Recensie Drive Angry


Publicatie datum:

Een film die ietswat tegenvalt, houdt je van overdreven veel actie, dan moet je dit bekijken

Gesponsorde koppelingen

Een kleine samenvatting van wat je kunt verwachten wanneer je deze film gaat bekijken.

Gesponsorde koppelingen

Drive Angry

Regisseur: Patrick Lussier

Jaar: 2011

Duur: 104 minten

Genre: Actie, Komedie, fantasy, thriller

Cast: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse, Todd Farmer, Christa Campbell, Charlotte Ross, Tom Atkins, Jack McGee, Katy Mixon, Wanetaf Walmsley, Robin McGee, Fabian Moreno en Edrick Browne.

De dochter van Milton (Nicolas Cage) word vermoord waardoor Milton op zoek is naar wraak. Hij heeft een paar dagen om die te nemen want ze hebben namelijk ook nog eens zijn kleindochter ontvoerd. Tijdens zijn wraak wordt hij vergezeld door Piper (Amber Heard) die ontslag nam als serveerster. Daarbij was ze verloofd maar toen zij thuis kwam, lag haar vriend te vrijen met een ander, waardoor dat ook eindigde.

In zijn wraak rijdt hij in een mooie Chevy om de slechteriken te vinden. De film vind ik eigenlijk wel tegenvallen. Het begon met veel actie waarin de nepheid van de film wel snel naar over kwam. Ik hou best van fantasie, maar hoe deze auto tot stilstand kwam, viel mij een beetje tegen.

Als je van actie houdt, zit je hier wel goed. Er zit heel veel actie in de film maar ik vind het dramatisch veel actie. De fantasie was een beetje te hoog in het bol geslagen bij de regisseur. Om het toch nog een beetje positief te benaderen is dat de titel 2 betekenissen heeft. Milton is een boze rijder en dat zie je terug in de film. Daarbij is een drive hebben iets waardoor je gemotiveerd word om te doen. In deze film heeft Milton de drive om zijn kleindochter te vinden en te redden van de dood. Wanneer dat behaald is zijn drive weg. Wat gebeurdt er dan? Dat zal je enkel zien wanneer je de film bekeken hebt.


Foobie gebruiker f0tse

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 9
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Filmrecensie en trailer Intouchables

Intouchables

Laptop ASUS K50i serie Review/Recensie

Recensie van de ASUS k50i-serie laptop/notebook

The Uninvited 2003

Een erg verwarrende horror die je aan het denken zet.

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

FBI-agent Malcolm Turner en zijn 17-jarige zoon, Trent, gaan undercover op een kunstschool voor meisjes. Dit alles nadat Trent getuigen was van een moord. Door het leven gaande als Big Momma en Charmaine proberen ze de moordenaar te ontmaskeren, maar bovenal brengt dit zeer hilarische scènes met zich mee!