Zinderende zomercliffhanger GTST


Publicatie datum:

Een zomer lang in spanning

Gesponsorde koppelingen

Werden de trouwe fans vorig seizoen nog teleurgesteld door een matige zomercliff (er werd een pistool gericht op Sjors en Lorena. Voor het geval er niks bij u bovenkomt, het blijft een soap, zijn de woorden zwanger, Danny/Bing? en boot misschien zinvolle hints),dit seizoen had een veel spannender eind..

Het was alles behalve saai in Meerdijk de laatste week. Bing vroeg Sjors ten huwelijk en het lijkt erop dat de twee opnieuw met elkaar zullen trouwen, ondanks het feit dat Danny en niet Bing de vader is van de kleine Lana. Daarnaast is Jef nog steeds spoorloos verdwenen. Rechercheur Jack startte eindelijk een onderzoek, maar doordat de sluwe Tanya/Tineke er bovenop zat, wilde het niet erg vlotten met de zaak Jef. In de laatste aflevering van het seizoen bekende Tineke dan eindelijk dat zíj Tanya is, en dus weet wat er met Jef aan de hand is. Uiteraard zijn verdere details vooralsnog niet bekend gemaakt, waardoor de kijker de hele zomer in spanning zit. En toen stond uit het niets Nick ook nog eens op de stoep... Maxime lijkt hier niet blij mee zijn, en zijn terugkomst zorgde ook voor nieuwe spanningen tussen Rik en Charlie.

Het echte hoogtepunt was echter de bruiloft tussen Nina en Noud. Had Nina het vorige zomer nog moelijk met het vertrek van vriend Dex naar Praag, deze zomer kan ze haar geluk niet op. Hoewel, ze had al geen goed gevoel over de bruiloft, en dat bleek niet voor niets te zijn. De bruiloft verliep alles behalve vlekkeloos. Het begon heel intiem en kleinschalig op het strand, waar Nina en Noud elkaar het ja-woord gaven, waarna een surprise party volgde. Nina's ouders, Ludo en Janine, verschenen ongenodigd, maar dit was niets in vergelijk met wat zou volgen. Nina's rivale Wiet zou de avond pas echt veranderen in een drama. Wiet leek bijgedraaid na een aantal sessie therapie, maar ondertussen bereidde ze een wraakplan voor. Ze wist het pistool van broer Jack uit de kluis te krijgen en susde zus Sjors in slaap tijdens een film op de avond van de bruiloft met behulp van een slaaptabletje. Toen Sjors eerder wakker werd dan gepland, ruimde ze haar uit de weg door haar op te sluiten in een kast en ging Wiet op haar doel af.

Toen de eerste danspassen gemaakt werden, arriveerde Wiet. Sjors had zichzelf uit de kast weten te krijgen en belde broer en tevens rechercheur Jack op, maar het was al te laat, Wiet stond al klaar om te schieten. Janine was de enige die dit merkte en wierp zichzelf naar voren. Er klonk een schot, iedereen raakte in paniek, de tent wankelde, het was donker... Iedereen is in levensgevaar.

Geen enkele duidelijkheid dus. Wie zijn er geraakt? Zijn er doden gevallen? Wat is er met Jef? Allemaal vragen waar de kijker deze zomer mee mag worstelen. Gelukkig is er een korte zomerstop dit jaar, aangezien een weekend (of een dag!) wachten voor de liefhebber soms eigenlijk al te lang duurt. Op maandag 5 september begint het nieuwe seizoen en worden we eindelijk uit onze spanning verlost.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie media

Sociale netwerken

Alles wat je moet weten over sociale netwerken.

Hoe blijf je als aantrekkelijke oude zangeres hot?

Zowel Adele Bloemendaal, Do (Dominique van Hulst) als Patricia Paay zijn op late leeftijd nog steeds hot gebleven, hoe blijf je als aantrekkelijke oude zangeres hot?

Bedruk eenvoudig en snel je leukste bierviltje

Je hoeft vandaag de dag geen Heineken, Amstel of Grolsch meer te heten om te kunnen pronken met je eigen bierviltjes. Moderne digitale druktechnieken zorgen er namelijk voor dat je dergelijke viltjes ook in kleine oplages af kunt nemen.

Het gebruik van online vragenlijsten

De voor- en nadelen van het afnemen van vragenlijsten via internet

Vrouw in Beeld wil meer vrouwen in de media

Mediatrainingen speciaal voor vrouwen

Nuclear Reactor

KernReactoren zetten de Energie die vrijkomt om door Kern-Splitsing in Thermische Energie

(A)sociale media: Hobby of verslaving?

Social Media verslaving, wanneer verslaafd, nadelen social media/facebook

Mensen worden beetgenomen door onechte baby

Wat doe je als je een kinderbuggy helemaal alleen op straat ziet? Wees gewaarschuwd, het kan de schrik van je leven zijn

Artiesten na hun dood toch 'levend' op het podium

Tupac/2pac kwam tot leven als hologram. Hologram concerten zijn populair, moeten overleden artiesten opnieuw tot leven komen en optreden?

Hoe beschrijf je een doelgroep?

Hoe geef je een goede beschrijving van een doelgroep?

Journalisten moeten hun bronnen beter checken

Uit een Radar-onderzoek is gebleken dat nieuws klakkeloos wordt overgenomen door de media, zonder dubbel check

Geld Verdienen met Google Adwords - deel 1

Geld Verdienen met Google Adwords - deel 1

The Shawshank Redemption

Film uit 1994 onder de regie van Frank Darabont

Ontwikkelingen rondom Kranten en Dagbladen.

De oorzaken van de dalende oplagecijfers en de toekomst.

Facebook: Hoe weet ik of ik word gehackt?

Simpele manier om eventuele hackers te vatten

Wat voegt Facebook toe aan mijn leven?

Ongeveer 1,23 miljard mensen hebben een Facebook account, maar wat voegt Facebook toe aan mijn leven?

De werking van de platenspeler

Wat kun je met een platenspeler en hoe werkt het?

Is goedkope Angora wol slecht voor Angora konijnen?

Kun je goedkoop en diervriendelijk heerlijke warme Angora truien maken?

Alles overde nieuwswebsite www.nu.nl

www.nu.nl is één van de populairste websites van Nederland, lees hier alles over www.nu.nl

Wie is de mol?

Wie ontmaskerd de mol?

Kan het maken van selfies leiden tot een stoornis?

Volgens APA kan het maken van selfies leiden tot een stoornis.

Timeless Anime deel 1

Timeless Anime gaat over tijdloze Japanse Anime series. Dit artikel zal uit meer delen bestaan.

StarGate

StarGate een Science Fiction Roman

Ben je als TV kijker klant of speelbal?

Er is veel discussie over wat publieke zenders nu wel of niet zouden moeten uitzenden. Een aantal hoofdrolspelers zoals de omroepen, de netmanager en de staatsecretaris dueleren naar hartelust. Hoe staat het met de belangrijkste groep in dit speelveld; de kijker of wel de klant?

Hoe kom je op de voorpagina van de krant? (toeval bestaat niet update 27 maart 2015)

Sommige mensen staan om de een of andere manier altijd in de schijnwerpers, dat kan geen toeval zijn.