Modern en goed kinderen verzorgen met een kinderverzorgingsautomaat.


Publicatie datum:

Er gaat niets boven een goede moeder maar een kinderverzorgingsautomaat blijkt bij het eten en drinken beter te werken.

Gesponsorde koppelingen

Kinder verzorgings automaat

Vroeger noemde men het verzorgen van een kind ook wel “moederen”. Het woord “moederen” is echter niet meer van deze tijd want tegenwoordig nemen vaders ook een groot gedeelte van de verzorging van het kind op zich. Tot voor kort deden zij, net als de moeders eeuwenlang gedaan hebben, dit allemaal met de hand. Vaders hebben hier echter toch minder gevoel bij als moeders en het is dan ook niet verbazingwekkend dat er door de vaders handige hulpmiddelen zijn ontwikkeld die ze letterlijk veel kinderverzorgingswerk uit handen nemen. Een van deze dingen is de kinderverzorgingsautomaat. Wat kan een kinderverzorgingsautomaat en is het net zo goed voor het kind als het met de hand verzorgen van het kind.

Wat kan een kinderverzorgingsautomaat?
De op bovenstaande foto afgebeelde kinderverzorgingsautomaat heeft vijf onafhankelijk van elkaar bewegende robotarmen die echter volledig softwarematig onderling gecoördineerd worden zodat ze gelijktijdig de verzorging van het kind “ter hand” kunnen nemen. De verzorgingshandelingen die deze kinderverzorgingsautomaat gecoördineerd uit kan voeren zijn; een bord met eten vasthouden/bedienen, een lepel vasthouden/bedienen, een kopje of drinkbeker vasthouden/bedienen, een drinkrietje vasthouden/bedienen en een afveegdoekje vasthouden/bedienen

Hoe werkt de kinderverzorgingsautomaat?
Iedere robotarm bestaat uit een houten botvormig balkje en twee roestvrijstalen pijpjes die aan elkaar gekoppeld zijn doormiddel van, als elle boog functionerende, houten koppelstukken (KS) met een metalen borg as erin met aan het uiteinde een “tweevingerige” metalen “handje” (H). In ieder als elle boog functionerende houten koppelstuk zit een onafhankelijk aangestuurde servomotor.  Als we de robotarmen robotarm A t/m E noemen moeten dus A-KS1, A-KS1, A-KS3, A-KS 4, A-H, B-KS1, B-KS1, B-KS3, B-KS 4, B-H, C-KS1, C-KS1, C-KS3, C-KS 4, C-H, D-KS1, D-KS1, D-KS3, D-KS 4, D-H, E-KS1, E-KS1, E-KS3, E-KS 4 en E-H allemaal onafhankelijk geprogrammeerd worden.

Waarom wordt de kinderverzorgingsautomaat niet interactief geprogrammeerd?
In Nederland is de traditionele manier van kinderen verzorgen interactief. Dat wil zeggen, de verzorger past zijn handelingen aan aan de door het kind zijn gedrag gestuurde wensen. Het was dan ook in eerste instantie de bedoeling dat de kinderverzorgingsautomaat ook interactief geprogrammeerd zou worden. Het eerste prototype was echter volgens een vast patroon actief geprogrammeerd. Hierbij kreeg het kind, in een rustig tempo, tien maal om de beurt een slokje te drinken en vijf hapjes te eten. Waarna de mond werd af geveegd. Als het kind geen gebruik maakte van het aangebodene kreeg het niets en werd het eten en drinken weggehaald. Na een uur kreeg het kind het eten en drinken weer op deze manier aangeboden. Het kind had heel snel door dat, als het niet volgens het aangeboden patroon dronk en at, het dan niets te eten en te drinken kreeg. Al na een paar keer at het kind dus al het aangeboden eten en drinken zonder sputteren op. Naar aanleiding van deze ervaring werd besloten om de kinderverzorgingsautomaat niet interactief te programmeren.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Stad zonder hart

Verslag van de herdenking van het Rotterdamse bombardement

Keuzes maken

Ik ga niet graag naar school, en dat heeft consequenties.

Ik heb je lief

Is het noodzakelijk dat het onderwerp seksualiteit deel uit maakt in de (woon) begeleiding?

Inwoner met schulden. het verhaal over mijn inwonende schuldenaar.

verhaal over een man met problemen thuis.

Nieuwkomers

Moet ik eigenlijk wel blij zijn met zoveel nieuwkomers in Nedeland?

Lessons in Love

Wat realiteit over romantiek

Moeten we criminelen ook niet kunnen straffen door het ontzeggen van toegang tot onze gezondheidszorg?

Essay geschreven als opdracht voor het vak Ethiek.

Ik heb ADD, hoe gaat mijn leven eigenlijk?

Hoe is het nu om te leven met ADD?

Absolutely Hilarious

Zin in een feestje plannen?

Mannen komen van mars en vrouwen van venus

soms lijkt het of mannen en vrouwen van compleet andere planeten komen omdat ze echt enorm langs elkaar heen communiceren

Wat als hij vreemdgaat?

Wat moet je doen als hij vreemdgaat? Ik kan het niet voor je zeggen, maar ik kan je wel helpen een juiste beslissing te nemen.

Een verstandige vvd-er?

Bolkestein geeft aan dat Nederland moet nadenken over een eigen munt.

Amsterdam tijdens de wederopbouw. Ons huis in de Tollensstraat

Leven in de Kinkerbuurt in Amsterdam tijdens de jaren 50 en 60. Beschrijving van woning in de Tollensstraat

hoe raak ik snel vet kwijt?

hoe raak je snel vet kwijt? hier word het uitgelegd

Humanity House

True the eyes of a refeguee

Ontslag nemen

Daar zit je dan ineens zonder baan. En dat alleen maar omdat je voortaan een half uur later pas op het werk kan verschijnen. En dat terwijl je je meer dan 2 jaar met hart en ziel hebt gegeven voor die baan en waar je het ontzettend naar je zin hebt gehad!

Winnen? Dat is meer iets voor mannen..

Mannen houden meer van competitie dan vrouwen. Waar ligt dat nou aan?

Ervaring: Dierenspeciaalzaak Faunaland

Mijn ervaring van Dierenspeciaalzaak Faunaland. Een aanbieder van diverse huisdieren en bijbehorende dieren producten.

Muurbloempjes en wildgroei

Een avondje nuchter in de disco

Werk of hobby?!

Wat is er nou eigenlijk leuker, als je van je werk ook je hobby kan maken?

Leef je je eigen verhaal of dat van je voormoeders?

Hoewel onze ´keuze-C.V´s´ (of lijst van ervaringen in het maken van keuzes) veel langer zijn dan die van onze voormoeders en zelfs langer dan die van onze moeders, bestaat er nog altijd de ‘mindset’ van geen keuze hebben.

Wat is zinvol en nuttig?

Wat zinvol en nuttig is kan van individu tot individu verschillen

Wij houden van Oranje of toch niet?

Koninginnedag, Prinsjesdag, lintjes knippen en tot voor kort een kleine rol bij de formatie van een nieuw kabinet. Dit is wat de koningin allemaal doet in ons land, ten minste dat is wat het Nederlandse volk over het algemeen denkt.

Partijdig nieuws is een groot gevaar

Wie zich baseert op onvolledige of onjuiste informatie neemt een grote verantwoordelijkheid. Het kan zelfs gevaarlijk zijn.

Het laatste puzzelstuk: Zwanger zijn

Wanneer een vrouw zwanger wordt, en zich bewust bezig houdt met de veranderingen die zich afspelen in haar psyche en bewustzijn gaat er een wereld voor haar open.