Bezoek topattracties in Toscane


Publicatie datum:

Bezoek de volgende vijf topattracties van de streek wanneer u in een vakantiehuis Toscane verblijft.

Gesponsorde koppelingen

Als u op zoek bent naar een vakantie waar u kunt genieten van prachtige natuur en historische steden dan is Toscane zeker de moeite waard. In de hele streek zijn vakantiehuizen en agriturismo te huur en er zijn vele spannende attracties te zien tijdens uw verblijf in Toscane.

Gesponsorde koppelingen

Hieronder zijn enkele van de topattracties in Toscane beschreven om te bezoeken tijdens uw vakantie.

1. Galleria degli Uffizi in Florence

In Galleria degli Uffizi kunt u zien waarom Italië bekend staat om zijn uitzonderlijke kunstwerken. Deze galerie staat in Florence, de bakermat van de Renaissance en wordt over het algemeen beschouwd als een van de beste kunstgaleries in de wereld. Werk van Da Vinci, Michelangelo en andere meesters kunt u hier bewonderen. We raden aan om een kaartje vooraf te kopen.

(foto: http://www.flickr.com/photos/tiseb/29695805/) 

2. De Scheve Toren van Pisa

Welk gebouw ter wereld is er beroemder dan de toren van Pisa? U zult in staat zijn deze scheve toren te bezoeken tijdens uw verblijf in Toscane. Vanuit uw vakantiehuis Toscane die overal in de omgeving te vinden zijn, kunt u een uitstapje maken naar dit beroemde monument van Italië. U kunt de toren, de doopkapel en het Veld van Wonderen verkennen. Pisa is een rustige charmante stad en niet te druk. Heerlijk om te verkennen en buiten de gebaande toeristische paden.

3. Ponte Vecchio in Florence

De Ponte Vecchio is een oude brug uit de 16de eeuw die u hoogstwaarschijnlijk zult oversteken. Hij strekt zich uit over de rivier de Arno die door Florence loopt. Het kan een beetje druk zijn in de zomer, maar het verkennen van de kleine juwelierswinkels op beide zijden van de brug is zeker de moeite waard. Wanneer Als u verblijft in een vakantiehuis Toscane in de buurt van Florence mag u deze bezienswaardigheid zeker niet missen.

(foto: http://www.flickr.com/photos/tiseb/29706235/)

4. Torre del Mangia in Siena

De Torre del Mangia ligt in Siena en is een van de belangrijkste attracties van de stad. Als u dapper genoeg bent kunt u helemaal naar boven klimmen tot wel 88 meter hoogte. Het geweldig uitgestrekte uitzicht maakt de moeite die het heeft gekost om de toren te beklimmen weer goed. Vergeet niet, wat omhoog gaat moet ook weer naar beneden, inclusief uzelf!

5. De zeven torens van San Gimignano

Wanneer u verblijft in Toscane is San Gimignano een van de topplaatsen om te bezoeken. Hier en in de nabije omgeving kunt u gemakkelijk heerlijke vakantiehuizen vinden. Als u ervoor kiest om dit als basis te laten fungeren dan zult u zeker de zeven beroemde torens willen bezoeken. De hoogste toren is 54 meter hoog en dateert uit het einde van de 13de eeuw. U kunt helemaal naar de top als u dat wilt. Het uitzicht over de omgeving is spectaculair.

(foto: http://www.flickr.com/photos/kevinpoh/5693781901/)

Als u van een heerlijke vakantie wilt genieten in Italië dan is Toscane de ideale plek om naartoe te gaan. Vakantiehuizen en Agriturismo in deze regio van Italië zijn gemakkelijk te vinden en binnen het bereik van ieder budget. Kiest u voor deze vorm van accommodatie dan kiest u voor een meer zelfstandige vakantie en u bent echt in staat om uzelf onder te dompelen in de Italiaanse manier van leven.

Voetnoot:
Ruth Albracht werkt voor To Toscane, die gespecialiseerd zijn in het vinden van een perfect vakantiehuis Toscane. To Toscane is trots op hun vakantiehuizen en hun reputatie. Al onze agriturismo Toscane en vakantiehuis Toscane worden persoonlijk geselecteerd en bezocht door onze vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat wij alleen het beste aanbieden in de regio.


Foobie gebruiker ToToscane

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Goedkope cruise op de mooiste cruiseschepen, droom cruise naar de Bahama’s

Cruises zijn nu heel voordelig, zoek nu je droomcruise uit op de mooiste cruiseschepen.

Kopenhagen: levendig en toegankelijk

Bezienswaardigheden in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken

Nationale Parken in de V.S.

Een overzicht van de mooiste Nationale Parken van de Verenigde Staten van Amerika

Goedkoop naar Alanya, voordelig naar Alanya.

7 dagen Alanya met 6 personen voor maar incl. appartement € 69,- per persoon.

Lloret de Mar met Gogo.nl

Lloret de Mar. Discotheken, Strand, Aanraders, Tegenvallers