Top 10 free Android Game Apps


Publicatie datum:

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Gesponsorde koppelingen

Sinds kort heb ik een nieuwe mobiele telefoon gekregen. Een HTC Desire, hier zit besturingssysteem Android op wat momenteel één van de beste systemen wordt genoemd. Hier kun je net zoals bij een iPhone naar een, zoals ze het bij Android noemen: 'een market' gaan. Op deze plek kun je applicaties downloaden of als je er weer genoeg van hebt ze verwijderen. Er zijn uiteraard ook veel spelletjes te downloaden. Hier de 15 leukste GRATIS games die ik tot nu toe getest heb (in willekeurige volgorde).

 

1. Angry Birds
Een leuk spelletje (die overigens ook voor iPhone/iPod gebruikers is) waarbij een stel varkens de eieren van vogels gestolen hebben. De 'angry birds' nemen wraak door zich bovenop de varkens te smijten, lukt het jou te winnen van de varkens? Iedere vogel heeft een andere eigenschap, sommige volgens ontploffen of splitsen zich in drieën. Vernietig de varkens en win, zeer verslavend!

2. Air Control (Lite)
Bij dit spel moet je alle de motorvliegtuigen, zweefvliegtuigen en helikopters allemaal op hun eigen baan laten landen, zonder dat ze tegen elkaar aan botsen. Op een gegeven moment komen er steeds meer en gaan sommigen zelfs sneller.

3. Bonsai Blast
Dit is een heel verslavend spel, je moet alle gekleurde balletjes weg zien te krijgen voordat ze bij het eindpunt komen, want als het zover is ben je af. Drie dezelfde balletjes naast elkaar zorgen ervoor dat die drie verdwijnen en de rij korter wordt. Ikzelf heb hem al uitgespeeld, omdat hij zo verslavend is dat ik hem zelfs tijdens de les aan het spelen was..

4. City Jump
Oók al zo'n verslavend spelletje, je moet zo ver mogelijk omhoog rennen door bij een tik op het touchscreen naar de muur van het andere gebouw te springen. Ontwijk obstakels en vliegende hindernissen. Je kunt ook power-ups pakken, heb je drie dezelfde power-ups achter elkaar? Dan schiet je een heel eind omhoog! Ook is er een 'luchtbel' die je 1x beschermt als je tegen een obstakel loopt.

5. Extreme Droid Jump
Een na-aper van de Doodle Jump, maar dan gratis! Voor wie Doodle Jump niet kennen: probeer zo hoog mogelijk te springen via kleine plateaus, als je er eentje mist val je naar beneden en ben je af. Voor de echte liefhebbers kun je beter de echte Doodle Jump kopen voor €0,73.

6. Paper Toss
Deze is misschien ook wel bekend bij sommigen van jullie. Gooi zo vaak mogelijk achter elkaar een propje in een prullenbakje. Het is alleen niet zo makkelijk als je denkt, er staat namelijk ook nog een ventilator naast. Iedere keer staat deze op een andere stand dus wordt het propje opzij geblazen, hier moet je rekening mee houden. Verschillende niveaus zijn mogelijk, maar zelfs op easy kan ik er niet meer dan 6 achter elkaar erin gooien.

7. Reaction Test
Je hebt vast wel eens op een website een spelletje gedaan waar wordt afgeteld, en op het moment dat de groene lampen gaan branden je zo snel mogelijk ergens op moet klikken. Dit is exact hetzelfde, je drukt op 'start'. Er wordt van 5 naar 0 afgeteld en vervolgens gaan zonder dat je weet wanneer de lampen groen branden, druk zo snel mogelijk op 'Go'. Mijn record is 0.149 sec.

8. Rush Hour Free
De gratis versie van Rush Hour, het spel bestaat ook in het echt. Probeer het rode auto'tje uit de spits te rijden door alle andere auto's aan de kant te schuiven. Een moeilijk, strategisch spel in virtuele vorm. De uitgebreide versie kost maar €1,46. Hierbij heb je meer uitdagingen. Het voordeel van de vorm op je mobiel: Als je het even niet meer weet, druk je gewoon op 'hint', kom je er dan nog niet uit? Druk op 'solve' en hij doet helemaal voor hoe hij moet, daarna is het jouw beurt!

9. Traffic Time
Je moet heel goed opletten op het verkeer bij dit spel, je moet namelijk proberen om met een kip over te steken bij een drukke weg. Mevrouw de kip wil namelijk haar eieren naar de overkant brengen. Voor ieder ei moet je één keer heen en weer lopen zonder overreden te worden. Het wordt nog moeilijk omdat het ook binnen een bepaalde tijd moet. Ieder level die je omhoog gaat wordt moeilijker met meer rijbanen en meer auto's.

10. Traffic Rush
Nog een verkeersspelletje, hier moet je pas goed opletten! Jij bent namelijk de verkeersregelaar van een druk kruispunt. Van alle kanten komen auto's, scooters en vrachtwagens en jij moet ervoor zorgen dat ze niet tegen elkaar aan botsen. Jij wil het toch niet op je geweten hebben dat de grootste ramp aller tijden op jouw kruispuntje gebeurd is? Erg leuk.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 15
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Steve Jobs en vragen over leiderschap

Dit artikel gaat over de biografie van Steve Jobs en de vragen die dit bij mij oproept over de manier van leiderschap zoals dit in onze maatschappij gangbaar is.

Humphrey Leeuwarden.

Onverwacht genoegen.

Fear and Loathing in Las Vegas and Other American Stories

Recensie van een hoog aangeschreven boek uit de moderne Amerikaanse literatuur

Rennen naar een gezondere toekomst

Een recensie van de handige app Runkeeper. Begin met het naar een gezondere toekomst.

Recensie film: Penelope

Recentie van de geweldige film over een meisje met een varkensneusje, Penelope.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Nadat Edward James heeft omgebracht, zint zijn oude maatje Victoria op wraak en creëert een nieuw vampierenleger. Zij heeft het voorzien op Bella en wordt in bescherming genomen door Edward en Jacob, beide geliefden van Bella en aartsrivalen. Kunnen ze deze missie volbrengen zonder elkaar in de haren te vliegen? En vo

Joe Speedboot - Tommy Wieringa (2011)

Humoristisch boek genaamd Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Over gehandicapte jongen genaamd Fransje in het dorpje Lomark. Briljant geschreven!

Rotihuis Groningen

Surinaams eten bestellen bij Rotihuis Groningen

Sky fall.

Een nieuwe en ijzersterke James Bond film.

Het Opinel zakmes

Opinel zakmes, korte beschrijving en recensie

Recensie Breaking Bad

Recensie Breaking Bad, een Amerikaanse drama/misdaadserie

Filmrecensie: Rio (2011)

Een recensie van de film

Recensie Het Geheim

een recensie over het boek: het geheim.

Een nieuw gesprek met God

Een recensie van het boek 'Een nieuw gesprek met God' van Neal Donald Walsch. Het boek dat je leven verandert!

Achter Gesloten Deuren (The Pelican Brief), John Grisham (1992)

Dit is de tweede bestseller van John Grisham na Advocaat van de Duivel (The Firm). Dit beslaat een geheel nieuw thrillergenre: The Legal thriller – combinatie van misdaadroman met een vleugje recht erin verwerkt.

Recensie Season of the witch

Zeer leuke avonturen film waarbij je constant geboeid blijft

Alle over kieskeurig.nl

Product tests, vergelijk Winkels, prijzen en maak de beste keuze op kieskeurig.nl

Recensie film: 13 going on 30

Recentie van de komische film: 13 going on 30

Recensie film: Turtles can fly

Recensie van de film Turtles can fly

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

Revenge: vernieuwend en verassend

De Amerikaanse hitserie Revenge weet niet alleen hoog te scoren op IMDB, de serie scoort ook goede recensies en prachtige kijkcijfers. Wat is het succes van deze vernieuwende dramaserie?

Recensie HTC Sensation XE

Dit is een recensie (review) over de HTC Sensation XE met beats audio.

Tabatha Salon Takeover

Het is de bekende kapster Tabatha Coffey die zich ontplooit als een ware onderneemster die haar kennis en vaardigheden gebruikt om noodlijdende kapsalons te redden.

Filmrecensie van Habemus Papam

We hebben een Paus, (of toch niet?) Film waarin een pas gekozen paus een geestelijke crisis krijgt en het Vaticaan ontvlucht.

Schoonheidssalon Beutee Renee in Twello (Gld.)

Schoonheids salon beautee renee twello gelderland orang malu massage moluks maleis verlegen mens