Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk


Publicatie datum:

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Gesponsorde koppelingen

In het kader van mijn artikelen serie waarin ik reclames op facebook aan een nader onderzoek onderwerp vandaag de advertentie met de tekst ” Met wie trouw jij? Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt!

Met wie trouw jij

Op onderzoek:
Als je op de reclamelink klikt kom je op de website van de helderziende vrouw Gabriëlla. Zij belooft u een gratis consult en Geld, Liefde en Geluk. Je hoeft alleen maar je voornaam, je e-mailadres, je geboortedatum en je geslacht in te vullen. Natuurlijk doe ik dat maar alleen met fake gegevens en een speciaal voor dit soort dingen aangemaakt anoniem hotmail account.

Valideren:
Als je je gegevens ingevuld heb moet je op VALIDEER klikken. Dat doe ik en ik kom op een pagina met in een groot grijs vlak de tekst “BEVESTIGING VERPLICHT! Dik, Voor het ontvangen van een Gratis Reading moet u NIET VERGETEN uw verzoek te bevestigen. Open NU de bevestiging die u zojuist per email ontvangen heeft. De titel van dit bericht luidt:  "Bevestig uw verzoek aan Gabriella" --> Nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt ontvangt u uw Gratis Reading. Met vriendelijke groeten, Gabriella.” Onder dit vak staat het woord “Reclame” Daaronder staat een als inkomende e-mail vormgegeven vak met de datum van vandaag en de melding “Je hebt 1 bericht en een knop met “Open bericht”.

“Open bericht”:
Ik klik op de knop “Open bericht”. Er opent een reclame pagina waar je mee kunt doe aan een Quiz voor fantastische prijzen. Je moet hiervoor kiezen uit een iPad 3, een iPhone 4S of een MacBook air. Ik kies de iPhone 4S. Dan verdwijnen de iPad 3 en de MacBook air. In de plaats daarvan komen er drie icoontjes in beeld met een telefoontje, een cameralens en een pijl omlaag met daarboven de vraag “welk icoon activeert de camera?”. K kies natuurlijk het icoontje met de cameralens. Dan volgt er een schermpje met de tekst “vul hieronder je mobiele nummer in en klik en ga verder voor je prijs. Dit doe ik dus niet.

E-mailbericht bevestigen:
Ik open vervolgens mijn Hotmail en tref Gabriëlla’s e-mail in de map ongewenst aan. In de e-mail staat: Bevestig uw e-mail naar Gabriella Beste Dik, Ik dank u voor uw vraag en ik zal u met plezier uw persoonlijke studie bezorgen. Alvorens dit te doen, moet u echter bevestigen dat u akkoord bent mijn e-mails te ontvangen. Bevestig door de onderstaande link te gebruiken: Ik valideer hier mijn vraag aan Gabriella. Gebruik de onderstaande link http://www.gab-ext.com/confirmation_email.php?i=316531&c=43937df7aec8cf1b3e529fbb5139c07c813db093&EMAIL=eigenwebwinkel%40hotmail.com  om te bevestigen dat u me de toelating geeft u op dit e-mailadres te schrijven. Het is eenvoudig en snel. Indien u niet wil bevestigen, dient u dit bericht gewoon te negeren. Nogmaals, u moet niets betalen.

BEVESTIGING:
Op de bevestigingspagina staat een advertentie voor een gokspel en de volgende tekst: “Fantastisch, uw verzoek om een Gratis Reading is bevestigd! Binnen een uur ontvangt u van mij bericht via email... A tip: Tip: Controleer of mijn berichten niet in de map Spam of Ongewenste email terecht komen. Om dit te voorkomen, drukt u op de knop "Geen Spambericht" of "Geen ongewenst bericht".U weet dan zeker dat u de Gratis Reading zo snel mogelijk ontvangt. Ook is het handig om mijn e-mailadres aan uw contactpersonen toe te voegen. Met vriendelijke groet, ( knop TOEGANG PRIVE RUIMTE) Gabriëlla.

Toegang prive ruimte:
Ik klik natuurlijk op de knop “TOEGANG PRIVE RUIMTE”. Op de pagina met mijn priveruimte staat weer een advertentie voor een gokspel en de tekst: Dik , welkom in uw privé en vertrouwelijke ruimte, U kan kiezen tussen de verschillende menu's : Mijn Berichten
* Uw Gratis helderziendheid
Het zal hier beschikbaar en verzonden naar uw e-mailadres in minder dan een uur ...
De berichten die verzonden werden door Gabriella
volgende…..
Onder het grijze vak staat de tekst:
“Indien u voor de eerste keer verbinding maakt met uw Privéruimte, gelieve dan uw paswoord te wijzigen Hier om niet te vergeten. Bedankt”
En daaronder staat weer het als inkomende e-mail vormgegeven vak met de datum van vandaag en de melding “Je hebt 1 bericht en een knop met “Open bericht”.

Volgende…..
Ik klik eerst op de link “volgende…..” en kom op de pagina met de titel “Mijn berichten” en in een grijs vlak de tekst: Dik, hier ziet u de laatste e-mails die ik u heb verstuurd:
* Uw Gratis helderziendheid
Het zal hier beschikbaar en verzonden naar uw e-mailadres in minder dan een uur ...

Paswoord wijzigen:
Ik klik op “hier”om mijn pasword te wijzigen en kom op een pagina met mijn persoonlijke informatie, een vak waar je aan kunt geven of je wel of niet e-mails van Gabriëlla wilt ontvangen en een veld waar je je pasword (wat ik nog niet heb”te wijzigen. Ik besluit mijn pasword te wijzigen. Dit lukt echter niet omdat ik nog geen pasword heb.

Vervolg:
Ik wacht eerst maar het e-mailtje af wat ik van Gabriëlla ga ontvangen, straks meer….

Bericht van gabriëlla:
Al na 20 minuten ontvang ik dit bericht van Gabriëlla: Dik, Wat een goed nieuws dat je geantwoord hebt! Inderdaad, dit heeft mij toegelaten de stralende toekomst te zien die zich voor jou aanbiedt, op voorwaarde dat je goed luistert naar mijn raadgevingen als vriendin. Maar vóór alles, wenste ik je mijn grote vreugde uit te drukken voor het vertrouwen dat je me schenkt. Het is met de grootste aandacht dat ik me met jou zal bezighouden om alle mogelijkheden in het werk te stellen om je te helpen in het bereiken van je meest kostbare wensen. Dik, Uden, deze plaats is je bekend, dat ben ik zeker. Ofwel zal deze plaats een belangrijke rol spelen in je nabije toekomst. Een dergelijke flash is de uitdrukking van onze sterke geestelijke binding. Om alles te vertellen, ik was diep overtuigd dat wij elkaar zouden benaderen. Een uiterst sterke psychische band verenigt ons en ik heb de indruk dat ik je altijd gekend heb. Ik heb dus meteen een psycho-telepatisch contact gelegd met jou, ten einde mij te belasten met de omgevende krachten van je leven. Je zal zien, je bent nog niet aan het einde van je verrassingen.

Onderaan de e-mail staat: Lees het vervolg

Het vervolg:
Ik klik op lees het vervolg en kom op een pagina waar ik eindelijk mijn pasword krijg en een wel  heel lang verhaal van 2190 woorden met allerlei algemeen geleuter over astrale zaken, zie http://www.gabriella-helderziende.com/mon_compte/dcr.php?i=316531&c=43937df7aec8cf1b3e529fbb5139c07c813db093&acr=19978912  

En tussen de alinea’s door steeds de oproep: Klik hier om uw grote psychische diepte te ontvangen

Aan het eind van het verhaal komt de aap uit de mouw, want daar staat de tekst: “Zoals ik reeds zegde, beschouw ik je een beetje alse en oude vriendin, daar ik me zo dicht bij jou betrokken voel. Ik ken je situatie en het staat buiten kijf dat ik je niet zal vragen 1000 EUROS te betalen. Ik vraag een kleine symbolische deelname van 49,90 EUR .” Daaronder staat de oproep “valideer nu uw bijdrage!” en daaronder de mogelijkheid om te betalen met je kredietkaart, Ideal, je PaySafeCard of met Paypal.

Grote psychische diepte:
Ik klik op “Klik hier om uw grote psychische diepte te ontvangen”en kom weer op dezelfde pagina met dat ellenlange verhaal.

Conclusie:
Ook deze advertentie op Facebook is weer een Fakeverhaal dat alleen maar bedoeld is om geld te verdienen. Ik heb dus ook nog maar even gekeken wie de eigenaar is van de website van de helderziende Gabriella en dit blijkt een bedrijf te zijn in Singapore.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Vergeetboek.

De worsteling van Lance, Tweede boek in een trilogie.

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

Geheimtaal

Een hotel, een passie, een nieuwe liefde.

Fast & Furious 5 (2010)

De oude bekenden zijn terug en dit keer met dezelfde gevaarlijke en spannende stijl als vorige keer. Ondergedoken in Rio bereiden ze de laatste autoroof voor die zo’n grote hoeveelheid geld moet opleveren dat ze zich onder de radar kunnen bewegen zonder kans om gepakt te worden. Ze krijgen het voor elkaar om zowel de

Fluistertoon

Een vervolg op Geheimtaal en vergeetboek. Wauw!

Recensie HTC Sensation XE

Dit is een recensie (review) over de HTC Sensation XE met beats audio.

Het voetbalblad Voetbal International

Over het voetbalweekblad de Voetbal International

Filmrecensie van Habemus Papam

We hebben een Paus, (of toch niet?) Film waarin een pas gekozen paus een geestelijke crisis krijgt en het Vaticaan ontvlucht.

50 tinten grijs, donkerder en vrij

50 tinten wow!

Recensie: Heb lief en zie niet om

De Zoetheid van Perziken.

Prachtig verhaal rondom een perzik boom.

Alle over kieskeurig.nl

Product tests, vergelijk Winkels, prijzen en maak de beste keuze op kieskeurig.nl

Recensie film: Disturbia

Recensie van de spannende film: Disturbia

True Grit recensie

Een recensie van de film True Crit van Ethan en Joel Coen. Let op: spoilers! Als je niks wilt weten over de film, niet verder lezen!

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

Boek: De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween.

Een recensie van het populaire boek 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween'.

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

Fenomenale 'Verkeerde Benen'

Een recensieverslag na het meemaken van de geweldige voorleesperforamnce van Ronald Snijders: Verkeerde benen

Recencie over de film Thor 2011

Een samenvatting en recensie van de film Thor 2011

Nachtschade (Blindsighted), Karin Slaughter (2002)

Dit is de eerste literaire thriller in de Sara Linton-reeks dat zorgt voor bloedstollende spanning en levensechte personages.

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

New kids: Turbo

Is de film net zo grappig als de tv serie? Of begint de platvoetse humor onderhand te vervelen?

Boekrecensie: De Windzangers, eerste boek - De Vlucht

De Vlucht is het boeiende eerste deel van de vierdelige fantasy-serie De Windzangers door Megan Lindholm, die onder het pseudoniem Robin Hobb beroemd is geworden.