Top 10 iPhone/iPod touch apps


Publicatie datum:

Deze apps zijn een echte must have voor op je iPhone/iPod touch

Gesponsorde koppelingen

Sinds kort heb ik een iPod touch en heb meteen een aantal apps gedownload via de appstore. Hieronder vind je een top 10 van mijn gekozen apps. Zeker de moeite waard om ze te downloaden.

10. Truth or Dare
In je eentje is het niet leuk, maar als je met een groepje speelt is het lachen geblazen! Truth or Dare is de Engelse naam voor 'doen, durven of de waarheid'. Je kunt in het begin maximaal 10 namen opgeven, en vervolgens de iPod schudden om een willekeurige naam te weergeven. Deze persoon mag kiezen tussen truth (waarheid) of dare (durven, en ook doen dus ). Waarschijnlijk zal je vaker dare doen, aangezien truth vaak erg persoonlijk is. Maar dat is ook veel leuker, als je ziet welke opdrachten daar tussen zitten!

Prijs: Gratis

9. Paper Toss
Misschien wel het meest nutteloze spel ooit, maar perfect voor als je je verveelt. Het is de bedoeling om een propje papier in de prullenbak te gooien. Maar daarmee moet je rekening houden met de stand van de wind, en de afstand van jou naar de prullenbak.

Prijs: Gratis, advertentie-vrije versie kost 80 cent maar je stoort je absoluut niet aan de ads, dus die 80 cent kun je je beter besparen.

8. iCopter
In iCopter speel je met een helikopter. Als je op het schermpje drukt gaat die omhoog, en op die manier moet je proberen niet tegen de tegemoetkomende balken te botsen (en niet tegen de boven- en onderkant), en dat blijkt toch nog aardig te tegen te vallen als je het eenmaal aan het spelen bent..

iCopter heeft veel versies, zowel betaalde als niet betaalde. Maar persoonlijk vind ik de gratis versie niet heel veel minder dan de betaalde versie (heb ze beide).

Prijs: Ligt aan de versie, ik raad de gratis versie aan

7. Traffic Rush
Chaotisch spel waar allerlei auto's, motors en vrachtwagens uit alle hoeken van je scherm komen. En nu aan jou de taak om die niet op elkaar te laten knallen.. Door met je vinger over een voertuig heen te gaan, laat je ze versnellen. En op die manier maar hopen dat je geen botsingen krijgt. Als je eenmaal begint hieraan, is het moeilijk om te stoppen: haha!

Prijs: Gratis

6. Runway
Een game waarbij je vliegtuigen moet laten landen, en ze vervolgens weer moet laten opstijgen. Ondertussen moeten ze soms nog tanken, voedsel bijgevoerd krijgen, technisch gerepareerd worden of iets heel anders. Besturing laat het soms een beetje afweten, maar toch goed voor een zesde plek

Prijs: Gratis

5. Bouncedown
Zoals de titel van het spel al zegt: bounce down (stuiter omlaag). Een spel waarbij je altijd moet proberen in het midden van het spel te blijven. Bovenaan hangen spijkers, onderin brand vuur en in het midden komen steeds balken te voorschijn die naar boven schuiven. Je kunt je poppetje naar links en rechts laten gaan, en zo maar hopen dat je het lang genoeg volhoudt!

Prijs: Gratis

4. Soosiz
Soosiz is een van de meest uitgebreide games op iPhone en iPod Touch. Soosiz is een geelgroene pluizenbol die z'n vriendjes moet bevrijden in verschillende werelden (vergelijkbaar met Mario-games). Het spel is niet altijd even makkelijk, dus een beetje geduld is wel vereist.

Prijs: €0,79

3. Scooter XL
Aanbeland in de top 3, waar Scooter XL zeker een plekje verdiend. In dit spel zit je met een rat op een scooter en moet je proberen zo lang mogelijk te blijven rijden over de platformpjes en niet te vallen. Door op het schermpje te klikken spring je. Het klinkt heel dom, maar het is echt een heel leuk verslavend spel. De gratis versie is overigens 'Rat on the run', waarin naast 'Rat on a scooter' (de kleine versie van Scooter XL) ook nog 2 andere minigames zijn.

Prijs: €0,79

2. Tap Tap
Tap Tap Revenge heeft heel veel verschillende versies. Persoonlijk vind ik de algemene spellen niet zo geweldig, maar de Coldplay en Lady GaGa editie zijn werkelijk het geld waard! Het zijn weliswaar dure apps, maar als je fan bent van enn van de twee zou ik 'm zeker kopen (en trouwens ook als je geen fan bent, zoals ik van Lady GaGa..). In Tap Tap moet je proberen op de maat van de muziek bolletjes aan te tikken, klinkt stom maar is zeker leuk. 

Prijs beide: €3,99

1. Doodle Jump
De onverschrokken nummer 1 is natuurlijk Doodle Jump. In Doodle Jump spring je met je 'doodle' omhoog, op verschillende platformpjes. Je kunt niet stoppen met springen, dus als je een platformpje mist val je. Pas op: sommige platformpjes breken af, ontploffen of verschuiven. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je ook nog is uitkijken voor overwaaiende UFO's, rondvliegende hamburger-monsters en papierscheuren die je opslokken!

Prijs: €0,79


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 15
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Alle over kieskeurig.nl

Product tests, vergelijk Winkels, prijzen en maak de beste keuze op kieskeurig.nl

Alien 3 (deel 3 van de Quadrology)

Derde gevecht van Ripley met de Alien, verstoken van wapens op een gevangenisplaneet.

The woman in black

The woman in black. De nieuwste film van James Watkins met als hoofdrolspeler niemand minder dan Daniel Radcliffe.

Recensie: Huawei Ascend Y300

Recensie van Huawei Ascend Y300. Huawei een opkomend merk in Nederland.

Top 10 free Android Game Apps

Heb jij een mobiele telefoon met het besturingssysteem Android? Dan moet je deze spellen zeker downloaden.

Rio

Deze film maakt de hoge verwachtingen waar! Een echte aanrader om te kijken!

Boek: 'Een echte vrouw'

Recensie van het boek 'Een echte vrouw'. Het boek is geschreven door Michael Berg.

Sprookjes Keizerin of een depressieve vrouw die opzoek was naar geluk maar het niet vond?

Een recensie over het ware verhaal van Keizerin Elisabeth, ook wel Sisi of Sissi genoemd.

Filmrecensie en trailer Intouchables

Intouchables

Het nieuwe album van de Foo Fighters genaamd Wasting Light

De Foo Fighters zijn weer terug van weg geweest.

Recensie van Dan Brown's bestseller De Da Vinci Code

De waarheid zal voor altijd verloren gaan - tenzij.....

Het Opinel zakmes

Opinel zakmes, korte beschrijving en recensie

Vijf kwarten van de sinaasappel

Leven op het avontuurlijkst, gevaarlijk, pijnlijk en meeslepend. Die sinaasappelen zitten er zeker in.

Het Standford Prison Experiment

De bewakers kropen zo ver in hun rol dat ze de gevangen zo erg lieten lijden dat het experiment na 6 dagen stopgezet werd.

Reis naar het Middelpunt van de Aarde

Een Klassiek Science Fiction Roman uit 1864 van Jules Verne

Recensie: Morgen toen de oorlog begon

Een recensie van het boek: Morgen toen de oorlog begon. Het boek is geschreven door John Marsden

Recensie film: Penelope

Recentie van de geweldige film over een meisje met een varkensneusje, Penelope.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Nadat Edward James heeft omgebracht, zint zijn oude maatje Victoria op wraak en creëert een nieuw vampierenleger. Zij heeft het voorzien op Bella en wordt in bescherming genomen door Edward en Jacob, beide geliefden van Bella en aartsrivalen. Kunnen ze deze missie volbrengen zonder elkaar in de haren te vliegen? En vo

Joe Speedboot - Tommy Wieringa (2011)

Humoristisch boek genaamd Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Over gehandicapte jongen genaamd Fransje in het dorpje Lomark. Briljant geschreven!

Recensie Het Geheim

een recensie over het boek: het geheim.

Recencie over de film Thor 2011

Een samenvatting en recensie van de film Thor 2011

Schoonheidssalon Beutee Renee in Twello (Gld.)

Schoonheids salon beautee renee twello gelderland orang malu massage moluks maleis verlegen mens

127 Hours recensie

Recensie van 127 Hours van Danny Boyle. Let op, spoilers!

Recensie film: Black Water

Recentie van de dramatische horrorfilm: Black Water

Samenvatting Crazy

samenvatting van het boek crazy