Humphrey Leeuwarden.


Publicatie datum:

Onverwacht genoegen.

Gesponsorde koppelingen

De site is indrukwekkend en leert je dat het een keten is in nederland. Het schept verwachtingen. De voorkant in Leeuwarden zegt dat je, je vergist hebt en dat het heel, heel klein is. Wanneer je binnenstapt denk je dat je te maken hebt gehad met zo'n leuke fotograaf die alles groter doet lijken dan het is. Hier begint een avontuur....

 

 

Dankzij een blauwe pluim maakte ik kennis met Humprey in Leeuwarden.  Na een middag winkelen stapten we hier binnen en dacht ik, "help is dit alles? Moeten we hier gaan zitten, dichtbij de deur terwijl het buiten nog koud en guur was? Al gauw sprak een serveerster ons aan  en vertelde ons dat we de trap af moesten dan rechts  en links en daar de trap weer op en daar konden vragen naar een tafeltje.... wat stond ons te wachten?

De trap af, garderobe, jas ophangen en rechts, links de trap weer op. En daar zag het er uit zoals de site aangaf! Schitterende grote ruimtes, waar mooie plafons en boekenkasten waren, tenminste achterin  bij de keuken. Wij gingen langs de muur zitten bij de lange bar, we waren vroeg, ondertussen waren we al een kleine binnenplaats gepasseerd.

We hoorden boven ons geschraap en vervolgens kwamen er mensen naar beneden die aan een grote tafel gingen zitten en gezelligheid meebrachten. Boven waren dus nog meer zitplaatsen, meer dan 200 mensen kunnen hier eten, leerde ik later. Omdat het opgedeeld is in verschillende ruimtes en toch alle ruimtes hun sfeer behouden is het heel gezellig. Het menu is simpel, kies een voor-, hoofd-, en na-gerecht en betaal 1 prijs. Het eten is erg lekker.

Het menu wisselt elke drie maanden. En aan het einde ben je echt verzadigt. Ze schenken een lekkere rose. Bediening is attent maar niet overdreven aanwezig en ook al zat ik de tweede keer dichtbij de keuken het stoorde niet. Maar ik mag dan ook graag een kijkje nemen in de keuken. Zelfs na twee keer zou ik er zo weer willen eten, ik zou in de zomer op de kleine binnenplaats willen zitten.

Mijn gezelschap was beide keren heel gezellig, dat scheelt natuurlijk ook!

Kortom een echte aanrader.

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Alien Quadrilogy

Voor mensen die van griezelen houden.

Rennen naar een gezondere toekomst

Een recensie van de handige app Runkeeper. Begin met het naar een gezondere toekomst.

Sonny Boy

Samenvatting van een ingrijpend waar gebeurd verhaal over de verboden liefde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog

Recensie Drive Angry

Een film die ietswat tegenvalt, houdt je van overdreven veel actie, dan moet je dit bekijken

Achter Gesloten Deuren (The Pelican Brief), John Grisham (1992)

Dit is de tweede bestseller van John Grisham na Advocaat van de Duivel (The Firm). Dit beslaat een geheel nieuw thrillergenre: The Legal thriller – combinatie van misdaadroman met een vleugje recht erin verwerkt.

Romeo over Juliet Theater versie

Een recensie over het toneestuk: Romeo over Julia

Laptop ASUS K50i serie Review/Recensie

Recensie van de ASUS k50i-serie laptop/notebook

Kroller Muller Museum: Jachthuis Sint Hubertus

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

Alien 3 (deel 3 van de Quadrology)

Derde gevecht van Ripley met de Alien, verstoken van wapens op een gevangenisplaneet.

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

Revenge: vernieuwend en verassend

De Amerikaanse hitserie Revenge weet niet alleen hoog te scoren op IMDB, de serie scoort ook goede recensies en prachtige kijkcijfers. Wat is het succes van deze vernieuwende dramaserie?

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

Geheimtaal

Een hotel, een passie, een nieuwe liefde.

Het land van de Samen - Annica Wennström

Het land van de Samen - Annica Wennström

127 Hours recensie

Recensie van 127 Hours van Danny Boyle. Let op, spoilers!

Vijf kwarten van de sinaasappel

Leven op het avontuurlijkst, gevaarlijk, pijnlijk en meeslepend. Die sinaasappelen zitten er zeker in.

Recensie Samsung Galaxy Ace

Info over Samsung Galaxy Ace met ervaring van gebruiker

Steve Jobs en vragen over leiderschap

Dit artikel gaat over de biografie van Steve Jobs en de vragen die dit bij mij oproept over de manier van leiderschap zoals dit in onze maatschappij gangbaar is.

The Last Airbender (2010)

De vrede tussen de vier koninkrijken van de elementen wordt verstoord nadat de Avatar verdwenen is. Wanneer hij terugkeert is niets meer wat het geweest was. Zal hij de schade kunnen herstellen? Of is dit het einde van de Avatar en zal het vuur koninkrijk overheersen?

Recensie film: Disturbia

Recensie van de spannende film: Disturbia

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?

New Kids Turbo

Een recensie over de film New Kids Turbo, een film waar ik normaal gesproken niet naar toe zou gaan en die een geheel nieuwe ervaring teweeg bracht.

Recensie film: Step Up

Recensie van de film Step Up.