Jack Sparrow is Back!


Publicatie datum:

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Gesponsorde koppelingen

Een korte beschrijving van de film Pirates of the Carribean 4 On stranger tides

een film vol spanning en humor die je moet gezien hebben....

INLEIDING

Ik ben Pirates of the carribean 4 gaan bekijken een paar dagen terugniet in 3D maar voor mij moest dat niet Johny Depp heeft zich weer al eens bewezen als Jack Sparrow in Pirates 4 On stranger tides in die film gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa die nu hij de Black Pearl kwijt is voor de Britten werkt op zoek naar the Fountain of youth (de bron der eeuwige jeugd) maar ook Blackbeard en zijn zombies als bemanning liggen op de loer de dochter van Blackbeard Angelica is een oude vriendin van Jack Sparrow gaat mee op deze tocht onderweg komen ze zeemeerminnen tegen maar ze lijken niet zo aardig te zijn veel ga ik nog niet verklappen maar ik geef alvast een dikke 9/10 voor deze prachfilm die moet je echt gezien hebben

HET VERHAAL

in het begin van de film zie je een vissersboot op zee 2 vissers halen hun netten binnen maar ontdekken in 1 van die netten een oude man die beweerd dat hij het schip zou ontdekt hebben van Juan Ponce de Leon ze brengen de man naar de Spaanse koning Ferdinant die wel geintereseert is in het verhaal van de man en zet zijn zoektocht ook in naar The Fountain of Youth ondertussen gaat Jack Sparrow naar Londen omdat daar iemand is die zich voor hem uitgeeft daar in Londen komt hij zijn oude stuurman tegen Joshamee Gibbs die gevangen wordt gehouden omdat ze denken dat hij Jack Sparrow is en zal opgehangen worden wegens piraterij Jack bevrijd hem en ze kunnen wegvluchten met een paardenkoets waarvan Jack de chaufeur ervan heeft omgekocht maar dat hebben de Britten ook gedaan plots stopt de koets ze denken dat ze bij hun bestemming zijn aangekomen maar als ze uitstappen worden ze omringd door de Britse soldaten met wapens ze worden beiden naar Koning George || gebracht hij heeft gehoord dat de Spanjaarden op zoek zijn naar The Fountain of Youth dan plots komt er iemand binnen gestapt die voor de Britten nu werkt en dat is niemand minder dan Captain Barbosa ze vragen aan Jack mee te doen met hen maar Jack wil alleen die bron der eeuwige jeugd vinden en hij ontsnapt hij wordt gevonden door zijn vader kapitein Teague Hij waarschuwt zijn zoon dat de fontein die ieder die ervan wil drinken zal testen en dat hij bepaalde voorwerpen nodig heeft om het eeuwige leven te ontvangen als Jack zich even omdraait en dan kijkt is zijn vader weg maar dan ziet hij degene die zich voor Jack Sparrow uitgeeft en alvast bemaning bijeen aan het schrapen is om ook dezelfde zoektocht uit te voeren er breekt een gevecht uit maar al vlug ontdekt Jack dat het een vrouw is namelijk zijn oude vriendin Angelica ze neemt hem mee naar het schip van haar Vader Captain Blackbeard die ook wel graag het eeuwige leven wil krijgen 

Het wordt een toch vol gevaarlijke wendingen en Jack weet niet aan welke kant hij wil staan van de Spanjaarden, de Britten, Captain Blackbeard of zichzelf op het einde wordt er hevig gevochten en het komt tot een onverwachts einde ik heb al veel te veel verklapt maar ga zelf eens gaan kijken en dompel je onder in een nieuw pirates avontuur JOHOO!!!


Foobie gebruiker movieman

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

New kids: Turbo

Is de film net zo grappig als de tv serie? Of begint de platvoetse humor onderhand te vervelen?

Alle over kieskeurig.nl

Product tests, vergelijk Winkels, prijzen en maak de beste keuze op kieskeurig.nl

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Recensie film: Turtles can fly

Recensie van de film Turtles can fly

Recensie film: Black Water

Recentie van de dramatische horrorfilm: Black Water

Recensie Yogi Bear

Hoe het is om beer te zijn in Yellystone Park

The Last Airbender (2010)

De vrede tussen de vier koninkrijken van de elementen wordt verstoord nadat de Avatar verdwenen is. Wanneer hij terugkeert is niets meer wat het geweest was. Zal hij de schade kunnen herstellen? Of is dit het einde van de Avatar en zal het vuur koninkrijk overheersen?

Alien Resurrection (deel 4 van de Quadrology)

Ripley keert terug van de doden met buitenaards dna in haar lichaam. Hoe gaat dit aflopen?

Dirty Dansing musical - ZEER UITGEBREID -

Een zeer uitgebreide recensie over de musical Dirty Dansing

Essense nail fashion stickers

Een recensie van de nagelstickers van Essence

Vergeetboek.

De worsteling van Lance, Tweede boek in een trilogie.

het boek Misleid (Merel van Groningen)

Merel(schrijfster en de hoofdpersoon) word verliefd op een loverboy

The Roommate

Psychologische student maakt het leven zuur van een andere student waarin het ontdekken van de mystery voorop staat

Fear and Loathing in Las Vegas and Other American Stories

Recensie van een hoog aangeschreven boek uit de moderne Amerikaanse literatuur

Humphrey Leeuwarden.

Onverwacht genoegen.

Zustermoord

Een recensie over het boek 'Zustermoord' van Tess Gerritsen

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Boekrecensie: De Windzangers, eerste boek - De Vlucht

De Vlucht is het boeiende eerste deel van de vierdelige fantasy-serie De Windzangers door Megan Lindholm, die onder het pseudoniem Robin Hobb beroemd is geworden.

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

Recensie films: Willy Wonka- en Charlie & The Chocolate Factory (1971 & 2005)

Het verschil tussen de beide Chocolate Factory films uit 1971 en 2005.

Recensie film: Fantastic Four

Recensie van de film: Fantastic Four.

Shutter Island (2010)

U.S. Marshal Teddy Daniels komt naar Shutter Island om de vermissing van een vrouwelijke patiënte te onderzoeken. Daarbij worden veel psychologische spelletje met hem gespeeld. Weet hij de waarheid toch te achterhalen? Of zit er meer verborgen op het eiland?

Recencie over de film Thor 2011

Een samenvatting en recensie van de film Thor 2011

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Verboden.

The book of mortals.