Inwoner met schulden. het verhaal over mijn inwonende schuldenaar.


Publicatie datum:

verhaal over een man met problemen thuis.

Gesponsorde koppelingen

Dit is het verhaal over mijn inwonende schuldenaar Dennis. Elke week zal ik het up to date houden met de nieuwste gebeurtenissen. het is een work in progress, dus even geduld alsjeblieft.

Het begin

Goed als ik probeer te zijn zeg ik ja. Dit lijkt me wel ok. Ook al verklaren de buren me voor gek, ik ben vastbesloten om Dennis te helpen. Dennis heeft ruzie met zijn vrouw die hij nu 4 jaar kent en waarmee hij een zoontje heeft. Nu had ik natuurlijk met mijn stomme kop aangeboden om hem te helpen. Tis ook wel een beetje mijn eigen schuld… Hij wil graag voor een tijdje op onze zolderkamer logeren. Op zich geen probleem, alleen je hebt geen privacy meer.

Ik ben een jonge man van 25 jaren oud en ik woon samen met Suus. Suus, of Suzanne, is mijn wederhelft. Zij is mijn grote liefde. Sommige mensen vinden dat ik onder de plak zit, maar dat is helemaal niet zo. We beslissen alles samen. Ik hou echt heel veel van haar. Ik heb wel een aantal relaties gehad voor haar, maar dit is echt anders. Het is nu al weer bijna 2 jaar geleden dat ik haar voor het eerst tegen kwam op een camping in België, maar het gevoel is nog steeds even sterk. Ondanks dat ik fouten heb gemaakt en af en toe echt een lul kan zijn en ongelofelijk uit me slof kan gaan om kleine dingen is ze nog bij me. Ow wat hou ik van die meid! Ik ben een jongen die niet houd van liegen en ook zeker niet van dingen die je beloofd niet waarmaken. Beloof het dat niet! Ik heb voor dat ik met Suus was veel dingen gedaan waar ik niet trots op ben. Maar daar komen we later wel weer op terug.

Ik heb een hobby die erg veel geld kost helaas. Chevrolet auto’s. Ik koop een oude die er niet echt best uit ziet en knap m op. Als hij klaar is verkoop ik m weer. Het is al weer de vijfde die ik nu heb. Als ik ook maar even tijd heb ben ik er mee bezig. En het begint al steeds meer te lijken op wat ik in gedachten had.

Dennis loopt op me af en blijft een beetje doelloos staan te kijken naar hoe ik het zijpaneel van mijn auto sta te schuren en te spuiten. Ik kijk m aan en zeg: ‘’Doe ik het goed meneer de opzichter?’’ ‘’Ja hoor. Denk ik”zegt Dennis. ‘’Nu ik je toch spreek, mag ik je iets vragen?’’ zonder op antwoord te wachten gaat hij verder: ‘’Weet je nog dat je van de week aanbood dat als ik iets nodig had dat ik het maar moest vragen? Ik wil je eigenlijk vragen of dat ik een tijdje bij jou op zolder kan slapen.”” Ik zeg: ‘’Dennis, je mag van mij wel op de zolder, maar dat moet je eerst aan Suus vragen.’’ ‘’Ja dat is goed’’ zegt Dennis. ‘’ Zal ik doen.’’ ‘’Ok’’ zeg ik terwijl ik denk: dat gaat je geld kosten vriend… Terwijl hij bij me weg loopt roep ik de kinderen er nog maar eens bij om met me te voetballen.

morgen weer verder....

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Toenemend geweld in de samenleving

Het geweld in de samenleving neemt toe. Maar wat is hier nou de oorzaak van en hoe komt het dat zelfs kinderen steeds vaker agressief worden?

Student in de bijstand

Mijn visie op mijn situatie en de politiek

Het leuke verjaardagsfeest

Je verjaardag vieren is niet altijd een feestje. Zeker niet voor de jarige zelf.

Muurbloempjes en wildgroei

Een avondje nuchter in de disco

Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?

‘Ow'maar jij hebt dan ook zeker veel orgie's?’ Is de eerste vraag die ik altijd naar mijn hoofd geslingerd krijg, als ik vertel dat ik polyamoreus leef.

Paard, hoe edel ben je eigenlijk?

Het dagelijks bezig zijn met paarden brengt veel grappige momenten met zich mee, dit is een kort grappig verhaaltje waar iedereen met paarden zich wel in herkennen.

Weg met de democratie. Maar wat dan....?

is onze democatie nog wel een goed systeem en wat zou er anders moeten?

Hoe bind je werknemers aan je bedrijf

hoe zorg je ervoor dat werknemers zo lang mogelijk bij je bedrijf blijven.

KPN Interactieve TV

Onlangs nam ik een abonnement op Interactieve TV, internet en telefoon van KPN, en toen....

De nieuwe 2012 Audi A6 Sedan

De nieuwe verbeterde Audi A6 met minder gewicht en veel meer veiligheid. Ondanks dit nog evenveel rijplezier.

‘Leven met fibromyalgie’

Je hebt veel pijn vooral spierpijn en stijfheid die uitstraalt naar je benen, armen en rug. Eerst denk je dat het wel over zal gaan, maar als het na een paar weken nog niet over is ga je toch maar een keer naar de dokter.

Van de kastje naar de muur.

Als je verhuised binnen K dan vervalt je inschrijving en verlies je je punten. Dat zijn de spelregels. In A hebben ze ook geen urgentie meer Mevrouw.

Zwarte dag voor Nederland

regeringsakkoord van 26 april 2012

Ouderenzorg

Ook hier blijken zakkenvullers te zitten, er komt geen eind aan dit onderwerp.

Terug van nooit weggeweest

Het opnieuw opzoeken van websites na lange tijd

Overhemden: neutraal en tijdloos

De kracht van overhemden is dat ze tijdloos zijn en overal bij passen. Een overhemd is daarom een blijvertje, een vaste aanwinst voor elke kledingkast.

Wanneer word je als mens geboren?

In dit artikel wordt de vraag gesteld op welke moment iemand geboren wordt. Op het moment van de conceptie, op het moment van de fysieke bevalling of is er nog een ander moment.....

Lessons in Love

Wat realiteit over romantiek

Telefoon & televisie

Zijn we beter met digitale televisie ?

Je kunt alles verkopen aan iedereen.

Uit psychologisch onderzoek blijkt dat je alles kunt verkopen aan iedereen.

Autistische broer, hoe werkt dat in een gezin?

wat gebeurt er nou eigenlijk in zo'n gezin???

Het belang van Filosofie

In het dagelijkse leven hebben we behoefte aan begrip over allerlei zaken. Dat gebeurt door middel van filosoferen.

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Leven zonder vader

opgroeien zonder je vader

Er moet gewerkt worden!

Er moet gewerkt worden. Was mij opvalt is dat veel advertenties niet kloppen, onduidelijke zijn of je gewoonweg belazeren