Henk Kamp en dikke mensen


Publicatie datum:

Werkgevers mogen hun werknemers aanspreken op uiterlijk en gedrag.

Gesponsorde koppelingen

Minister Henk Kamp zegt dat werkgevers hun personeel mogen aanspreken op dik zijn of roken. Hoe diep moet Nederland nog zinken?

HENK KAMP.

Deze minister is de weg al jaren helemaal kwijt. Ik denk dat de man dat hele kleine beetje verstand wat hij bij zijn geboorte heeft meegekregen achter gelaten heeft op de Antillen. Dat is de man die het nodig vindt dat werklozen in de kassen MOETEN werken. Voorstander van slavenarbeid. Al betaal je je hele leven premie voor sociale zekerheid,die is daar niet voor bedoeld. Die is bedoeld voor een ambtenaren apparaat aan de gang te houden en banken te steunen.

Nu zegt hij dat werkgevers personeel mogen aanspreken als ze bijvoorbeeld te dik zijn of roken. Nou hebben we al 25 jaar discussie over of werknemers met een tod rond de kop aangenomen MOETEN worden, evenals punkers met hanenkam, invaliden, homo's enz. En nou is een dikkert of roker plotseling een paria.

Ik ben voorstander dat een werkgever zijn personeel aanspreekt op eventueel lidmaatschap van de VVD. Daar zitten namelijk alleen maar rovers en imbecielen. Dat kunnen dus geen weknemers zijn die iets presteren voor het bedrijf want die denken slechts in termen van eigenbelang en geld.

Indien werkgevers lid van de VVD zijn is mijn advies aan dikke mensen, rokers en verstandige mensen om NIET bij die bedrijven te gaan werken. Lid zijn van die partij moet voor de werknemers meteen aangeven dat daar een veroorzaker vande crisis zit. Die horen waarschijnlijk bij de 1% die de occupy beweging bedoelt.

VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN.

Kamp is zo'n figuur die altijd zevert over verantwoordelijkheid nemen net als zijn kompanen doen. Welke verantwoordelijkheid neemt hijzelf? Nul komma nul. Hij heeft tot nog toe als partij bons in de Kamer gezeten, minister geweest of een baantje op de Antillen. Kortom: altijd betaalt uit de staatskas. Dus van uw en mijn belastingcenten. Na de val van het kabinet Rutte kan meneer weer kiezen uit wachtgeld tot zijn pensioen of een of ander bestuurlijk baantje wat zwaar geld oplevert in de publieke sector. Of Brussel of de VN.

Dat zijn dus de figuren die de maarschappij te gronde richten. Hij volgt zijn kompaan Nijpels wel met al zijn bijbaantjes. Of Wiegel, De Korte, Hoogervorst of Linschoten. Die lieden hebben altijd wel een leuke oplossing voor zichzelf. Dat is waarom zij altijd alleen maar SPREKEN over verantwoordelijkheid nemen. Echt verantwoordelijkheid NEMEN is wat anders dat is voor u en mij. Het is makkelijk praten over bezuinigen als je zelf altijd wel ergens goed betaald heen kan ''hoppen''. Zij beschuldien links altijd van ''potverteren'' en werklozen zijn ''luilakken''. Het zijn deze lieden die de maatschappij goud geld kosten. Zij verkwisten waar u en ik voor moeten zweten. Ze zeggen voor belastingvermindering te zijn, een slanke overheid, privatisering, marktwerking enz. En daar komen zij dan na hun carriere terecht. En zie het resultaat. Zorg onbetaalbaar, huurwoningen onbetaalbaar, de trein kan niet meer op tijd rijden, openbaar vervoer is abominabel.

HYPOTHEEKAFTREK.

Dat zijn de mannen die al jaren geleden de fiscale voordelen voor de rijken hadden moeten afschaffen. Nee dus. Onder het mom van iedereen moet een huis kunnen kopen hebben ze een zeepbel gecreeerd waar nu Jan Modaal en de starter voor mag bloeien. Zo ook de ouderen met hun pensioen.

Niks doorschuiven naar de volgende generatie roepen ze. Dat hadden ze 25 jaar geleden moeten zeggen. Bij 'rechts'' mag er een gigantisch ambtenaren apparaat zijn om bijstandsfraude op te sporen. Maar het zwart geld circuit van 30 miljard hoeft niet aangepakt te worden. Belasting controle bij het bedrijfsleven hoeft niet. Bankiers mogen hun zakken vullen. Gaat er iets fout dan betaalt de burger toch wel.

Alles aan de markt overlaten heb ik mijn buik vol van. In het computer tijdperk kunnen we nog geen trein op tijd laten rijden. Laat staan als er blaadjes vallen. Banken gokken met ons geld en pensioenfondsen doen hetzelfde. Corporaties vergeten hun functie. Opleidingen zij waardeloos want dat kan ook niet anders in ''schoolfabrieken'' van duizenden leerlingen. En toch MOET iedereen een diploma hebben. Alsof eendiploma zaligmakend is voor arbeisethiek.

POLDEREN.

Het poldermodel heeft hier altijd redelijk gewerkt. Overleg was de bedoeling. Werkgevers en werknemers hebben elkaar nodig. Werknemers hebben niets aan zakkenvullende directeuren en werkgevers hebben niets aan luilakken. Mijn ervaring met mijn werknemers is 45 jaar positief geweest. Ik heb ze altijd goed betaald want daar hebben ze recht op als ze altijd klaar staan voor het bedrijf. Ik denk dat dit voor het gros van de familiebedrijven opgaat.

Doch als ik zie hoe het gaat bij gemeente, zorgcentra, het spoor, de bank, Rijkswaterstaat of het COA, dan gaat dat daar heel anders. Slecht management. En dat zijn de VVD-ers als Kamp die schijt hebben aan de Balkenende norm.

Meneer Kamp voor eens en voor altijd: ik neem liever 10 dikke Nederlanders aan dan 1 moslima. Ik neem liever 10 rokers aan dan 1 sporter die regelmatig blessures heeft. Ik neem liever 10 ongediplomeerde maar gemotiveerde auto enthousiastelingen aan dan 1 door Pechtoldje en u omgevormde bloemist die automonteur is geworden.

Mijn avies aan u is: vertrek weer naar de Antillen. Neem uw wachtgeld mee. Ga maar feesten in de zon met uw soort die daar ook zitten ( Vestia dir.) Neem a.u.b uw kompanen ook mee. Wedden dat de crisis in 2 jaar opgelost is?

fredira  24 juni 2012

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 43
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Is Jonge onschuldige maagd patroonheilige van de Verenigde Staten van Amerika?

Hoe een jonge onschuldige maagd door een zwangerschap zonder vader veranderde in de patroonheilige van de Verenigde Staten van Amerika.

De VDAB heeft moeite mensen in armoede te identificeren.

wat is er in ons landje loos met de armoede?

Nuvaring anticonceptie

Ervaring met Nuvaring

Je kunt alles verkopen aan iedereen.

Uit psychologisch onderzoek blijkt dat je alles kunt verkopen aan iedereen.

De jeugd van tegenwoordig

Hoe vaak heb je het wel niet over

Ouderenzorg

Ook hier blijken zakkenvullers te zitten, er komt geen eind aan dit onderwerp.

Geld verdienen met bedelen.

Lees hier hoe je op allerlei manieren veel geld kunt verdienen met bedelen.

Is iedere mens van nature een moordenaar?

De mens is van nature een moordenaar, alleen eigenbelang houdt ons tegen.

Het werkelijke doel van de uitvinding van de Verichip

Dit artikel gaat in op de voorspelling van de komst van de Verichip. Wat is het werkelijke doel hiervan?

hoe raak ik snel vet kwijt?

hoe raak je snel vet kwijt? hier word het uitgelegd

Leef je je eigen verhaal of dat van je voormoeders?

Hoewel onze ´keuze-C.V´s´ (of lijst van ervaringen in het maken van keuzes) veel langer zijn dan die van onze voormoeders en zelfs langer dan die van onze moeders, bestaat er nog altijd de ‘mindset’ van geen keuze hebben.

Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?

‘Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?’ Is de eerste vraag die ik altijd naar mijn hoofd geslingerd krijg, als ik vertel dat ik polyamoreus leef.

Makkelijk praten over de AOW

Een column over de huidige AOW toestanden in de politiek

Verruimt het grote media-aanbod mijn blik op de wereld?

Essay 'Verruimt het grote media-aanbod mijn blik op de wereld?'

Farmaceutische Industrie

Een Vandaag liet vorige week zien hoe burgers in Nederland opgelicht worden.

het effect van downloaden op de muziekindustrie

Wat voor effect heeft het internet en vooral downloaden op de gehele muziekindustrie?

Je zwakte als sterkte: HUH?

Een artikel over hoe we onze zwaktes kunnen gebruiken om juist STERK te zijn..

Reuma, de pijn die nooit meer weggaat.

Reuma, je zal het maar hebben?

Geert Wilders en moslims

Wilder in de Nederlandse politiek

Slaapritueel, hoe zorg ik ervoor dat mijn kind doorslaapt?

Het artikel beschrijft hoe het bij ons gelukt is om onze dochter op jonge leeftijd door te laten slapen en als dreumes met plezier / zonder gezeur naar bed te laten gaan.

Stille tocht is bewogen betoog

Anti-abortus demonstratie in Den Haag, december 2011

Ik heb ADD, hoe gaat mijn leven eigenlijk?

Hoe is het nu om te leven met ADD?

Opgelicht op Marktplaats

Kijk uit voor oplichters op Marktplaats!

ongevraagde scheiding

een scheiding die je niet had gewild. De erkende emoties die je door maakt in zo scheiding

Sprookjes voor volwassenen

Games van nu of sprookjes van vroeger?