

Het tiende sterrenbeeld van de Westerse astrologie is de Steenbok. Het begint van 22 december tot en met 20 januari. Dit sterrenbeeld wordt vertegenwoordigd door de planeet Saturnus, gerelateerd aan zaken als geduld, traditie en ervaring.

Dit sterrenbeeld is één van het meest stabiel en meestal serieus. Zij kunnen voortduren zolang noodzakelijk is om een doelstelling te verwezenlijken die zij voor zich hebben bepaald. Algemen positieve karaktereigenschappen zijn praktisch, voorzichtig, ambitieus, gedisciplineerd, geduldig en gereserveerd. Negatieve eigenschappen zijn pessimistisch, vrekkig, aarzelend en zwaarmoedig. Ze houden van betrouwbaarheid, professionalisme, standvastigheid en een doeleinde. Ze vinden wilde schema's, fantasies, banen die nergens opslaan en schande niet leuk.

Ze zijn betrouwbare werknemers op bijna alle beroepen die ze hebben ondernomen. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en aan anderen. Zij streven altijd voor eerlijkheid in hun kritiek voor zichzelf. Zij duren tegen persoonlijke ontbering voort, zettend hun families en/of hun werk vóór hun eigen behoeften en welzijn om hun lange doelstellingen te bereiken terwijl anderen het al lang hebben opgegeven. Zij zijn zorgvuldig van plan om hun ambities te vervullen en kunnen grote resultaten boeken met minimuminspanning en uitgave. Omdat zij goed kunnen organiseren, kunnen zij aan verscheidene projecten gelijktijdig werken. Zij verwachten dat hun ondergeschikten ook even gedisciplineerd zijn zoals hen en dat elke taak wordt uitgevoerd vanuit de hoogste nomen. Zij zijn, niettemin, eerlijk evenals veeleisend. Als er iets mislukt, dan worden ze emotioneel en depressief.

Hun verstand is soms zeer subtiel. Zij denken diep, grondig onderzoekend alle mogelijkheden alvorens over een te beslissen ‘safe' alternatief. Zij hebben goed geheugen en een onverzadigbare maar toch methodische drang naar kennis. In hun persoonlijke verhoudingen zijn zij vaak onbehaaglijk, al dan niet volkomen ongelukkig. Kennissen worden met tact en diplomatie behandeld. Zij maken weinig goede vrienden maar zijn loyaal aan die zij maken, en zij kunnen bittere vijanden worden. Zodra gehuwd, echter, zijn zij gelovig, niettemin geneigd aan jaloersheid. De meeste mensen met dit sterrenbeeld huwen voor het leven. Hun beroepen kunnen met wiskunde of met geld te maken hebben en zij worden sterk aangetrokken naar muziek. Zij kunnen economen, financiers, bankiers, speculanten, contractanten, managers en onroerende goederenmakelaars zijn.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

DNA ontrafeld

De opbouw en structuur van DNA.

De dag dat de wereld vergaat

21-12-2012... Waarom denkt de halve wereld dat de aarde ten onder gaat?

Zuinig en winkelen

Drie tips om te proberen zuininger te winkelen

Huismoeder worden of gaan werken?

Kan je een druk gezinsleven combineren met werken?

Mijn homohuwelijk(3)…de kledingkeuze.

In dit artikel vertel ik over het maken van de juiste kledingkeuze voor mijn homohuwelijk. Daarmee probeer ik antwoord te geven op de vraag of er verschillen zijn tussen het hetero- en homohuwelijk.

Organiseer een top moederdag voor de kersverse moeder!

Je eerst kind is geboren en daarmee een nieuw gezin. Moederdag leent zich uitstekend om dat heugelijke feit te vieren. Plan een onvergetelijke dag voor de nieuwe moeder!

De Travestiet

Travestiet is een persoon die Mannelijk is bij geboorte en een Vrouweijke Gender Identiteit heeft.

Authenticiteit

De definitie van authenticiteit en authenticiteit met betrekking tot de mens.

Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen: Wat is het en waarom is het nodig?

Hou van, leef en deel het (love, live and share)

Wat is er mooier dan kunnen genieten van het leven en het te kunnen delen.

Carriere of thuisblijfmoeder?

Carriere of thuisblijfmoeder? waar dien je rekening mee te houden?

De invloed van het slankheidideaal op meisjes en jonge vrouwen

De invloed van het slankheidideaal op meisjes en jonge vrouwen

Is er een hiernamaals of is de dood het einde?

Iedere keer als er mensen in je directe omgeving overlijden stel je jezelf weer de vraag, “is er een hiernamaals of is de dood het einde?”

Taalontwikkeling en -stimulering 0 tot 5 jaar

de taalontwikkeling en -stimulering van nul tot vijf jaar in het kort

In goede en in slechte tijden

Dit artikel gaat over relaties. Tegenwoordig hebben mensen steeds meer (korte) relaties en lopen steeds meer huwelijken stuk. Hoe komt dit en wat kan eraan gedaan worden?

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.

6 goedkope moederdag ideeën

6 Moederdag cadeau ideeën om je moeder te verwennen met Moederdag

Ontwikkeling baby 6 maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkeling van een baby van 6 maanden

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Sterrenbeeld: Vissen

Beschrijving van het sterrenbeeld Vissen.

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Onzekerheid, hoe kan deze kwaal ontstaan en wat kun je ertegen doen?

Iedereen voelt zich af en toe wel eens onzeker. In dit artikel wordt besteed aan het ontstaan ervan, de nadelen/gevolgen en de mogelijke oplossingen

Hoe zorgt het lichaam ervoor dat er meerdere spermacellen een eicel binnendringen?

Kunnen meerdere spermacellen tegelijk een eicel binnendringen? Zo ja, wat gebeurt er dan? Welke mechanismen voorkomen dat er meer dan één spermacel naar binnen gaat?

Westerse astrologie: Kreeft

Kreeft als sterrenbeeld