Webcam-model worden in zware tijden?


Publicatie datum:

Webcam-model worden is niet zo eenvoudig als je denkt.

Gesponsorde koppelingen

Er zijn wel degelijk dames die voor de computer gaan zitten om een erotische dienst te bewijzen aan het mannelijk geslacht.Het is nog niet zo eenvoudig als je denkt. Het enige voordeel wat je hebt het verdient goed.

Ik heb het geprobeerd maar nooit weer!

Iedereen in Nederland leeft in de zware tijden van crisis. Al maanden ben ik werkloos en kom ik maar niet aan de bak. Veel pogingen om aan werk te komen heb ik al achter de rug. Gefrustreerd wordt je ervan als je iedere keer hetzelfde moet horen. Tegenwoordig is het zo dat men niet meer goed kijkt naar de ervaringen die je hebt opgedaan bij werkgevers of de opleidingen en cursussen die je hebt gevolgd om je kennis op te hogen. Men kijkt liever naar hoe kan ik besparen op een werknemer, ga ik een schoolverlater aannemen of ga ik liever voor iemand met ervaring waarvan ik verzekerd ben van goede resultaten. De meeste werkgevers kiezen dan toch voor de goedkopere werknemer en de rest komt wel vanzelf.  Als je al een langere periode werkloos bent en op zoek bent naar werk kom je dit soort dingen tegen.  

Je wordt op een gegeven moment creatief in het zoeken van werk. Gedachtes van thuiswerk en het uitzoeken wat je het beste kan doen om je brood te verdienen ben ik al druk mee bezig geweest. Totdat ik bij het zoeken van thuiswerk  terecht kwam op een website waar je je kan aanmelden als webcam-model voor een erotische website. Mannen kunnen via een 0900 nummer contact krijgen via de telefoon en de pc. Het enige wat je nodig hebt is een goede pc, een snel lopende internetverbinding en een telefoon. Het maakt niet uit of je nou blank, getint, dun, dik of al op leeftijd bent, je kan je aanmelden. Je moet dan wel een Nederlands paspoort of ID hebben. Natuurlijk was ik nieuwsgierig welke personen zich hiervoor aangemeld hadden en bezocht de website. Tot mijn verbazing zag ik dat er ook dames bij zaten die al behoorlijk op leeftijd waren en  bereid zijn om erotische gesprekken aan te gaan met het mannelijk geslacht. Zelfs half naakte foto’s of gekleed in een leren pakje kwamen tevoorschijn.  

Nou ben ik niet bepaald een model om voor een webcam te gaan zitten om mannen in een erotische houding te woord te staan en al zeker niet om met andere mannen in contact te komen. Ik ben geen preuts mens en mag graag over sex praten maar dan wel met mijn eigen man en niet met een vreemde. Ik had maar één intentie en dat was geld verdienen om het hoofd boven water te houden.

Beste mensen, ik heb het geprobeerd om in mijn eigen omgeving voor de webcam te gaan zitten en de tijd af te wachten totdat het mannelijk geslacht gaat inbellen op mijn profiel. De meeste mannen willen gelijk maar een ding van je horen en dat is het woord sex. Een enkele houdt de eerste gesprekken een beetje erotisch maar hoe langer je aan de praat bent met een vreemde man worden ze al gauw “eigen”met je en proberen op allerlei manieren de vunzige taal uit je mond te krijgen. Ik walgde er op een gegeven moment zo van dat ik de verbinding verbrak. Weken had ik geen behoefte om in te loggen om de vunzige praatjes aan te horen van vaak ook nog van gefrustreerde mannen die thuis niet aan hun voldoeding komen. Nu maanden later heb ik nog steeds niet ingelogd en heb me afgelopen week afgemeld als werkend webcam-model.

Ik heb nu respect voor de dames die het wel kunnen om op een nuchtere manier het mannelijk geslacht in een erotisch gesprek tevreden te stellen. Een opleiding heb je niet nodig maar wel de kracht om dit te kunnen doorzetten en die was bij mij niet aanwezig.      

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Lekkere trek

Ik heb lekkere trek.

hoe raak ik snel vet kwijt?

hoe raak je snel vet kwijt? hier word het uitgelegd

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie

Het buitengewoon lager onderwijs in Belgie is best wel anders dan in Nederland. Benieuwd hoe het er bij de zuiderburen aan toe gaat?

Dommer dankzij technologie

Voor alles heb je tegenwoordig een electronisch hulpmidddel. Maar is dat nu wel zo handig?

Stoppen met roken met behulp van Champix

De voor mij negatieve effecten van Champix als hulpmiddel om te stoppen met roken

Leven met dyslexie

Wat is dyslexie? En hoe ga ik er mee om?

KPN Interactieve TV

Onlangs nam ik een abonnement op Interactieve TV, internet en telefoon van KPN, en toen....

Circus Enzo Zavatta

Een teleurstellende ervaring met Circus Enzo Zavatta.

Wanneer is je straf hoog genoeg om je misdadige gedrag te kunnen terugbetalen?

Vaak lees ik de meningen in de krant of op internet over hogere straffen want hier in ons kleine kikkerlandje zijn we veel te mild.

Ervaring: Dierenspeciaalzaak Faunaland

Mijn ervaring van Dierenspeciaalzaak Faunaland. Een aanbieder van diverse huisdieren en bijbehorende dieren producten.

De strijd van Haren

21 september 2012 Haren project x

Het leuke verjaardagsfeest

Je verjaardag vieren is niet altijd een feestje. Zeker niet voor de jarige zelf.

Farmaceutische Industrie

Een Vandaag liet vorige week zien hoe burgers in Nederland opgelicht worden.

‘Leven met fibromyalgie’

Je hebt veel pijn vooral spierpijn en stijfheid die uitstraalt naar je benen, armen en rug. Eerst denk je dat het wel over zal gaan, maar als het na een paar weken nog niet over is ga je toch maar een keer naar de dokter.

De kracht zit in de detail binnen de voetbalclub.

“ Zij die geld hebben, hebben de macht in handen“ , komt vaak voor in het voetbalwereldje

De voorspellende waarde van de astrologie

Wat zegt een horoscoop

Verruimt het grote media-aanbod mijn blik op de wereld?

Essay 'Verruimt het grote media-aanbod mijn blik op de wereld?'

Het nut of de nutteloosheid van het geloof.

De basisvoorwaarde voor een succesvol leven is het niveau van je persoonlijke natuurlijke geloofsniveau. Zo kan ook het geloven in God, de mens tot wonderlijk nut zijn.

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Saoudie Arabie, al-Qaeda en de Taliban

Ik heb je lief

Is het noodzakelijk dat het onderwerp seksualiteit deel uit maakt in de (woon) begeleiding?

Wat als hij vreemdgaat?

Wat moet je doen als hij vreemdgaat? Ik kan het niet voor je zeggen, maar ik kan je wel helpen een juiste beslissing te nemen.

Kun je ooit teveel schoenen hebben?

Schoenen verzamelen is toch wel de leukste hobby die er is, want je kunt nooit teveel schoenen hebben, toch?

De jeugd van tegenwoordig

Hoe vaak heb je het wel niet over

Leven voor een ander

Leven voor een ander

Een sterkere EU met Turkije ?

Door Turkse toetreding zal Europese Unie sterker worden