Goedkoop op Safari, goedkoop op fotosafari, goedkoop op filmsafari


Publicatie datum:

Waarom duur op safari in Afrika als je goedkoop op foto- en filmSafari kunt.

Gesponsorde koppelingen

Het woord safari is Swahili en betekend “lange reis” Er zijn twee soorten Safari’s, de jachtsafari en de foto- en filmsafari. De jachtsafari, waarbij de jagers, alleen of vergezeld van inlandse helpers, gedurende een langere periode door de savanne, de bush of de jungle op jacht gaan naar groot wild,  wordt momenteel, onder invloed van de internationale publieke opinie, bijna niet meer gehouden. De foto- en filmsafari daarentegen bevindt zich in een nog steeds groeiende belangstelling.

Goedkoop op Safari

Gesponsorde koppelingen

Foto en filmsafari:

Bij een foto- en filmsafari wordt er ook jacht gemaakt op wilde dieren maar worden er alleen foto’s van de wilde dieren geschoten in plaats van, zoals bij de jachtsafari het geval is, de wilde dieren zelf. Bij de foto en filmsafari bestaan de trofeeën daarom alleen maar uit foto’s en films van de wilde dieren en niet, zoals bij de  jachtsafari, de geschoten dieren of delen van de dode wilde dieren.

Goedkoop op Safari

Goedkope foto en filmsafari:

Bij de ouderwets jachtsafari was het noodzakelijk om je gedurende een langere tijd met veel personeel fysiek in het leefgebied van de wilde dieren te bevinden. Daarom was de jachtsafari alleen weggelegd voor de happy few. Voor de foto- en filmsafari is dit echter in het geheel niet nodig want alle wilde dieren kun je gewoon thuis op het internet vinden. Hierdoor is de foto- en filmsafari ook voor de gewone man binnen bereik gekomen.

Goedkoop op Safari

Gratis foto en filmsafari:
Net als bij een fysieke de foto- en filmsafari kun je bij een virtuele safari ook het best gebruik maken van een gids die de weg weet in de virtuele jungle en je de plekjes kan wijzen waar je de meeste kans hebt om een mooie foto van een wild dier te schieten. Als introductie van mijn nieuwe virtuele foto- en filmsafari bedrijfje biedt ik mijn lezers een gratis demo virtuele foto- en filmsafari aan.

Goedkoop op Safari

The big five:
Met deze gratis demo virtuele foto- en filmsafari breng ik je naar de beste wilde dieren foto en film  plaatsen. Bij deze gratis demo virtuele foto- en filmsafari zien we dus de Leeuw, het Jachtluipaard of Cheetah, de Afrikaanse olifant, de Neushoorn en de buffel.

Goedkoop op Safari

De beste foto’s van the big five:

Om de beste foto’s van “The big five” te vinden ga je naar http://www.google.nl/advanced_image_search. Daar vul je als zoekterm bijvoorbeeld Lion in (een Engelse zoekterm geeft meestal de beste resultaten). Vervolgens kies je als formaat “Groter dan 2 MP” en als beeldverhouding breed. Verder laat je alles gewoon op de standaard waarden staan. Druk nu op “Geavanceerd zoeken”. Ik geef je de garantie dat je op deze manier betere foto’s zult vinden dan als je zelf op een fysieke foto- en filmsafari in Afrika zou gaan. Dit geldt ook voor het Jachtluipaard of Cheetah, de Afrikaanse olifant, de Neushoorn en de buffel.

Goedkoop op Safari

De beste films van the big five:

Om de beste films van de “The big five” te vinden ga je naar Youtube Daar vul je als zoekterm bijvoorbeeld Cheetah in. Al op de eerste resultatenpagina staat een film die je zelf nooit zou kunnen maken op een fysieke foto- en filmsafari, kijk zelf maar eens. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

De goedkoopste last minute aanbieders, top tien goedkope last minute reizen.

In dit artikel vindt je de goedkoopste betrouwbare last minute aanbieders op een rijtje.

Bezoek topattracties in Toscane

Bezoek de volgende vijf topattracties van de streek wanneer u in een vakantiehuis Toscane verblijft.

Vakantie naar egypte

Èen van de vele ervaringen over Egypte met daarbij de voordelen en nadelen

Noorse grammatica 29

Ontkennende bijzinnen

Vliegangst

Hoe kom je de vlucht door?