internet marketing mentor Casper Camps


Publicatie datum:

wie is Casper Camps en wat doet hij?

Gesponsorde koppelingen

sinds de laatste cursus van Casper Camps uitkwam, namelijk het miljonairsmodel, is er redelijk wat ophef over deze man ontstaan. Beweringen dat het model en de persoon zelf oplichting zijn komen vaak opschieten. Wat is hier nu allemaal van waar en wie is deze man? Dat ontdek je in dit artikel...

Wie is Casper Camps

Casper Camps is een Nederlandse ondernemer die momenteel woont en werkt op het mooie Curaçao.

Hij studeerde Marketing in Utrecht en ging werken als sales consultant voor verschillende bedrijven. Verkopen werd zijn ding, wat hij later nog maar eens bewees.

Echter kwam Casper Camps erachter dat je als sales consultant of zelfs als baas in een bedrijf niet zoveel geld kon verdienen om te doen wat je wilt doen (lees: verhuizen naar een tropisch land en vaak reizen).

Daarom zocht Casper camps andere oorden op en ging hij zichzelf gaan verdiepen in internet cursussen van Amerikaanse guru's.

 

Internet als inkomstenbron

 

Casper Camps volgde verschillende cursussen van Amerikaanse online marketeers en ondernam veel actie. Hij startte met een webshop in seksartikelen.

Na veel ervaring met deze webshop te hebben opgedaan breidde Casper zijn business uit met informatie producten.

Hij ging veel informatie producten verkopen via het internet om zo via internet veel geld te verdienen zodat hij geen nood meer zou hebben aan een job.

En dit lukte, na enkele maanden verdiende Casper Camps meer met zijn internet inkomsten dan met zijn job. Dit ging zo snel dat Casper besloot om zelf te gaan educeren hoe je via het internet geld kunt verdienen.

Hij startte met een mede collega internet marketeer een website slimverdienen.com, hier gaf hij tips hoe geld te verdienen op internet samen met verschillende cursussen, meestal betalende cursussen.

Ook zijn lanceringen van dure cursussen, zoals de OMM kit, werden een gigantisch succes. De OMM kit kostte 2500 euro en Casper verkocht er heel wat van.

Na deze lancering had Casper genoeg geld verdient om te kunnen verhuizen naar het buitenland, namelijk Curaçao.

Daar ging hij meer van het leven genieten samen met zijn vriendin. Het is Casper gelukt om op vrij kortte tijd financieel onafhankelijk te worden en zijn droom te verwezenlijken om te verhuizen naar het buitenland.

 

Wat na Curaçao?

 

Wat doe je eens je jouw doel hebt bereikt en op je droombestemming woont? Dan ga je van het leven genieten maar Casper is niet de persoon die de hele dag gaat nietsen.

Nadat hij de Nederlandse markt domineerde, ging Casper zich focussen op internationale handel. Hij ging als affiliate (lees: producten van anderen promoten) aan de slag voor heel wat internationale aanbieders.

Hiermee maakte Casper verschillende stromen van internet inkomsten aan.

 

Het miljonairsmodel

 

In 2012 gingen Casper en enkele van zijn hechte internet marketeer vrienden samen aan de slag en zo ontstond het miljonairsmodel.

Een model hoe je snel via internet geld kon verdienen zodat je kon leven als een miljonair, waar je wilt en dus kunt doen wat je wilt.

Binnen 4 maanden werd het miljonairsmodel het best verkochte internet programma uit de benelux. Een jaar later staat het programma nog steeds op de nummer 1 ver boven andere programma's!

Het is duidelijk dat Casper Camps en zijn team enkel kwalitatieve producten uit de grond stampen en weten hoe ze moeten verkopen. Ben jij opzoek naar een mentor of leraar die je kan leren hoe geld te verdienen op internet, dan doe je er goed aan Casper te gaan bestuderen en emuleren.

 

Casper is een oplichter?

 

Je leest vaak dat Casper een oplichter is. Je komt op zijn website en je ziet een titel: verdien 5000 euro per maand … Je besluit zijn programma te kopen, je bekijkt de video's maar je doet er niets mee. Je neemt geen actie... en je ontvangt dus ook geen resultaten.

En dan noem je Casper een oplichter want je werd verteld om 5000 euro te verdienen maar je verdient niets... Dat is niet hetzelfde als oplichting. Oplichting is iets verkopen maar niet leveren. Casper levert een internet programma aan dat werkt maar als je er niets mee doet, zul je geen resultaten ontvangen.

Volgens de wet is het perfect legaal om een digitaal product te verkopen en doet Casper dus ook niets verkeerd. Geen oplichter dus.

Een goede raad die ik je mee kan geven is om actie te ondernemen bij alles dat je doet. Koop je een cursus van Casper camps, doe er wat mee en neem actie!

Heel wat van zijn studenten verdienen nu passief 1500-5000 euro per maand. Zelfs enkelen die meer dan 10.000 of 20.000 per maand verdienen, geheel automatisch. Het is dus mogelijk maar verwacht niet dat het vanzelf komt.

Je zult falen, pijn leiden en vele nachten moeten doorsteken om de leerstof te bestuderen en belangrijker actie te ondernemen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Sprookjes voor volwassenen

Games van nu of sprookjes van vroeger?

Stille tocht is bewogen betoog

Anti-abortus demonstratie in Den Haag, december 2011

Er moet gewerkt worden!

Er moet gewerkt worden. Was mij opvalt is dat veel advertenties niet kloppen, onduidelijke zijn of je gewoonweg belazeren

Besnijdenis, en alle informatie daar om heen. Handige tips!

In dit artikel zijn veel dingen te vinden omtrent besnijdenis. Eigen verhaal, handige tips en dingen waar je zeker op moet letten!

Mooie baby’s, de mooiste baby’s

Alle baby’s zijn mooi maar sommige baby’s zijn nog mooier, op deze pagina de mooiste baby’s verzameld.

Modern management

Ambtenaren fokken ambtenaren en managers fokken managers

De basis voor online dating succes

Veel mannen schrijven zich in op een datingsite om na verloop van tijd te merken dat het niet werkt.

SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening)

Mijn ervaring met de opleiding SPH

Makkelijk praten over de AOW

Een column over de huidige AOW toestanden in de politiek

Circus Enzo Zavatta

Een teleurstellende ervaring met Circus Enzo Zavatta.

Hoe fijn om een boek te lezen op de Ipad

Alle gemak van het lezen van boeken op de Ipad.

Wanneer word je als mens geboren?

In dit artikel wordt de vraag gesteld op welke moment iemand geboren wordt. Op het moment van de conceptie, op het moment van de fysieke bevalling of is er nog een ander moment.....

Wat is de zin van het leven vandaag 2014-07-27

Is genieten van een mooie zomerse dag in je achtertuin de zin van het leven?

Oei, een gezicht op Mars, wat nu?

Overwegingen omtrent het bestaansrecht van het Gezicht op Mars.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Woningen worden geen 30 % goedkoper door zelfbouw.

Wouter Bos

Wouter Bos is ook salonsocialist geworden.

Revolutie in Egypte: goed of slecht?

De onlusten in Egypte zijn opweg naar een climax. Wat zal er gebeuren en hoe welke geveolgen heeft dit voor het Westen. In dit betoog zet ik uiteen hoe ik er tegen aankijk.

Leven voor een ander

Leven voor een ander

Onrein

Kun je homoseksualiteit nu wel of niet genezen?

Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?

‘Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?’ Is de eerste vraag die ik altijd naar mijn hoofd geslingerd krijg, als ik vertel dat ik polyamoreus leef.

Vrijheid van meningsuiting

Heeft vrijheid van meningsuiting een grens? Ben je als je van die vrijheid gebruik maakt, verantwoordelijk voor wat je zegt of oproept?

Was vroeger alles beter? Alles was beter!

“ Tiny Tim “ dat is het eerste wat mij is bijgebleven vandaag , en mij aan het nadenken heeft gezet. Ik las hier vandaag een stukje over op het internet, nadat mijn vriend mij hier een linkje over had gestuurd. “ Zelfvoorzienend leven” in een klein huisje dat je van alle basisvoorzieningen kan voorzien. Dat is

Recht in Nederland

We worden allemaal geacht de wet te kennen.

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie is best wel anders dan in Nederland. Benieuwd hoe het er bij de zuiderburen aan toe gaat?

Rechtsgevoel

Ik had er weer eentje van 50 euro voor 6 km te hard rijden.