Gratis thuiswerk Jobrapido, is www.jobrapido.com betrouwbaar?


Publicatie datum:

Er staat volop thuiswerk op www.jobrapido.com maar is Jobrapido ook betrouwbaar?

Gesponsorde koppelingen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik onderzoek heb gedaan naar de betrouwbaarheid van de diverse websites die thuiswerk aanbieden. Helaas bleken veel van die websites niet te doen wat ze beloofden en waren sommige er zelfs alleen maar op uit om je, door middel van éénmalige inschrijfkosten, geld afhandig te maken. Omdat er in deze economisch zware tijden echter wel steeds meer mensen op zoek zijn naar betrouwbaar thuiswerk ben ik weer op onderzoek uitgegaan. Ook dit keer begon ik mijn onderzoek met het intypen van de zoekterm “thuiswerk” in de google zoekmachine. De eerste twee gesponsord links aan de rechterzijde heb ik al eerder onderzocht en daarom koos ik de derde, www.jobrapido.com,  uit voor een nader onderzoek.

thuiswerk Jobrapido

Gegevens eigenaar www.jobrapido.com:
De eigenaar van Jobrapido.com is het Italiaanse bedrijf Jobrapido Srl, gevestigd aan de Via De Amicis 28 in Milaan, telefoonnummer +393 356850750

thuiswerk Jobrapido

Werkwijze www.jobrapido.com:
Voor mijn onderzoek klik ik op de Google advertentie van jobrapido. Bij het openen van de startpagina van www.jobrapido.com verschijnt er een pop up waar je je e-mail adres in in moet vullen. Dit is hun eerste truc, het verkrijgen van je e-mail adres. Ik vul hier mijn speciale troep hotmailadres in en klik op activeren.

thuiswerk Jobrapido

In het vervolgscherm wordt gevraagd om wat voor werk je wil doen en in welke plaats. Zo halen ze je woonplaats op.

thuiswerk Jobrapido

Na op plaatsen te hebben geklikt krijg je de melding dat een e-mail met de nieuwste thuiswerkbanen naar je toe gemaild is. Na deze melding kom je op de eigenlijke startpagina.

thuiswerk Jobrapido

Op deze startpagina staat een hele rij met banen voor hoger opgeleiden en daaronder in dezelfde kleur en met het zelfde lettertypes drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Onderaan de startpagina staat een zoekbalk waar je het soort werk wat je zoekt kunt invullen en je woonplaats. Als je dit invult en op zoek klikt opent er een resultatenscherm voor jouw aanvraag met daarin weer allen drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Vervolgens heb ik mijn e-mail geopend om de nieuwe thuiswerkbanen te bekijken die Jobrapido mij gemaild heeft. In de e-mail staat: Meer dan 100 nieuwe vacatures, klik hier.

thuiswerk Jobrapido

Als je vervolgens op de link in de e-mail klikt kom je op een op de startpagina gelijkende resultaten pagina met als enige verschil dat er achter alle banen “new” staat. Ook op deze pagina staan daaronder weer drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Conclusie:
Jobrapido biedt je geen enkele echte baan aan maar probeert je alleen op je op de Google thuiswerk advertenties te laten klikken. De eigenaar van Jobrapido is het dus alleen te doen om de  klikvergoedingen en niet om jou aan thuiswerk te helpen.

Tip:
De enige manier die ik tot nu toe heb gevonden om op een eerlijke manier met thuiswerk wat bij te verdienen is door artikelen te schrijven op www.foobie.nl/registreren

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

Shutter Island (2010)

U.S. Marshal Teddy Daniels komt naar Shutter Island om de vermissing van een vrouwelijke patiënte te onderzoeken. Daarbij worden veel psychologische spelletje met hem gespeeld. Weet hij de waarheid toch te achterhalen? Of zit er meer verborgen op het eiland?

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien

Rennen naar een gezondere toekomst

Een recensie van de handige app Runkeeper. Begin met het naar een gezondere toekomst.

The woman in black

The woman in black. De nieuwste film van James Watkins met als hoofdrolspeler niemand minder dan Daniel Radcliffe.

Recensie film: Lord of the Rings: The Two Towers

Recentie van de tweede film in de reeks van The Lord of the Rings

Alien 3 (deel 3 van de Quadrology)

Derde gevecht van Ripley met de Alien, verstoken van wapens op een gevangenisplaneet.

Fast & Furious 5 (2010)

De oude bekenden zijn terug en dit keer met dezelfde gevaarlijke en spannende stijl als vorige keer. Ondergedoken in Rio bereiden ze de laatste autoroof voor die zo’n grote hoeveelheid geld moet opleveren dat ze zich onder de radar kunnen bewegen zonder kans om gepakt te worden. Ze krijgen het voor elkaar om zowel de

Boek: 'Een echte vrouw'

Recensie van het boek 'Een echte vrouw'. Het boek is geschreven door Michael Berg.

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Nachtschade (Blindsighted), Karin Slaughter (2002)

Dit is de eerste literaire thriller in de Sara Linton-reeks dat zorgt voor bloedstollende spanning en levensechte personages.

Het zijn net mensen van Joris Luyendijk

Recensie van het boek: Het zijn net mensen. De Arabische wereld door de ogen van een nieuws correspondent.

Verboden.

The book of mortals.

Dirty Dansing musical - ZEER UITGEBREID -

Een zeer uitgebreide recensie over de musical Dirty Dansing

Ontmaskerd

Alessi Moore, een bijzonder gevoelig meisje met een bijzondere Mustang.

Romeo over Juliet Theater versie

Een recensie over het toneestuk: Romeo over Julia

50 tinten grijs

Een recensie over 50 tinten grijs, het eerste deel van de populaire trilogie.

Olaf en Jasper met 'Weet je wat jij moet doen?

Een voorstelling van het duo Olaf en Jasper

Mario Kart Wii

Wat je moet weten voordat je het koopt

Recensie Samsung Galaxy Ace

Info over Samsung Galaxy Ace met ervaring van gebruiker

Het voetbalblad Voetbal International

Over het voetbalweekblad de Voetbal International

Recensie film: Black Water

Recentie van de dramatische horrorfilm: Black Water

Boekrecensie: De Windzangers, eerste boek - De Vlucht

De Vlucht is het boeiende eerste deel van de vierdelige fantasy-serie De Windzangers door Megan Lindholm, die onder het pseudoniem Robin Hobb beroemd is geworden.

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?