De iPhone 5


Publicatie datum:

De iPhone is sinds 11 juni 2011 drie jaar in Nederland. Sinds die tijd heeft Apple een groot deel van de markt veroverd op het gebied van de mobiele telefoons. De iPhone 5 zal dan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Gesponsorde koppelingen

Wie heeft er tegenwoordig nou geen product van Apple thuis liggen. Iedereen heeft toch wel een iPod, iPad of iPhone. Vooral de laatstgenoemde heeft de afgelopen jaren de standaarden gezet voor de touch screen technologie en de mobiele telefonie.
Iedere keer weer weet Apple ons te betoveren met prachtig design, kwaliteit en innovatie.
Zo ook de nieuwste sensatie van Apple: de iPhone 5.

Release?
Apple heeft het reeds bevestigd: in het derde kwartaal van 2011 zal de wereld kennismaken met een nieuwe iPhone: de iPhone 5. Volgens insiders zal Apple deze nieuwe smartphone aankondigen in begin augustus en zal deze, slechts één maand later, op de markt komen in de Verenigde Staten. Net zoals bij de iPad 2 zullen andere landen in de loop van de maand, na release, de iPhone 5 uitgeven.

Waarom zal Apple nu met de iPhone 5 komen?
Na de verkoop van ongeveer 20 miljoen iPhones het afgelopen kwartaal, zal Apple met een nieuwe release volgend kwartaal een nieuw hoogtepunt bereiken.
Ook nu bekend is dat 50% van de smartphone gebruikers nu zou kiezen voor een iPhone, lijkt de komst van een nieuwe iPhone de laatste stap naar heerschappij op de smartphonemarkt.
Ten slotte heeft Apple inmiddels zo'n 300 machines gekocht om gebogen glas voor het scherm van de telefoon te fabriceren. Apple heeft deze machines zelf gekocht omdat andere fabrikanten machines te duur en onrendabel zouden vinden; de investering is te groot.


De Specs

De belangrijkste bevestigde vernieuwingen van de iPhone 5 zijn op dit moment een groter scherm: 4 Inch. Daarnaast is dit scherm ook verbeterd ten opzichten van de iPhone 4.
Ook heeft de nieuwe iPhone 8 megapixel camera met nieuwe features zoals een panorama functie en een LED-flitser. Dit ten opzichte van de 5 megapixel camera van de iPhone 4. Een gerucht gaat dat er een 3d-camera in deze nieuwe smartphone zou zitten maar hier wil Apple niet op in gaan.
De grootste vernieuwing zal echter een versterkte processor zijn. Geruchten hebben het zelfs over een dual-core processor, maar dat is nog niet zeker. Door deze sterkere processor wordt de iPhone 5 veel sneller dan zijn voorganger en kan hij gemakkelijker meerdere programma's tegelijk afspelen. Daarnaast zal een sterkere processor de iPhone 5 een sterkere positie op de gamingmarkt, door geavanceerdere games.

De geruchten

Zoals gewoonlijk brengt een nieuwe iPhone een berg aan geruchten met zich mee. Zoveel zelfs dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Een aantal geruchten zijn echter sterk en zijn zeer waarschijnlijk.

Een 4g ondersteuning

4g is vrijwel het sterkste internet netwerk wat er bestaat. Het kan zo'n 100 mbps - 1Gbps aan.
Dit betekend dat mobiel internet naar een nieuw niveau getild wordt. Het is daarom goed voor te stellen dat Apple zijn nieuwste vlaggenschip uitrust met een 4g-functie, dit zou het toestel immers een vrijwel unieke functie geven en zorgen voor een groot scala aan nieuwe gebruikers.
Dit gerucht wordt echter ook hier en daar tegengesproken. Het 4g-netwerk is er tot nu toe vrijwel alleen in de Verenigde Staten. In Nederland en in vele andere Europese landen ligt de beschikbaarheid nog zeer laag, ondanks dat er hard aan dit netwerk gebouwd wordt. Een 4g ondersteuning zou de telefoon onnodig duur maken voor de EU.

Zoals altijd is Apple weer één van de allersterkste merken ter wereld. De vibe rondom de iPhone 5 leeft en wordt alleen maar sterker. Vooral nu er steeds meer bevestigd wordt over deze geweldige hardware. Nog heel even wachten en dan kan de iPhone 4 in de kast naast de oude iPods en zit de iPhone 5 in onze broekzak.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Onvoorwaardelijke liefde en vampiers in horror- en actiefilm Blade II.

De horror- en actiefilm Blade II is de tweede film in de Blade-trilogie, gebaseerd op het Marvel Comics personage Blade.

Wie ben jij op internet en op de social media?

Ik ben altijd mezelf op internet en social media maar wie ben jij op internet en op social media?

Wat voegt Facebook toe aan mijn leven?

Ongeveer 1,23 miljard mensen hebben een Facebook account, maar wat voegt Facebook toe aan mijn leven?

Eerste live zelfmoord in Utopia?

Na een live zelfmoord op Fox ook de eerste live zelfmoord in Utopia?

Oefeningen voor sales trainingen

Om succes te hebben op de markt is het belangrijk goed te kunnen verkopen. Een verkooptraining kan dan geen kwaad.

Hoe maak je leuke kinderfoto's?

Hoe snel de tijd gaat merk je als je zelf kinderen hebt. Bijna zonder er erg in te hebben zijn je kinderen groter, de mooie momenten hebben zich als een kralensnoer aan elkaar geregen.

Immortality

Immortality is het Eeuwige Leven

Vrouw in Beeld wil meer vrouwen in de media

Mediatrainingen speciaal voor vrouwen

Sociale netwerken

Alles wat je moet weten over sociale netwerken.

Meer volgers op twitter

Tips voor meer volgers op twitter!

Gratis naar de film met Filmtest

Je kunt op veel manieren gratis naar de film, de leukste manier om de nieuwste Nederlandse films te zien is.

Geld Verdienen met Google Adwords - deel 1

Geld Verdienen met Google Adwords - deel 1

StarGate

StarGate een Science Fiction Roman

Het gebruik van online vragenlijsten

De voor- en nadelen van het afnemen van vragenlijsten via internet

Het Gerbner Model

Wat is het Gerbner Model

Twitter, de nieuwe rage.

Waarom is Twitter een groot succes geworden?

Kan het maken van selfies leiden tot een stoornis?

Volgens APA kan het maken van selfies leiden tot een stoornis.

De 30 September Movement, Indonesia

G30S ook wel bekend bij de Gestapu for Gerakan September Tiga Puluh ook bekend als de Gestok of Gerakan Satu Oktober

Amy Winehouse

De bekende Britse zangeres Amy winehouse is afgelopen zaterdag, 23 juli komen te overlijden. Wat is het verhaal achter deze legende?

Mensen worden beetgenomen door onechte baby

Wat doe je als je een kinderbuggy helemaal alleen op straat ziet? Wees gewaarschuwd, het kan de schrik van je leven zijn

Jongeren en media

In hoeverre wordt de ontwikkeling van de jeugd beïnvloed door de media?

De werking van de platenspeler

Wat kun je met een platenspeler en hoe werkt het?

Europese bank unie

Welk belang heeft de burger bij een Europese Bank Unie?

The Matrix

The Matrix is een sciencefictionfilm uit 1999.

Super Size Me

Een betoog over de documentaire 'Super Size Me'