Actieve wandelvakanties met van Paridon reisbureau


Publicatie datum:

De leukste wandelvakanties boek je makkelijk via een reisbureau. Reisbureau van Paridon uit hengelo is gespecialiseerd in Wandelvakanties en natuurtochten.

Gesponsorde koppelingen

Waarom een Paridon wandelvakantie?
Voor de meest complete wandelvakanties door de Benelux en Duitsland, bent u bij Paridon wandelreizen op het juiste adres. Paridon is gespecialiseerd in natuurtochten en laat u tijdens de wandelvakanties de prachtigste natuur in de Benelux en Duitsland zien.

Alle wandelvakanties die Paridon in het bestand heeft, zijn door de werknemers van Paridon zelf gewandeld. Hierdoor weten de mensen van Paridon als geen ander, waar een goede wandelvakantie aan moet voldoen. Met Paridon wandelvakanties, komt u op plaatsen waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. Heeft u eenmaal een wandelvakantie bij Paridon geboekt, dan krijgt u tevens een klein boekje mee. In dit boekje staat allerlei achtergrond informatie over het wandelgebied en de omgeving waar u heen gaat. Op deze manier zult u niet alleen genieten van de frisse buitenlucht en de prachtige natuur waar u doorheen wandelt, maar kunt u tevens veel leren over de geschiedenis van het gebied. Welke

Paridon wandel arrangementen kiezen?
De wandel arrangementen van Paridon zijn allemaal zeer verzorgd. U kunt bij Paridon zelf aangeven welke wensen u heeft en er zal altijd een arrangement zijn die daarbij past. U verblijft tijdens deze arrangementen in uitstekende hotels en er is veel aandacht besteedt aan de wandel mogelijkheden, die u tijdens uw vakantie zult hebben. De wandel arrangementen bij Paridon beginnen bij 2 dagen wandelen en 1 overnachting t/m 8 dagen wandelen en 7 maal overnachten. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, diner en een lunchpakket voor de wandeltocht. Er zijn arrangementen waarbij u vanuit een verblijfadres de wandeltochten maakt, maar er zijn ook wandel arrangementen waarbij u in verschillende hotels overnacht en u een veel groter gebied leert kennen. De 2 daagse wandel arrangementen zijn al vanaf € 99,- pp en dit loopt op tot € 769,- pp voor een wandel arrangement van 8 dagen.

Paridon ook voor groepswandeltochten
Ieder jaar opnieuw plant Paridon schitterende groepswandeltochten. Bij deze wandeltochten wordt rekening gehouden met ieder jaargetijde. Zo wordt er in het voorjaar veelal gekozen voor vogelrijke gebieden en de unieke flora van het voorjaar. Echter in de zomer gaan de groepswandeltochten vooral naar ruigere gebieden waar veel wilde planten groeien. In de herfst zijn er ieder jaar mooie groepswandeltochten naar gebieden waar de herfstkleuren goed tot uiting komen en tal van mooie paddenstoelen de revue zullen passeren. Deze groepswandeltochten zijn zeer ontspannen en sportief en de gezelligheid staat voorop. De groepswandeltochten van Paridon gaan tevens door de hele Benelux en Duitsland.

Het wandelparadijs Sauerland
Dichtbij huis en toch waant u zich ver weg. Dit is mogelijk met de wandelvakantie van Paridon naar het prachtige Sauerland. Sauerland ligt in Duitsland en is slechts een paar uur rijden vanuit midden Nederland. U vindt hier bossen, rivieren, rotspartijen, heuvels en schitterende waterbronnen. Paridon heeft deze 6 daagse wandelvakantie in het bestand en u wandelt tijdens deze vakantie maar liefs 154 km. U overnacht in familiehotels, die u van alle comfort zullen voorzien. Plaatsen die u aandoet zijn: Brillon, Winterberg, Willingen, Gevelinghausen en Silbach.

Wat zijn de voorwaarden
*Bij alle wandeltochten waarbij de vakantie begint met een wandeling zonder voorovernachting, moet u zelf een lunchpakket meenemen. Alle andere wandeldagen zijn inclusief lunchpakket.
*Bij een wandelvakantie van Paridon is geen reisverzekering inbegrepen.
*Bij annulering worden kosten in rekening gebracht.
*Extra overnachtingen en verlenging van de wandelvakantie, kan altijd tegen bijbetaling geregeld worden.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie natuur

De ooievaar in Nederland.

Het leven van de ooievaar in Nederland.

Processierups

De eikenprocessierups zorgt op steeds meer plaatsen voor steeds meer overlast. Hoe herken je de rups, een nest en de symptomen?

Afrikaantjes tegen allerlei kwalen en ziektes, Tagetes tegen allerlei kwalen en ziektes

In China gebruikt men de bekende tuinbloemetjes Tagetes of te wel Afrikaantjes tegen allerlei kwaaltjes en ziektes.

Californië verbiedt plastic tassen vanaf volgend jaar.

Gouverneur Jerry Brown heeft een wet ondertekend dat het gebruik van plastic tassen zou moeten verminderen in de Amerikaanse staat Californië. Plastic is namelijk een grote milieuvervuiler.

YELLOWSTONE: caldera?

Simpele uitleg over de werking van caldera's

Muskusrattenbestrijding, wat, hoe en waarom is het?

De muskusrattenbestrijding. Wat, hoe en waarom is het? Uitleg.

De Brahea Edulis

Ooit was de Brahea Edulis bijna uitgestorven, maar inmiddels kunnen we ze zelfs hier in de tuin zetten.

Ozonlaag

De wereldwijde bezorgdheid over onze ozonlaag

het Amazoneregenwoud

Het Amazoneregenwoud, een schat aan biodiversiteit

Stikstofbinding door vrijlevende en door in symbiose levende bacteriën

in dit artikel wordt gekeken naar het gebruik van vrij stikstof in de lucht wat gebruikt kan worden door stikstof bindende bacteriën als bouwstof.

Kaapse Zonnedauw (Drosera capensis)

De Kaapse Zonnedauw (Drosera capensis) is een vleesetende plant

De zon en onze aarde

energie van de zon en de ozonlaag

Koolhydraten in planten

Koolhydraten in planten, uitleg en transport.

Rudimentaire organen bij de mens, hebben ze werkelijk geen functie?

Rudimentaire organen worden beschreven als organen die in de loop der tijd hun functie zijn verloren of bijna door het evolueren van een organisme. In dit artikel gaan we dieper in op de rudimentaire organen die wij als mens bezitten; hebben ze nou werkelijk geen functie?

Factoren die fotosynthese beinvloeden.

De factoren die invloed hebben op fotosynthese.

Bloembollen planten, bloembollen kweken, goedkope bloembollen, deel 1

Uitgebreide informatie over bloembollen kopen, planten en kweken deel 1.

De rode zonnehoed (deel 1)

De plant bevat pijnstillende, infectiewerende en bloedzuiverende stoffen, doodt bacteriën en schimmels en verhoogt de algemene weerstand. Vandaar dat de plant nu veel wordt gebruikt.

Warmteverlies of dubbel glas

Wat is dubbel glas en waar dient het voor

Duurzame besparingtips

Tips om duurzaam te bezuinigen

Blue Energy

Wat is blauwe energie?

Yeti een Legende

Yeti een Legende

Hydrocultuur

Hydrocultuur, het alternatief voor plantenverzorging

Milieuproblemen door de scheepvaart

Milieuproblemen die veroorzaakt worden door de scheepvaart

Gazon onderhoud.

hier alles om een mooi gazon aan te leggen en te behouden.

Bestaat de verloren wereld echt en is er een onderaardse wereld waar nog dinosaurussen leven?

In de film “The lost world” naar een verhaal van Arthur Conan Doyle daalt een groep mensen af in een grot en komen ze terecht in een onderaardse wereld waar allerlei prehistorische dieren leven. In de film speelt het verhaal zich natuurlijk af in een studio met allemaal speciale effecten. Zou de verloren wereld ech