Recensie Drive Angry


Publicatie datum:

Een film die ietswat tegenvalt, houdt je van overdreven veel actie, dan moet je dit bekijken

Gesponsorde koppelingen

Een kleine samenvatting van wat je kunt verwachten wanneer je deze film gaat bekijken.

Drive Angry

Regisseur: Patrick Lussier

Jaar: 2011

Duur: 104 minten

Genre: Actie, Komedie, fantasy, thriller

Cast: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse, Todd Farmer, Christa Campbell, Charlotte Ross, Tom Atkins, Jack McGee, Katy Mixon, Wanetaf Walmsley, Robin McGee, Fabian Moreno en Edrick Browne.

De dochter van Milton (Nicolas Cage) word vermoord waardoor Milton op zoek is naar wraak. Hij heeft een paar dagen om die te nemen want ze hebben namelijk ook nog eens zijn kleindochter ontvoerd. Tijdens zijn wraak wordt hij vergezeld door Piper (Amber Heard) die ontslag nam als serveerster. Daarbij was ze verloofd maar toen zij thuis kwam, lag haar vriend te vrijen met een ander, waardoor dat ook eindigde.

In zijn wraak rijdt hij in een mooie Chevy om de slechteriken te vinden. De film vind ik eigenlijk wel tegenvallen. Het begon met veel actie waarin de nepheid van de film wel snel naar over kwam. Ik hou best van fantasie, maar hoe deze auto tot stilstand kwam, viel mij een beetje tegen.

Als je van actie houdt, zit je hier wel goed. Er zit heel veel actie in de film maar ik vind het dramatisch veel actie. De fantasie was een beetje te hoog in het bol geslagen bij de regisseur. Om het toch nog een beetje positief te benaderen is dat de titel 2 betekenissen heeft. Milton is een boze rijder en dat zie je terug in de film. Daarbij is een drive hebben iets waardoor je gemotiveerd word om te doen. In deze film heeft Milton de drive om zijn kleindochter te vinden en te redden van de dood. Wanneer dat behaald is zijn drive weg. Wat gebeurdt er dan? Dat zal je enkel zien wanneer je de film bekeken hebt.


Foobie gebruiker f0tse

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 9
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Recensie film: Without a Paddle

Recensie van de film: Without a Paddle

The Last Airbender (2010)

De vrede tussen de vier koninkrijken van de elementen wordt verstoord nadat de Avatar verdwenen is. Wanneer hij terugkeert is niets meer wat het geweest was. Zal hij de schade kunnen herstellen? Of is dit het einde van de Avatar en zal het vuur koninkrijk overheersen?

Dirty Dansing musical - ZEER UITGEBREID -

Een zeer uitgebreide recensie over de musical Dirty Dansing

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Nadat Edward James heeft omgebracht, zint zijn oude maatje Victoria op wraak en creëert een nieuw vampierenleger. Zij heeft het voorzien op Bella en wordt in bescherming genomen door Edward en Jacob, beide geliefden van Bella en aartsrivalen. Kunnen ze deze missie volbrengen zonder elkaar in de haren te vliegen? En vo

Vijf kwarten van de sinaasappel

Leven op het avontuurlijkst, gevaarlijk, pijnlijk en meeslepend. Die sinaasappelen zitten er zeker in.

Anders van Anita Terpstra

Heftig verhaal. Het kan mij niet heftig genoeg zijn

Knight and Day een film met Cameron Diaz en Tom Cruise

Een recensie van een van de leukste komedies van de afgelopen tijd!

Recensie film: Lord of the Rings: The Two Towers

Recentie van de tweede film in de reeks van The Lord of the Rings

goSupermodel.nl veilig?

een website voor meisjes waarbij ze kunnen communiceren, zich bezig kunnen houden met kleding en spelletjes kunnen doen.

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Filmrecensie: Rio (2011)

Een recensie van de film

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

Filmrecensie: Toy Story 3

Toy Story 3... De animatiefilm van het jaar en tot nu toe de succesvolste Pixarfilm ooit. Dit 3de deel stelt beslist niet teleur en is het kijken meer dan waard!

Recensie film: Penelope

Recentie van de geweldige film over een meisje met een varkensneusje, Penelope.

Achter Gesloten Deuren (The Pelican Brief), John Grisham (1992)

Dit is de tweede bestseller van John Grisham na Advocaat van de Duivel (The Firm). Dit beslaat een geheel nieuw thrillergenre: The Legal thriller – combinatie van misdaadroman met een vleugje recht erin verwerkt.

127 Hours recensie

Recensie van 127 Hours van Danny Boyle. Let op, spoilers!

Boekrecensie: Het Ivoren Rijk door Naomi Novik

Het vierde boek in de Temeraire-serie

Het Standford Prison Experiment

De bewakers kropen zo ver in hun rol dat ze de gevangen zo erg lieten lijden dat het experiment na 6 dagen stopgezet werd.

Recensie Gebr.

Ik heb een boekverslag gemaakt over het boek Gebr. Echt een aanrader.

Geheimtaal

Een hotel, een passie, een nieuwe liefde.

Recensie Samsung Galaxy Ace

Info over Samsung Galaxy Ace met ervaring van gebruiker

True Grit recensie

Een recensie van de film True Crit van Ethan en Joel Coen. Let op: spoilers! Als je niks wilt weten over de film, niet verder lezen!

Boer Zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hi