Thuiswerk bij Foobie: eerste ervaring, eerste week


Publicatie datum:

Mijn prille ervaring bij Foobie. Geen loze beloftes, maar een eerlijk en aangenaam werk van thuis uit.

Gesponsorde koppelingen

Wie wil er nu niet een centje bijverdienen op een eerlijke manier en bovendien van thuis uit? Wie is al die loze beloftes van de 'snel rijk formules' beu? Eerst betalen om dan te kunnen verdienen??? Je zou nogal gek zijn niet???

Gesponsorde koppelingen

Iedereen of toch bijna iedereen is op zoek naar een manier waarmee hij een centje kan bijverdienen. Het leven is gewoonweg duur en de lonen liggen in de meeste gevallen niet erg hoog. Dat niet alleen, maar hoeveel uren moeten we daarvoor het huis uit? Wat hebben onze kinderen daaraan? Hoeveel zeggen op het einde van hun loopbaan niet: “hadden we maar wat meer tijd met onze kinderen doorgebracht”? Ik spreek vooral uit eigen ervaring en ook ik zoek een manier om een centje bij te verdienen, maar vooral een manier waarbij ik toch de nodige tijd blijf hebben om mijn zoontje te zien opgroeien. Hem kan bijstaan waar nodig.

Geen bijverdienste uit huis, maar ‘van thuis uit’. Op zowat elke vacature die online verscheen onder de noemer ‘thuiswerk’ heb ik gereageerd en de teleurstellingen bleven maar oplopen.
De meesten werken onder het ‘betalend’ piramidesysteem. Je stelt je kandidaat, ze beloven je hemel op aarde, maar je moet eerst betalen voor de welbepaalde opleiding, waarvan je zou leren hoe je gemakkelijk geld kan verdienen. Dan pas kan je aan het werk. En natuurlijk, je werk is… de vacature op dezelfde manier door verkopen, hopen dat er nog iemand is zoals jij die daarin trapt. Kortom i.p.v. dat je geld verdient, geef je geld uit als niemand reageert op jouw vacature. Ten einde raad was ik en had de moed opgegeven.

Een goede week geleden stootte ik dan op een artikel van iemand die beweerde dat je een centje bij kon verdienen door artikelen te schrijven. Je was vrij in het kiezen waarover je artikelen zouden gaan en het aantal artikelen per dag, maand of jaar deden er niet toe.
Het zou geen ‘snel rijk formule’ zijn
en vooral deze uitdrukking heeft me aangezet om me in te schrijven bij Foobie.

Ik ben ondertussen een weekje bezig en ik schrijf sporadisch al eens een artikeltje over iets wat mij persoonlijk bezighoudt of gewoon over persoonlijke ervaringen om die op deze manier met anderen te delen. Als Foobie ze goedgekeurd heeft, verschijnen ze online en vanaf dat moment kunnen ze iets beginnen op te brengen.

Ik zie mijn verdiensten al centje voor centje, euro voor euro stijgen en dit terwijl ik mezelf op een ontspannende manier bezighoud en geen mensen voor de gek hoef te houden, noch producten en/of diensten moet aansmeren. En het meest fantastische aan deze manier van thuiswerken is dat ik er zelf niet bedrogen uit zal komen, dat ik me dit keer niet heb laten misleiden en dat ik het zelf allemaal in handen heb.

Verwacht je ook geen onmogelijke kapitalen, maar wil je toch je huidige inkomen wat naar boven trekken? Wil je graag je eigen ervaringen delen? Heb je een interessante hobby waarover je wel eens het één of het andere kwijt wil? Schrijf je gewoon graag?
Wel… schrijf je dan gewoon in bij Foobie, je zal het jezelf niet beklagen!
Veel succes toegewenst en wij lezen elkaar nog vast en zeker!


Foobie gebruiker Garfieldje

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 86
Leden aangebracht: 3

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie is best wel anders dan in Nederland. Benieuwd hoe het er bij de zuiderburen aan toe gaat?

Amsterdam tijdens de wederopbouw. Viering van de feestdagen

Leven in de Amsterdamse Kinkerbuurt in de jaren 50 en 60. Hoe de feestdagen werden gevierd

Dommer dankzij technologie

Voor alles heb je tegenwoordig een electronisch hulpmidddel. Maar is dat nu wel zo handig?

Weg met de democratie. Maar wat dan....?

is onze democatie nog wel een goed systeem en wat zou er anders moeten?

Relaxed naar zenuwslopende stunts kijken in Rotterdam

Verslag van de Go Fast Xtreme Days bij de Euromast