Westerse astrologie: Vissen


Publicatie datum:

Vissen als jouw sterrenbeeld

Gesponsorde koppelingen

Het laatste sterrenbeeld in de Westerse astrologie is de Vissen. Het begint van 20 februari tot en met 20 maart. Dit sterrenbeeld wordt vertegenwoordigd door de planeet Neptunus, gerelateerd aan zaken als fantasie en illusie.

Mensen met dit sterrenbeeld zijn zachtaardig, geduldig en buigzaam. Zij hebben vele grootmoedige kwaliteiten en zijn vriendschappelijk, goedhartig, vriendelijk en medelevend, gevoelig voor andermans gevoelens, en reageert met de uiterste sympathie en de tact aan alle lijden die ze tegenkomen. Algemene positieve karaktereigenschappen zijn fantasierijk, gevoelig, medelijdend, vriendelijk, onbaatzuchtig, wereldvreemd, spiritueel, intuïtief en sympathiek. Negatieve eigenschappen zijn ontsnappingsartiest, idealistisch, geheimzinnig, vaag, weinig wilskracht en lichtgelovig. Ze houden van hun eenzaamheid of tijd om te (dag)dromen, mysterie, de grappige en het ‘verdwalen'. Ze vinden voor de hand liggende dingen, kritiek krijgen, rigide disciplines, het niet meer weten wat te doen en geen doel hebben niet leuk.

Het is hen verdiend populair te zijn bij allerlei mensen, gedeeltelijk omdat hun makkelijke, hartelijke aard geen bedreiging vormt aan sterkere karakters. Zij keuren de mensen rond hen en de omstandigheden goed waar ze zich in bevinden dan dat ze moeten aanpassen voor hun eigen gemak. Zij zijn vaker bezorgd met de problemen van anderen dan met die van hun. Deze mensen zijn niet echt praktisch door hun dromerige karakter. Ze zijn geneigd om zich in een droomwereld terug te trekken waar hun kwaliteiten geestelijke tevredenheid kunnen brengen en soms kunnen dat bekendheid en financiële beloning opleveren omdat zij artistiek uiterst begaafd zijn. Zij zijn ook veelzijdig en begipvol, nemen goed waar en luisteren goed, en zijn ontvankelijk aan nieuwe ideeën en atmosferen. Al deze factoren kunnen combineren voor een opmerkelijke creativiteit in literatuur, muziek en kunst.

Zij zijn nooit egoïstisch in hun persoonlijke verhoudingen en geven veel meer dan zij van hun vrienden vragen. Bij een partner zijn de meeste Vissen meer geïnteresseerd in hun mentale en spirituele kanten dan hun fysieke aspecten. Zij zijn niettemin intens loyaal en huiselijk en zullen trouw blijven en hiermee zijn ze makkelijk te misleiden. In hun werkgelegenheid werken zij beter zelfstandig of in ondergeschikte posities. Zij zouden niet in staat zijn zelfs een kleine afdeling te runnen door de ongerustheid dat het gaat mislukken. Door hun sympathie kunnen ze werk vinden in de liefdadigheidsinstellingen, als verplegers die voor de zieken zorgen en als dierenartsen. Vele architecten en advocaten zijn Vissen, en wanneer de creatieve capaciteiten met giften van imitatie en de capaciteit om in te leven worden gecombineerd, vinden ze hun vervulling op het podium. Hun levensles is het leren om grenzen aan te geven en het leren verantwoordelijk te zijn voor zichzelf.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Facebook home: Een nieuwe trend of gaan we te ver?

Facebook home is een nieuwe applicatie van het sociale netwerk Facebook.

Lekker in je vel!

Tips om lekker in mijn vel te zitten en mezelf te zijn!

De allerbeste ideeen voor een geslaagd Valentijnsdag

De allerbeste tips voor een geslaagd Valentijnsdag

Numerologie en geboortedag: 9, 18, 27

Geboren zijn op de 9e, 18e en de 27e van de maand

Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Wicca, een levenswijze.

Wicca is leven in hamonie met de natuur.

Koran Beluisteren Online Populair

Koran beluisteren online word steeds vaker gedaan waarom is dit?

De Dictator

Tiran is in mindere mate autocraat waarbij Dictator niet titulair gebruikt wordt

Obsessief-compulsieve stoornis

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Trap en traplopen

Veiligheid bij trap en traplopen

Sociale en specifieke fobie

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Schulden

Schulden, en niet de juiste hulp

Sterrenbeeld: Weegschaal

Beschrijving van het sterrenbeeld Weegschaal.

Een manier om je liefste wensen te vervullen!

In dit artikel krijg je een goede manier aangereikt om je wensen en je verlangen uit te laten komen!

Een goed hoofdkussen vinden

Slapeloze nachten, pijnlijke schouders, nekklachten en hoofdpijn kunnen allemaal veroorzaakt worden door een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen. Een goed hoofdkussen met de juiste ondersteuning is daarom ook van groot belang voor een gezonde, goede nachtrust.

Het figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

De figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

Ontwikkelingen baby bij twee maanden

Omschrijft de ontwikkelingen van een baby bij twee maanden

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Sterrenbeeld: Stier

Beschrijving van het sterrenbeeld Stier.

Het ontstaan van de sauna

Lees hier alles over de geschiedenis van de sauna

Goede voornemens, ja of nee?

Hebben goede voornemens nut? Waarom slagen of mislukken ze? Praktische tips om je goede voornemens w�l tot een succes te maken.

Adoptie: de procedure

Hoe ziet een adoptieprocedure er globaal uit? Welke stappen moet je volgen om een kind te kunnen adopteren?

Kaizen: Een japanse methode om in kleine stapjes grote veranderingen te kunnen maken

Kaizen is een van oorsprong japanse methode om in kleine stapjes je doel te bereiken

Ga niet voor middelmatigheid!

Creeer je eigen leven. Ga niet voor middelmatigheid!