Criminal Minds


Publicatie datum:

Criminal minds is een Amerikaanse misdaadserie die elke woensdagavond op veronica wordt uitgezonden.

Gesponsorde koppelingen

In deze populaire serie spelen onder andere Joe Mantegna, Thomas Gibson en Shemar Moore mee. Deze serie onderscheid zich van andere misdaadseries omdat ze zich vooral richten op de misdadiger en niet op de misdaad zelf. Dit maakt de serie zo boeiend.

De serie.
 

In de serie werkt een team agenten van de FBI hard om zware misdadigers op te pakken. Dit team bestaat niet alleen uit agenten, maar heeft ook een psycholoog en een soort internet specialist die altijd via de telefoon het nodige internet werk doet. Ondanks dat ze nooit mee gaat naar het plaat delict speelt zij wel een cruciale rol tijdens het vinden van de misdadigers.
 

De acteurs uitgelicht.
 


CM


Thomas Gibson


Dit wordt allemaal gecoördineerd onder leiding van een teamchef oftewel unit chief. Voor vijf seizoenen lang is deze rol vertolkt door Thomas Gibson. Deze acteur is onder andere bekend van de tv serie Dharma en Greg. Het knappe is dat dit een komedie is, maar de acteur geen moeite lijkt te hebben om nu in een serieuze misdaadserie te spelen.

 

 

 

CM


 

Joe Mantegna 

Deze acteur heeft al een indrukwekkende staat van dienst. De eerste film waar hij in meespeelde is in 1977 gemaakt en heette Medusa Challenger. In deze serie is hij de routinier en speelt hij de rustige agent die zijn ervaring gebruikt om de jongere agenten in het team nog iets te leren.

 

 

 

 

 

CM

 

Shemar Moore

Deze knappe acteur en model met Nederlands bloed is bekend geworden van de tv serie The Young and the Restless. In de serie werd zijn rol weggeschreven en dus overleed zijn karakter. Later kwam hij nog een half jaar terug om de kijkcijfers wat omhoog te halen. Mede door de serie Criminal Minds is deze acteur nog bekender en populairder geworden.Mijn Mening.
 

Ik volg deze serie nu al twee seizoenen en ben erg geboeid. Het lukt de serie om in deze tijd waarin de één na de andere misdaadserie geboren wordt, een eigen unieke stijl te hanteren. Dit komt mede door de goede acteerprestaties van de acteurs. Maar ook de boeiende verhaallijn laat kijkers geboeid voor de tv zitten. Het sterkste punt is wel dat er in deze serie meer aandacht is voor de beleving van de misdadiger. Bijna elke aflevering begint het team met het maken van een profiel van de dader. In dit profiel kunnen ze al best veel details vertellen over het denken en doen van de dader. Hierdoor wordt op de emotie van de kijker ingespeeld. Daarnaast zijn de ontwikkelingen binnen het team ook erg boeiend neergezet. Het is zelfs heel apart om te zien dat de rol van teamchef door Thomas Gibson tijdelijk aan Shemar Moore wordt gegeven. Later eist hij deze rol weer op, maar in de tussentijd krijgt de kijker meer sympathie voor de manier waarop Thomas hier in de serie mee omgaat. Hij blijft professioneel en zet het teambelang voor eigen belang. Hierdoor krijgt de kijker respect voor de persoon.
 

Op dit moment speelt seizoen 7 en wordt de serie alleen nog maar populairder. Hoe lang deze serie nog wordt uitgezonden is onduidelijk, maar een hit is het allang. Daarom vind ik deze serie echt een aanrader voor iedereen die van een goede misdaadserie houd!


Foobie gebruiker kaatje19

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 44
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie recensies

Recensie film: Step Up

Recensie van de film Step Up.

Red Riding Hood (2011)

Hoe een leuk sprookje voor kinderen

Ontmaskerd

Alessi Moore, een bijzonder gevoelig meisje met een bijzondere Mustang.

The Adjustment Bureau (2011)

Hebben wij ons eigen lot in handen, of worden we gemanipuleerd door een onbekende kracht? Matt Damon vangt op welke toekomst Fate voor hem heeft, maar hij wilt iets anders. Om dit te krijgen, moet hij de vrouw waar hij van houdt laten gaan. Tijdens verkiezingen voor de senaat in NYC ontmoet hij de beeldschone ballet da

Shutter Island (2010)

U.S. Marshal Teddy Daniels komt naar Shutter Island om de vermissing van een vrouwelijke patiënte te onderzoeken. Daarbij worden veel psychologische spelletje met hem gespeeld. Weet hij de waarheid toch te achterhalen? Of zit er meer verborgen op het eiland?

Top 10 iPhone/iPod touch apps

Deze apps zijn een echte must have voor op je iPhone/iPod touch

Never Let Me Go (2011)

Ruth, Kathy en Tommy brengen hun kindertijd door in het idylischlijkende Engelse internaat. Als ze volwassen worden, krijgen ze te maken met sterke gevoelens van liefde en geluk voor elkaar. Dit alles terwijl ze wachten tot het lot hun nadert. Kunnen ze het tij nog keren?

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Rennen naar een gezondere toekomst

Een recensie van de handige app Runkeeper. Begin met het naar een gezondere toekomst.

Knight and Day een film met Cameron Diaz en Tom Cruise

Een recensie van een van de leukste komedies van de afgelopen tijd!

Ik (Ali), Als Turkse arbeider in Duitse bedrijven - Gunther Wallraff

Recensie van het boek Ik (Ali), van Gunther Wallraff

Recensie van Dan Brown's bestseller De Da Vinci Code

De waarheid zal voor altijd verloren gaan - tenzij.....

Fear and Loathing in Las Vegas and Other American Stories

Recensie van een hoog aangeschreven boek uit de moderne Amerikaanse literatuur

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy

Lord of the Flies (film)

Recensie over de film Lord of the Flies, waarin de film ook met het boek vergeleken wordt.

Artikel over fitness

De producten die aangeboden worden is onderhandelbaar

Recensie film: Disturbia

Recensie van de spannende film: Disturbia

Recensie film: Now Way Up

Recensie van de spannende film No Way Up die zich afspeeld in een ondergrondse parkeergarage.

Boer Zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi

Recensie Breaking Bad

Recensie Breaking Bad, een Amerikaanse drama/misdaadserie

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!

Filmrecensie: Toy Story 3

Toy Story 3... De animatiefilm van het jaar en tot nu toe de succesvolste Pixarfilm ooit. Dit 3de deel stelt beslist niet teleur en is het kijken meer dan waard!

Recensies film 'Alleen maar nette mensen'

Een geweldig film of valt hij tegen? Lees hier de recensies!

Romeo over Juliet Theater versie

Een recensie over het toneestuk: Romeo over Julia