Jack Sparrow is Back!


Publicatie datum:

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Gesponsorde koppelingen

Een korte beschrijving van de film Pirates of the Carribean 4 On stranger tides

een film vol spanning en humor die je moet gezien hebben....

INLEIDING

Ik ben Pirates of the carribean 4 gaan bekijken een paar dagen terugniet in 3D maar voor mij moest dat niet Johny Depp heeft zich weer al eens bewezen als Jack Sparrow in Pirates 4 On stranger tides in die film gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa die nu hij de Black Pearl kwijt is voor de Britten werkt op zoek naar the Fountain of youth (de bron der eeuwige jeugd) maar ook Blackbeard en zijn zombies als bemanning liggen op de loer de dochter van Blackbeard Angelica is een oude vriendin van Jack Sparrow gaat mee op deze tocht onderweg komen ze zeemeerminnen tegen maar ze lijken niet zo aardig te zijn veel ga ik nog niet verklappen maar ik geef alvast een dikke 9/10 voor deze prachfilm die moet je echt gezien hebben

HET VERHAAL

in het begin van de film zie je een vissersboot op zee 2 vissers halen hun netten binnen maar ontdekken in 1 van die netten een oude man die beweerd dat hij het schip zou ontdekt hebben van Juan Ponce de Leon ze brengen de man naar de Spaanse koning Ferdinant die wel geintereseert is in het verhaal van de man en zet zijn zoektocht ook in naar The Fountain of Youth ondertussen gaat Jack Sparrow naar Londen omdat daar iemand is die zich voor hem uitgeeft daar in Londen komt hij zijn oude stuurman tegen Joshamee Gibbs die gevangen wordt gehouden omdat ze denken dat hij Jack Sparrow is en zal opgehangen worden wegens piraterij Jack bevrijd hem en ze kunnen wegvluchten met een paardenkoets waarvan Jack de chaufeur ervan heeft omgekocht maar dat hebben de Britten ook gedaan plots stopt de koets ze denken dat ze bij hun bestemming zijn aangekomen maar als ze uitstappen worden ze omringd door de Britse soldaten met wapens ze worden beiden naar Koning George || gebracht hij heeft gehoord dat de Spanjaarden op zoek zijn naar The Fountain of Youth dan plots komt er iemand binnen gestapt die voor de Britten nu werkt en dat is niemand minder dan Captain Barbosa ze vragen aan Jack mee te doen met hen maar Jack wil alleen die bron der eeuwige jeugd vinden en hij ontsnapt hij wordt gevonden door zijn vader kapitein Teague Hij waarschuwt zijn zoon dat de fontein die ieder die ervan wil drinken zal testen en dat hij bepaalde voorwerpen nodig heeft om het eeuwige leven te ontvangen als Jack zich even omdraait en dan kijkt is zijn vader weg maar dan ziet hij degene die zich voor Jack Sparrow uitgeeft en alvast bemaning bijeen aan het schrapen is om ook dezelfde zoektocht uit te voeren er breekt een gevecht uit maar al vlug ontdekt Jack dat het een vrouw is namelijk zijn oude vriendin Angelica ze neemt hem mee naar het schip van haar Vader Captain Blackbeard die ook wel graag het eeuwige leven wil krijgen 

Het wordt een toch vol gevaarlijke wendingen en Jack weet niet aan welke kant hij wil staan van de Spanjaarden, de Britten, Captain Blackbeard of zichzelf op het einde wordt er hevig gevochten en het komt tot een onverwachts einde ik heb al veel te veel verklapt maar ga zelf eens gaan kijken en dompel je onder in een nieuw pirates avontuur JOHOO!!!

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker movieman

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy

Recensie Drive Angry

Een film die ietswat tegenvalt, houdt je van overdreven veel actie, dan moet je dit bekijken

Boekrecensie: Geheime missie

Boek recensie van het boek: geheime missie, geschreven door Chris Ryan, een voormalig SAS commando.

Achter Gesloten Deuren (The Pelican Brief), John Grisham (1992)

Dit is de tweede bestseller van John Grisham na Advocaat van de Duivel (The Firm). Dit beslaat een geheel nieuw thrillergenre: The Legal thriller – combinatie van misdaadroman met een vleugje recht erin verwerkt.

Het land van de Samen - Annica Wennström

Het land van de Samen - Annica Wennström

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

het boek Misleid (Merel van Groningen)

Merel(schrijfster en de hoofdpersoon) word verliefd op een loverboy

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Alien Resurrection (deel 4 van de Quadrology)

Ripley keert terug van de doden met buitenaards dna in haar lichaam. Hoe gaat dit aflopen?

The Adjustment Bureau (2011)

Hebben wij ons eigen lot in handen, of worden we gemanipuleerd door een onbekende kracht? Matt Damon vangt op welke toekomst Fate voor hem heeft, maar hij wilt iets anders. Om dit te krijgen, moet hij de vrouw waar hij van houdt laten gaan. Tijdens verkiezingen voor de senaat in NYC ontmoet hij de beeldschone ballet da

El Toro

Een spaans Restaurant in Leeuwarden.

The Uninvited 2003

Een erg verwarrende horror die je aan het denken zet.

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Onuitwisbaar.

Prachtig geschreven boek van Kristen Heitzman waarbij je tot het einde wacht op de ontknoping.

Filmrecensie: Toy Story 3

Toy Story 3... De animatiefilm van het jaar en tot nu toe de succesvolste Pixarfilm ooit. Dit 3de deel stelt beslist niet teleur en is het kijken meer dan waard!

Handleiding Neobux

Neobux uitgebreid uitgelegd en natuurlijk de formule om geld te kunnen verdienen.

Google Chrome, een alternatieve internet browser van hoge kwaliteit!

Internet Explorer, Safari, NetScape.. Allemaal verschillende internet browsers. Welke is dan het beste?

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

Olaf en Jasper met 'Weet je wat jij moet doen?

Een voorstelling van het duo Olaf en Jasper

Op vakantie in Marmaris, Turkije

Een recensie over een vakantie in marmaris met je vriend(in)

Top 10 iPhone/iPod touch apps

Deze apps zijn een echte must have voor op je iPhone/iPod touch

Gratis thuiswerk Jobrapido, is www.jobrapido.com betrouwbaar?

Er staat volop thuiswerk op www.jobrapido.com maar is Jobrapido ook betrouwbaar?

Lord of the Flies (film)

Recensie over de film Lord of the Flies, waarin de film ook met het boek vergeleken wordt.

Colombiana is een diesel

Recensie over de actiefilm Colombiana.