Bad Taste


Publicatie datum:

De 1ste film van de bekende regisseur Peter Jackson, opgenomen met een goedkoop cameraatje. In het regiedebuut van Peter Jackson is hij naast regisseur ook acteur.

Gesponsorde koppelingen

Bad Taste, de 1ste film van regisseur Peter Jackson, die we allemaal kennen van films als Lord of the rings en King Kong. De film is low, heel erg low budget. Desondanks is in deze film al duidelijk dat Peter Jackson talent heeft voor het regiseren van films. Het heeft hem maarliefst 4 jaar gekost deze film te maken. Peter heeft in deze film 2 rollen, ik zal niet verklappen welke dit zijn. Het plot is vrij simpel, een groepje vrienden neemt het op tegen een bende aliens die de inwoners van een stad tot hamburgers wil maken.

Barry, Frank, and Ozzy zijn allemaal lid van Het AIDS team: Astro-Investigation and Defense Service. Als een stadje wordt aangevalllen door aliens die de inwoners als fast food willen gebruiken moet het AIDS team in actie komen.

De film begint ongeveer met Derek die met de sjaal van 1 of ander voetbalteam op een klif staat, en hier een alien aantreft. Hij besluit de alien een lesje te leren, waarna zijn alien vrienden op Derek afkomen. Wat hierna gebeurt is een opeenvolging van klunzigheid, wat eindigt in Derek die van de klif afvalt en dit op bizarre wijze overleeft.

Ondertussen is er een niet al te snuggere collectant in het dorpje, die al snel in de kookpot van de aliens beland. Om de collectant te redden moeten "the boys" alles uit de kast halen, iets wat een feest is voor Ozzy (Ozzy is een psychopaat).

Ook Derek, die de val van de klif heeft moeten bekopen met een loshangende schedel, is ondertussen van de partij om ondersteuning te geven. Na de val van de klif houdt hij met een riem rond zijn hoofd zijn hersenen bij elkaar.

De film heeft meerdere fragmenten die je moet zien, zoals Frank die kots moet drinken, en dit nog lekker vind ook. Of Derek, die kwijlt van vermaak als hij ziet hoe 1 van zijn vrienden een alien om zeep helpt.

Bad Taste is een film die je niet moet kijken als je een serieuze film wilt kijken. Er wordt slecht geacteerd en de special effects zijn erg goedkoop. Wil je echter met een groep vrienden een vermakelijke film zien is het zeker een aanrader.


Foobie gebruiker fcmurijn

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Recensie: Heb lief en zie niet om

Recensie film: Gulliver's Travels

Recensie van de film: Gulliver's Travels.

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

Thor (2011)

De sterke en machtige maar ook arrogante Thor wordt na het veroorzaken van een enorme oorlog verbannen naar de aarde. Daar moet hij tussen de mensen leven om te bewijzen dat hij terug mag komen. Daar wordt hij de sterke verdediger van het goede en neemt verantwoordelijkheden die voorheen ondenkbaar waren geweest bij Th

Google Chrome, een alternatieve internet browser van hoge kwaliteit!

Internet Explorer, Safari, NetScape.. Allemaal verschillende internet browsers. Welke is dan het beste?

Recensie film: Step Up

Recensie van de film Step Up.

Sky fall.

Een nieuwe en ijzersterke James Bond film.

127 Hours

Een echte drama van wat iemand doormaakt wanneer hij gevangen zit in een Canyon en niet meer weet wat hij moet doen

Filmrecensie: 300

300 Spartaanse soldaten proberen een overmacht van Persen tegen te houden

Samsung PS63C7700 3D Plasma-tv 63” de review.

Je eigen thuisbioscoop? Misschien is deze tv wel iets voor je. Lees verder in de review.

Onuitwisbaar.

Prachtig geschreven boek van Kristen Heitzman waarbij je tot het einde wacht op de ontknoping.

Criminal Minds

Criminal minds is een Amerikaanse misdaadserie die elke woensdagavond op veronica wordt uitgezonden.

Filmrecensie van Kuifje 3D, NL Het geheim van de Eenhoorn

Kuifje en kapitein Haddock gaan op zoek naar het geheim van de Eenhoorn, verborgen in modelschepen.

Verboden.

The book of mortals.

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Het Standford Prison Experiment

De bewakers kropen zo ver in hun rol dat ze de gevangen zo erg lieten lijden dat het experiment na 6 dagen stopgezet werd.

Het neusje van de zalm

Een recensie over dit populaire kinderboek

Nachtschade (Blindsighted), Karin Slaughter (2002)

Dit is de eerste literaire thriller in de Sara Linton-reeks dat zorgt voor bloedstollende spanning en levensechte personages.

Habbo

Wat kan je doen in habbo en is het leuk?

Sonny Boy

Samenvatting van een ingrijpend waar gebeurd verhaal over de verboden liefde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog

Een nieuw gesprek met God

Een recensie van het boek 'Een nieuw gesprek met God' van Neal Donald Walsch. Het boek dat je leven verandert!

Filmrecensie en trailer Intouchables

Intouchables

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

New kids: Turbo

Is de film net zo grappig als de tv serie? Of begint de platvoetse humor onderhand te vervelen?

Recensie film/documentaire: Supersize me

Recensie van de film/documentaire Supersize me met Morgan Spurlock