Een mooi bedrijfsuitje deel 1, compleet dagje uit met het bedrijf.


Publicatie datum:

Een compleet dagprogramma voor een educatief en recreatief bedrijfsuitje.

Gesponsorde koppelingen

Ik heb een aantal jaren achtereen de jaarlijkse bedrijfsuitjes mogen organiseren voor de Stichting Ontwikkeling Lelie Cultuur. Omdat een aantal van deze uitjes ook heel geschikt zijn voor andere bedrijfstakken dan de tuinbouw wil ik deze met je delen zodat ook jij, mocht je een keer een bedrijfsuitje willen organiseren, er je voordeel mee kunt doen. In dit artikel behandel ik een uitje dat zich in het oosten van ons land afspeelt.

Een mooi bedrijfsuitje

Gesponsorde koppelingen

Stap 1:
Het verdiend aanbeveling om bij dit bedrijfsuitje als groep met een touringcar te reizen. Het is het meest praktisch om diegene die in de buurt van de hoofdbedrijfsvestiging wonen daar op te laten stappen. Als er veel mensen verderop uit het land vandaan komen kun je bijvoorbeeld het P+R Terrein bij het station van Harderwijk gebruiken als tweede opstapplaats.

Een mooi bedrijfsuitje

Eerste activiteit:
De eerste activiteit van deze dag is de http://www.orchideeenhoeve.nl/ in Luttelgeest. Hier kun je kiezen uit diverse groepsarrangementen zoals; Bossafari met de boswachter, Rondvaart rond Blokzijl, Groot Vertroue Creil, Rondvaart door de Weerribben, Ontdek Giethoorn vanuit een bootje, Dafje 33 of een Jungle feest. Voor dit bedrijfsuitje heb ik gekozen voor de Bossafari met de boswachter. Dit is een, niet te lang durend, arrangement dat begint met koffie met gebak met aansluitend een wandeling door de Tropische, de Maleisische, de Taiwanese tuin en de Vlinder Vallei. Vervolgens wandel je door de kwekerij via de winkel naar het restaurant waar de lunch klaarstaat.

Een mooi bedrijfsuitje

Tweede activiteit:
De tweede activiteit is een bezoek aan het museum Museum de Fundatie http://www.museumdefundatie.nl/24-Zwolle.html gevestigd in het oude gerechtsgebouw “De stadshof” in Zwolle. Dit is een niet alledaags modern museum met een grote diversiteit aan schilderijen en tekeningen, beeldhouwwerken en kunstnijverheid. Bijna iedereen vindt hier wel een aantal dingen die hij of zij mooi vindt. Het grote voordeel van dit museum is dat er direct tegenover een groot Grand Café is waar de cultuurbarbaren onder ons naar kunnen oversteken als zij wat eerder in het museum zijn uitgekeken als de cultuurminnaars onder ons. http://www.grandcafepublic.nl/

Een mooi bedrijfsuitje

Derde activiteit:
Aansluitend in Zwolle als derde activiteit een zogenaamde Dinnerwalk, georganiseerd door de http://www.dedinnerclub.nl/index.htm . Deze Dinnerwalk bestaat uit een leuke stadswandeling, met een gids die je langs een aantal bezienswaardigheden leidt en bij iedere bezienswaardigheid een aantal leuke en\of interessante wetenswaardigheden en/of anekdotes verteld. De rondwandeling is een combinatie van een 5 gangendiner met steeds tussen de opeenvolgende gangen een mooie wandeling van het ene restaurant naar het andere restaurant. De combinatie van lekker eten, vertreden en per restaurant wisselende ambiance en tafelzetting staat garant voor een heerlijke gezellige middag.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Prachtig Galway bay

Ierse traditie en cultuur opsnuiven in Galway bay

Last minute Kreta, Last minute Chersonissos

Chersonissos is de populairste plaats van Kreta, lees hier hoe je goedkoop naar Kreta kan.

Noorse grammatica 10

De trappen van vergelijking

Vakantie in Australie. Bezienswaardigheden in Victoria en New South Wales. Deel 2

Australie. Tips voor route en bezienswaardigheden in Victoria en New South Wales

Werken als hotel of camping entertainer

Wil je ook werken als entertainer en de beste tijd van je leven beleven?