Webcam-model worden in zware tijden?


Publicatie datum:

Webcam-model worden is niet zo eenvoudig als je denkt.

Gesponsorde koppelingen

Er zijn wel degelijk dames die voor de computer gaan zitten om een erotische dienst te bewijzen aan het mannelijk geslacht.Het is nog niet zo eenvoudig als je denkt. Het enige voordeel wat je hebt het verdient goed.

Ik heb het geprobeerd maar nooit weer!

Iedereen in Nederland leeft in de zware tijden van crisis. Al maanden ben ik werkloos en kom ik maar niet aan de bak. Veel pogingen om aan werk te komen heb ik al achter de rug. Gefrustreerd wordt je ervan als je iedere keer hetzelfde moet horen. Tegenwoordig is het zo dat men niet meer goed kijkt naar de ervaringen die je hebt opgedaan bij werkgevers of de opleidingen en cursussen die je hebt gevolgd om je kennis op te hogen. Men kijkt liever naar hoe kan ik besparen op een werknemer, ga ik een schoolverlater aannemen of ga ik liever voor iemand met ervaring waarvan ik verzekerd ben van goede resultaten. De meeste werkgevers kiezen dan toch voor de goedkopere werknemer en de rest komt wel vanzelf.  Als je al een langere periode werkloos bent en op zoek bent naar werk kom je dit soort dingen tegen.  

Je wordt op een gegeven moment creatief in het zoeken van werk. Gedachtes van thuiswerk en het uitzoeken wat je het beste kan doen om je brood te verdienen ben ik al druk mee bezig geweest. Totdat ik bij het zoeken van thuiswerk  terecht kwam op een website waar je je kan aanmelden als webcam-model voor een erotische website. Mannen kunnen via een 0900 nummer contact krijgen via de telefoon en de pc. Het enige wat je nodig hebt is een goede pc, een snel lopende internetverbinding en een telefoon. Het maakt niet uit of je nou blank, getint, dun, dik of al op leeftijd bent, je kan je aanmelden. Je moet dan wel een Nederlands paspoort of ID hebben. Natuurlijk was ik nieuwsgierig welke personen zich hiervoor aangemeld hadden en bezocht de website. Tot mijn verbazing zag ik dat er ook dames bij zaten die al behoorlijk op leeftijd waren en  bereid zijn om erotische gesprekken aan te gaan met het mannelijk geslacht. Zelfs half naakte foto’s of gekleed in een leren pakje kwamen tevoorschijn.  

Nou ben ik niet bepaald een model om voor een webcam te gaan zitten om mannen in een erotische houding te woord te staan en al zeker niet om met andere mannen in contact te komen. Ik ben geen preuts mens en mag graag over sex praten maar dan wel met mijn eigen man en niet met een vreemde. Ik had maar één intentie en dat was geld verdienen om het hoofd boven water te houden.

Beste mensen, ik heb het geprobeerd om in mijn eigen omgeving voor de webcam te gaan zitten en de tijd af te wachten totdat het mannelijk geslacht gaat inbellen op mijn profiel. De meeste mannen willen gelijk maar een ding van je horen en dat is het woord sex. Een enkele houdt de eerste gesprekken een beetje erotisch maar hoe langer je aan de praat bent met een vreemde man worden ze al gauw “eigen”met je en proberen op allerlei manieren de vunzige taal uit je mond te krijgen. Ik walgde er op een gegeven moment zo van dat ik de verbinding verbrak. Weken had ik geen behoefte om in te loggen om de vunzige praatjes aan te horen van vaak ook nog van gefrustreerde mannen die thuis niet aan hun voldoeding komen. Nu maanden later heb ik nog steeds niet ingelogd en heb me afgelopen week afgemeld als werkend webcam-model.

Ik heb nu respect voor de dames die het wel kunnen om op een nuchtere manier het mannelijk geslacht in een erotisch gesprek tevreden te stellen. Een opleiding heb je niet nodig maar wel de kracht om dit te kunnen doorzetten en die was bij mij niet aanwezig.      


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie meningen-ervaringen

Ook gek op slangen?

Ik ben gek op slangen, hoe groter hoe gevaarlijker en hoe spannender de uitdaging...

Wanneer word je als mens geboren?

In dit artikel wordt de vraag gesteld op welke moment iemand geboren wordt. Op het moment van de conceptie, op het moment van de fysieke bevalling of is er nog een ander moment.....

Het leven van een pleegkind

Wat is het precies om pleegkind te zijn? Het standpunt van een pleegkind.

Cyberpesten, wat is dat nou eigenlijk?

Waar je bij “klassiek” pesten vaak 1 onveilige plek hebt (wat al erg genoeg is natuurlijk), ben je bij cyberpesten nergens meer veilig, overal waar je bent heb je tegenwoordig internet. Cyberpesten is niet terug te draaien, de foto’s en andere informatie die op het net wordt gezet blijven vaak bestaan, waardoor

vakantie in Groot-Brittannië

Samen met een vriendin ben ik op vakantie geweest in Groot-Brittannië. Ik wil deze ervaring graag delen met jullie.

De meest makkelijke manier van een profieltekst schrijven

Vind jij het schrijven van een profieltekst lastig? Weet je niet zo goed wat je erin moet zetten, of kan je niet de juiste bewoording vinden?

Tijd en Eeuwigheid

Er is verschil tussen tijd en eeuwigheid. Tijd is op te delen, maar de Eeuwigheid niet..

Garantieservice Wehkamp

Prima service ook buiten garantie

Ontstaan van Leven

Hoe is leven ontstaan? Waar komt het vandaan?

Christenen

Je vraagt je soms af of die er nog wel zijn.

Je zwakte als sterkte: HUH?

Een artikel over hoe we onze zwaktes kunnen gebruiken om juist STERK te zijn..

Stad zonder hart

Verslag van de herdenking van het Rotterdamse bombardement

Case Wilders

Een korte beschouwing van de rechtszaak tegen Wilders.

Eerste ervaring met muziek voor volwassenen

eerste ervaring en het resultaat hiervan

Pesten en gepest worden.

Ruzies met je medemensen. Wat te doen?

Makkelijk praten over de AOW

Een column over de huidige AOW toestanden in de politiek

De engelsman, en hoe engelse elkaar behandelen.

Dit artikel gaat over de engelsman, en hoe hij zichzelf, zijn familie en collegas behandeld.

De Joden in de Johannes Passion

Een onderzoek naar anti- Semitisme in de vertaalde Nieuwe Testament boeken

Respect voor het gezag

Wederom nieuwe discussie over respect van de burger voor het gezag.

Student in de bijstand

Mijn visie op mijn situatie en de politiek

CDA heeft grote problemen met de nieuwe politiek

Het CDA heeft veel moeite met de nieuwe politiek in Den Haag. Beeldvorming wordt steeds belangrijker. Is het einde van het CDA in zicht?

Dagboek van een gescheiden man...stap 1.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 1 is.

De Studenten OV-Chipkaart, Flop of Top?

Kleinschalig onderzoek naar de mening van de studenten van Utrecht over de Studenten OV-Chipkaart.

Amsterdam tijdens de wederopbouw. De Tollensstraat en omgeving

Leven in de Kinkerbuurt in Amsterdam tijdens de jaren 50 en 60. Beschrijving van de Tollensstraat en omgeving

Hoe fijn om een boek te lezen op de Ipad

Alle gemak van het lezen van boeken op de Ipad.