Wat als hij vreemdgaat?


Publicatie datum:

Wat moet je doen als hij vreemdgaat? Ik kan het niet voor je zeggen, maar ik kan je wel helpen een juiste beslissing te nemen.

Gesponsorde koppelingen

Wat is vreemdgaan? Dat is voor iedereen weer anders. En wat nou als je man vreemdgaat? Wat moet je dan doen? Verdergaan waar je gebleven was in je relatie, of is het zo erg dat je er een punt achter wilt zetten?

Wat als hij vreemdgaat?

Dit is altijd een moeilijk punt in een relatie. Je ziet hem opeens met een ander meisje. Dit kan zijn van flirten tot zoenen of zelf sex. Je moet er niet eens over nadenken dat je man vreemdgaat! Maar toch gebeurd het in de beste relaties. Sommige vrouwen nemen er genoegen mee, omdat ze zoveel van hun man houden, anderen nemen wraak. Wat is het beste wat je in zo'n situatie kunt doen?

Mijn antwoord

Het ligt heel erg aan de situatie. Natuurlijk is het niet oké als je man vreemdgaat, maar er spelen waarschijnlijk een aantal factoren mee waarom hij vreemdgaat. Dit kan zijn dat de sex tussen jullie minder is geworden, dat hij behoefte heeft aan wat anders, dat hij iets te veel op had, en nog veel meer. Het kan van alles zijn. Je hoeft niet gelijk je relatie weg te gooien omdat hij vreemdgaat. Allereerst is het belangrijk om zelf er rust in te vinden. Vind je het kunnen dat hij vreemdgaat? Is dit de eerste keer of is het al vaker gebeurd? Waarom zou hij zijn vreemdgegaan? Kun je ermee leven in de wetenschap dat hij is vreemdgegaan?

Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen, nog voordat je met hem gaat praten. Mannen, zeker als de liefde of verliefdheid heel sterk is, kunnen ze zo op je inpraten. Ze kunnen je alles laten geloven. Of ze vertellen de waarheid, of ze verzinnen smoesjes. Hier kun je niet doorheen kijken als je zoveel van diegene houdt, en zelf nog niet hebt nagedacht over hoe je er zelf mee om moet gaan.

Als je een beslissing hebt genomen

Als je de beslissing hebt genomen om hem te vergeven en verder te gaan met de relatie, moet je niet te jaloers worden of argwanend. Je moet hem laten zien dat je hem vertrouwd en voor hem wil gaan. Je moet hem laten zien dat hij aan jou genoeg heeft.

Als je de beslissing hebt genomen om hem te verlaten, moet je hem ook echt verlaten. Je moet hem een tijdje niet meer zien of spreken, anders kan hij je weer terugpraten. Liefde kan sterk zijn en je kunt van alles gaan geloven wat je geliefde je verteld.

Succes!

Ik heb zelf in hetzelfde schuitje gezeten, dus ik weet hoe moeilijk de beslissing is en om je eraan te houden. Ik kan je niet vertellen wat je moet doen, dat moet je zelf besluiten. Denk er in elk geval goed over na voordat je de beslissing neemt.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Pest aanpak in het onderwijs

Op de meeste basisscholen komt pesten voor, hoe dan te handelen

Nieuwkomers

Moet ik eigenlijk wel blij zijn met zoveel nieuwkomers in Nedeland?

Zorginstellingen

Een zakkenvuller eerste klas wil verplicht hulp van familie in zorgcentra.

Overhemden: neutraal en tijdloos

De kracht van overhemden is dat ze tijdloos zijn en overal bij passen. Een overhemd is daarom een blijvertje, een vaste aanwinst voor elke kledingkast.

Farmaceutische Industrie

Een Vandaag liet vorige week zien hoe burgers in Nederland opgelicht worden.

De bijzondere Evenaar

We hebben allemaal over de Evenaar gehoord, maar wat is er zo bijzonder aan?

Boekhouden met conscribo

Goedkoop en simpel boekhoudsysteem voor verenigingen

Het laatste puzzelstuk: Zwanger zijn

Wanneer een vrouw zwanger wordt, en zich bewust bezig houdt met de veranderingen die zich afspelen in haar psyche en bewustzijn gaat er een wereld voor haar open.

Hoe val je 10 kilo af zonder honger

Ervaringsverhaal

Roelie en Krabbeltje - herinnering aan een Alzheimer patiënt

Ter nagedachtenis aan één van de eerste bewoners die ik mocht verzorgen op de afdeling psycho-geriatrie, waar ik nog steeds werk. Een les over wat waardevol is voor een Alzheimer patiënt.

De kracht zit in de detail binnen de voetbalclub.

“ Zij die geld hebben, hebben de macht in handen“ , komt vaak voor in het voetbalwereldje

Stedentrip Italië ontspannend?!?

Stedentrip naar Pisa & Florence, Italië

Dubbele nationaliteit

Column over dubbele nationaliteit

Het Anne Frankhuis als strafinstelling

De 18-jarige Omar E. uit Utrecht die zich schuldig heeft gemaakt aan het discrimineren van Joden op de website Geen Stijl, moet als straf zestien uur in het Anne Frank huis gaan werken.

Respect voor het gezag

Wederom nieuwe discussie over respect van de burger voor het gezag.

Het belang van Filosofie

In het dagelijkse leven hebben we behoefte aan begrip over allerlei zaken. Dat gebeurt door middel van filosoferen.

Het mysterie van de string.

Waarom dragen mensen een string?

ongevraagde scheiding

een scheiding die je niet had gewild. De erkende emoties die je door maakt in zo scheiding

Vrijheid van meningsuiting

Heeft vrijheid van meningsuiting een grens? Ben je als je van die vrijheid gebruik maakt, verantwoordelijk voor wat je zegt of oproept?

Moet de leeftijd van de verkoop van alcohol van 16 naar 18 jaar worden verhoogd in Nederland?

Vele jongeren drinken tegenwoordig veel alcoholische drankjes, in dit artikel wordt bekeken of hier iets aan gedaan moet worden.

Ouders en schoolregels

Hoe zouden ouders met schoolregels om moeten gaan.

Depressie te lijf

Depressie en op een natuurlijke weg eruit

Gastric bypass

definitieve oplossing obesitas

Meten is weten!

Meten is weten, dat is iets wat mijn partner net ter sprake bracht. Hij was rijst aan het koken en meet precies af hoeveel water hij moet hebben. Hij wil namelijk niet teveel water verspillen.

Verdien 1000 euro met een flesje Coca Cola in je mond

Een leuk reclame idee, stuur je leukste foto in met een flesje Coca Cola in je mond en win 1000 euro.