Snoop Dogg goes Under Dogg


Publicatie datum:

Hondjesgedrag!

Gesponsorde koppelingen

Snoop Dogg is een smoker met twee vlechtjes die (ik weet niet of het aan z’n naam ligt) verdomd veel op een hondje lijkt. Ohja en hij is ook nog rapper.  Ik had viahttp://www.vakantieveilingen.nl 2 kaartjes kunnen bemachtigen voor €11,- totaal voor de after party van deze rapper. Dus mijn beste vriendin en ik zijn de volgende avond naar Rotterdam gegaan, waar we hem zouden zien. Snoop Dogg komt altijd hartstikke chill en als een vriendelijke man over. Maar dit is op TV, op youtube en op foto’s. Maar zoals ik al vaker had gehoord zijn sommige artiesten verschrikkelijk arrogant en denken dat ze alles zijn (ook al zijn ze dat ook wel een beetje). Vanavond ging ik kijken of dit ook het geval was met Snoop Dogg.

 

Nadat hij het concert in Amsterdam had gegeven (waar ik niét aanwezig was) zou Snoop Dogg naar Club Eclipse komen voor de officiële afterparty die van 22:00 tot 05:00 duurde. Snoop zou een kort optreden geven en zou voor een deel van de avond host zijn. “Snoop Dogg, inmiddels ook door het leven gaande als Snoop Lion, gaat gegarandeerd de zaal op zijn kop zetten. Wees erbij voor een unieke clubavond met the legend Snoop Dogg aka Snoop Lion.” Aldus Club Eclipse.

De avond begon vrij rustig, de organisator verwachtte rond de 3000 mensen. Er waren verschillende DJ’s om het publiek te vermaken. Tegen 2 uur was het iets drukker maar de 3000 was nog ver te zoeken. Om 2 uur kwam dé gast van de avond binnen, Snoop Dogg. Snoop Dogg en zijn gang werden met veel beveiliging begeleid door de mensenmassa richting de V.I.P zone. Snoop gaf geen enkele fan een hand en ontweek oogcontact. Toen hij eenmaal aangekomen was bij de V.I.P zone stak Snoop meteen een joint aan… Slecht voorbeeld voor de bezoekers die op een kluitje in het benauwde rokershok hun sigaretje op moeten steken. Maar ach, beroemdheden kunnen doen wat ze willen.

Een uur na aankomst van Snoop Dogg werden de bezoekers ongeduldig: “Waar blijft nou het beloofde optreden, en hij zou toch ook een deel van de avond host zijn?” Aldus bezoekster Suzanne Boeree. Vlak nadat verschillende mensen zich hetzelfde begonnen af te vragen werd het publiek onrustig; Snoop verliet Club Eclipse.
Geen kort optreden, geen host en de zaal stond niet op zijn kop zoals beloofd. Snoop Dogg heeft een uurtje chagrijnig zitten blowen, rondgekeken en gepraat met zijn ‘chickies’ en is er toen weer vandoor gegaan. Met als resultaat 600 teleurgestelde bezoekers. Wat de andere 2400 ‘gasten’ er van vonden? Dat weet niemand, aangezien er maar 600 bezoekers op kwamen dagen. Van deze avond waren dus twéé groepen de dupe; De bezoekers en Club Eclipse zelf. Maar de niet nagekomen belofte mocht de pret niet drukken, de DJ’s deden hun uiterste best om het publiek te vermaken en draaide, in plaats van een live optreden van Snoop Dogg, remixjes van Snoop.
Het publiek was bijna niet agressief! Er hing best wel een chille sfeer, en als er spanning ontstond werd dat  snel opgelost door de beveiliging en/of de omstanders die daar rond liepen… Eigenlijk denk dat de enige personen die enigszins agressief overkwamen de bewakers waren… Helaasch.

De eigenaar van Club Eclipse heeft ook nog woord gedaan aan het AD, en hij neemt de verantwoording op zich voor het gedrag van Snoop Dogg;  ’We hadden een aantal zaken gewoon niet goed geregeld,’ stelt hij. ‘Zo werden bij zijn aankomst nummers van concurrerende rappers gedraaid. Dat beviel hem niet en dat is ook logisch. Maar ook het licht was volgens Snoop niet in orde en de ontvangst in de vip-lounge was ook niet naar zijn zin. Allemaal zaken die wij beter hadden moeten regelen.’

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie muziek

Muziek componeren en het schrijven van een hit

Muziek componeren en het schrijven van een hit

Muziek in de Barok

In dit artikel worden de kenmerken van de muziek in de barok besproken

Mumford and Sons

Mumford and Sons is een enorm goede folk/rock band. Echt een aanrader voor iedereen!

Anouk mag van TROS niet naar het songfestival

Tros ziet rechstreekse inzending Anouk niet zitten.

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

Levensbeschrijving van componist Johann Sebastian Bach

Claude Debussy (1862-1918)

Biografie van Claude Debussy, Frans impressionistische componist

Over 101Barz: het centrum van de Nederlandse hiphop

101Barz: geen luchtdruk, maar hiphop

Het geheim van urenlang muziekplezier met Psalm 119

Psalm 119 staat met zijn 176 verzen bekend als de psalm met de meeste coupletten. Normaal gesproken wordt in een kerkdienst Psalm 119 nooit helemaal gezongen omdat dit een paar uur in beslag neemt.

Wat is muziekwetenschap?

Waar houdt muziekwetenschap zich mee bezig?

Fort Minor

Het hiphopensemble dat één man rijk was.

Kylie is back

Kylie Minogue's nieuwe album komt eraan.

Gregoriaanse muziek

In dit artikel worden de kenmerken van de gregoriaanse muziek besproken

Johannes Brahms (1833-1897)

Leven van Johannes Brahms, Duits componist

Beroemde cellobouwers

Over beroemde cellobouwers en waar ze vandaan komen.

Osker

Osker is een punkband die door liefhebbers van bands als Rancid en NOFX zeer zeker gewaardeerd zal worden.

Luc De Vos

Luc De Vos is overleden op 29/11/2014. Hij was een succesvol zanger en gitarist van Gorki. Zijn bekendste nummers bij Gorki zijn Mia, Lieve kleine piranha en Anja.

De Ring des Nibelungen van Richard Wagner

Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner

Muse

Het ontstaan en de groei van de Britse rockband Muse

gitaarles nummer 1 gitaartabs lezen en 3 akkoorden

leer zelf gitaarspelen

Barok

Barok is een term voor een periode in de muziekgeschiedenis. Wat was dit voor een periode en welke muziek klonk er toen?

Lady Gaga een nieuwe poplegende?

Alles wat je wilde weten over Lady Gaga

Hector Berlioz (1803-1869)

Beschrijving van het leven van componist Hector Berlioz

Rapmuziek: oorsprong en kenmerken

Oorsprong van rapmuziek. Kenmerken van rapmuziek.

Stemsoorten en koorvormen

Stemsoorten en koorvormen

Szigetfestival

Het Szigetfestival is een muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Budapest, Hongarije.