Snoop Dogg goes Under Dogg


Publicatie datum:

Hondjesgedrag!

Gesponsorde koppelingen

Snoop Dogg is een smoker met twee vlechtjes die (ik weet niet of het aan z’n naam ligt) verdomd veel op een hondje lijkt. Ohja en hij is ook nog rapper.  Ik had viahttp://www.vakantieveilingen.nl 2 kaartjes kunnen bemachtigen voor €11,- totaal voor de after party van deze rapper. Dus mijn beste vriendin en ik zijn de volgende avond naar Rotterdam gegaan, waar we hem zouden zien. Snoop Dogg komt altijd hartstikke chill en als een vriendelijke man over. Maar dit is op TV, op youtube en op foto’s. Maar zoals ik al vaker had gehoord zijn sommige artiesten verschrikkelijk arrogant en denken dat ze alles zijn (ook al zijn ze dat ook wel een beetje). Vanavond ging ik kijken of dit ook het geval was met Snoop Dogg.

 

Nadat hij het concert in Amsterdam had gegeven (waar ik niét aanwezig was) zou Snoop Dogg naar Club Eclipse komen voor de officiële afterparty die van 22:00 tot 05:00 duurde. Snoop zou een kort optreden geven en zou voor een deel van de avond host zijn. “Snoop Dogg, inmiddels ook door het leven gaande als Snoop Lion, gaat gegarandeerd de zaal op zijn kop zetten. Wees erbij voor een unieke clubavond met the legend Snoop Dogg aka Snoop Lion.” Aldus Club Eclipse.

De avond begon vrij rustig, de organisator verwachtte rond de 3000 mensen. Er waren verschillende DJ’s om het publiek te vermaken. Tegen 2 uur was het iets drukker maar de 3000 was nog ver te zoeken. Om 2 uur kwam dé gast van de avond binnen, Snoop Dogg. Snoop Dogg en zijn gang werden met veel beveiliging begeleid door de mensenmassa richting de V.I.P zone. Snoop gaf geen enkele fan een hand en ontweek oogcontact. Toen hij eenmaal aangekomen was bij de V.I.P zone stak Snoop meteen een joint aan… Slecht voorbeeld voor de bezoekers die op een kluitje in het benauwde rokershok hun sigaretje op moeten steken. Maar ach, beroemdheden kunnen doen wat ze willen.

Een uur na aankomst van Snoop Dogg werden de bezoekers ongeduldig: “Waar blijft nou het beloofde optreden, en hij zou toch ook een deel van de avond host zijn?” Aldus bezoekster Suzanne Boeree. Vlak nadat verschillende mensen zich hetzelfde begonnen af te vragen werd het publiek onrustig; Snoop verliet Club Eclipse.
Geen kort optreden, geen host en de zaal stond niet op zijn kop zoals beloofd. Snoop Dogg heeft een uurtje chagrijnig zitten blowen, rondgekeken en gepraat met zijn ‘chickies’ en is er toen weer vandoor gegaan. Met als resultaat 600 teleurgestelde bezoekers. Wat de andere 2400 ‘gasten’ er van vonden? Dat weet niemand, aangezien er maar 600 bezoekers op kwamen dagen. Van deze avond waren dus twéé groepen de dupe; De bezoekers en Club Eclipse zelf. Maar de niet nagekomen belofte mocht de pret niet drukken, de DJ’s deden hun uiterste best om het publiek te vermaken en draaide, in plaats van een live optreden van Snoop Dogg, remixjes van Snoop.
Het publiek was bijna niet agressief! Er hing best wel een chille sfeer, en als er spanning ontstond werd dat  snel opgelost door de beveiliging en/of de omstanders die daar rond liepen… Eigenlijk denk dat de enige personen die enigszins agressief overkwamen de bewakers waren… Helaasch.

De eigenaar van Club Eclipse heeft ook nog woord gedaan aan het AD, en hij neemt de verantwoording op zich voor het gedrag van Snoop Dogg;  ’We hadden een aantal zaken gewoon niet goed geregeld,’ stelt hij. ‘Zo werden bij zijn aankomst nummers van concurrerende rappers gedraaid. Dat beviel hem niet en dat is ook logisch. Maar ook het licht was volgens Snoop niet in orde en de ontvangst in de vip-lounge was ook niet naar zijn zin. Allemaal zaken die wij beter hadden moeten regelen.’

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie muziek

Ilse DeLange

De Nederlandse zangeres Ilse DeLange

Béla Bartok (1881-1945)

Biografie van Béla Bartok, Hongaars componist

Anouk mag van TROS niet naar het songfestival

Tros ziet rechstreekse inzending Anouk niet zitten.

Frederic Chopin (1810-1849)

Het leven en werk van Frederic Chopin

Omgekeerde reverb (reversed reverb) - tutorial voor FL Studio

Een handleiding (tutorial, howto) die uitlegt hoe je een omgekeerde reverb maakt in FL Studio.

Help! Muziek is aan het verdwijnen!

Over een aantal decennia zullen we geen nieuwe muziek meer hebben. Wat dan wel?

Muziekinstrumenten om zelf te maken

Muziek wordt leuk met muziekinstrumenten die je zelf kunt maken. Hoe maak je zelf muziekinstrumenten?

Barok

Barok is een term voor een periode in de muziekgeschiedenis. Wat was dit voor een periode en welke muziek klonk er toen?

Richard Wagner (1813-1883)

Wagner en de invloeden van de Romantiek in zijn werken

Bouwmaterialen van de cello

Uit welke materialen is de cello gebouwd?

de zangkunst en je stem

In dit artikel vertel ik over de zangstem en mogelijke technieken.

Michael Jackson, The King of Pop leeft en komt terug!

Leeft Michael Jackson nog?

Het lied over de stad Jeruzalem in Israel

Uitleg van het lied: Jeruzalem van goud

Hoe installeer je een VST in fruityloops

Uitleg bij het installeren van een VST in FL Studio

Keyboard Yamaha PSR 2100

Beschrijving van de Yamaha PSR 2100

Wacken

Informatie over wacken, leukigheid van een festival

Ludwig van Beethoven

Ludwig van Beethoven ( Bonn, 15 december 1770 - Wenen, 26 maart 1827

Rapmuziek: oorsprong en kenmerken

Oorsprong van rapmuziek. Kenmerken van rapmuziek.

metallica .. vergane glorie of alive and kicking?

Metallica heeft de laatste jaren heel veel kritiek gehad betekent dit dat hun tijd voorbij is?

Fresku vs Kees de Koning

Fresku publiceert ''docu 2.0''

Gitaren, snaren en stemmen

De gitaar is een populair instrument. Een gestemde gitaar is belangrijk, dus hoe werkt dat?

Muse

Het ontstaan en de groei van de Britse rockband Muse

Algemene tips voor gitaarhelden in de dop

Belangrijk om op te letten als je gitaar leert spelen

Georges Bizet (1838-1875)

Het leven en werk van Georges Bizet

Sabrina Sabrok

Sabrina Sabrok is een succesvolle zangeres, komt dit door haar stem of door iets anders?