Top 10 iPhone/iPod touch apps


Publicatie datum:

Deze apps zijn een echte must have voor op je iPhone/iPod touch

Gesponsorde koppelingen

Sinds kort heb ik een iPod touch en heb meteen een aantal apps gedownload via de appstore. Hieronder vind je een top 10 van mijn gekozen apps. Zeker de moeite waard om ze te downloaden.

10. Truth or Dare
In je eentje is het niet leuk, maar als je met een groepje speelt is het lachen geblazen! Truth or Dare is de Engelse naam voor 'doen, durven of de waarheid'. Je kunt in het begin maximaal 10 namen opgeven, en vervolgens de iPod schudden om een willekeurige naam te weergeven. Deze persoon mag kiezen tussen truth (waarheid) of dare (durven, en ook doen dus ). Waarschijnlijk zal je vaker dare doen, aangezien truth vaak erg persoonlijk is. Maar dat is ook veel leuker, als je ziet welke opdrachten daar tussen zitten!

Prijs: Gratis

9. Paper Toss
Misschien wel het meest nutteloze spel ooit, maar perfect voor als je je verveelt. Het is de bedoeling om een propje papier in de prullenbak te gooien. Maar daarmee moet je rekening houden met de stand van de wind, en de afstand van jou naar de prullenbak.

Prijs: Gratis, advertentie-vrije versie kost 80 cent maar je stoort je absoluut niet aan de ads, dus die 80 cent kun je je beter besparen.

8. iCopter
In iCopter speel je met een helikopter. Als je op het schermpje drukt gaat die omhoog, en op die manier moet je proberen niet tegen de tegemoetkomende balken te botsen (en niet tegen de boven- en onderkant), en dat blijkt toch nog aardig te tegen te vallen als je het eenmaal aan het spelen bent..

iCopter heeft veel versies, zowel betaalde als niet betaalde. Maar persoonlijk vind ik de gratis versie niet heel veel minder dan de betaalde versie (heb ze beide).

Prijs: Ligt aan de versie, ik raad de gratis versie aan

7. Traffic Rush
Chaotisch spel waar allerlei auto's, motors en vrachtwagens uit alle hoeken van je scherm komen. En nu aan jou de taak om die niet op elkaar te laten knallen.. Door met je vinger over een voertuig heen te gaan, laat je ze versnellen. En op die manier maar hopen dat je geen botsingen krijgt. Als je eenmaal begint hieraan, is het moeilijk om te stoppen: haha!

Prijs: Gratis

6. Runway
Een game waarbij je vliegtuigen moet laten landen, en ze vervolgens weer moet laten opstijgen. Ondertussen moeten ze soms nog tanken, voedsel bijgevoerd krijgen, technisch gerepareerd worden of iets heel anders. Besturing laat het soms een beetje afweten, maar toch goed voor een zesde plek

Prijs: Gratis

5. Bouncedown
Zoals de titel van het spel al zegt: bounce down (stuiter omlaag). Een spel waarbij je altijd moet proberen in het midden van het spel te blijven. Bovenaan hangen spijkers, onderin brand vuur en in het midden komen steeds balken te voorschijn die naar boven schuiven. Je kunt je poppetje naar links en rechts laten gaan, en zo maar hopen dat je het lang genoeg volhoudt!

Prijs: Gratis

4. Soosiz
Soosiz is een van de meest uitgebreide games op iPhone en iPod Touch. Soosiz is een geelgroene pluizenbol die z'n vriendjes moet bevrijden in verschillende werelden (vergelijkbaar met Mario-games). Het spel is niet altijd even makkelijk, dus een beetje geduld is wel vereist.

Prijs: €0,79

3. Scooter XL
Aanbeland in de top 3, waar Scooter XL zeker een plekje verdiend. In dit spel zit je met een rat op een scooter en moet je proberen zo lang mogelijk te blijven rijden over de platformpjes en niet te vallen. Door op het schermpje te klikken spring je. Het klinkt heel dom, maar het is echt een heel leuk verslavend spel. De gratis versie is overigens 'Rat on the run', waarin naast 'Rat on a scooter' (de kleine versie van Scooter XL) ook nog 2 andere minigames zijn.

Prijs: €0,79

2. Tap Tap
Tap Tap Revenge heeft heel veel verschillende versies. Persoonlijk vind ik de algemene spellen niet zo geweldig, maar de Coldplay en Lady GaGa editie zijn werkelijk het geld waard! Het zijn weliswaar dure apps, maar als je fan bent van enn van de twee zou ik 'm zeker kopen (en trouwens ook als je geen fan bent, zoals ik van Lady GaGa..). In Tap Tap moet je proberen op de maat van de muziek bolletjes aan te tikken, klinkt stom maar is zeker leuk. 

Prijs beide: €3,99

1. Doodle Jump
De onverschrokken nummer 1 is natuurlijk Doodle Jump. In Doodle Jump spring je met je 'doodle' omhoog, op verschillende platformpjes. Je kunt niet stoppen met springen, dus als je een platformpje mist val je. Pas op: sommige platformpjes breken af, ontploffen of verschuiven. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je ook nog is uitkijken voor overwaaiende UFO's, rondvliegende hamburger-monsters en papierscheuren die je opslokken!

Prijs: €0,79

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 15
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie recensies

Essense nail fashion stickers

Een recensie van de nagelstickers van Essence

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)

Percy Jackson ontdekt dat hij een halfgod is, wanneer zijn moeder wordt ontvoerd door de god van de onderwereld, Hades (broer van Zeus). Percy strijd tussen twee vuren: zijn moeder redden of de lichtflits van Zeus vinden en terug brengen. Of lukt het hem allebei zodat er een wereldondergang kan worden voorkomen?

Thor (2011)

De sterke en machtige maar ook arrogante Thor wordt na het veroorzaken van een enorme oorlog verbannen naar de aarde. Daar moet hij tussen de mensen leven om te bewijzen dat hij terug mag komen. Daar wordt hij de sterke verdediger van het goede en neemt verantwoordelijkheden die voorheen ondenkbaar waren geweest bij Th

The Pelican Brief (1993)

Een jonge rechtenstudente stelt een dossier op naar aanleiding van de twee vermoordden rechters van het Hooggerechtshof. Doordat zij de waarheid zo dicht nadert, brengt zij zichzelf en anderen in groot gevaar. Zal zij het overleven en de werkelijke dader kunnen onthullen? Of legt ze het loodje tegen deze machtige man?

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes pakt met zijn partner Dr. John Watsen de seriemoordenaar en zwarte magier Blackwood op. Na Blackwoods zelfmoord actie staat hij op uit de dood. Lukt het Holmes om dit mysterie te ontrafelen? Of eindigt het definitie voor de meest bekende detective uit Londen?

Handleiding Neobux

Neobux uitgebreid uitgelegd en natuurlijk de formule om geld te kunnen verdienen.

Recensie film: The Lord of the Rings: The Return of the King

Recensie van de derde film in de reeks van The Lord of the Rings

Samsung PS63C7700 3D Plasma-tv 63” de review.

Je eigen thuisbioscoop? Misschien is deze tv wel iets voor je. Lees verder in de review.

Het voetbalblad Voetbal International

Over het voetbalweekblad de Voetbal International

Recensie film: Black Water

Recentie van de dramatische horrorfilm: Black Water

Madcatz Wireless Steering Wheel

Een artikel over het product: MadCatz Wireless Racing Wheel voor de xbox 360

The Uninvited 2003

Een erg verwarrende horror die je aan het denken zet.

Artikel over fitness

De producten die aangeboden worden is onderhandelbaar

Recensie film: Step Up

Recensie van de film Step Up.

Gratis thuiswerk Jobrapido, is www.jobrapido.com betrouwbaar?

Er staat volop thuiswerk op www.jobrapido.com maar is Jobrapido ook betrouwbaar?

Recensie film: 13 going on 30

Recentie van de komische film: 13 going on 30

Recensie film: Turtles can fly

Recensie van de film Turtles can fly

Koninginnedag-drama

Betoog over het koninginnedagdrama

Rode Schoenen.

Het vervolg op Chocolate, van Joanne Harris.

Never Let Me Go (2011)

Ruth, Kathy en Tommy brengen hun kindertijd door in het idylischlijkende Engelse internaat. Als ze volwassen worden, krijgen ze te maken met sterke gevoelens van liefde en geluk voor elkaar. Dit alles terwijl ze wachten tot het lot hun nadert. Kunnen ze het tij nog keren?

Alice in Wonderland (2010) - Tim Burton

Recensie over de film Alice in Wonderland uit 2010 geregiseerd door Tim Burton

Recensie: Heb lief en zie niet om

Due Date

Een erg leuke komedie waarin Zach Galifianakis zich weer van zijn goede kant laat zien

Alien (deel 1 van de Quadrilogy)

Het eerste contact van Ridley met de Aliens op planetoïde LV-426 en de besmetting

Humphrey Leeuwarden.

Onverwacht genoegen.