Onder de Kelders.


Publicatie datum:

Een Grandcafe in Leeuwarden.

Gesponsorde koppelingen

Een grandcafe, op een bijzondere locatie in Leeuwarden. Met terras in de  gracht en een binnen gedeelte onder de stoep. Wie deze locatie in bezit mag in zijn/ haar handjes knijpen, er goed voor zorgen!

Al tijden wilde ik er een kijkje nemen en eens proberen. Deze dag ging ik ervoor, samen met mijn gezin liepen we het trapje af naar het terras, zou je ook binnen kunnen zitten vroegen we ons af? Buiten was het de eerste echt koude dag van het najaar en we waren er niet goed genoeg op gekleed om buiten te zitten. Maar de deuren stonden open en binnen was het goed toeven.

We zochten een plekje uit en kregen al snel een menu kaart en er werd gevraagd of we iets wilden drinken. Om mij heen kijkend zag ik dat werkelijk bijna alles af was, het plafond zag er goed uit, de muren waren goed, de kleuren op elkaar afgestemt en er hing kunst aan de muur. Het enige misplaatste vond ik het schilderij van het juichende boeda mannetje maar, misschien had dat wel een geschiedenis. Achterin hing een tv scherm met een openhaard erop. Zelfs de toiletten waren spik en span.

We bestelden een lunch gerecht en hoopten op iets heerlijks. De twee dames die aan de andere tafel zaten hadden in elke geval iets lekker gekregen.

Het duurde even maar toen stond er toch een heerlijke warme wrap met pittige gehakt voor mij. Paprika saus, waarvan de kleur mooi helder was! Dat lukt mij thuis niet altijd. De smaak was goed. Lekker voor de lunch. Genoeg gehakt, genoeg kaas, lekker in balans en een mooie opmaak van het bord. Klein beetje gesneden rauwkost, mijn gezin vind dit niet zo lekker, dus vaak krijg ik hun porties. Soms kom je van die verletpte rauwkost tegen op je bord, die je niet eens durft op te eten omdat je, je afvraagt wanneer het klaar gemaakt is, maar dit was heerlijk vers!

De bediening was vlot en goed, zelfs nu het restaurant niet vol was was er sfeer. Prachtige lampen aan het plafond en aan de muur.

En zelfs voor de student is er betaal baar eten.

Zeker een aanrader.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Koninginnedag-drama

Betoog over het koninginnedagdrama

Habbo

Wat kan je doen in habbo en is het leuk?

Recensie 'Alles is liefde'

Recensie film: Now Way Up

Recensie van de spannende film No Way Up die zich afspeeld in een ondergrondse parkeergarage.

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes pakt met zijn partner Dr. John Watsen de seriemoordenaar en zwarte magier Blackwood op. Na Blackwoods zelfmoord actie staat hij op uit de dood. Lukt het Holmes om dit mysterie te ontrafelen? Of eindigt het definitie voor de meest bekende detective uit Londen?

Schoonheidssalon Beutee Renee in Twello (Gld.)

Schoonheids salon beautee renee twello gelderland orang malu massage moluks maleis verlegen mens

Vergeetboek.

De worsteling van Lance, Tweede boek in een trilogie.

Recensie film/documentaire: Supersize me

Recensie van de film/documentaire Supersize me met Morgan Spurlock

Filmrecensie: Rio (2011)

Een recensie van de film

Black Swan Recensie

Filmrecensie van de dramatische thriller Black Swan

Wrath of the titans

Top of Flop, Wrath of the titans recensie

Criminal Minds

Criminal minds is een Amerikaanse misdaadserie die elke woensdagavond op veronica wordt uitgezonden.

Aliens (deel 2 van de Quadrilogy)

Tweede confrontatie van Ripley met de Aliens die de bewoners van planetoïde LV-426 hebben overmeesterd

Een nieuw gesprek met God

Een recensie van het boek 'Een nieuw gesprek met God' van Neal Donald Walsch. Het boek dat je leven verandert!

Alien (deel 1 van de Quadrilogy)

Het eerste contact van Ridley met de Aliens op planetoïde LV-426 en de besmetting

Recensie film: Step Up

Recensie van de film Step Up.

Fast & Furious 5 (2010)

De oude bekenden zijn terug en dit keer met dezelfde gevaarlijke en spannende stijl als vorige keer. Ondergedoken in Rio bereiden ze de laatste autoroof voor die zo’n grote hoeveelheid geld moet opleveren dat ze zich onder de radar kunnen bewegen zonder kans om gepakt te worden. Ze krijgen het voor elkaar om zowel de

Alle Tijd (2011)

Het twintig jaar jongere zusje van Maarten gaat samen wonen met haar vriend Teun. Dit alles tot ongenoegen van Maarten want nu moet hij zijn eigen leven gaan herzien en weer oppakken. Dit brengt veel hilarische en emotionele momenten met zich mee. Tot het moment dat Molly ernstig ziek wordt, is het leuk en grappig daar

Jack Sparrow is Back!

In Pirates 4 gaan Jack Sparrow en Captain Barbosa op zoek naar de Fountain of Youth....

Splice (2010)

Twee jonge wetenschappers worden plotseling een halt toegeroepen door de financierders voordat ze een nieuw wezen creëren om medische doelen te bereiken door het splitsen van meerdere DNA cellen van diverse organismen. Wanneer zij besluiten hun activiteiten stiekem zelf door te zetten, maken van het splitsen van DNA e

Ontmaskerd

Alessi Moore, een bijzonder gevoelig meisje met een bijzondere Mustang.

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

The Adjustment Bureau (2011)

Hebben wij ons eigen lot in handen, of worden we gemanipuleerd door een onbekende kracht? Matt Damon vangt op welke toekomst Fate voor hem heeft, maar hij wilt iets anders. Om dit te krijgen, moet hij de vrouw waar hij van houdt laten gaan. Tijdens verkiezingen voor de senaat in NYC ontmoet hij de beeldschone ballet da

Het Standford Prison Experiment

De bewakers kropen zo ver in hun rol dat ze de gevangen zo erg lieten lijden dat het experiment na 6 dagen stopgezet werd.