Boer Zoekt Vrouw


Publicatie datum:

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hit. Nognooit zijn de boeren zo goedin staat geweest om mij een uur lang te vermaken. De aflevering van afgelopen zondag was een juweeltje. Een en al hoogtepunten, met als enkele voorbeelden het kennismakingsspel van Annemarie, de boxer van Marcel en de discussie over veganisme tussen Frank en Berber.

Marcel is zo beheerst en zeker van wat hij wil. Hij lijkt echter op zoek te zijn naar een soort broedmachine. ‘Heb je kinderen?”, ”Wil je kinderen?”, “Zo ja, hoeveel dan?”, zijn enkele vragen waar hij vrijwel mee begon tijdens de speeddates. Marcel heeft de vrouwen wel een tipje van de sluier kunnen geven door in boxer en sokken op de slaapkamer te komen. Helaas is voor mij (en waarschijnlijk vele met mij) niet compleet duidelijk wat hier het doel precies van was. Hoopte hij dat ze in sexy lingerie zouden slapen? Controleren of ze zonder make-up ook nog leuk eruit zagen? De vrouwen leken er niet om te malen. Ik ben er wel van overtuigd dat hij zijn grote liefde heeft gevonden. Of het Sonja en Xenia wordt daar ben ik nog niet over uit.

Op boer Frank ben ik ontzettend afgeknapt. Ik vond hem heel erg leuk en snapte niet echt waarom zo’n leuke, jonge vent zich op zou moeten geven voor zo’n datingprogramma. Het kwartje is afgelopen zondag echter gevallen. Frank is niet sympathiek en een enorme betweter. Arme ‘Klaverjassen’ Berber, die zo haar best deed om Frank’s hart te winnen. Ik ben benieuwd wat hij van mijn argument om vegetarisch te zijn zou vinden: “ik vind vlees gewoon vies!”

Dan is er nog boer Richard. Zou hij voor zijn Máxima kiezen of voor Susan, de vrouw waar hij amper mee communiceren kan?

De leukste van de boeren dit jaar is Gijsbert. Met ruim 800 brieven viel hij ook enorm in de smaak bij de vrouwelijke kijkers. Zijn vrouwen lijken het allemaal prima naar hun zin te hebben en ook is hij ietwat verlegen, Gijsbert lijkt de logeerpartij erg leuk te vinden.

Als laatste is er Annemarie, een klasse apart. Een heerlijk, nuchtere vrouw die eigenlijk geen flauw idee heeft van wat ze nu eigenlijk wil. Nadat ze drie mannen had uitgekozen om te komen logeren op haar prachtige boerderij (gevoel voor inrichting heeft ze wel) leek het haar leuk om een vragenspel te spelen om ‘elkaar beter te leren kennen’. Ik moet zeggen ‘geiten of schapen?’ is wel echt een binnenkomer dan.

Ongetwijfeld zullen een aantal boeren hier de liefde van hun leven vinden. Die kans is aanzienlijk groot, aangezien er al 14 BZV-baby’s geboren zijn. Boer Zoekt Vrouw is een heerlijk entertainment-programma en het zou prachtig zijn als alle boeren hun huisje-boompje-beesje-einde zouden krijgen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Wrath of the titans

Top of Flop, Wrath of the titans recensie

Alien Resurrection (deel 4 van de Quadrology)

Ripley keert terug van de doden met buitenaards dna in haar lichaam. Hoe gaat dit aflopen?

Mario Kart Wii

Wat je moet weten voordat je het koopt

Het nieuwe album van de Foo Fighters genaamd Wasting Light

De Foo Fighters zijn weer terug van weg geweest.

Recensie film: Fast Food Nation

Recensie van de dramafilm Fast Food Nation.

het boek Misleid (Merel van Groningen)

Merel(schrijfster en de hoofdpersoon) word verliefd op een loverboy

Rode Schoenen.

Het vervolg op Chocolate, van Joanne Harris.

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Colombiana is een diesel

Recensie over de actiefilm Colombiana.

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

Recensies film 'Alleen maar nette mensen'

Een geweldig film of valt hij tegen? Lees hier de recensies!

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

True Grit recensie

Een recensie van de film True Crit van Ethan en Joel Coen. Let op: spoilers! Als je niks wilt weten over de film, niet verder lezen!

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

The Book of Eli (2010)

Eli loopt al 30 jaar met zijn boek door Noord Amerika om zijn missie te volbrengen. De gevaarlijke situaties die na de Apocalyps zijn ontstaan zijn een bedreiging voor zijn boek. Kan Eli zijn boek beschermen? En lukt het hem zijn missie te voltooien?

Onder de Kelders.

Een Grandcafe in Leeuwarden.

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

Kroller Muller Museum: Jachthuis Sint Hubertus

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

Iron Man 2 (2010)

In Iron Man 2 wordt Tony Stark zwaar onder druk gezet door overheid, pers en publiek, omdat zij willen dat de techniek van Iron Man als militaire toepassing willen gebruiken. Stark weigert zijn ontwikkeling af te staan, wat leidt tot nieuwe en sterkere tegenstanders. Wint Stark ook dit duel?

Anders van Anita Terpstra

Heftig verhaal. Het kan mij niet heftig genoeg zijn

Filmrecensie: Rio (2011)

Een recensie van de film

Ontmaskerd

Alessi Moore, een bijzonder gevoelig meisje met een bijzondere Mustang.

Alien (deel 1 van de Quadrilogy)

Het eerste contact van Ridley met de Aliens op planetoïde LV-426 en de besmetting

Recensie film: Without a Paddle

Recensie van de film: Without a Paddle