Thermen Scandic Sanadome in Nijmegen


Publicatie datum:

Een recensie over het 4 sterren hotel en thermen Scandic Sanadome in Nijmegen

Gesponsorde koppelingen

Wil je een dagje lekker relaxen met een vriendin of wil je er even helemaal uit om compleet verwend te worden? Wil je aan je gezondheid werken? Heb je bepaalde klachten als gevolg van bijvoorbeeld reuma,  fibromyalgie en psoriasis en zoek je naar een mogelijkheid om deze klachten te verlichten? Kuren en baden in het thermaal water in het kuuroord Scandic Sanadome in Nijmegen is dan voor jou de ideale oplossing!

Kuren in een kuuroord kan bijdragen aan een goede gezondheid. In het verleden werd vooral door reumapatienten en door mensen met huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld psoriasis gekuurd. Tegenwoordig is kuren ook voor andere aandoeningen cq klachten populair en is het een manier om je even uit deze jachtige maatschappij met de vele hoge eisen te ontrekken.

Thermen SCANDIC SANADOME is 1 van de weinige kuuroorden in Nederland, waarin je kan baden in thermaal water of te wel bronwater. Dit water bevat veel mineralen, metaalionen en zouten en heeft een heilzame werking op de spieren, de gewrichten en de huid. Ook heeft dit thermaal water een ontspannende en zuiverende werking op het gehele lichaam.

Sanadome is een 4 sterren hotel,  gelegen in Nijmegen, dat beschikt over een eigen  thermenlandschap. Dit thermenland biedt een grote verscheidenheid aan faciliteiten waaronder whirlpools, kruidenbaden, een mintsauna, een turkse stoomkamer, een groot thermaal binnenzwembad, een zoutwaterbad, een groot buitenbad met ligweide. Het buitenbad is uitgerust met massagestralen, jetstream en whirlpools. Op de grote ligweide kun je lekker ontspannen op een ligbed met een drankje en hapje uit de aangrenzend gelegen bar lounge" de Spa Lounge Breeze". Als je liever iets anders of iets warms wilt eten, dan biedt de thermen tevens een groot aanbod van lekkernijen aan in het in de thermen gelegen restaurant "Marina".

Voor mensen die niet naakt willen kuren is Sanadome een ideale uitkomst! Sanadome is namelijk de enige thermen, waar badkleding vereist is in het gehele thermenlandschap, dus ook in de sauna en in de stoomkamer!

Het grote aanbod aan behandelingen zoals verschillende soorten massages, schoonheidsbehandelingen, lichaamspakkingen en de gratis gymnastieklessen in het thermaal binnenzwembad maakt een dag of langer verblijf in Sanadome extra aantrekkelijk.

Een verblijf in het 4 sterren hotel is, na een verwendagje in de thermen, zeker aan te raden. De kamers van Sanadome zijn nog niet zo lang geleden gerenoveerd. Ze zijn groot, sfeervol en luxe ingericht met bad, douche, fohn, groot balkon, tv, koelkast met minibar en boxspringbedden. Een belangrijk punt dat vermeld moet worden is: de kamers zijn zeer goed geisoleerd. Je hoeft je geen zorgen te maken over geluidshinder.  Dit maakt je verblijf nog aangenamer en meer ontspannen.

De last minute arrangement is echt goedkoop en is aan te raden! Vanaf 60 euro heb je 2 dagen toegang tot de thermen, een overnachting in een luxe kamer van het 4 sterrenhotel inclusief een geweldig uitgebreid ontbijt! Je badjas, slippers en handdoek kun je gewoon zelf meenemen. Vind je dat niet handig, dan kan je voor een klein tarief deze spullen huren in het hotel.

Nijmegen is een geweldige stad aan de Waal en biedt je naast Sanadome zoveel leuke afleidingen en activiteiten. Des te meer reden om een overnachting in Sanadome te boeken. Je hebt na afloop van je verblijf in Sanadome het gevoel dat je echt eruit bent geweest voor langere tijd! Heerlijk toch!


Foobie gebruiker muis344

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 19
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie recensies

Filmrecensie: 300

300 Spartaanse soldaten proberen een overmacht van Persen tegen te houden

Een ongewoon gesprek met God

Een recensie van het boek 'Een ongewoon gesprek met God' van Neal Donald Walsch, het boek dat je leven verandert!

Recensie film: 13 going on 30

Recentie van de komische film: 13 going on 30

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

The Karate Kid (2010)

De jonge Dre Parker verhuisd naar China en moet zijn hele leven weer opnieuw opbouwen. Nadat hij verliefd is geworden op de mooie Mei Ying, krijgt hij een pak slaag. Hierdoor leert hij Kung-Fu aan van Mr. Han en doet mee aan het grootste Kung-Fu toernooi van het land. Krijgt hij de techniek onder de knie? Of is het ein

Olaf en Jasper met 'Weet je wat jij moet doen?

Een voorstelling van het duo Olaf en Jasper

Recensie op 'Logboek' van Harry Mulisch

Onlangs, twee jaar na zijn dood, verscheen 'Logboek' van Harry Mulisch. Het dagboek beschrijft de periode van 1991 - 1992 .

Kathleen E. Woodiwiss - historische romanschrijfsters met een vleugje erotiek

Kathleen E. Woodiwiss - historische romanschrijfster

Een nieuw gesprek met God

Een recensie van het boek 'Een nieuw gesprek met God' van Neal Donald Walsch. Het boek dat je leven verandert!

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

Recensie film: Fantastic Four

Recensie van de film: Fantastic Four.

Aliens (deel 2 van de Quadrilogy)

Tweede confrontatie van Ripley met de Aliens die de bewoners van planetoïde LV-426 hebben overmeesterd

127 Hours

Een echte drama van wat iemand doormaakt wanneer hij gevangen zit in een Canyon en niet meer weet wat hij moet doen

Recensie: Huawei Ascend Y300

Recensie van Huawei Ascend Y300. Huawei een opkomend merk in Nederland.

Scream 4 (2011)

Sidney Prescott, die nu ook auteur is van zelf-hulp boek, keert terug naar huis in Woodsboro als laatste stop van haar boektour. Daar maakt ze opnieuw kennis met Sheriff Dewey en Gale, die nu getrouwd zijn, en ziet haar nichtje Jill en haar tante Kate ook weer eens. Helaas, door de komst van Sidney keert ook de gevrees

Recensie film: Black Water

Recentie van de dramatische horrorfilm: Black Water

Recensie film: Dark Ride

Recensie van de horrorfilm: Dark Ride

Recensie Het Geheim

een recensie over het boek: het geheim.

Filmrecensie van Habemus Papam

We hebben een Paus, (of toch niet?) Film waarin een pas gekozen paus een geestelijke crisis krijgt en het Vaticaan ontvlucht.

Joe Speedboot - Tommy Wieringa (2011)

Humoristisch boek genaamd Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Over gehandicapte jongen genaamd Fransje in het dorpje Lomark. Briljant geschreven!

Colombiana is een diesel

Recensie over de actiefilm Colombiana.

Alien (deel 1 van de Quadrilogy)

Het eerste contact van Ridley met de Aliens op planetoïde LV-426 en de besmetting

Black Butterflies (2011)

Ze zocht voor een thuis, ze zocht voor liefde... Geconfronteerd met de Apartheid in Zuid-Afrika en een vader die minister van deze triaanse geweldpleging was. Met mannen als Jack Cope en Andre Brink die haar wél liefde gaven, maar nog steeds geen thuis. In zijn eerste speech die Nelson Mandela voorlas aan het parlemen

DMD panorama app

Een goede panorama app voor android en iphones.

The Fighter (2011)

The Fighter is een drama over de onwaarschijnlijke weg naar de lichtgewicht titel van de Ierse bokser Micky Ward. Zijn Rocky-achtige verhaal wordt grotendeels bepaald door zijn half-broer Dicky, een voormalig bokser die nu de functie van trainer bekleed. Dicky is verslaafd aan drugs, vrouwen en de rest dat niet meer me