Boer Zoekt Vrouw


Publicatie datum:

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hit. Nognooit zijn de boeren zo goedin staat geweest om mij een uur lang te vermaken. De aflevering van afgelopen zondag was een juweeltje. Een en al hoogtepunten, met als enkele voorbeelden het kennismakingsspel van Annemarie, de boxer van Marcel en de discussie over veganisme tussen Frank en Berber.

Marcel is zo beheerst en zeker van wat hij wil. Hij lijkt echter op zoek te zijn naar een soort broedmachine. ‘Heb je kinderen?”, ”Wil je kinderen?”, “Zo ja, hoeveel dan?”, zijn enkele vragen waar hij vrijwel mee begon tijdens de speeddates. Marcel heeft de vrouwen wel een tipje van de sluier kunnen geven door in boxer en sokken op de slaapkamer te komen. Helaas is voor mij (en waarschijnlijk vele met mij) niet compleet duidelijk wat hier het doel precies van was. Hoopte hij dat ze in sexy lingerie zouden slapen? Controleren of ze zonder make-up ook nog leuk eruit zagen? De vrouwen leken er niet om te malen. Ik ben er wel van overtuigd dat hij zijn grote liefde heeft gevonden. Of het Sonja en Xenia wordt daar ben ik nog niet over uit.

Op boer Frank ben ik ontzettend afgeknapt. Ik vond hem heel erg leuk en snapte niet echt waarom zo’n leuke, jonge vent zich op zou moeten geven voor zo’n datingprogramma. Het kwartje is afgelopen zondag echter gevallen. Frank is niet sympathiek en een enorme betweter. Arme ‘Klaverjassen’ Berber, die zo haar best deed om Frank’s hart te winnen. Ik ben benieuwd wat hij van mijn argument om vegetarisch te zijn zou vinden: “ik vind vlees gewoon vies!”

Dan is er nog boer Richard. Zou hij voor zijn Máxima kiezen of voor Susan, de vrouw waar hij amper mee communiceren kan?

De leukste van de boeren dit jaar is Gijsbert. Met ruim 800 brieven viel hij ook enorm in de smaak bij de vrouwelijke kijkers. Zijn vrouwen lijken het allemaal prima naar hun zin te hebben en ook is hij ietwat verlegen, Gijsbert lijkt de logeerpartij erg leuk te vinden.

Als laatste is er Annemarie, een klasse apart. Een heerlijk, nuchtere vrouw die eigenlijk geen flauw idee heeft van wat ze nu eigenlijk wil. Nadat ze drie mannen had uitgekozen om te komen logeren op haar prachtige boerderij (gevoel voor inrichting heeft ze wel) leek het haar leuk om een vragenspel te spelen om ‘elkaar beter te leren kennen’. Ik moet zeggen ‘geiten of schapen?’ is wel echt een binnenkomer dan.

Ongetwijfeld zullen een aantal boeren hier de liefde van hun leven vinden. Die kans is aanzienlijk groot, aangezien er al 14 BZV-baby’s geboren zijn. Boer Zoekt Vrouw is een heerlijk entertainment-programma en het zou prachtig zijn als alle boeren hun huisje-boompje-beesje-einde zouden krijgen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

Steve Jobs en vragen over leiderschap

Dit artikel gaat over de biografie van Steve Jobs en de vragen die dit bij mij oproept over de manier van leiderschap zoals dit in onze maatschappij gangbaar is.

Pirates of the caribbean on stranger tides

Een recensie van de vierde pirates of the caribbean film, on stranger tides. Is hij net zo leuk als zijn voorgangers of kun je hier beter voor thuisblijven?

Rode Schoenen.

Het vervolg op Chocolate, van Joanne Harris.

Habbo

Wat kan je doen in habbo en is het leuk?

Boekrecensie: Geheime missie

Boek recensie van het boek: geheime missie, geschreven door Chris Ryan, een voormalig SAS commando.

Recensie Season of the witch

Zeer leuke avonturen film waarbij je constant geboeid blijft

New kids: Turbo

Is de film net zo grappig als de tv serie? Of begint de platvoetse humor onderhand te vervelen?

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

The Karate Kid (2010)

De jonge Dre Parker verhuisd naar China en moet zijn hele leven weer opnieuw opbouwen. Nadat hij verliefd is geworden op de mooie Mei Ying, krijgt hij een pak slaag. Hierdoor leert hij Kung-Fu aan van Mr. Han en doet mee aan het grootste Kung-Fu toernooi van het land. Krijgt hij de techniek onder de knie? Of is het ein

The Engelse Newcastle Upon Tyne

Met een cruiseschip naar het Engelse Newcastle en in één dag alle grote bezienswaardigheden bekijken? Prachtige stad met rijke historie en vele activiteiten die je gezien moet hebben.

Recensie film: Fantastic Four

Recensie van de film: Fantastic Four.

Onuitwisbaar.

Prachtig geschreven boek van Kristen Heitzman waarbij je tot het einde wacht op de ontknoping.

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien

Recensie 'Alles is liefde'

Recensie Gebr.

Ik heb een boekverslag gemaakt over het boek Gebr. Echt een aanrader.

Splice (2010)

Twee jonge wetenschappers worden plotseling een halt toegeroepen door de financierders voordat ze een nieuw wezen creëren om medische doelen te bereiken door het splitsen van meerdere DNA cellen van diverse organismen. Wanneer zij besluiten hun activiteiten stiekem zelf door te zetten, maken van het splitsen van DNA e

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Kroller Muller Museum: Jachthuis Sint Hubertus

Vijf kwarten van de sinaasappel

Leven op het avontuurlijkst, gevaarlijk, pijnlijk en meeslepend. Die sinaasappelen zitten er zeker in.

Onder de Kelders.

Een Grandcafe in Leeuwarden.

Red Riding Hood (2011)

Hoe een leuk sprookje voor kinderen

Filmrecensie van Habemus Papam

We hebben een Paus, (of toch niet?) Film waarin een pas gekozen paus een geestelijke crisis krijgt en het Vaticaan ontvlucht.