Gratis thuiswerk Jobrapido, is www.jobrapido.com betrouwbaar?


Publicatie datum:

Er staat volop thuiswerk op www.jobrapido.com maar is Jobrapido ook betrouwbaar?

Gesponsorde koppelingen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik onderzoek heb gedaan naar de betrouwbaarheid van de diverse websites die thuiswerk aanbieden. Helaas bleken veel van die websites niet te doen wat ze beloofden en waren sommige er zelfs alleen maar op uit om je, door middel van éénmalige inschrijfkosten, geld afhandig te maken. Omdat er in deze economisch zware tijden echter wel steeds meer mensen op zoek zijn naar betrouwbaar thuiswerk ben ik weer op onderzoek uitgegaan. Ook dit keer begon ik mijn onderzoek met het intypen van de zoekterm “thuiswerk” in de google zoekmachine. De eerste twee gesponsord links aan de rechterzijde heb ik al eerder onderzocht en daarom koos ik de derde, www.jobrapido.com,  uit voor een nader onderzoek.

thuiswerk Jobrapido

Gegevens eigenaar www.jobrapido.com:
De eigenaar van Jobrapido.com is het Italiaanse bedrijf Jobrapido Srl, gevestigd aan de Via De Amicis 28 in Milaan, telefoonnummer +393 356850750

thuiswerk Jobrapido

Werkwijze www.jobrapido.com:
Voor mijn onderzoek klik ik op de Google advertentie van jobrapido. Bij het openen van de startpagina van www.jobrapido.com verschijnt er een pop up waar je je e-mail adres in in moet vullen. Dit is hun eerste truc, het verkrijgen van je e-mail adres. Ik vul hier mijn speciale troep hotmailadres in en klik op activeren.

thuiswerk Jobrapido

In het vervolgscherm wordt gevraagd om wat voor werk je wil doen en in welke plaats. Zo halen ze je woonplaats op.

thuiswerk Jobrapido

Na op plaatsen te hebben geklikt krijg je de melding dat een e-mail met de nieuwste thuiswerkbanen naar je toe gemaild is. Na deze melding kom je op de eigenlijke startpagina.

thuiswerk Jobrapido

Op deze startpagina staat een hele rij met banen voor hoger opgeleiden en daaronder in dezelfde kleur en met het zelfde lettertypes drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Onderaan de startpagina staat een zoekbalk waar je het soort werk wat je zoekt kunt invullen en je woonplaats. Als je dit invult en op zoek klikt opent er een resultatenscherm voor jouw aanvraag met daarin weer allen drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Vervolgens heb ik mijn e-mail geopend om de nieuwe thuiswerkbanen te bekijken die Jobrapido mij gemaild heeft. In de e-mail staat: Meer dan 100 nieuwe vacatures, klik hier.

thuiswerk Jobrapido

Als je vervolgens op de link in de e-mail klikt kom je op een op de startpagina gelijkende resultaten pagina met als enige verschil dat er achter alle banen “new” staat. Ook op deze pagina staan daaronder weer drie Google advertenties voor thuiswerk. Deze pagina is ook duidelijk zo opgezet om je op deze advertenties te laten klikken zodat de eigenaar van Jobrapido zijn klikvergoeding binnenkrijgt.

thuiswerk Jobrapido

Conclusie:
Jobrapido biedt je geen enkele echte baan aan maar probeert je alleen op je op de Google thuiswerk advertenties te laten klikken. De eigenaar van Jobrapido is het dus alleen te doen om de  klikvergoedingen en niet om jou aan thuiswerk te helpen.

Tip:
De enige manier die ik tot nu toe heb gevonden om op een eerlijke manier met thuiswerk wat bij te verdienen is door artikelen te schrijven op www.foobie.nl/registreren


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Recensie film: 13 going on 30

Recentie van de komische film: 13 going on 30

Criminal Minds

Criminal minds is een Amerikaanse misdaadserie die elke woensdagavond op veronica wordt uitgezonden.

Fast & Furious 5 (2010)

De oude bekenden zijn terug en dit keer met dezelfde gevaarlijke en spannende stijl als vorige keer. Ondergedoken in Rio bereiden ze de laatste autoroof voor die zo’n grote hoeveelheid geld moet opleveren dat ze zich onder de radar kunnen bewegen zonder kans om gepakt te worden. Ze krijgen het voor elkaar om zowel de

Boekrecensie: Geheime missie

Boek recensie van het boek: geheime missie, geschreven door Chris Ryan, een voormalig SAS commando.

Recensie films: Willy Wonka- en Charlie & The Chocolate Factory (1971 & 2005)

Het verschil tussen de beide Chocolate Factory films uit 1971 en 2005.

Laptop ASUS K50i serie Review/Recensie

Recensie van de ASUS k50i-serie laptop/notebook

Scream 4 (2011)

Sidney Prescott, die nu ook auteur is van zelf-hulp boek, keert terug naar huis in Woodsboro als laatste stop van haar boektour. Daar maakt ze opnieuw kennis met Sheriff Dewey en Gale, die nu getrouwd zijn, en ziet haar nichtje Jill en haar tante Kate ook weer eens. Helaas, door de komst van Sidney keert ook de gevrees

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

I am number four - dat blijkt!

Leuke film, maar niet speciaal.

Recensie film: Disturbia

Recensie van de spannende film: Disturbia

Het voetbalblad Voetbal International

Over het voetbalweekblad de Voetbal International

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

Fenomenale 'Verkeerde Benen'

Een recensieverslag na het meemaken van de geweldige voorleesperforamnce van Ronald Snijders: Verkeerde benen

Splice (2010)

Twee jonge wetenschappers worden plotseling een halt toegeroepen door de financierders voordat ze een nieuw wezen creëren om medische doelen te bereiken door het splitsen van meerdere DNA cellen van diverse organismen. Wanneer zij besluiten hun activiteiten stiekem zelf door te zetten, maken van het splitsen van DNA e

Call of Duty; Black ops in 3D op de PS3.

Call of Duty; Black ops in 3D. Speelt dit nu fijn?

Reis naar het Middelpunt van de Aarde

Een Klassiek Science Fiction Roman uit 1864 van Jules Verne

The Social Network, Facebook

Hoe komt het dat door de opbouw van een social network site, 2 beste vrienden uit elkaar dreef?

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy

The Uninvited 2003

Een erg verwarrende horror die je aan het denken zet.

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Recensie film: Titanic

Recensie van film Titanic

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Sky fall.

Een nieuwe en ijzersterke James Bond film.