Circus Enzo Zavatta


Publicatie datum:

Een teleurstellende ervaring met Circus Enzo Zavatta.

Gesponsorde koppelingen

Je belooft je kind naar het circus te gaan, maar meer dan de buitenkant van de tent krijg je niet te zien. Leg dat maar eens uit aan je kleintje hé?!?

Welke kind maak je nu niet blij met een bezoekje aan het plaatselijk circus? Of beter gezegd, welk kleintje wil nu niet perse de clown zien die overal op de reclameborden staat te pronken, wanneer het circus in town is?

Verleden week was Circus Enzo Zavatta te Merksplas en maakte er een niet te minne reclame voor, ge kon er niet naast kijken. Overal posters en de kleintjes waren er helemaal van in de wolken: "joepie we gaan naar het circus!". (sommige dan toch)

Mijn petekindje van 2,5 jaar wilde uiteraard ook naar het circus, zonder pardon, zodus mijn zus speciaal een dagje uitgetrokken om naar Circus Enzo Zavatta te Merksplas te gaan. Bovenop nodigt ze nog 2 vriendinnetjes uit van haar dochtertje, eentje van 3 jaar en eentje van 11 jaar, om er samen een gezellige namiddag van te maken.

Verleden week woensdag (09/02/2011) stonden ze dan al goed op tijd aan Circus Enzo Zavatta te wachten, de voorstelling zou om 16u00 beginnen. De kleintjes lekker in spanning, afwachtend totdat de tent zou geopend worden. Ook bij mijn zus en een dertigtal andere liep de spanning geweldig op, want het was al enkele minuten over 16u00 en de tent bleef gesloten. Plots kwam een man met de melding dat de voorstelling niet doorging, want ze hadden te weinig bezoekers.

Daar sta je dan! Al die wachtende kindjes, waarvan de meeste nog eens niet besefte waarom ze niet naar de clown konden gaan zien, totaal teleurgesteld. Hier en daar een traantje en leg het maar uit als ouder hé!!!

Mijn zus, wie ook niet op haar mondje gevallen is, pakte de man direct aan met de vraag ‘hoe moet ik het uitleggen aan mijn dochter en haar vriendinnetjes???’. De man zei onbeschaamd dat ze in het weekend wel zouden kunnen terugkomen. Mijn zus heeft hem dan voorgesteld om de kinderen zelf te komen ophalen en weer terug te brengen, want dat zij moest gaan werken.
Wat een gedoe seg!!!Dit voor een circus die zijn belachelijke hoge prijzen, van 22 euro per persoon ongeacht de leeftijd, wel weet te hanteren. Of voor ‘de mindere plaatsjes’ 17 euro per persoon vraagt.

Zuslief kwaad en de 3 kleintjes teleurgesteld weer naar huis. Eén keer thuisgekomen heeft mijn zus per direct RTV een kwade mail gestuurd, waarop deze wel gereageerd en uitgezonden hebben, maar ja… ondertussen heeft mijn petekindje nog geen clown gezien en het blijft maar door haar hoofdje spelen, hé.

Later in de binnenspeeltuin kwam mijn zus dan nog misnoegde mensen tegen die een voorstelling hadden bijgewoond en deze kwamen te vertellen dat de clown in dienst tegen de kleintjes had gezegd dat ze in het weekend nog maar eens een vertoning moesten bijwonen?!?
Hallo!!! Wie gaat dat betalen en welke gek gaat er nu naar 2 identieke voorstellingen??? Ja, de kindjes willen wel, maar probeer ze dan maar als ouder eens uit te leggen dat dit toch een bezigheid is van dure aard, hé. Speel dan maar de strenge ouder hé, want de clown heeft het nog zo gevraagd.

Een circus zou toch kindvriendelijk moeten zijn, niet? Het kan toch niet zomaar dat ze de kleintjes weer afwimpelen, omdat ze maar 30 bezoekers hebben? Nog maar te zwijgen over het feit dat ik op een fora over circus Enzo Zavatta las dat de mensen gedurende heel de voorstelling met hun voeten in het slijk hebben gezeten. Allemaal voor het economische prijsje van 22 euro!!!

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Garfieldje

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 86
Leden aangebracht: 3

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Partijdig nieuws is een groot gevaar

Wie zich baseert op onvolledige of onjuiste informatie neemt een grote verantwoordelijkheid. Het kan zelfs gevaarlijk zijn.

Diabetes

Mijn ervaring met diabetes

De bijzondere Evenaar

We hebben allemaal over de Evenaar gehoord, maar wat is er zo bijzonder aan?

Leven voor een ander

Leven voor een ander

Het kapitalisme en de fractal

Een verhaal over onze hedendaagse economie en zijn vorm in de tijdruimte.

War Horse

Een aanrader of afrader?

Is Jonge onschuldige maagd patroonheilige van de Verenigde Staten van Amerika?

Hoe een jonge onschuldige maagd door een zwangerschap zonder vader veranderde in de patroonheilige van de Verenigde Staten van Amerika.

World of Warcraft of Waardig ouder Worden?....deel 1

Waarom speelt een 37 jarige man computerspelletjes? Is hij er niet te oud voor en kan hij mee met de '

Onrein

Kun je homoseksualiteit nu wel of niet genezen?

Duowagen - Wandelwagen - Tweelingwandelwagen

ICandy Peach Blossom 2 - Hele handige duo wandelwagen

Leve de (d)evolutie!

kinderen versus katten

Schietpartij en democratie

De V.S. is het grote voorbeeld van neo-liberalisme voor Rutte en consorten. Willen wij dat in Nederland?

Voorkomen is beter dan het paard achter de wagen spannen

De oud-Hollandse waarheid dat voorkomen beter dan genezen is, slaat niet op het huidige kabinetsbeleid.

Wie zit er achter dat masker?

een betoog over het al dan niet invoeren van een boerkaverbod in Nederland.

Depressie te lijf

Depressie en op een natuurlijke weg eruit

Peuterschool: niet voor mijn kind. Full-time moederschap: wel voor mijn kind

De mening van mensen over full-time moederschap en een kind dat niet naar de peuterschool gaat Meningen en mensen: ze horen bijelkaar

Ontslagpremie

Weer een voorbeeld hoe in Nederland geld verspilt wordt.

Thuiswerk bij Foobie: eerste ervaring, eerste week

Mijn prille ervaring bij Foobie. Geen loze beloftes, maar een eerlijk en aangenaam werk van thuis uit.

ADHD maatschappijtje

De hectiek, die wij meer en meer ervaren, begint toch wel ernstige vormen aan te nemen.

De Rollercoaster

de droom van twee mensen om een wereldbedrijf te bouwen

Makkelijk praten over de AOW

Een column over de huidige AOW toestanden in de politiek

Tweede zwangerschap is echt heel anders!

De eerste zwangerschap is heel bijzonder! De tweede is heel anders

AOW-leeftijd verhogen naar 67 jaar

Argumenten voor en tegen de verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar

Modern management

Ambtenaren fokken ambtenaren en managers fokken managers

Hoe val je 10 kilo af zonder honger

Ervaringsverhaal