Recensie Samsung Galaxy Ace


Publicatie datum:

Info over Samsung Galaxy Ace met ervaring van gebruiker

Gesponsorde koppelingen

Als je zit te twijfelen over een telefoon die je graag wilt en je ziet de Samsung Galaxy Ace, dan kun je hier extra info winnen over de ervaring van een gebruiker van de Galaxy Ace.

De nieuwe Smartphone van Samsung. Dit is de kleine broer van de wel bekende Samsung Galaxy S. Wat meteen opvalt aan de Galaxy Ace is dat het schermbeeld iets kleiner is dan de Galaxy S. Het schermbeeld van de Galaxy Ace is dan 3.5 inch. Voor mijzelf vond ik het prettiger aangezien de 4 inch van de Galaxy S behoorlijk groot is en je wel grote broekzakken moet hebben wil je die telefoon gemakkelijk meenemen. De Galaxy Ace loopt op een android OS, wat naar mijn mening net ietsje sneller werkt dan de Galaxy S.

Ik ben dan ook zeer tevreden over deze telefoon! Het is mijn eerste touchscreen telefoon en het was in het beginnen wennen, maar je raakt er eigenlijk heel snel aan gewend. Hij laadt vrij snel pagina's op internet, en Samsung heeft een vermogen aan Apps wat verkrijgbaar is in de shop, zowel betaald als gratis. De geluidskwaliteit van mijn mp3 op de Galaxy Ace is erg goed, en je kunt hem ook nog aardig hard zetten ook. Daarbij vind ik het beeld wat je krijgt wanneer je naar een youtube filmpjes kijkt uitstekend. Ik had nog geen telefoon gezien die zo'n mooi beeld kon geven bij een youtube film. Als je dus veel filmpjes kijkt, is deze telefoon een echte aanrader!

Daarbij voorziet de Galaxy Ace ook nog een camera van 5 megapixel. Ik vond het eerlijk gezegd wat weinig, maar als ik kijk naar mijn beeldkwaliteit met de foto's of video, dan ben ik vol lof over deze telefoon, want het ziet er erg goed uit. De telefoon ligt lekker in de hand en is erg gebruiksvriendelijk. Het geïntroduceerde swype is erg wennen in het begin, maar als je dit onder de knie hebt, verstuur je zeker sneller smsjes.

Wat mij wel tegenvalt bij mijn Galaxy Ace is dat ik geen interactieve achtergronden kan gebruiken, zonder dat hij erbij vastloopt. Sinds ik geen interactieve achtergrond gebruik, loopt hij als een trein. De meeste mensen zullen ook zeggen dat hij accu duur behoorlijk kort is. Je moet hem om de 2 a 3 dagen opladen. Een voordeel erbij is wel dat je telefoon in een uur vrijwel geheel opgeladen is. Wat wel erg spaart op je accu is dat je Wifi, bluetooth en GPS uitschakeld.

Ik vind het een erg leuk model en daarbij ook zeer mooie telefoon die erg nuttig en gebruiksvriendelijk is. Het is een aanrader om de Samsung Galaxy Ace te kopen. Je krijgt echt waar voor je geld.


Foobie gebruiker f0tse

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 9
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

50 tinten grijs

Een recensie over 50 tinten grijs, het eerste deel van de populaire trilogie.

Aliens (deel 2 van de Quadrilogy)

Tweede confrontatie van Ripley met de Aliens die de bewoners van planetoïde LV-426 hebben overmeesterd

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Sinds een half jaar heb ik de Sony Ericcson Xperia Mini Pro in gebruik.

Met wie trouw jij, gratis consult en Geld, Liefde en Geluk

Dit klopt zo goed dat je er bang van wordt! Lees hier hoe je met behulp van een online helderziende te weten kunt komen met wie jij trouwt.

Boekrecensie: Alleen huilebalken hebben spijt

In dit artikel ik het boek: Alleen huilebalken hebben spijt, geschreven door Peter R. de Vries recenseren. In dit boek zijn een groot aantal reportages en columns opgenomen, geschreven door Peter R. de Vries.

Recensie LG GW 300

LG GW300 behoort deze 'goedkope' telefoon tot de goedkope kwaliteit of de duurdere kwaliteit?

Het voorbijgaan

De roman het voorbijgaan van Nicci Gerrard is haar tweede boek uit haar solo carriere. Een erg goed boek om te lezen.

127 Hours

Een echte drama van wat iemand doormaakt wanneer hij gevangen zit in een Canyon en niet meer weet wat hij moet doen

The Uninvited 2003

Een erg verwarrende horror die je aan het denken zet.

Essense nail fashion stickers

Een recensie van de nagelstickers van Essence

Verboden.

The book of mortals.

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes pakt met zijn partner Dr. John Watsen de seriemoordenaar en zwarte magier Blackwood op. Na Blackwoods zelfmoord actie staat hij op uit de dood. Lukt het Holmes om dit mysterie te ontrafelen? Of eindigt het definitie voor de meest bekende detective uit Londen?

Black Swan Recensie

Filmrecensie van de dramatische thriller Black Swan

The Roommate

Psychologische student maakt het leven zuur van een andere student waarin het ontdekken van de mystery voorop staat

Boekrecensie: Geheime missie

Boek recensie van het boek: geheime missie, geschreven door Chris Ryan, een voormalig SAS commando.

Meer awards, meer spektakel

Vrijdag 19 Oktober was het dan zover: het gouden televizier-ring gala. Heel bekend Nederland loopt uit voor deze happening. Is het eigenlijk wel een geslaagd gala?

Call of Duty; Black ops in 3D op de PS3.

Call of Duty; Black ops in 3D. Speelt dit nu fijn?

Recensie film/documentaire: Supersize me

Recensie van de film/documentaire Supersize me met Morgan Spurlock

Recensie Breaking Bad

Recensie Breaking Bad, een Amerikaanse drama/misdaadserie

Het Standford Prison Experiment

De bewakers kropen zo ver in hun rol dat ze de gevangen zo erg lieten lijden dat het experiment na 6 dagen stopgezet werd.

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Recensie films: Willy Wonka- en Charlie & The Chocolate Factory (1971 & 2005)

Het verschil tussen de beide Chocolate Factory films uit 1971 en 2005.

Sonny Boy

Samenvatting van een ingrijpend waar gebeurd verhaal over de verboden liefde aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog

Het zijn net mensen van Joris Luyendijk

Recensie van het boek: Het zijn net mensen. De Arabische wereld door de ogen van een nieuws correspondent.

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien