Boer Zoekt Vrouw


Publicatie datum:

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hit. Nognooit zijn de boeren zo goedin staat geweest om mij een uur lang te vermaken. De aflevering van afgelopen zondag was een juweeltje. Een en al hoogtepunten, met als enkele voorbeelden het kennismakingsspel van Annemarie, de boxer van Marcel en de discussie over veganisme tussen Frank en Berber.

Marcel is zo beheerst en zeker van wat hij wil. Hij lijkt echter op zoek te zijn naar een soort broedmachine. ‘Heb je kinderen?”, ”Wil je kinderen?”, “Zo ja, hoeveel dan?”, zijn enkele vragen waar hij vrijwel mee begon tijdens de speeddates. Marcel heeft de vrouwen wel een tipje van de sluier kunnen geven door in boxer en sokken op de slaapkamer te komen. Helaas is voor mij (en waarschijnlijk vele met mij) niet compleet duidelijk wat hier het doel precies van was. Hoopte hij dat ze in sexy lingerie zouden slapen? Controleren of ze zonder make-up ook nog leuk eruit zagen? De vrouwen leken er niet om te malen. Ik ben er wel van overtuigd dat hij zijn grote liefde heeft gevonden. Of het Sonja en Xenia wordt daar ben ik nog niet over uit.

Op boer Frank ben ik ontzettend afgeknapt. Ik vond hem heel erg leuk en snapte niet echt waarom zo’n leuke, jonge vent zich op zou moeten geven voor zo’n datingprogramma. Het kwartje is afgelopen zondag echter gevallen. Frank is niet sympathiek en een enorme betweter. Arme ‘Klaverjassen’ Berber, die zo haar best deed om Frank’s hart te winnen. Ik ben benieuwd wat hij van mijn argument om vegetarisch te zijn zou vinden: “ik vind vlees gewoon vies!”

Dan is er nog boer Richard. Zou hij voor zijn Máxima kiezen of voor Susan, de vrouw waar hij amper mee communiceren kan?

De leukste van de boeren dit jaar is Gijsbert. Met ruim 800 brieven viel hij ook enorm in de smaak bij de vrouwelijke kijkers. Zijn vrouwen lijken het allemaal prima naar hun zin te hebben en ook is hij ietwat verlegen, Gijsbert lijkt de logeerpartij erg leuk te vinden.

Als laatste is er Annemarie, een klasse apart. Een heerlijk, nuchtere vrouw die eigenlijk geen flauw idee heeft van wat ze nu eigenlijk wil. Nadat ze drie mannen had uitgekozen om te komen logeren op haar prachtige boerderij (gevoel voor inrichting heeft ze wel) leek het haar leuk om een vragenspel te spelen om ‘elkaar beter te leren kennen’. Ik moet zeggen ‘geiten of schapen?’ is wel echt een binnenkomer dan.

Ongetwijfeld zullen een aantal boeren hier de liefde van hun leven vinden. Die kans is aanzienlijk groot, aangezien er al 14 BZV-baby’s geboren zijn. Boer Zoekt Vrouw is een heerlijk entertainment-programma en het zou prachtig zijn als alle boeren hun huisje-boompje-beesje-einde zouden krijgen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

Red Riding Hood (2011)

Hoe een leuk sprookje voor kinderen

Schoonheidssalon Beutee Renee in Twello (Gld.)

Schoonheids salon beautee renee twello gelderland orang malu massage moluks maleis verlegen mens

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Splice (2010)

Twee jonge wetenschappers worden plotseling een halt toegeroepen door de financierders voordat ze een nieuw wezen creëren om medische doelen te bereiken door het splitsen van meerdere DNA cellen van diverse organismen. Wanneer zij besluiten hun activiteiten stiekem zelf door te zetten, maken van het splitsen van DNA e

Recensie film: Dark Ride

Recensie van de horrorfilm: Dark Ride

Nachtschade (Blindsighted), Karin Slaughter (2002)

Dit is de eerste literaire thriller in de Sara Linton-reeks dat zorgt voor bloedstollende spanning en levensechte personages.

Vijf kwarten van de sinaasappel

Leven op het avontuurlijkst, gevaarlijk, pijnlijk en meeslepend. Die sinaasappelen zitten er zeker in.

Handleiding Neobux

Neobux uitgebreid uitgelegd en natuurlijk de formule om geld te kunnen verdienen.

Filmrecensie en trailer Intouchables

Intouchables

Fenomenale 'Verkeerde Benen'

Een recensieverslag na het meemaken van de geweldige voorleesperforamnce van Ronald Snijders: Verkeerde benen

Never Let Me Go (2011)

Ruth, Kathy en Tommy brengen hun kindertijd door in het idylischlijkende Engelse internaat. Als ze volwassen worden, krijgen ze te maken met sterke gevoelens van liefde en geluk voor elkaar. Dit alles terwijl ze wachten tot het lot hun nadert. Kunnen ze het tij nog keren?

Top 10 iPhone/iPod touch apps

Deze apps zijn een echte must have voor op je iPhone/iPod touch

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy

het boek Misleid (Merel van Groningen)

Merel(schrijfster en de hoofdpersoon) word verliefd op een loverboy

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Het neusje van de zalm

Een recensie over dit populaire kinderboek

Dirty Dansing musical - ZEER UITGEBREID -

Een zeer uitgebreide recensie over de musical Dirty Dansing

Zustermoord

Een recensie over het boek 'Zustermoord' van Tess Gerritsen

Filmrecensie: 300

300 Spartaanse soldaten proberen een overmacht van Persen tegen te houden

Recensie Het Geheim

een recensie over het boek: het geheim.

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

Filmrecensie: Toy Story 3

Toy Story 3... De animatiefilm van het jaar en tot nu toe de succesvolste Pixarfilm ooit. Dit 3de deel stelt beslist niet teleur en is het kijken meer dan waard!