Gratis thuiswerk Jobrapido, is www.jobrapido.com betrouwbaar?


Publicatie datum:

Er staat volop thuiswerk op www.jobrapido.com maar is Jobrapido ook betrouwbaar?

Gesponsorde koppelingen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik onderzoek heb gedaan naar de betrouwbaarheid van de diverse websites die thuiswerk aanbieden. Helaas bleken veel van die websites niet te doen wat ze beloofden en waren sommige er zelfs alleen maar op uit om je, door middel van éénmalige inschrijfkosten, geld afhandig te maken. Omdat er in deze economisch zware tijden echter wel steeds meer mensen op zoek zijn naar betrouwbaar thuiswerk ben ik weer op onderzoek uitgegaan. Ook dit keer begon ik mijn onderzoek met het intypen van de zoekterm “thuiswerk” in de google zoekmachine. De eerste twee gesponsord links aan de rechterzijde heb ik al eerder onderzocht en daarom koos ik de derde, www.jobrapido.com,  uit voor een nader onderzoek.

thuiswerk Jobrapido

Gesponsorde koppelingen

Gegevens eigenaar www.jobrapido.com:
De eigenaar van Jobrapido.com is het Italiaanse bedrijf Jobrapido Srl, gevestigd aan de Via De Amicis 28 in Milaan, telefoonnummer +393 356850750

thuiswerk Jobrapido

Werkwijze www.jobrapido.com:
Voor mijn onderzoek klik ik op de Google advertentie van jobrapido. Bij het openen van de startpagina van www.jobrapido.com verschijnt er een pop up waar je je e-mail adres in in moet vullen. Dit is hun eerste truc, het verkrijgen van je e-mail adres. Ik vul hier mijn speciale troep hotmailadres in en klik op activeren.

thuiswerk Jobrapido

In het vervolgscherm wordt gevraagd om wat voor werk je wil doen en in welke plaats. Zo halen ze je woonplaats op.

thuiswerk Jobrapido

Na op plaatsen te hebben geklikt krijg je de melding dat een e-mail met de nieuwste thuiswerkbanen naar je toe gemaild is. Na deze melding kom je op de eigenlijke startpagina.

thuiswerk Jobrapido

Op deze startpagina staat een hele rij met banen voor hoger opgeleiden en daaronder in dezelfde kleur en met het zelfde lettertypes drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Onderaan de startpagina staat een zoekbalk waar je het soort werk wat je zoekt kunt invullen en je woonplaats. Als je dit invult en op zoek klikt opent er een resultatenscherm voor jouw aanvraag met daarin weer allen drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Vervolgens heb ik mijn e-mail geopend om de nieuwe thuiswerkbanen te bekijken die Jobrapido mij gemaild heeft. In de e-mail staat: Meer dan 100 nieuwe vacatures, klik hier.

thuiswerk Jobrapido

Als je vervolgens op de link in de e-mail klikt kom je op een op de startpagina gelijkende resultaten pagina met als enige verschil dat er achter alle banen “new” staat. Ook op deze pagina staan daaronder weer drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Conclusie:
Jobrapido biedt je geen enkele echte baan aan maar probeert je alleen op je op de Google thuiswerk advertenties te laten klikken. De eigenaar van Jobrapido is het dus alleen te doen om de  klikvergoedingen en niet om jou aan thuiswerk te helpen.

Tip:
De enige manier die ik tot nu toe heb gevonden om op een eerlijke manier met thuiswerk wat bij te verdienen is door artikelen te schrijven op www.foobie.nl/registreren


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Recensie Breaking Bad

Recensie Breaking Bad, een Amerikaanse drama/misdaadserie

het boek Misleid (Merel van Groningen)

Merel(schrijfster en de hoofdpersoon) word verliefd op een loverboy

Scream 4 (2011)

Sidney Prescott, die nu ook auteur is van zelf-hulp boek, keert terug naar huis in Woodsboro als laatste stop van haar boektour. Daar maakt ze opnieuw kennis met Sheriff Dewey en Gale, die nu getrouwd zijn, en ziet haar nichtje Jill en haar tante Kate ook weer eens. Helaas, door de komst van Sidney keert ook de gevrees

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

Geheimtaal

Een hotel, een passie, een nieuwe liefde.