Gratis naar de film met Filmtest


Publicatie datum:

Je kunt op veel manieren gratis naar de film, de leukste manier om de nieuwste Nederlandse films te zien is.

Gesponsorde koppelingen

Op de website van filmtest.nl staan regelmatig nieuw uit te geven films  waar je je voor kunt aanmelden om gratis, alleen of met een vriend of vriendin, de film te bekijken. De website is van het bedrijf Filmtest, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor diverse film producerende bedrijven nieuwe films beoordeeld. Dit doet zij door een zaal vol met willekeurige mensen naar een nieuwe film te laten kijken. De mensen die dit willen doen kunnen zich gratis aanmelden via de website van filmtest.nl . Aanmelden is gratis en ook het naar de film gaan zelf is gratis. Je moet wel na de film een formulier invullen waarin gevraagd wordt naar jouw mening over de nieuwe film die je hebt bekeken.

gratis naar de film

Filmtest.nl:
Filmtest.nl is initiatief van Paul Verstraeten Communicatie. Paul Verstraeten startte in 2004, vanuit zijn achtergrond als communicatie & marketing manager (onder meer bij het International Film Festival Rotterdam) met Filmtest voor het uitvoeren van testscreenings (Recruited Audience Screenings = vertoningen voor gerecruteerd publiek) voor de diverse Nederlandse film producenten. Hij gaat hierbij als volgt te werk. Een filmproducent biedt hem een nieuwe film aan voor een testvertoning. Paul Verstraeten plaatst, om de benodigde testkijkers te recruteren, de titel van de te bekijken nieuwe film op zijn website Filmtest.nl. Via de website Filmtest.nl kan iedereen, die als testkijker wil fungeren, zich vervolgens aanmelden. Vervolgens wordt op de vooraf vastgestelde datum de nieuwe film vertoond aan het willekeurig gerekruteerde publiek. Na de vertoning vullen de testkijkers een beoordelingsformulier in.

gratis naar de film

Analyse:
Paul Verstraeten heeft in het verleden heel veel verschillende publieks onderzoeken uitgevoerd voor het Nederlandse Filmfonds. De daarin opgedane kennis gebruikt hij nu bij Filmtest om de door de testkijkers ingevulde beoordelingsformulieren van de vertoonde nieuwe films te analyseren. Vanuit deze geanalyseerde resultaten stelt hij voor zijn opdrachtgevers vervolgens gerichte marketingadviezen op. Met deze gerichte marketingadviezen kunnen de opdrachtgevers vervolgens, eventueel in samenwerking met het bedrijf Paul Verstraeten Communicatie, een gerichte mediacampagne voor de nieuwe film starten. De resultaten en de analyses van de publieke kijktest van Filmtest zijn hierbij van groot belang voor de mediacampagne voor de nieuwe film omdat een geslaagde, op de juiste doelgroep gerichte mediacampagne bepalend kan zijn voor het succes van de nieuwe film.

gratis naar de film

Werkterrein:
Filmtest richt zich met name op de categorie van de lange speelfilm. De meest recente, door filmtest geteste en geanalyseerde films zijn; Pizzamaffia, Het geheim, Briefgeheim, Lang en gelukkig, Schemer, Sterke Verhalen, First Mission, Komt een vrouw bij de dokter, Iep, De storm en Alles is liefde.

gratis naar de film

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

De 30 September Movement, Indonesia

G30S ook wel bekend bij de Gestapu for Gerakan September Tiga Puluh ook bekend als de Gestok of Gerakan Satu Oktober

Vatican City

Officiele Italiaanse naam is Citta del Vaticano of meer formeel Stato della Cittá del Vaticano

Wat is 9gag?

Wat houdt 9gag in?

Eerste live zelfmoord in Utopia?

Na een live zelfmoord op Fox ook de eerste live zelfmoord in Utopia?

Reportage of documentaire?

Wat is het verschil tussen een reportage en een documentaire?

Rebirth

In het Oude Egyptische beschaving was Rebirth gebaseerd op Religie, hun geloof in de WederGeboorte ná de dood werd hun drijvende kracht tijdens hun begrafenis rites.

Netflix in een notendop

Eind 2013 werd Netflix met veel kabaal onthaald. De media stonden er bol van: Netflix zou de nieuwe Spotify zijn, maar dan voor films en series. Maar wat is Netflix nu eigenlijk precies?

Like this op Facebook

In dit artikel leest u wat de I Like button inhoud en hoe deze is ontstaan.

Hoe kun je gratis onbeperkt voetbal kijken?

Steeds meer voetbalkanalen zitten achter de decoder, hoe kun je gratis onbeperkt voetbal kijken?

Communicatie anno 2010

De veranderingen binnen de communicatie.

Stemwijzer

Een kritische blik op stemwijzer.

The Shawshank Redemption

Film uit 1994 onder de regie van Frank Darabont

Sociale netwerken

Alles wat je moet weten over sociale netwerken.

Gays op TV

Tegenwoordig zijn homosexuele mannen en lesbische vrouwen erg 'hot' op TV

Een kat met negen levens: Silvio Berlusconi.

De man die het meest aantal keer voor de rechtbank moet komen in de geschiedenis.

The Tourist (2010)

Een filmrecentie van de film 'the tourist'

Friends (tv-serie)

Friends is een Amerikaanse comedy over zes vrienden die zich afspeelt in New York.

Lachend naar de winkel

Werkt humor in reclames?

Facebook, een korte handleiding voor starters

Wat is facebook en hoe werkt het?

How I met your mother: CBS sitcom over vriendschap en de zoektocht naar die ene vrouw.

How I Met Your Mother is een CBS Sitcom die reeds in het zesde seizoen is beland. Het gaat over de zoektocht van Ted Mosby naar de moeder van zijn toekomstige kinderen.

Guerrilla marketing

Wat te weten over guerrilla marketing.

Politici en sociale media

Wat maakt Twitter zo populair dat iedereen het doet? Sinds de oprichting van dit sociale netwerk in 2006 hebben miljoenen mensen zich aangemeld en zijn volop aan het ‘tweeten’ geslagen.

Emoticons.

Emoticons zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze multimedia maatschappij.

Ben je als TV kijker klant of speelbal?

Er is veel discussie over wat publieke zenders nu wel of niet zouden moeten uitzenden. Een aantal hoofdrolspelers zoals de omroepen, de netmanager en de staatsecretaris dueleren naar hartelust. Hoe staat het met de belangrijkste groep in dit speelveld; de kijker of wel de klant?

Wat is het nut van een film forum?

Er zijn diverse forums waar mensen films en televisie programma’s bespreken, wat is het nut van die film forums?