internet marketing mentor Casper Camps


Publicatie datum:

wie is Casper Camps en wat doet hij?

Gesponsorde koppelingen

sinds de laatste cursus van Casper Camps uitkwam, namelijk het miljonairsmodel, is er redelijk wat ophef over deze man ontstaan. Beweringen dat het model en de persoon zelf oplichting zijn komen vaak opschieten. Wat is hier nu allemaal van waar en wie is deze man? Dat ontdek je in dit artikel...

Wie is Casper Camps

Casper Camps is een Nederlandse ondernemer die momenteel woont en werkt op het mooie Curaçao.

Hij studeerde Marketing in Utrecht en ging werken als sales consultant voor verschillende bedrijven. Verkopen werd zijn ding, wat hij later nog maar eens bewees.

Echter kwam Casper Camps erachter dat je als sales consultant of zelfs als baas in een bedrijf niet zoveel geld kon verdienen om te doen wat je wilt doen (lees: verhuizen naar een tropisch land en vaak reizen).

Daarom zocht Casper camps andere oorden op en ging hij zichzelf gaan verdiepen in internet cursussen van Amerikaanse guru's.

 

Internet als inkomstenbron

 

Casper Camps volgde verschillende cursussen van Amerikaanse online marketeers en ondernam veel actie. Hij startte met een webshop in seksartikelen.

Na veel ervaring met deze webshop te hebben opgedaan breidde Casper zijn business uit met informatie producten.

Hij ging veel informatie producten verkopen via het internet om zo via internet veel geld te verdienen zodat hij geen nood meer zou hebben aan een job.

En dit lukte, na enkele maanden verdiende Casper Camps meer met zijn internet inkomsten dan met zijn job. Dit ging zo snel dat Casper besloot om zelf te gaan educeren hoe je via het internet geld kunt verdienen.

Hij startte met een mede collega internet marketeer een website slimverdienen.com, hier gaf hij tips hoe geld te verdienen op internet samen met verschillende cursussen, meestal betalende cursussen.

Ook zijn lanceringen van dure cursussen, zoals de OMM kit, werden een gigantisch succes. De OMM kit kostte 2500 euro en Casper verkocht er heel wat van.

Na deze lancering had Casper genoeg geld verdient om te kunnen verhuizen naar het buitenland, namelijk Curaçao.

Daar ging hij meer van het leven genieten samen met zijn vriendin. Het is Casper gelukt om op vrij kortte tijd financieel onafhankelijk te worden en zijn droom te verwezenlijken om te verhuizen naar het buitenland.

 

Wat na Curaçao?

 

Wat doe je eens je jouw doel hebt bereikt en op je droombestemming woont? Dan ga je van het leven genieten maar Casper is niet de persoon die de hele dag gaat nietsen.

Nadat hij de Nederlandse markt domineerde, ging Casper zich focussen op internationale handel. Hij ging als affiliate (lees: producten van anderen promoten) aan de slag voor heel wat internationale aanbieders.

Hiermee maakte Casper verschillende stromen van internet inkomsten aan.

 

Het miljonairsmodel

 

In 2012 gingen Casper en enkele van zijn hechte internet marketeer vrienden samen aan de slag en zo ontstond het miljonairsmodel.

Een model hoe je snel via internet geld kon verdienen zodat je kon leven als een miljonair, waar je wilt en dus kunt doen wat je wilt.

Binnen 4 maanden werd het miljonairsmodel het best verkochte internet programma uit de benelux. Een jaar later staat het programma nog steeds op de nummer 1 ver boven andere programma's!

Het is duidelijk dat Casper Camps en zijn team enkel kwalitatieve producten uit de grond stampen en weten hoe ze moeten verkopen. Ben jij opzoek naar een mentor of leraar die je kan leren hoe geld te verdienen op internet, dan doe je er goed aan Casper te gaan bestuderen en emuleren.

 

Casper is een oplichter?

 

Je leest vaak dat Casper een oplichter is. Je komt op zijn website en je ziet een titel: verdien 5000 euro per maand … Je besluit zijn programma te kopen, je bekijkt de video's maar je doet er niets mee. Je neemt geen actie... en je ontvangt dus ook geen resultaten.

En dan noem je Casper een oplichter want je werd verteld om 5000 euro te verdienen maar je verdient niets... Dat is niet hetzelfde als oplichting. Oplichting is iets verkopen maar niet leveren. Casper levert een internet programma aan dat werkt maar als je er niets mee doet, zul je geen resultaten ontvangen.

Volgens de wet is het perfect legaal om een digitaal product te verkopen en doet Casper dus ook niets verkeerd. Geen oplichter dus.

Een goede raad die ik je mee kan geven is om actie te ondernemen bij alles dat je doet. Koop je een cursus van Casper camps, doe er wat mee en neem actie!

Heel wat van zijn studenten verdienen nu passief 1500-5000 euro per maand. Zelfs enkelen die meer dan 10.000 of 20.000 per maand verdienen, geheel automatisch. Het is dus mogelijk maar verwacht niet dat het vanzelf komt.

Je zult falen, pijn leiden en vele nachten moeten doorsteken om de leerstof te bestuderen en belangrijker actie te ondernemen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

een callcenter van de andere kant bekeken

Ondanks dat iedereen wel negatieve ervaringen met een callcenter heeft,zit er toch een heel andere kant aan deze wereld die vaak over het hoofd wordt gezien.

Eerste ervaring met muziek voor volwassenen

eerste ervaring en het resultaat hiervan

Waar koop je de babyspullen?

Luiers, billen-doekjes, flesvoeding, welke moet je kiezen?

Zwaar in dubio

Afscheid nemen, of anders gezegd, afstand nemen van je familie doe je niet zomaar. Voordat je die beslissing neemt, ben je al heel wat ervaringen verder.

Achter het kind

Regelmatig krijg ik op de school van mijn zoontje van vier jaar te horen dat hij achterloopt in zijn ontwikkeling.

Het leven van een pleegkind

Wat is het precies om pleegkind te zijn? Het standpunt van een pleegkind.

Leven zonder vader

opgroeien zonder je vader

De hoe-is-het-vraag..

Waarom vragen veel mensen hoe het met iemand gaat, hoewel diegene dat niets interesseert?

Vrijheid van meningsuiting

Heeft vrijheid van meningsuiting een grens? Ben je als je van die vrijheid gebruik maakt, verantwoordelijk voor wat je zegt of oproept?

Wij houden van Oranje of toch niet?

Koninginnedag, Prinsjesdag, lintjes knippen en tot voor kort een kleine rol bij de formatie van een nieuw kabinet. Dit is wat de koningin allemaal doet in ons land, ten minste dat is wat het Nederlandse volk over het algemeen denkt.

De tussen-n in de spelling, een gedrocht

De spellingsregels voor de tussen-n betekenen in feite dat de spelling voorschrijft hoe je woorden moet uitspreken in plaats van omgekeerd: dat de spelling een weergave van de uitspraak is. De tussen-n-constructie is een spellingsgedrocht.

Pixiboekjes...Ken je ze nog?

Pixiboekjes, ik en mijn zus spaarden ze altijd vroeger. 1 boekje ken ik zelfs nog uit mijn hoofd, deze heb ik zo vaak voorgelezen.

Mijn tante heeft dementie!

Mijn eerste ervaringen met de ziekte dementie!

Wat als hij vreemdgaat?

Wat moet je doen als hij vreemdgaat? Ik kan het niet voor je zeggen, maar ik kan je wel helpen een juiste beslissing te nemen.

Gaat onze taal stukje bij beetje verloren?

Het niveau van spelling wordt steeds slechter en de taalbeheersing van taal in het algemeen ook.

Circus Enzo Zavatta

Een teleurstellende ervaring met Circus Enzo Zavatta.

Boekhouden met conscribo

Goedkoop en simpel boekhoudsysteem voor verenigingen

Leren om te gaan met gehoorverlies

Wat ervaar je bij gehoorverlies, het verhaal van een vrouw die jarenlang vecht tegen vertrouwen in zichzelf

Het belang van Filosofie

In het dagelijkse leven hebben we behoefte aan begrip over allerlei zaken. Dat gebeurt door middel van filosoferen.

Aandacht en Interesse.

Aandacht en Interesse zijn twee belangrijke activiteiten in ons leven.

Borstvoeding: ervaringen met gekolfde voeding, relactatie en lang voeden.

Mijn ervaring over problemen met aanleggen, het geven van volledig gekolfde borstvoeding en het lang voeden van een baby en dreumes

Wat is de zin van het leven vandaag 2014-07-27

Is genieten van een mooie zomerse dag in je achtertuin de zin van het leven?

Cyberpesten, wat is dat nou eigenlijk?

Waar je bij “klassiek” pesten vaak 1 onveilige plek hebt (wat al erg genoeg is natuurlijk), ben je bij cyberpesten nergens meer veilig, overal waar je bent heb je tegenwoordig internet. Cyberpesten is niet terug te draaien, de foto’s en andere informatie die op het net wordt gezet blijven vaak bestaan, waardoor

Facetten van Menszijn

We weten dat mensen denken, voelen en handelen in relatie tot het leven. Daarbij bepalen de gedachten in het denken de gevoelens.

Doorwerken na je 65e wanneer wel en wanneer niet

Wanneer zou je nu eigenlijk langer moeten doorwerken?