Hoe fijn om een boek te lezen op de Ipad


Publicatie datum:

Alle gemak van het lezen van boeken op de Ipad.

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen hebben het niet op een ebook. Ze willen een echt boek in hun handen hebben. Een bladzijde om kunnen slaan. Zelf heb ik dat ook lang gehad, maar ik ben nu overstag.

Gesponsorde koppelingen
Je hoort het vaak om je heen. Nee hoor, ik wil een echt boek in handen hebben, kunnen ruiken aan de bladzijdes, een bladzijde omslaan, ligt lekkerder in de hand. 
Wat ik net ook in de inleiding zei, heb ik dat gevoel ook lang gehad, tot ik via iemand 50 tinten grijs kon krijgen, alleen deze was wel digitaal. Iedereen om me heen hoorde ik over deze spannende reeks, dus ja ook ik werd nieuwsgierig. Twijfelde of ik het digitaal wilde, maar je kan het altijd proberen.
Ik zeg jullie heel eerlijk, ik heb het als heel prettig ervaren, digitaal lezen (misschien ook mede door het boek ;-)).
Ik kreeg het via mail toegestuurd, opende het op de Ipad en kon het lezen via Ibooks. Slaat hem gelijk op vanuit je mail in Ibooks. Ik kon gelijk beginnen met lezen. Zat lekker op de bank met de Ipad op schoot en ging al redelijk snel door het verhaal.
Het voordeel had ik, omdat ik ook in het bezit ben van een Iphone, dat het met elkaar synchroniseert en als je in de wachtkamer bij de tandarts, of op je werk in een pauze zo verder kan gaan waar je bent gebleven. Telefoon heb ik altijd bij me, dus je kan altijd op elk moment verder lezen.
Ook nog eens heel discreet, niemand ziet wat je leest, dus ook geen gesprekken in een trein van mensen die het boek ook hebben gelezen en al dingen gaan verklappen (zo vervelend).
 
Even lezen voor het slapen gaan is nu ook makkelijker geworden. Je heb geen lichtje naast je bed nodig om te lezen. Je kan in slaap vallen, zonder dat je later wakker wordt, omdat je lichtje nog aan staat (gebeurde me zo vaak). Je Ipad gaat vanzelf uit als er een tijdje geen activiteit plaats vind op de Ipad. 
Als het koud is, kan je meer onder de dekens kruipen.1tik op het scherm is voldoende om een bladzijde om te slaan, dus je ligt lekker warm.
 
Via iemand, heb ik heel veel digitale boeken gekregen, heb het opgeslagen op mijn pc, en heb bijna een complete bibliotheek in huis. Kost geen ruimte meer in mijn huis van boekenkasten.
 
Ik was totaal verrast wat voor gemak ik hier van had, van digitaal lezen op mijn Ipad en Iphone. Ik kan het iedereen aanraden. 
Als we dan ook nog eens aan het milieu denken, scheelt het ook nog eens heel wat bomen ;-).

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Gratis openbaar vervoer

Waarom zou je niets eens nadenken wat de gevolgen zouden zijn als je het openbaar vervoer gratis zou maken?

1984 geweldige film of beangstigend toekomstbeeld.

Is het boek 1984 misschien toch een stuk realistischer dan we denken?

Misverstanden over Egypte en Mubarak

De positie van Mubarak en zijn regime wordt structureel verkeerd ingeschat door de wetserse media. Dit leidt tot de ene verbazing na de andere als het op egypte aankomt.

Penoza II Spannend maar Juridisch Schaamteloos Onjuist

De problemen die leven in de maatschappij komen vroeg of laat via een of meer plegers in de rechtzaal terecht. De strafrechtelijke vervolgingspraktijk zoals die door Penoza II wordt geschilderd staat zo bol van onjuistheden dat bij deze serie niet meer geloofwaardig kan zijn aangehaakt bij welke maatschappelijke misdra

Meten is weten!

Meten is weten, dat is iets wat mijn partner net ter sprake bracht. Hij was rijst aan het koken en meet precies af hoeveel water hij moet hebben. Hij wil namelijk niet teveel water verspillen.