Alles overde nieuwswebsite www.nu.nl


Publicatie datum:

www.nu.nl is één van de populairste websites van Nederland, lees hier alles over www.nu.nl

Gesponsorde koppelingen

Nu.nl is samen met zijn subpagina’s NUzakelijk, NUsport, NUfoto, NUjij, Zie, NUtvgids, NU werk en Meer één van de populairste startpagina’s op vele computers in Nederland. Zowel thuis als op het werk zijn er heel veel mensen die hun dag beginnen met een kijkje op www.nu.nl. Op de startpagina vind je meteen de nieuwsrubrieken Economie, Sport, Techniek, Overig, NU&toen, De laatste video’s op ZIE.nl Op de subpagina NUzakelijk vind je de rubrieken Ondernemen, Beurs, E-Business en Overig met daarnaast het Ondernemersblog. Op de subpagina NUsport vind je natuurlijk als hoofd rubrieken Voetbal, Schaatsen, Autosport en ZIE.NI (sportvideonieuws).

nu.nl

Op de subpagina NUfoto vind je actuele en minder actuele foto’s. Op de subpagina NUjij staan alle nieuwsfeiten gericht op jongeren. Op de subpagina ZIE staan allerlei actuele en minder actuele video’s. Op de subpagina NUtvgids vind je de programmering van Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 6, 7 en 8, Net 5, Veronica, Één, KETNET/canvas, BBC1, 2, 3,4 en BBCWORLD, CNN, Al Jazeera, ARD, WDR, ZDF, Animal Planet, Discovery, National Geographic, Comedy Central, MTV, TCM, Eurosport, ESPN Classic, Extreme Sports, Sport 1, 13TH STREET, SYFY, Film 1 Premiere, Film1 Family, en Eredivisie Live 1. Op de subpagina NUwerk staan de rubrieken Zoek vacatures per branche, Feedback, Nieuwsbrief, Layar (=NUwerk applicatie), Vor werkgevers, NUwerk.nl op Twitter, Topbedrijven, Videopresentatiesen NUwerk.nl linkt ambities. Op de subpagina Meer vind je nog NUlive, NUjournaal, NU&toen, NUreizen en NUbijlage.

Nu.nl kengetallen:
Met een bezoekersaantal van bijna 50.000 unieke bezoekers per maand staat www.nu.nl momenteel in Nederland op nummer zes in de lijst van meest bezochte websites van Nederland. In de wereldranglijst van meest bezochte websites ter Wereld staat www.nu.nl momenteel op de 700ste plaats. De geschatte verkoopwaarde van www.nu.nl ligt, voornamelijk gebaseerd op het aantal unieke bezoekers per maand, op ongeveer €24.000.000. De drie advertenties die de meeste inkomsten per dag genereren op www.nu.nl zijn www.marktplaats.nl (Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en), www.wehkamp.nl (hét online warenhuis van Nederland) en www.anwb.nl (ANWB Wegenwacht bestaat 65 jaar. Profiteer van de aanbiedingen!)

Google maps

Het bedrijf achter nu.nl:
Het bedrijf achter de website www.nu.nl is Ilse Media B.V. Ilse Media B.V. is begonnen in 1996 als het bedrijf achter de eerste Nederlandse zoekmachine Ilse.nl. De naam Ilse staat voor InterLink Search Engine. Ilse Media B.V. werd in 2000 overgenomen door VNU (Verenigde Nederlandse Uitgeversbedrijven). De tijdschriftendivisie va het bedrijf VNU, waar Ilse Media ook onder viel, werd in 2001 vervolgens weer overgenomen door Het finse bedrijf SanomaWSOY. Sindsdien is Ilse Media B.V. onderdeel van de Sanoma Digital Group The Netherlands B.V. Ilse Media B.V. is in de loop van al deze jaren uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Ilse Media B.V. bestaat momenteel uit 160 websites, waarvan de bekendste Schoolbank.nl, NU.nl en Startpagina.nl zijn.

Sanoma

Bedrijfspand:
De hoofdvestiging van Sanoma Digital Group The Netherlands B.V. staat aan de Maassluisstraat 2, 1062GD in Amsterdam. Het is een keurig mooi kantoorpand, ik vind het bijzonder dat je goed moet zoeken naar de bedrijfslogo’s. Deze zitten niet groot aan de gevel bevestigt en staan ook niet groot op het dak maar ze zijn bescheiden bevestigd op de roestvrijstalen adreszuil bij de hoofdingang. De hoofdingang maakt op mij ook een hele gemoedelijke indruk voor een hoofdingang van een wereldcocern. Er staan gezellig kris kras verspreid een twintigtal fietsen voor de hoofdingang waaronder een aantal vrolijke meisjesfietsen met grote plastic manden erop en één fiets met een kinderzitje. Dit zul je denk ik in een ander land niet snel aantreffen voor de hoofdingang van een Sanoma hoofdvestiging.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Aanrader: de film Kaos

De prachtige verhalen van Pirandello verfilmd

Geen huwelijk voor Paris Hilton.

Paris verveelt zicht snel...

Let op je online reputatie!

Let op wat je op het internet doet: bescherm je online reputatie!

Amy Winehouse

De bekende Britse zangeres Amy winehouse is afgelopen zaterdag, 23 juli komen te overlijden. Wat is het verhaal achter deze legende?

Merk

Wat verstaan we onder merken en wat is belangrijk om hierover te weten.

Foltering

Politieke Folteringen kunnen sterk variëren van Sadistische Bevrediging tot aan Interegation

Obama illegale president?

Waar is de officiële geboorteakte van Barack Obama?

Kan het maken van selfies leiden tot een stoornis?

Volgens APA kan het maken van selfies leiden tot een stoornis.

Politieke Gijzelingen

Het praktiseren van Gijzelen, wordt gebruikt in Politieke onderhandelingen.

Hoe maak je leuke kinderfoto's?

Hoe snel de tijd gaat merk je als je zelf kinderen hebt. Bijna zonder er erg in te hebben zijn je kinderen groter, de mooie momenten hebben zich als een kralensnoer aan elkaar geregen.

Sisi - Kaiserin Elisabeth of Österreich

Kaiserin Elisabeth of Österreich 24 December 1837 - 10 September 1898

Hoe word je Dj? Dj worden als professionional

Dj worden met een opleiding tot Dj, waar moet je zijn en wat kan je leren?

Reportage of documentaire?

Wat is het verschil tussen een reportage en een documentaire?

Hoe beschrijf je een doelgroep?

Hoe geef je een goede beschrijving van een doelgroep?

De nieuwe mediarevolutie is in volle gang

“Worden jongeren opgezogen in de Nieuwe Mediarevolutie?”

Het belang van social media, het belang van Facebook, het belang van Twitter

Ook jij bent van groot belang voor de social media als Facebook en Twitter.

Facebook likes - Jou wereld van vind-ik-leuks

Een duim omhoog en de tekst 'vind ik leuk' hoort bij Facebook

Schokkende privacyschending in Nederland

Internetten via je mobieltje, het downloaden van handige app's, of gewoon een dagje naar Rotterdam. Niet zo onschuldig zoals het lijkt!

Waarom lijkt niemand op zijn selfie?

Steeds meer mensen maken selfies van zichzelf maar waarom lijkt niemand op zijn selfie?

Ontwikkeling van media entertainment

Media entertainment van de 17de eeuw tot aan nu.

The good, the bad and the ugly

Western-film uit 1966 met Clint Eastwood, Lee Van Cleef en Eli Wallach

Mag ik alles zeggen?

Mag ik vanwege de vrijheid van meningsuiting alles echt zeggen?

Verborgen boodschappen in reclame

Verborgen of subliminale boodschappen zijn zeer korte signalen die vertoond worden in een film of afbeelding met als doel het gedrag van mensen te beïnvloeden.

Eerste live zelfmoord in Utopia?

Na een live zelfmoord op Fox ook de eerste live zelfmoord in Utopia?

The Shawshank Redemption

Film uit 1994 onder de regie van Frank Darabont