Boer Zoekt Vrouw


Publicatie datum:

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hit. Nognooit zijn de boeren zo goedin staat geweest om mij een uur lang te vermaken. De aflevering van afgelopen zondag was een juweeltje. Een en al hoogtepunten, met als enkele voorbeelden het kennismakingsspel van Annemarie, de boxer van Marcel en de discussie over veganisme tussen Frank en Berber.

Marcel is zo beheerst en zeker van wat hij wil. Hij lijkt echter op zoek te zijn naar een soort broedmachine. ‘Heb je kinderen?”, ”Wil je kinderen?”, “Zo ja, hoeveel dan?”, zijn enkele vragen waar hij vrijwel mee begon tijdens de speeddates. Marcel heeft de vrouwen wel een tipje van de sluier kunnen geven door in boxer en sokken op de slaapkamer te komen. Helaas is voor mij (en waarschijnlijk vele met mij) niet compleet duidelijk wat hier het doel precies van was. Hoopte hij dat ze in sexy lingerie zouden slapen? Controleren of ze zonder make-up ook nog leuk eruit zagen? De vrouwen leken er niet om te malen. Ik ben er wel van overtuigd dat hij zijn grote liefde heeft gevonden. Of het Sonja en Xenia wordt daar ben ik nog niet over uit.

Op boer Frank ben ik ontzettend afgeknapt. Ik vond hem heel erg leuk en snapte niet echt waarom zo’n leuke, jonge vent zich op zou moeten geven voor zo’n datingprogramma. Het kwartje is afgelopen zondag echter gevallen. Frank is niet sympathiek en een enorme betweter. Arme ‘Klaverjassen’ Berber, die zo haar best deed om Frank’s hart te winnen. Ik ben benieuwd wat hij van mijn argument om vegetarisch te zijn zou vinden: “ik vind vlees gewoon vies!”

Dan is er nog boer Richard. Zou hij voor zijn Máxima kiezen of voor Susan, de vrouw waar hij amper mee communiceren kan?

De leukste van de boeren dit jaar is Gijsbert. Met ruim 800 brieven viel hij ook enorm in de smaak bij de vrouwelijke kijkers. Zijn vrouwen lijken het allemaal prima naar hun zin te hebben en ook is hij ietwat verlegen, Gijsbert lijkt de logeerpartij erg leuk te vinden.

Als laatste is er Annemarie, een klasse apart. Een heerlijk, nuchtere vrouw die eigenlijk geen flauw idee heeft van wat ze nu eigenlijk wil. Nadat ze drie mannen had uitgekozen om te komen logeren op haar prachtige boerderij (gevoel voor inrichting heeft ze wel) leek het haar leuk om een vragenspel te spelen om ‘elkaar beter te leren kennen’. Ik moet zeggen ‘geiten of schapen?’ is wel echt een binnenkomer dan.

Ongetwijfeld zullen een aantal boeren hier de liefde van hun leven vinden. Die kans is aanzienlijk groot, aangezien er al 14 BZV-baby’s geboren zijn. Boer Zoekt Vrouw is een heerlijk entertainment-programma en het zou prachtig zijn als alle boeren hun huisje-boompje-beesje-einde zouden krijgen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

The woman in black

The woman in black. De nieuwste film van James Watkins met als hoofdrolspeler niemand minder dan Daniel Radcliffe.

Lord of the Flies (film)

Recensie over de film Lord of the Flies, waarin de film ook met het boek vergeleken wordt.

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Criminal Minds

Criminal minds is een Amerikaanse misdaadserie die elke woensdagavond op veronica wordt uitgezonden.

Recencie over de film Thor 2011

Een samenvatting en recensie van de film Thor 2011

Hotel Rwanda

Recensie van de film hotel Rwanda

Geheimtaal

Een hotel, een passie, een nieuwe liefde.

Filmrecensie: Toy Story 3

Toy Story 3... De animatiefilm van het jaar en tot nu toe de succesvolste Pixarfilm ooit. Dit 3de deel stelt beslist niet teleur en is het kijken meer dan waard!

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?

El Toro

Een spaans Restaurant in Leeuwarden.

Shutter Island (2010)

U.S. Marshal Teddy Daniels komt naar Shutter Island om de vermissing van een vrouwelijke patiënte te onderzoeken. Daarbij worden veel psychologische spelletje met hem gespeeld. Weet hij de waarheid toch te achterhalen? Of zit er meer verborgen op het eiland?

Recensie op 'Logboek' van Harry Mulisch

Onlangs, twee jaar na zijn dood, verscheen 'Logboek' van Harry Mulisch. Het dagboek beschrijft de periode van 1991 - 1992 .

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

Boekrecensie: De Windzangers, eerste boek - De Vlucht

De Vlucht is het boeiende eerste deel van de vierdelige fantasy-serie De Windzangers door Megan Lindholm, die onder het pseudoniem Robin Hobb beroemd is geworden.

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Alien Quadrilogy

Voor mensen die van griezelen houden.

Fluistertoon

Een vervolg op Geheimtaal en vergeetboek. Wauw!

Bad Taste

De 1ste film van de bekende regisseur Peter Jackson, opgenomen met een goedkoop cameraatje. In het regiedebuut van Peter Jackson is hij naast regisseur ook acteur.

Joe Speedboot - Tommy Wieringa (2011)

Humoristisch boek genaamd Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Over gehandicapte jongen genaamd Fransje in het dorpje Lomark. Briljant geschreven!

Recensie film: Titanic

Recensie van film Titanic

DMD panorama app

Een goede panorama app voor android en iphones.

Essense nail fashion stickers

Een recensie van de nagelstickers van Essence

Alle Tijd (2011)

Het twintig jaar jongere zusje van Maarten gaat samen wonen met haar vriend Teun. Dit alles tot ongenoegen van Maarten want nu moet hij zijn eigen leven gaan herzien en weer oppakken. Dit brengt veel hilarische en emotionele momenten met zich mee. Tot het moment dat Molly ernstig ziek wordt, is het leuk en grappig daar

The Fighter (2011)

The Fighter is een drama over de onwaarschijnlijke weg naar de lichtgewicht titel van de Ierse bokser Micky Ward. Zijn Rocky-achtige verhaal wordt grotendeels bepaald door zijn half-broer Dicky, een voormalig bokser die nu de functie van trainer bekleed. Dicky is verslaafd aan drugs, vrouwen en de rest dat niet meer me