Stemadvies van Johan Derksen


Publicatie datum:

Het Kunduz akkoord zou een bom gelegd hebben onder de eredivisie volgens Johan Derksen

Gesponsorde koppelingen

In Tour du Jour gaf  Johan Derksen commentaar over de crisisbelasting welke door de Kunduz club noodzakelijk geacht werd. Johan zei dat het nog erger zou worden als de S.P. in de regering zou komen en gaf een negatief stemadvies.

JOHAN EN JOHAN.

We zien Johan altijd zwetsen over voetbal, spelers, trainers, bestuurders en fans. Hij doet dat met verve en heeft gelukkig een eigen mening. Klasse dus. Verder is hij een groot voorstander van de deskundigheid van Johan Cruijff te gebruiken en aldus in plaats van veel te dure buitenlanders juist de opleiding van jonge spelers te verbeteren. Johan heeft Cruijff door dik en dun gesteund bij zijn strijd tegen de nitwits die Ajax bijna om zeep geholpen hebben. Wat wil nu het toeval: Johan Cruijff zegt letterlijk: die spelers die om geld komen voetballen moeten NIET bij Ajax zijn. In Cruijff's visie moet Ajax juist een opleidingsinstituut zijn waar spelers groot gemaakt kunnen worden en dan voor veel geld verkocht kunnen worden aan de grote en rijke clubs. Dan zal Ajax ook financieel gezond kunnen draaien en winst kunnen maken. Cruijff denkt dus goed na over wat er in Nederland mogelijk is en welke plaats wij als voetballand in kunnen nemen.

DERKSEN EN POLITIEK.

Johan Derksen heeft wel eens geroepen dat hij voor Mark Rutte gestemd heeft maar daar achteraf spijt van had want bij Mark kreeg je Geert Wilders er gratis bij. En gelijk had Johan. Ook heb ik hem eens horen roepen dat hij nu nog niet weet wat hij gaat stemmen maar zijn sympathie ging uit naar Pechtoldje.

Beste Johan: de geweldige initiatiefnemer van het Kunduz akkoord was schoolmeester Pechtoldje. Voor het geval je het niet weet: er waren 5 partijen die zonodig iets onzinnigs op wilden schrijven voor Brussel. Dat waren de VVD, CDA, D66, C.U., en Groen Links. Dus waar de KNVB nu over zevert is het akkoord van deze partijen. Johan, de politici waar jij tot nu toe je voorkeur aan gaf, VVD en D66 zijn verantwoordelijk voor deze onzin. Niet de S.P. of de PvdA of zelfs Geertje Wilders. Voor dat je dus een stemadvies geeft aan jou kijkers moet je eerst zelf even verder kijken dan je neus lang is. Dat zeg je ook altijd als voetbaljournalisten iets melden. Je wilt ferme uitspraken van die mensen horen. Doe dat dan zelf ook met ''politiek'' getinte uitspraken.

SOLIDARITEIT.

In het voetbal spreek je ook altijd over solidariteit. Spelers en trainers dienen te werken voor hun geld en dat niet alleen, ze moeten PRESTEREN,

Ik ben dat volledig met je eens. Voetballers en trainers behoren tot de best betaalde werknemers in de samenleving. Daar moeten ze dus ook iets tegenover stellen: goede prestaties en verrekte hard werken. Ik heb dat met het E.K. echter niet gezien bij onze zogenaamde topspelers die miljoenen verdienen in buitenlandse competities. Evenmin zie ik dat bij prutsers als Mounir Elhamdaoei bij Ajax. Voetballers en trainers moeten dankbaar zijn dat zij met hun talent tot de best verdienende sporters behoren. Die voetballers die zichzelf te groot vinden om iedere week een topprestatie neer te leggen mogen wat mij betreft gekort worden. Ik wil namelijk hetzelfde van bankiers, directeuren van corporaties en bestuursleden. Om het geld spelen laat ze dat maar doen als ze naar Real, Ac Milan of United gaan, want dan is het voor rekening van het geroofde geld van criminelen als Berlusconi en Abramovich.

NEDERLAND.

Beste Johan, ik wil je nog wat informatie geven waar je even over kan nadenken. De economische chaos van nu is NIET veroorzaakt door de S.P. Vergelijk het maar eens met Ajax hoe de neergang daar is ontstaan. Zoals je zelf altijd zegt is die ontstaan door onkundige publieksgeile zakkenvullers die graag op de voorpagina staan. Dat moest duidelijk anders. En wie doet dat anders? Jou favoriet Johan Cruijff. En doet die dat voor het geld? Nee. Wil hij dat spelers voor het geld komen? Nee.

Zo is het in de maatschappij ook. Jou vorige keuze VVD en Mark Rutte, hebben die orde op zaken gesteld? Nee. Wie nam Blonde Geertje mee? Jou keuze.

Pakt jou keuze de zakkenvullers aan? Nee. Lossen ze iets op aan maatschappelijke problemen? Nee.

Wie gaat het nou anders doen? Dat is Emiel Roemer. Vult die zijn eigen zakken? Nee. Heeft hij een overtuiging zoals Cruijff? Ja dus.

Net zo min als ik Johan Cruijff altijd begrijp en niet altijd met hem eens ben, ben ik dat ook niet met de S.P. Wel weet ik dat het de enige partij is die in 20 jaar gestructureerd en van de grond af is opgebouwd. Waar geen baantjes jagers en zakkenvullers zitten. Geen mensen met crimineel verleden. Dus al die mensen die daar voor werken staan achter een visie. Zoals Johan Cruijff dat dus ook wil. Vergelijk deze opzet eens met Pim Fortuin, Wilders, Groen Links, Brinkman of T.O.N.

KEUZE MAKEN.

Dus Johan, voor je onzin begint te kraaien over politiek denk dan eerst na. Kunduz was de S.P. niet bij. Maar als jij voor verandering bij Ajax bent en een visie wilt zien en niet wilt dat ons voetbal verziekt wordt door duur betaalde spelers uit het buitenland welke niet presteren, dan moet je ook eens kijken hoe dat in de samenleving anders kan en MOET. Ook de S.P. weet dat voetbal onze nationale sport nummer 1 is. Als er in oplossingen gedacht moet worden zal de S.P. dat net zo goed doen als jou Pechtoldje. Maar neem van mij aan dat jou Pechtoldje de rest van zijn carriere zal doorbrengen in de publieke sector met een riant salaris. Net als zijn voorgangers, net als bij CDA en VVD.

En wat is er dan veranderd? Dus Johan, nodig Emiel uit in je programma want dan kan die zich tenminste verweren tegen je onzinnige uitlatingen.

fredira 10 juli 2012.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 43
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

World of Warcraft of Waardig ouder Worden?....deel 1

Waarom speelt een 37 jarige man computerspelletjes? Is hij er niet te oud voor en kan hij mee met de '

Pixiboekjes...Ken je ze nog?

Pixiboekjes, ik en mijn zus spaarden ze altijd vroeger. 1 boekje ken ik zelfs nog uit mijn hoofd, deze heb ik zo vaak voorgelezen.

Wanneer is je straf hoog genoeg om je misdadige gedrag te kunnen terugbetalen?

Vaak lees ik de meningen in de krant of op internet over hogere straffen want hier in ons kleine kikkerlandje zijn we veel te mild.

Sluimercampagnes tijdens herdenking

Een analyse van de presidentsverkiezingen in 2008

Het Anne Frankhuis als strafinstelling

De 18-jarige Omar E. uit Utrecht die zich schuldig heeft gemaakt aan het discrimineren van Joden op de website Geen Stijl, moet als straf zestien uur in het Anne Frank huis gaan werken.

Duowagen - Wandelwagen - Tweelingwandelwagen

ICandy Peach Blossom 2 - Hele handige duo wandelwagen

Psychose

Wat is een psychose?

Het belang van Filosofie

In het dagelijkse leven hebben we behoefte aan begrip over allerlei zaken. Dat gebeurt door middel van filosoferen.

Dagboek van een gescheiden man...stap 1.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 1 is.

Aandacht en Interesse.

Aandacht en Interesse zijn twee belangrijke activiteiten in ons leven.

Stedentrip Italië ontspannend?!?

Stedentrip naar Pisa & Florence, Italië

Het Universum en de Mens

Het is onwaarschijnlijk dat de Oerknal theorie het onststaan van het Heelal heeft teweeggebracht

Engeland en haar mode op straat in 2010!

Wat ik om me heen aan mode zie in engeland in het najaar van 2010!

Peuterschool: niet voor mijn kind. Full-time moederschap: wel voor mijn kind

De mening van mensen over full-time moederschap en een kind dat niet naar de peuterschool gaat Meningen en mensen: ze horen bijelkaar

Slaapritueel, hoe zorg ik ervoor dat mijn kind doorslaapt?

Het artikel beschrijft hoe het bij ons gelukt is om onze dochter op jonge leeftijd door te laten slapen en als dreumes met plezier / zonder gezeur naar bed te laten gaan.

Hoe ziet de wereld van een dementerende er zo'n beetje uit?

Wat gaat er zoals om in het hoofd van een dementerende, hoe zou het nu ineens komen dat ze ineens zo anders zijn dan anders

Het kapitalisme en de fractal

Een verhaal over onze hedendaagse economie en zijn vorm in de tijdruimte.

Asiel zoekers. Hun verhaal. Wat wij zouden moeten weten.

Met een stuk of tien andere moslims kwamen zij aan in Nederland. Er was maar een half uur per dag elektra in het dorp. De taliban kwam altijd s,nachts.

Economie

Mijn ervaringen van een college Economie (als Bioloog)

pubertijd

De pubertijd was een moeilijke tijd, plotseling wordt het moeilijker om met

hoe raak ik snel vet kwijt?

hoe raak je snel vet kwijt? hier word het uitgelegd

17 dagen rondtrekken door Thailand: prachtig!!!

Rondtrekkend door Thailand hebben we 17 dagen met de mond open gelopen van verbazing.

Het OV en zijn reizigers

Iedereen klaagt over het ov, maar de reizigers zijn ook niet alles!

Eerste kamer; blok aan het been van snelle besluitvorming

Lees hier waarom de Eerste Kamer moet worden afgeschaft.

Sluiting van coffeeshops nabij scholen

Wat achtergrond informatie en mijn kijk op het sluiten van coffeeshops