De iPhone 5


Publicatie datum:

De iPhone is sinds 11 juni 2011 drie jaar in Nederland. Sinds die tijd heeft Apple een groot deel van de markt veroverd op het gebied van de mobiele telefoons. De iPhone 5 zal dan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Gesponsorde koppelingen

Wie heeft er tegenwoordig nou geen product van Apple thuis liggen. Iedereen heeft toch wel een iPod, iPad of iPhone. Vooral de laatstgenoemde heeft de afgelopen jaren de standaarden gezet voor de touch screen technologie en de mobiele telefonie.
Iedere keer weer weet Apple ons te betoveren met prachtig design, kwaliteit en innovatie.
Zo ook de nieuwste sensatie van Apple: de iPhone 5.

Release?
Apple heeft het reeds bevestigd: in het derde kwartaal van 2011 zal de wereld kennismaken met een nieuwe iPhone: de iPhone 5. Volgens insiders zal Apple deze nieuwe smartphone aankondigen in begin augustus en zal deze, slechts één maand later, op de markt komen in de Verenigde Staten. Net zoals bij de iPad 2 zullen andere landen in de loop van de maand, na release, de iPhone 5 uitgeven.

Waarom zal Apple nu met de iPhone 5 komen?
Na de verkoop van ongeveer 20 miljoen iPhones het afgelopen kwartaal, zal Apple met een nieuwe release volgend kwartaal een nieuw hoogtepunt bereiken.
Ook nu bekend is dat 50% van de smartphone gebruikers nu zou kiezen voor een iPhone, lijkt de komst van een nieuwe iPhone de laatste stap naar heerschappij op de smartphonemarkt.
Ten slotte heeft Apple inmiddels zo'n 300 machines gekocht om gebogen glas voor het scherm van de telefoon te fabriceren. Apple heeft deze machines zelf gekocht omdat andere fabrikanten machines te duur en onrendabel zouden vinden; de investering is te groot.


De Specs

De belangrijkste bevestigde vernieuwingen van de iPhone 5 zijn op dit moment een groter scherm: 4 Inch. Daarnaast is dit scherm ook verbeterd ten opzichten van de iPhone 4.
Ook heeft de nieuwe iPhone 8 megapixel camera met nieuwe features zoals een panorama functie en een LED-flitser. Dit ten opzichte van de 5 megapixel camera van de iPhone 4. Een gerucht gaat dat er een 3d-camera in deze nieuwe smartphone zou zitten maar hier wil Apple niet op in gaan.
De grootste vernieuwing zal echter een versterkte processor zijn. Geruchten hebben het zelfs over een dual-core processor, maar dat is nog niet zeker. Door deze sterkere processor wordt de iPhone 5 veel sneller dan zijn voorganger en kan hij gemakkelijker meerdere programma's tegelijk afspelen. Daarnaast zal een sterkere processor de iPhone 5 een sterkere positie op de gamingmarkt, door geavanceerdere games.

De geruchten

Zoals gewoonlijk brengt een nieuwe iPhone een berg aan geruchten met zich mee. Zoveel zelfs dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Een aantal geruchten zijn echter sterk en zijn zeer waarschijnlijk.

Een 4g ondersteuning

4g is vrijwel het sterkste internet netwerk wat er bestaat. Het kan zo'n 100 mbps - 1Gbps aan.
Dit betekend dat mobiel internet naar een nieuw niveau getild wordt. Het is daarom goed voor te stellen dat Apple zijn nieuwste vlaggenschip uitrust met een 4g-functie, dit zou het toestel immers een vrijwel unieke functie geven en zorgen voor een groot scala aan nieuwe gebruikers.
Dit gerucht wordt echter ook hier en daar tegengesproken. Het 4g-netwerk is er tot nu toe vrijwel alleen in de Verenigde Staten. In Nederland en in vele andere Europese landen ligt de beschikbaarheid nog zeer laag, ondanks dat er hard aan dit netwerk gebouwd wordt. Een 4g ondersteuning zou de telefoon onnodig duur maken voor de EU.

Zoals altijd is Apple weer één van de allersterkste merken ter wereld. De vibe rondom de iPhone 5 leeft en wordt alleen maar sterker. Vooral nu er steeds meer bevestigd wordt over deze geweldige hardware. Nog heel even wachten en dan kan de iPhone 4 in de kast naast de oude iPods en zit de iPhone 5 in onze broekzak.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Geld verdienen met een eigen website - Artikelen schrijven

Hulp bij het schrijven van een goed artikel voor uw eigen winstgevende website.

Stemwijzer

Een kritische blik op stemwijzer.

De reanimatie van X-Factor

Aan het vijfde seizoen van de talentenjacht X-Factor, kunnen ook rappers en DJ's deelnemen. De vraag is: passen rappers en DJ's wel in dit programma?

Like this op Facebook

In dit artikel leest u wat de I Like button inhoud en hoe deze is ontstaan.

Publiek Versus Commercieel

De verschillen tussen publieke en commerciele omroepen.

Gratis Online tv gids, tv gids vanavond, de tv gids

Gratis TV Gids op Internet. Snel, slim en overzichtelijk. Alle films op tv en primetime overzicht.

Gays op TV

Tegenwoordig zijn homosexuele mannen en lesbische vrouwen erg 'hot' op TV

Lachend naar de winkel

Werkt humor in reclames?

Wie is Tabatha Coffey?

Tabatha Coffey is bekend als de vrouw die noodleidende kapsalons weer op pad helpt, maar wat wil jij nog meer van haar weten?

Vatican City

Officiele Italiaanse naam is Citta del Vaticano of meer formeel Stato della Cittá del Vaticano

Kan het maken van selfies leiden tot een stoornis?

Volgens APA kan het maken van selfies leiden tot een stoornis.

Iedere 2de persoon gratis naar pretpark, musical, theatervoorstelling of evenement met 2 for 1 entertainment Voucher.

Met het 2 for 1 entertainment Voucher is de entree met een onbeperkt even aantal personen voor iedere 2de persoon gratis.

SMS misleiding

Beschrijving van wie er achter de meisjes van plezier zitten die 's nacht op de tv reclame te zien zijn.

Politieke Gijzelingen

Het praktiseren van Gijzelen, wordt gebruikt in Politieke onderhandelingen.

Netflix in een notendop

Eind 2013 werd Netflix met veel kabaal onthaald. De media stonden er bol van: Netflix zou de nieuwe Spotify zijn, maar dan voor films en series. Maar wat is Netflix nu eigenlijk precies?

Hoogdruk of boekdruk

Hoogdruk of boekdruk

Bedruk eenvoudig en snel je leukste bierviltje

Je hoeft vandaag de dag geen Heineken, Amstel of Grolsch meer te heten om te kunnen pronken met je eigen bierviltjes. Moderne digitale druktechnieken zorgen er namelijk voor dat je dergelijke viltjes ook in kleine oplages af kunt nemen.

Maak je eigen real life soap, een gewone dag.

Hoe maak je een verslag van een gewone dag van een gewoon persoon voor je eigen soap.

Amanda Knox; schuldig of niet?

De dood van Merdith Kercher is één van de meest spraakmakende zaken van de 21ste eeuw en daar lijkt gauw weer een hoofdstuk bij te komen.

Onvoorwaardelijke liefde en vampiers in horror- en actiefilm Blade II.

De horror- en actiefilm Blade II is de tweede film in de Blade-trilogie, gebaseerd op het Marvel Comics personage Blade.

Hoe kun je gratis onbeperkt voetbal kijken?

Steeds meer voetbalkanalen zitten achter de decoder, hoe kun je gratis onbeperkt voetbal kijken?

Het geheim van www.thevoiceofholland.com

The Voice of Holland is één van de meest succesvolle televisie programma’s van dit moment, wat is het geheim van dit succes.

Twitter, de nieuwe rage.

Waarom is Twitter een groot succes geworden?

Hoe maak je leuke kinderfoto's?

Hoe snel de tijd gaat merk je als je zelf kinderen hebt. Bijna zonder er erg in te hebben zijn je kinderen groter, de mooie momenten hebben zich als een kralensnoer aan elkaar geregen.

Verborgen boodschappen in reclame

Verborgen of subliminale boodschappen zijn zeer korte signalen die vertoond worden in een film of afbeelding met als doel het gedrag van mensen te beïnvloeden.