Alles overde nieuwswebsite www.nu.nl


Publicatie datum:

www.nu.nl is één van de populairste websites van Nederland, lees hier alles over www.nu.nl

Gesponsorde koppelingen

Nu.nl is samen met zijn subpagina’s NUzakelijk, NUsport, NUfoto, NUjij, Zie, NUtvgids, NU werk en Meer één van de populairste startpagina’s op vele computers in Nederland. Zowel thuis als op het werk zijn er heel veel mensen die hun dag beginnen met een kijkje op www.nu.nl. Op de startpagina vind je meteen de nieuwsrubrieken Economie, Sport, Techniek, Overig, NU&toen, De laatste video’s op ZIE.nl Op de subpagina NUzakelijk vind je de rubrieken Ondernemen, Beurs, E-Business en Overig met daarnaast het Ondernemersblog. Op de subpagina NUsport vind je natuurlijk als hoofd rubrieken Voetbal, Schaatsen, Autosport en ZIE.NI (sportvideonieuws).

nu.nl

Op de subpagina NUfoto vind je actuele en minder actuele foto’s. Op de subpagina NUjij staan alle nieuwsfeiten gericht op jongeren. Op de subpagina ZIE staan allerlei actuele en minder actuele video’s. Op de subpagina NUtvgids vind je de programmering van Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 6, 7 en 8, Net 5, Veronica, Één, KETNET/canvas, BBC1, 2, 3,4 en BBCWORLD, CNN, Al Jazeera, ARD, WDR, ZDF, Animal Planet, Discovery, National Geographic, Comedy Central, MTV, TCM, Eurosport, ESPN Classic, Extreme Sports, Sport 1, 13TH STREET, SYFY, Film 1 Premiere, Film1 Family, en Eredivisie Live 1. Op de subpagina NUwerk staan de rubrieken Zoek vacatures per branche, Feedback, Nieuwsbrief, Layar (=NUwerk applicatie), Vor werkgevers, NUwerk.nl op Twitter, Topbedrijven, Videopresentatiesen NUwerk.nl linkt ambities. Op de subpagina Meer vind je nog NUlive, NUjournaal, NU&toen, NUreizen en NUbijlage.

Nu.nl kengetallen:
Met een bezoekersaantal van bijna 50.000 unieke bezoekers per maand staat www.nu.nl momenteel in Nederland op nummer zes in de lijst van meest bezochte websites van Nederland. In de wereldranglijst van meest bezochte websites ter Wereld staat www.nu.nl momenteel op de 700ste plaats. De geschatte verkoopwaarde van www.nu.nl ligt, voornamelijk gebaseerd op het aantal unieke bezoekers per maand, op ongeveer €24.000.000. De drie advertenties die de meeste inkomsten per dag genereren op www.nu.nl zijn www.marktplaats.nl (Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en), www.wehkamp.nl (hét online warenhuis van Nederland) en www.anwb.nl (ANWB Wegenwacht bestaat 65 jaar. Profiteer van de aanbiedingen!)

Google maps

Het bedrijf achter nu.nl:
Het bedrijf achter de website www.nu.nl is Ilse Media B.V. Ilse Media B.V. is begonnen in 1996 als het bedrijf achter de eerste Nederlandse zoekmachine Ilse.nl. De naam Ilse staat voor InterLink Search Engine. Ilse Media B.V. werd in 2000 overgenomen door VNU (Verenigde Nederlandse Uitgeversbedrijven). De tijdschriftendivisie va het bedrijf VNU, waar Ilse Media ook onder viel, werd in 2001 vervolgens weer overgenomen door Het finse bedrijf SanomaWSOY. Sindsdien is Ilse Media B.V. onderdeel van de Sanoma Digital Group The Netherlands B.V. Ilse Media B.V. is in de loop van al deze jaren uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Ilse Media B.V. bestaat momenteel uit 160 websites, waarvan de bekendste Schoolbank.nl, NU.nl en Startpagina.nl zijn.

Sanoma

Bedrijfspand:
De hoofdvestiging van Sanoma Digital Group The Netherlands B.V. staat aan de Maassluisstraat 2, 1062GD in Amsterdam. Het is een keurig mooi kantoorpand, ik vind het bijzonder dat je goed moet zoeken naar de bedrijfslogo’s. Deze zitten niet groot aan de gevel bevestigt en staan ook niet groot op het dak maar ze zijn bescheiden bevestigd op de roestvrijstalen adreszuil bij de hoofdingang. De hoofdingang maakt op mij ook een hele gemoedelijke indruk voor een hoofdingang van een wereldcocern. Er staan gezellig kris kras verspreid een twintigtal fietsen voor de hoofdingang waaronder een aantal vrolijke meisjesfietsen met grote plastic manden erop en één fiets met een kinderzitje. Dit zul je denk ik in een ander land niet snel aantreffen voor de hoofdingang van een Sanoma hoofdvestiging.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Amanda Knox; schuldig of niet?

De dood van Merdith Kercher is één van de meest spraakmakende zaken van de 21ste eeuw en daar lijkt gauw weer een hoofdstuk bij te komen.

De werking van de platenspeler

Wat kun je met een platenspeler en hoe werkt het?

Zijn media grenzeloos?

Moet in de media alles worden verteld en getoond, of zijn er grenzen?

Ontwikkelingen rondom Kranten en Dagbladen.

De oorzaken van de dalende oplagecijfers en de toekomst.

Opkomende platforms Tumblr & Path

Opkomende platforms Tumblr & Path

Het ontstaan van SpongeBob SquarePants

In 1999 is de eerste aflevering van SpongeBob in Amerika uitgezonden. Maar wie zijn de stemmen achter de karakters?

Bloggen

Het hoe en waarom van het bloggen.

Bangalijstjes, gaat het te ver?

Er schijnt zelfs een meisje zelfmoord te hebben gepleegd!? Wat klopt en wat niet?

Het ontstaan van The Voice of Holland

De meeste mensen weten dat Roel van Velzen samen met John de Mol de bedenkers zijn van The Voice of Holland. In dit artikel lees je hoe dat is gegaan, maar ook nog vele andere feiten over de juryleden en kandidaten.

Facebook likes - Jou wereld van vind-ik-leuks

Een duim omhoog en de tekst 'vind ik leuk' hoort bij Facebook

Nieuwe media.

het gebruik van nieuwe media is noodzakelijk, maar hoe dan?

Sociale netwerken

Alles wat je moet weten over sociale netwerken.

Let op je online reputatie!

Let op wat je op het internet doet: bescherm je online reputatie!

The good, the bad and the ugly

Western-film uit 1966 met Clint Eastwood, Lee Van Cleef en Eli Wallach

De reanimatie van X-Factor

Aan het vijfde seizoen van de talentenjacht X-Factor, kunnen ook rappers en DJ's deelnemen. De vraag is: passen rappers en DJ's wel in dit programma?

Mystery popstar rood ontmaskerd.

8-11-2010 Mystery popstar rood heeft zich ontmaskerd.

Jongeren en media

In hoeverre wordt de ontwikkeling van de jeugd beïnvloed door de media?

Wat is de kracht van Coby Whitmore romantische liefdes taferelen?

Coby Whitmore bracht vrijende paartjes op een romantische maar nooit expliciet seksuele manier in beeld.

Overval

Overval, het overkomt U?

Timeless Anime deel 1

Timeless Anime gaat over tijdloze Japanse Anime series. Dit artikel zal uit meer delen bestaan.

Nederland Tijdschriftenland.

Trends en ontwikkeling binnen het tijdschriften segment.

Schokkende privacyschending in Nederland

Internetten via je mobieltje, het downloaden van handige app's, of gewoon een dagje naar Rotterdam. Niet zo onschuldig zoals het lijkt!

Vrouw in Beeld wil meer vrouwen in de media

Mediatrainingen speciaal voor vrouwen

Waarom is marktplaats een groot succes geworden?

Hoe marktplaats een groot succes heeft kunnen worden.

Documentaire of fictiefilm?

Wat is het verschil tussen een documentaire en een fictiefilm?