Hans Spekman


Publicatie datum:

Spekman heeft kritiek op Roemer. De S.P. draait de kiezer een rad voor de ogen.

Gesponsorde koppelingen

Partijvoorzitter Hans Spekman ziet zijn partij veel kiezers verliezen aan de S.P. De enige echte socialistische partij van dit land doet het goed. Spekman denkt dat hij de mensen moet waarschuwen voor economische ellende als Roemer in de regering komt.

HANS SPEKMAN.

Ik dacht dat de P.v.d.A. eindelijk weer eens een socialist als partijvoorzitter gekregen had. Spekman laat overal zien hoe begaan hij is met het lot van de armen. Maar nu de verkiezingen er aan komen en zijn partij op verlies staat moet hij toch proberen kiezers over te halen om op zijn partij te stemmen. Hij wil aan zijn uitspraken te zien liever proberen kiezers weg te halen bij de ''echte socialisten'' i.p.v de bij hem goed liggende middenpartijen.

Blijkbaar weten al die mensen die in het ''midden'' zitten helemaal niet meer waar ze aan toe zijn. Aan de ene kant Blonde Geertje die weer goed scoort met zijn meldpunt voor Europese zakkenvullers. Aan de andere kant zit de keurig en goed georganiseerde socialistische partij die 30 jaar in de buurten werkt en als zo danig de problematiek van de gewone burger dus begrijpt als geen ander. Spekman wil dus ook weer zijn klanten kennen en ging de buurt in maar heeft blijkbaar geen mensen in zijn organisatie zitten die dit kunnen en willen doen. De S.P. heeft dit vele malen beter onder de knie. Die hebben een zeer goed gemotiveerde organisatie waar mensen iets voor anderen willen betekenen zonder hun zakken te vullen. En dat is bij de P.v.d.A. al 30 jaar historie.

ONDERNEMERS.

Hoewel ik ondernemer ben behoor ik tot de categorie ondernemers die altijd hun mensen met respect behandelen: de werknemers zijn ons kapitaal. Ziekte verzuim hebben we praktisch nooit mee te maken gehad. Overuren had en heeft niemand problemen mee. Weekend werken of naar het buitenland ook geen probleem. Daarom is een goed salaris een must. Maar het is nooit alleen het salaris. Ze moeten van het bedrijf houden want het is ook hun bedrijf.

Zo is het ook in de politiek: bij de S.P. voelen de mensen zich thuis. Daar willen de mensen graag iets voor doen en desnoods voor minder geld. Bij de P.v.d.A. hebben de mensen nog steeds een vieze nasmaak van Kok die direct na zijn vertrek al zijn zakken ging vullen bij de ING. Bos op een andere plek maar wel voor veel geld. Dus de echte socialisten zijn al jaren geleden vertrokken. Hans Spekman kan wel proberen die terug te halen maar dan moet de partij cultuur veranderen. Als je jarenlang roept links van het midden te zitten en dealtjes maakt met de VVD of CDA dan ben je voor iedere socialist zelf ook een middenpartij. Je kunt nu wel roepen dat de socialisten geld gaan uitdelen maar in ieder geval delen ze dat NIET aan zichzelf uit. Daarom vinden vele goede ondernemers dat Roemer best een kans mag krijgen. Ondernemers willen rust op de arbeidsmarkt en arbeiders die gemotiveerd iets presteren. De categorie ondernemers zoals de tuinders die nog over de rug van de werknemers geld willen verdienen moeten vooral VVD blijven stemmen. Loonkosten worden  pas kosten als de prestaties er niet naar zijn. Hard werken voor een hongerloon zou hier verleden tijd moeten zijn.

Laat Roemer de bankenwereld maar keihard aanpakken. Die zal dat beter doen dan Bos want Roemer gaat na zijn politieke carriere echt niet bij een bank werken.

PVV.

Weer heeft Blonde Geertje een goed punt met zijn meldpunt voor Europese zakkenvullers. Ook dat zal weer P.v.d.A. kiezers wakker maken. Want dat tussen Brussel en Straatsburg op en neer fietsende en geldverslindende circus wordt nog steeds gesteund door de P.v.d.A. Net als de Euro ellende en de E.U. Alsof er geen andere weg bestaat.

Blonde Geertje weet waar hij kiezers moet halen. Niettemin hoop ik niet dat er ooit een partij aan de macht komt die gefinancierd wordt uit Israel en de V.S. want daar hebben we al genoeg sores aan te danken. Wel heeft Geertje een punt met zijn Islam en E.U. Beiden zijn voor onze maatschappij funest. Ik zal pas accepteren dat er moslims in Nederland zijn als zodra er weer vrouwen gestenigd worden, of er handen afgehakt worden dat de hele moslimwereld hier op straat staat om te demonstreren tegen dit soort mishandeling en er aldus afstand van nemen. Evenals die anti homo uitingen. Maar vooralsnog zie ik wat er ook gebeurt in de wereld geen moslim op straat demonstreren, behalve als er een spotprent van Mohammed verschijnt. Dan is de wereld te klein. Zolang er dus 1 miljoen van die achterlijken hier zijn ben ik er niet gelukkig mee en mag dit van mij direct gestopt worden.

MIDDENPARTIJEN OF RECHTS.

Rutte en De Jager en consorten zullen hard gelachen hebben toe zij de woorden van Spekman gelezen hadden. Links krijgt nooit een meerderheid als ze elkaar aanvallen. Als Spekman doorgaat met zich afzetten tegen de S.P. dan gaat hem dat hopelijk weer veel kiezers kosten. Spekman moet begrijpen dat na 30 jaar ''middenpartijen inclusief de P.v.d.A." er alleen maar schulden opgebouwd zijn en dat we er op die manier NIET uitkomen. Je kunt wel Europa willen maar als de burgers in heel Europa uitgekleed worden krijgen we i.p.v. een Verenigd Europa een revolutie. De 1 % MOET keihard aangepakt worden. Daar zitten de rovers. Spekman, als socialist moet je dat begrijpen. Dan moet je strijden voor de 99 %. Maar die kennen ze bij de P.v.d.A. helaas niet meer.

Ik mag hopen dat je draait of door de kiezer afgestraft gaat worden.

fredira 7 augustus 2012.

lees ook andere artikelen van fredira. 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 43
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Tussen wal en schip, hoera een uitkering...

Van een carrière en een goed inkomen naar een plaats in de rij bij de voedselbank

Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?

‘Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?’ Is de eerste vraag die ik altijd naar mijn hoofd geslingerd krijg, als ik vertel dat ik polyamoreus leef.

Hoe komt het dat ik vandaag pas mijn eerste Foobie artikel plaats?

Eindelijk na 50 dagen hard werken is het dan zover! Vanavond plaats ik mijn eerste echte Foobie artikel.

Het Universum en de Mens

Het is onwaarschijnlijk dat de Oerknal theorie het onststaan van het Heelal heeft teweeggebracht

Stad zonder hart

Verslag van de herdenking van het Rotterdamse bombardement

Chinese studenten en andere vreemdelingen in Nederland

een zeer persoonlijke momentopname in Zuid Holland

De voorspellende waarde van de astrologie

Wat zegt een horoscoop

Cyberpesten, wat is dat nou eigenlijk?

Waar je bij “klassiek” pesten vaak 1 onveilige plek hebt (wat al erg genoeg is natuurlijk), ben je bij cyberpesten nergens meer veilig, overal waar je bent heb je tegenwoordig internet. Cyberpesten is niet terug te draaien, de foto’s en andere informatie die op het net wordt gezet blijven vaak bestaan, waardoor

Lenteakkoord

Het politieke spel gaat maar door met de 3% norm.

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Hebben holebi's ook recht op kinderen?

Laten we gewoon eens realistisch zijn, laten we de lijn eens gewoon doortrekken.

Het OV en zijn reizigers

Iedereen klaagt over het ov, maar de reizigers zijn ook niet alles!

Makkelijk praten over de AOW

Een column over de huidige AOW toestanden in de politiek

Nieuwbouw woningen in Nederland duur

Prijs woning van omringende landen veel lager, waarom?

Eindexamen gehaald? WAT NU!??

Is studeren in het buitenland een en al pracht en praal, of kent het ook zijn donkere zijden?

Kunnen honden denken?

Ja, honden kunnen denken, is mijn quasi-wetenschappelijke conclusie op basis van mijn persoonlijke waarnemingen.

Borstvoeding: ervaringen met gekolfde voeding, relactatie en lang voeden.

Mijn ervaring over problemen met aanleggen, het geven van volledig gekolfde borstvoeding en het lang voeden van een baby en dreumes

Modern en goed kinderen verzorgen met een kinderverzorgingsautomaat.

Er gaat niets boven een goede moeder maar een kinderverzorgingsautomaat blijkt bij het eten en drinken beter te werken.

Was vroeger alles beter? Alles was beter!

“ Tiny Tim “ dat is het eerste wat mij is bijgebleven vandaag , en mij aan het nadenken heeft gezet. Ik las hier vandaag een stukje over op het internet, nadat mijn vriend mij hier een linkje over had gestuurd. “ Zelfvoorzienend leven” in een klein huisje dat je van alle basisvoorzieningen kan voorzien. Dat is

Paard, hoe edel ben je eigenlijk?

Het dagelijks bezig zijn met paarden brengt veel grappige momenten met zich mee, dit is een kort grappig verhaaltje waar iedereen met paarden zich wel in herkennen.

Motorrijden? Je rijbewijs, en dan?

Motorrijden, waarom zou je dat gaan doen?

Pixiboekjes...Ken je ze nog?

Pixiboekjes, ik en mijn zus spaarden ze altijd vroeger. 1 boekje ken ik zelfs nog uit mijn hoofd, deze heb ik zo vaak voorgelezen.

Politici wel, burgers niet!

Je vergeet nooit waar je vandaan komt en welk land belangrijk voor je is. Kan je loyaal zijn aan twee landen? Is het geoorloofd om als politicus je dubbele nationaliteit te behouden aangezien je in het bestuur van een land werkt. Is het voor een burger een ander verhaal?

Nierstuwing een pijnlijke aangelegenheid

een nierstuwing een verstopping die er tot leidt dat je nieren hun afval niet kwijt kunnen.

Op koemelkvrij dieet tijdens de zwangerschap en borstvoeding

Is het mogelijk om een relatief zwaar dieet vol te houden tijdens een toch al zware periode.