Waarom wordt Grace Helbig (helbsg) zo goed gevonden op Google?


Publicatie datum:

Grace Helbig dankt haar bekendheid vooral aan Youtube, waarom wordt ze zo goed gevonden?

Gesponsorde koppelingen

Grace Helbig close up

Ik vond vanavond Grace Helbig op internet doordat ik met mijn ogen dicht in het google zoekvak een willekeurige zoekterm (helbsg) intikte. Wie is Grace Helbig en waarom wordt ze zo goed gevonden met Google?

Gesponsorde koppelingen

Grace Helbig:
Grace Helbig is op 27 september 1985 in South Jersey geboren als Grace Anne Helbig. Op jonge leeftijd blinkte ze uit in diverse takken van sport. Ze was redelijk succesvol als hardloopster, verspringen en discuswerpen en ze won zelfs een medaille met polstokhoogspringen. De basis voor haar uiteindelijke succes heeft ze gelegd tijdens haar studententijd op het Ramapo College in Mahwah, New Jersey. Daar vormde ze samen met haar vriendin Michelle Akin de comedy groep “Baked Goods” en volgde ze improvisatie lessen aan het “Peoples Improv Theater” in New York. In 2005 bereikte ze bovendien nog de halve finale van de Miss New Jersey VS missverkiezing. Ze haalde uiteindelijk in 2007 haar bachelor in de Hedendaagse Kunsten.

Grace Helbig picknick

Carrière:
Grace Helbig begon haar carrière met het inspreken van een aantal korte animatie filmpjes genaamd “Bedtime Stories”  voor het bekende Amerikaans videokanaal  My Damn Channel. Naar aanleiding van deze samenwerking met Grace Helbig ontdekte de oprichter en CEO van My Damn Channel, Rob Barnett, haar Video Blogs. Rob Barnett was onder de indruk van haar Video Blog en bood haar de kans om haar eigen videoblog tals web serie te hosten op My Damn Channel. Dit werd de web serie genaamd  “DailyGrace”  die op 14 april 2008 in première ging met iedere dag een nieuwe aflevering.   Op 11 oktober 2010 werd de web serie DailyGrace gelanceerd als een eigen YouTube-kanaal . Tegen het einde van december 2013 , had  het kanaal meer dan 2,4 miljoen abonnees vergaard en meer dan 211 miljoen video views behaald op YouTube .

Grace Helbig supergirl

Waarom wordt Grace Helbig (helbsg)  zo goed gevonden?
Heb ik Grace Helbig bij toeval gevonden door blind de zoekterm ” helbsg” in Google in te typen of heeft dit een reden. De zoekterm ” helbsg” geeft 1.160.000 resultaten en vooral bij de afbeelding zoekfunctie bepaald Grace Helbig  90 % van de vind resultaten. De oorzaak hiervoor is dat Google geld verdiend aan de resultaten met Grace Helbig door de reclames die vooraf gaan aan haar dagelijkse (tot nu toe 879) nieuwe video’s. De kans is dus heel groot dat  je het eerst bij deze video terechtkomt.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Let op je online reputatie!

Let op wat je op het internet doet: bescherm je online reputatie!

Televisie: een nieuw medium in een nieuwe maatschappij

De komst van de televisie bracht grote veranderingen teweeg in de samenleving. Nieuwe shows als I Love Lucy werden het gesprek van de dag, de rol van de vrouw veranderde en een ware massaconsumptie werd langzaam in gang gezet.

Gays op TV

Tegenwoordig zijn homosexuele mannen en lesbische vrouwen erg 'hot' op TV

Worden Adsense advertenties met meisjes met grote borsten de trend?

Steeds meer Adsense advertenties bevatten meisjes met grote borsten, wordt dit de nieuwe trend bij Adsense?

Alles overde nieuwswebsite www.nu.nl

www.nu.nl is één van de populairste websites van Nederland, lees hier alles over www.nu.nl