plooitjes en rimpeltjes


Publicatie datum:

HELP we worden oud(er).

Gesponsorde koppelingen

Het is niet tegen te gaan. Er helpt, eigenlijk, niets tegen. Iedereen wordt ouder en iedereen krijgt, vroeg of laat, extra plooitjes.

Wat doe je eraan? Wat doe je er tegen? Doe maar niks, dat ie veel beter voor iedereen en helemaal voor je portomonaie.

Als je 40 wordt is er nog niks aan de hand.

Alles zit nog strak in z''n velletje en de rimpeltjes vallen ook nog wel mee. Je ziet er zelfs goed uit!

Een plooitje hier en daar valt nog makkelijk weg te werken en je kan alles nog eten zonder kilo's aan te komen en als je dan wat aankomt is het er ook, zonder al te veel problemen, binnen no time weer af. No problem

Als je tegen de 50 begint te komen dan valt je in ene op dat, die plooitjes, plooien zijn geworden en dat die echt niet 1,2,3 weg te werken zijn. Bij schemerlicht valt het wel mee maar met daglicht!!!

Je begint dus elke ochtend met je gezicht schoon te maken met speciale schoonmaak herrie want je tere gezichts huidje is ook niet meer wat het geweest was en gewone zeep trekt die echt niet meer. Ja, het trekt wel, als je gewone zeep gebruikt, en hoe!!! Voor je het weet zit je onder de vlekken en uitslag, daar had je een paar jaar geleden ook nooit last van.

Nee, je gebruikt de speciale en dure zeer zachte reiniger van het merk X want die is o zo goed voor jouw ouder wordende huid van je gezicht. Daarna gebruik je de dagcrème van wederom het merk X want die zijn allemaal op elkaar afgestemd en zo krijg je een geweldig resultaat. (zeggen ze van dat merk X)Die dagcreme is vochtinbrengend,anti rimpel en liftend!! Ja, liftend, vooral liftend!!! Want, waar zijn je contouren gebleven en wat is dat nou in je nek?

 

Zo'n 20 jaar te laat begonnen met smeren natuurlijk maar daar dacht je toen niet aan. Daar had je de tijd niet eens voor, je was druk bezig met luiers verschonen en opvoeden en van het ene clubje van je kind naar het andere clubje van het andere kind. Naar de ouderbijeenkomsten van school want je moest zo nodig in het oudercommité en je moest ook zo nodig leesmoeder zijn. Rimpels? Nueueh, die had je niet en dat duurde nog zooooo lang! Trouwens, zo'n 20 jaar terug had je 3 soorten creme's, die voor een normale huid voor een gecombineerde huid en voor een droge huid, en die smeerde je dus. Niks anti rimpel ofzo, en als het potje even op was dan nam je de pot Nivea want dat was altijd in huis. Maar goed, waar waren we gebleven? Oja, de dagcreme zit er weer op en dan volgt het laagje make up, niet te dik want dan zie je die rimpels nog beter. Voor de afwerking een heel dun waasje poeder. Zo, het begin is er. Nu de oogschaduw, ook zoiets,....Het is net of je ooglid meegaat met je kwastje,...Nee,... het lijkt niet, het IS!!! Dus rekken en tegelijkertijd smeren. Je wordt er steeds handiger in. Dan de mascara, dat gaat wel goed al lijkt het wel of je wimpers vroeger voller waren. Hm,...een tweede laag er op en het lijkt alweer wat. Als je je hele gezicht hebt gesmeerd, gekleurd en in de plooi hebt getrokken kijk je voldaan in de spiegel.... ??? Wat zie ik? Wacht even,...  even de andere spiegel pakken die ene die wat vergroot, want je ogen zijn ook wel iets slechter lijkt wel....even in goed licht gaan staan. Wat zie ik???? Een haar? Ja hoor,... een haar op je kin, en niet zo'n kleintje ook, die moet er toch al een tijdje hebben gezeten want anders was ie niet zo lang. Niemand die dat dus even zegt hè?! Nee je moet het zelf ontdekken als ie al een centimeter of 3 is. Hoezo kippig???

Met een heerlijk pincetje is dat leed ook weer geleden en je neemt je voor om elke dag, met leesbril, in je vergrotende spiegel te turen naar eventuele haren op plaatsen waar ze niet horen. Want je moet ze zelf ontdekken, niemand die je verteld van: er zit een haartje op je kin... hm...

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

vakantie in Groot-Brittannië

Samen met een vriendin ben ik op vakantie geweest in Groot-Brittannië. Ik wil deze ervaring graag delen met jullie.

Meten is weten!

Meten is weten, dat is iets wat mijn partner net ter sprake bracht. Hij was rijst aan het koken en meet precies af hoeveel water hij moet hebben. Hij wil namelijk niet teveel water verspillen.

Wouter Bos

Wouter Bos is ook salonsocialist geworden.

Amsterdam tijdens de wederopbouw. De Tollensstraat en omgeving

Leven in de Kinkerbuurt in Amsterdam tijdens de jaren 50 en 60. Beschrijving van de Tollensstraat en omgeving

Paard, hoe edel ben je eigenlijk?

Het dagelijks bezig zijn met paarden brengt veel grappige momenten met zich mee, dit is een kort grappig verhaaltje waar iedereen met paarden zich wel in herkennen.

Ziekteverzuim middels SMS accepteren?

Ziekmelding per sms is ongewenst

Eerste kamer; blok aan het been van snelle besluitvorming

Lees hier waarom de Eerste Kamer moet worden afgeschaft.

Student in de bijstand

Mijn visie op mijn situatie en de politiek

Appartement of kamer huren als student

Tips & trics

Christenen

Je vraagt je soms af of die er nog wel zijn.

Hebben holebi's ook recht op kinderen?

Laten we gewoon eens realistisch zijn, laten we de lijn eens gewoon doortrekken.

Soms mooi als een huwelijk op de klippen is gelopen.

Soms zijn de gevolgen onverwachts heel mooi als een huwelijk op de klippen is gelopen.

Opgelicht op Marktplaats

Kijk uit voor oplichters op Marktplaats!

Winnen? Dat is meer iets voor mannen..

Mannen houden meer van competitie dan vrouwen. Waar ligt dat nou aan?

Alleenstaande werkende moeder.

Aleenstaande werkende moeder´s... en dan???

Sprookjes voor volwassenen

Games van nu of sprookjes van vroeger?

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie is best wel anders dan in Nederland. Benieuwd hoe het er bij de zuiderburen aan toe gaat?

Koud of warm?

Wie herinnert zich niet de documentaire RAUW? Een paar jaar geleden was het hele land nog in rep en roer om Tom, de jongen die van zijn moeder rauw moest eten.

Respect voor het gezag

Wederom nieuwe discussie over respect van de burger voor het gezag.

Hoe schrijf je een dating profiel?

Wil je een dating profiel, waarbij vrouwen jou als eerst iets schrijven. Of zonder nadenken op je reageren?

Mannen komen van mars en vrouwen van venus

soms lijkt het of mannen en vrouwen van compleet andere planeten komen omdat ze echt enorm langs elkaar heen communiceren

Vrijwilligerswerk in Afrika

Het begin van mijn vrijwilligerswerk als verpleegkundige in Ghana

3FM Serious Request een zegen of een ramp?

Het succes van de 3FM Serious Request is dit jaar nog groter als vorig jaar, maar is dit een zegen of een ramp.

Ontslagpremie

Weer een voorbeeld hoe in Nederland geld verspilt wordt.

Amsterdam tijdens de wederopbouw. Het basisonderwijs

Leven in de Amsterdamse Kinkerbuurt in de jaren 50 en 60. Basisonderwijs op de Comeniusschool