Goedkoop vliegen naar je droombestemming, goedkope vliegreizen


Publicatie datum:

Wie droomt er niet van een goedkope vliegreis naar een romantische zonnige bestemming.

Gesponsorde koppelingen

Mijn vriendin en ik zijn al bijna 15 jaar samen. We hebben het goed samen maar kunnen ons geen echte uitspattingen veroorloven. Als we ’s avonds gezellig aan een wijntje fantaseren we af en toe hoe het zou zijn om rijk te zijn. We zouden dan een mooie villa kopen in een lekker warm land. We weten allebei dat dat nooit  werkelijkheid zal worden maar erover fantaseren blijft natuurlijk mooi. Mijn vriendin vertelde me laatst dat ze één ding echt nog eens heel graag wil doen. Ze wil heel graag een keer een vliegreis maken naar een zonnige droombestemming. We hebben afgesproken dat we er alles aan zullen doen om deze droom waar te maken.

Goedkope vliegreis naar zonnige droombestemming:

Ik ben meteen de volgende dag op internet op zoek gegaan naar een goedkope vliegreis naar een zonnige droombestemming. Na enig speurwerk kwam ik, tot mijn verbazing, op de website van Lidl Reizen terecht. Wij komen wekelijks bij de Lidl supermarkt voor onze boodschappen, omdat dat de goedkoopste supermarkt is bij ons in de buurt, maar we hebben allebei nog nooit een reclame uiting of een folder gezien van Lidl Reizen. Op de website van Lidl Reizen stond een voordelige 8-daagse vliegreis naar Torremolinos in Spanje aan de Costa del Sol. Voor € 279,- per persoon biedt Lidl Reizen een retourvlucht aan en een verblijf van 8 dagen in het Carihuela Park & Palace. Dit is inclusief de transfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de luchthaven en 7 overnachtingen in een 3-sterren-appartement met twee kamers, een badkamer met bad of douche en toilet, verwarming, huursafe, sat.-televisie, kitchenette met koelkast/kookplaat en een balkon of terras met zitje. Bij dit appartement kun je gratis gebruik maken van het buitenzwembad, het kinderzwembad, de tennisbaan, een tafeltennistafel, het voetbalveld en een volleybalveld. Ik riep mijn vriendin om haar de aanbieding te laten zien maar ze reageerde niet erg enthousiast. Het was niet echt wat zij bedoelde met een droomreis.

Goedkoop vliegen naar droombestemming

De droomreis van mijn vriendin:

Wat is jouw droomreis dan? Vroeg ik aan mijn vriendin. Dat zal ik je vertellen, zei ze. Ik heb twee reizen waar ik regelmatig van droom. De eerste droomreis is een romantische reis naar een oosters land in de sfeer van 1001 nacht. Met romantische diners en romantische muziek, ’s avonds bij kaarslicht midden in de woestijn, in een schitterend Bedoeïenen tent, waar ik bediend wordt door een knappe Bedoeïen man. Na het diner brengt hij mij naar een luxe paleis waar ik mij kan baden in weelde in een sfeervol verlicht zwembad. Na dit heerlijke bad geeft hij mij een verkwikkende massage waarna hij mij neervlijt in de zachte kussens van het gastenverblijf waar ik onder het genot van een waterpijp diepzinnige gesprekken met hem voer tot diep in de nacht waarna hij mij lichamelijk uitgerust en geestelijk voldaan naar mijn slaapverblijf brengt. Mijn tweede droomreis brengt mijn naar een tropisch eiland in de stille oceaan met parelwitte stranden en wuivende palmen. Tientallen Polynesische bedienden zorgen er voor dat het mij nergens aan ontbreekt. Overdag vermaken zij mij op het strand en in de zee en ’s avonds vieren ze samen met mij feest met laaiende vuren, heerlijk eten en drinken en opzwepende dans. ’S nachts lig ik heerlijk deinend na te genieten in mijn hangmat om ’s ochtends weer heerlijk uitgerust te ontwaken in het tropische paradijs.

Goedkoop vliegen naar droombestemming

Hoe reis je een droom:

Ik hou heel veel van mijn vriendin en ging op zoek naar een manier om haar droomreizen waar te maken. Eerst brak ik mij het hoofd over een manier om in korte tijd veel geld te verdienen. Dit is echter nooit mijn sterkste kant geweest, ik ben beter in dingen fantaseren en creëren. Fantaserend over 1001 nacht kreeg ik het beeld van mijn vriendin op een vliegend tapijt zwevend boven de woestijn.

Goedkoop vliegen naar droombestemming

Eureka:
Eureka, of te wel, ik heb het, dacht ik opeens. Een vliegend tapijt. Dat is de oplossing. Ik ging direct op zoek naar een goede handleiding voor het vervaardigen van een vliegend tapijt. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik er echt een zou vinden maar tot mijn grote verbazing vond ik er een. Op een  Amerikaanse website voor toegepaste fysica vond ik het volgende verslag.
 Applied Physics Letters / Volume 99 / Issue 11 / INTERDISCIPLINARY AND GENERAL PHYSICS.
Appl. Phys. Lett. 99, 114102 (2011); doi:10.1063/1.3637635. Noah T. Jafferis (1,2), Howard A. Stone (2,3), en James C. Sturm (1,2).
(1) Department of Electrical Engineering, Princeton University, Princeton, New Jersey 08544, USA
(2) Princeton Institute for the Science and Technology of Materials (PRISM), Princeton University, Princeton, New Jersey 08544, USA
(3) Department of Mechanical and Aerospace Engineering, Princeton University, Princeton, New Jersey 08544, USA.
In dit verslag beschrijven deze drie serieuze wetenschappers hoe het ze is gelukt om een vliegend tapijt te construeren. Ik geef hier een verkorte weergave van hun verslag:
We gebruiken geïntegreerde piëzo-elektrische actuatoren en sensoren om de stuwkracht die door regelbare transversale golven in een dun plastic zeiltje opgehangen in de lucht boven een plat oppervlak worden opgewekt aan te tonen. Uit deze metingen hebben wij kunnen vaststellen dat er een fysieke basis is voor een 'vliegend' tapijt in de buurt van een horizontaal oppervlak. Nadere experimenten worden uitgevoerd om eerdere theoretische voorspellingen van de afhankelijkheid van de kracht op de hoogte boven de grond en de amplitude van de golf te bepalen. Deze experimenten zijn nodig om dit kwalitatief te bevestigen. Het is ze dus gelukt om een werkend vliegend tapijt te bouwen door statische stroompulzen op te wekken in een dun plastic zeiltje waardoor deze een golvende beweging gaat maken.

Goedkoop vliegen naar droombestemming

Mijn eigen vliegende tapijt:
Ik heb een ultralicht plastic zeiltje met alleen de voorzijde en de achterzijde onder een tapijtje bevestigd zodat het een golvende beweging kan maken onder het tapijtje. Een honderdtal nano-condensatoren die in het plastic zeiltje zijn meegegoten zorgen voor de transversale golfbeweging zodra de in het tapijtje ingeweven zonnecollectoren stroom leveren. Het resultaat is verbluffend, het tapijtje vliegt werkelijk met een noodgang door de lucht. Om de snelheid te regelen gebruik ik een hol metalen voorwerp waarmee je, door hem naar voren of naar achter te bewegen, door het door de nano-condensatoren opgewekte elektrische veld, de transversale golven langzamer of sneller kan laten gaan.

Mijn vriendin op droomreis:
Toen mijn zelfgebouwde vliegende tapijt klaar was riep ik mijn vriendin. Ze wilde het eerst niet geloven maar ging toch, om mij een plezier te doen, op het tapijtje zitten. Beweeg de koperen olielamp voorzichtig naar voren zei ik. Ze zette het een paar centimeter naar voren en het tapijtje verhief zich een halve meter boven de grond. Geweldig!! Riep ze verrast. Ik heb meteen patent aangevraagd op mijn vliegende tapijt en ik vond al gauw een geïnteresseerde producent. Van het voorschot dat ik heb gekregen kunnen we nu samen de droomreizen van mijn vriendin waar gaan maken.

Goedkoop vliegen naar droombestemming

Conclusie:
Doordat ik de dromen van mijn vriendin wilde vervullen begon ik aan iets wat niet leek te kunnen. Niet kunnen blijkt echter niet meer te bestaan, alles wat je kunt verzinnen is tegenwoordig mogelijk. Heb je een droom, volg hem dan want alles kan.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Noorse grammatica 5

De persoonlijke voornaamwoorden

Alles over reisverzekeringen

Alle informatie over reisverzekeringen.

Vakantie in Australie. Bezienswaardigheden in Victoria en New South Wales. Deel 2

Australie. Tips voor route en bezienswaardigheden in Victoria en New South Wales

Vietnam (1) - Hanoi

Ga je naar Vietnam of ben je er net geweest ? Haal herinneringen op of lees verder en beslis wat je zeker moet zien of doen.

Gezellig, gemoedelijk Dublin

Lees meer over een heerlijk weekendje weg

Noorse grammatica 26

Ja, nei, jo

Bezwaar maken tegen verkeersboetes

Bezwaar maken tegen Nederlandse verkeersboetes, naheffingsaanslagen en dergelijken

Italiaans voor op vakantie

Veel gebruikte woorden en zinnen voor als je op vakantie gaat naar Italië.

Verstandig op Reis

Tips voor een onbezorgde vakantie

Rondzwerven aan het einde van de wereld: Isla Navarino, Circuito de Los Dientes

Dit artikel verschaft informatie over de indrukwekkende vijfdaagse wandeltocht, Circuito de los Dientes op Isla Navarino in het verre zuiden van Chili, het echte einde van de wereld.

Gewoon gaan!

Pak een keer je paspoort en wie weet waar je uitkomt...

Goedkoop vliegen naar je droombestemming, goedkope vliegreizen

Wie droomt er niet van een goedkope vliegreis naar een romantische zonnige bestemming.

Roadtrip voor noppes!

Lees hoe je een roadtrip maakt zonder geld mee te nemen!

Militairen in strijd tegen stropers

Strijd tegen Aziatische stropers in Zuid-Afrika. Het ivoor van de neushoorns is veel geld waard.

Bruisend nachtleven in Bangkok Thailand

Bangkok is nog steeds een zeer populaire vakantie bestemming voor jong en oud.

Tips en bezienswaardigheden in Rio de Janeiro

Bezienswaardigheden en acitiviteiten in Rio de Janeiro die je absoluut niet mag missen!

Waar vind je gratis diamanten?

Diamanten zijn heel duur, toch worden ze gewoon gratis gevonden in de natuur, maar waar?

Hotel vd valk Emmen

Een verblijf in het hotel vd Valk in Emmen

Goedkoop hotel Amsterdam, goedkoop overnachten Amsterdam.

Amsterdam is de perfecte stad voor een gezellig of cultureel weekendje uit, lees hier waar je goedkoop overnachten kunt in Amsterdam.

Thailand - het land van de glimlach II (vervolg)

Vervolg van een korte en beknopte beschijving van het land Thailand

Hoe kom je aan gratis vakantiecheques ter waarde van € 100,- per stuk?

Wil je ook iemand verrassen met gratis vakantiecheques ter waarde van € 100,- per stuk, dat kan onder andere bij Roompot.

Parijs is een mooie stad maar net iets te ver weg.

We gingen voor een goedkoop Pinksterweekend naar Parijs. Parijs zouden we nooit halen maar wat er wel gebeurde veranderde ons leven.

De voor- en nadelen van last minute reizen

Last minute reizen - iets voor u? De voor- en nadelen op een rijtje.

Eifelsteig

Eifelsteig -Een bijzondere lange afstandswandeling vlak over de grens

Vakantie aan het Veluwemeer

Waarom ver reizen als er in Nederland zoveel mooie plekjes zijn?