Westerse astrologie: Vissen


Publicatie datum:

Vissen als jouw sterrenbeeld

Gesponsorde koppelingen

Het laatste sterrenbeeld in de Westerse astrologie is de Vissen. Het begint van 20 februari tot en met 20 maart. Dit sterrenbeeld wordt vertegenwoordigd door de planeet Neptunus, gerelateerd aan zaken als fantasie en illusie.

Mensen met dit sterrenbeeld zijn zachtaardig, geduldig en buigzaam. Zij hebben vele grootmoedige kwaliteiten en zijn vriendschappelijk, goedhartig, vriendelijk en medelevend, gevoelig voor andermans gevoelens, en reageert met de uiterste sympathie en de tact aan alle lijden die ze tegenkomen. Algemene positieve karaktereigenschappen zijn fantasierijk, gevoelig, medelijdend, vriendelijk, onbaatzuchtig, wereldvreemd, spiritueel, intuïtief en sympathiek. Negatieve eigenschappen zijn ontsnappingsartiest, idealistisch, geheimzinnig, vaag, weinig wilskracht en lichtgelovig. Ze houden van hun eenzaamheid of tijd om te (dag)dromen, mysterie, de grappige en het ‘verdwalen'. Ze vinden voor de hand liggende dingen, kritiek krijgen, rigide disciplines, het niet meer weten wat te doen en geen doel hebben niet leuk.

Het is hen verdiend populair te zijn bij allerlei mensen, gedeeltelijk omdat hun makkelijke, hartelijke aard geen bedreiging vormt aan sterkere karakters. Zij keuren de mensen rond hen en de omstandigheden goed waar ze zich in bevinden dan dat ze moeten aanpassen voor hun eigen gemak. Zij zijn vaker bezorgd met de problemen van anderen dan met die van hun. Deze mensen zijn niet echt praktisch door hun dromerige karakter. Ze zijn geneigd om zich in een droomwereld terug te trekken waar hun kwaliteiten geestelijke tevredenheid kunnen brengen en soms kunnen dat bekendheid en financiële beloning opleveren omdat zij artistiek uiterst begaafd zijn. Zij zijn ook veelzijdig en begipvol, nemen goed waar en luisteren goed, en zijn ontvankelijk aan nieuwe ideeën en atmosferen. Al deze factoren kunnen combineren voor een opmerkelijke creativiteit in literatuur, muziek en kunst.

Zij zijn nooit egoïstisch in hun persoonlijke verhoudingen en geven veel meer dan zij van hun vrienden vragen. Bij een partner zijn de meeste Vissen meer geïnteresseerd in hun mentale en spirituele kanten dan hun fysieke aspecten. Zij zijn niettemin intens loyaal en huiselijk en zullen trouw blijven en hiermee zijn ze makkelijk te misleiden. In hun werkgelegenheid werken zij beter zelfstandig of in ondergeschikte posities. Zij zouden niet in staat zijn zelfs een kleine afdeling te runnen door de ongerustheid dat het gaat mislukken. Door hun sympathie kunnen ze werk vinden in de liefdadigheidsinstellingen, als verplegers die voor de zieken zorgen en als dierenartsen. Vele architecten en advocaten zijn Vissen, en wanneer de creatieve capaciteiten met giften van imitatie en de capaciteit om in te leven worden gecombineerd, vinden ze hun vervulling op het podium. Hun levensles is het leren om grenzen aan te geven en het leren verantwoordelijk te zijn voor zichzelf.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Privacy

onze privacy in gevaar

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Beoordelingsfouten

Hoe beoordelen wij als mensen anderen en situaties.

Vrouwen fantaseren vanaf jonge leeftijd over bruiloft

Vrijgezelle vrouwen denken er op jonge leeftijd al over na hoe hun toekomstige bruiloft er uit moet gaan zien.

Geld verdienen met het opknappen van je huis

hoe je huis op te knappen en er ook nog eens geld mee te verdienen

Goed kunnen luisteren

Luistervaardigheden en inlevingsvermogen

Hoe kan ik weten hoe ik moet zoenen?

Het blijft altijd spannend, zoenen voor de eerste keer. De vragen; Wat moet ik doen, Doe ik het wel goed en Doe ik teveel of te weinig spoken door uw hoofd.

Korte beschrijving van de zeven waardensystemen

welke kleur past bij u? een leuk spel om te doen bij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje

Mijn droomhuis in Frankrijk

Super goedkoop vakantiehuisje in Frankrijk, een droomhuis in Frankrijk, daar droom ik al jaren van.

Ja, maar.....

Omgaan met weerstanden in gesprekken.

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Handleeskunde

Kun je aan je handen zien wanneer je laatste uur slaat? Of je binnenkort een nieuwe liefde vindt? Of je rijk wordt?

Interpersoonlijke aantrekkingskracht

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Ik ga uitleggen hoe je je ex eindelijk terug kunt krijgen.

Hoe word ik beroemd en rijk?

Iedereen kan beroemd worden, lees hier in dit artikel hoe ook jij beroemd en rijk kan worden.

Positieve Stimulans

Mensen kunnen tot iets moois in staat zijn als ze maar goed worden gestimuleerd. Gebeurt dat voor iets negatiefs dan kan zo iemand in een negatieve spiraal terecht komen

Doelgroep tienermoeders

Tienermoeder in de huidige maatschappij

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Dynamiet

Een explosief goedje dat je vast wel kent. Dynamiet! Uitgevonden door Alfred Nobel en één van de bekendste explosieven.

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

Seksualiteit

het gedrag dat direct of indirect met de paring samenhangt

Het elastiekje!

Hoe is elastiek onstaan en hoe komen wij eraan?

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

Liefdesverdriet overwinnen

Hoe overwin je de pijn die liefdesverdriet heet?

Goede voornemens

Artikel over goede voornemens, het hoe en waarom met tips.