De goedkoopste skivakantie, goedkoopste wintersportvakantie, goedkope skivakantie, goedkope wintersportvakantie


Publicatie datum:

Op zoek naar een goedkope wintersportvakantie? Lees hier hoe je goedkoop en toch gezellig op skivakantie kunt!!

Gesponsorde koppelingen

Ik heb dit jaar voor het eerst sinds jaren tijd om op wintersportvakantie te kunnen gaan. Ook mijn vrouw en kinderen heb ik kunnen overtuigen dat een skivakantie ook heel leuk kan zijn. De laatste jaren gaan we namelijk altijd naar Turkije voor een goedkope zonvakantie. Dit is ons altijd heel goed bevallen maar ik wil gewoon eens wat anders. De enige voorwaarde die mijn vrouw gesteld heeft is dat het mooi weer moet zijn, dat ze niet hoeft te koken en dat het niet te duur moet worden. Dus ben ik op zoek gegaan naar een goedkope wintersportvakantie.

Goedkope skivakantie

Gesponsorde koppelingen

Oosduits skiresort:
Toen de muur net gevallen was ben ik in het voormalige Oost-Duitsland geweest voor mijn werk. Vlakbij het dorpje Weißenberg waar ik logeerde lag een skigebied waar de Oostduitsers naar toe gingen toen ze nog niet vrij reizen mochten. Dit gebied ligt bij de stad Löbau in de uitlopers van het Reuzengebergte. Ik heb daarom op Zoover.nl gekeken of je daar nu nog zo goedkoop op wintersportvakantie kunt als toen. Op Zoover.nl vond ik een beoordeling van Accommodaties in  Löbau. De beoordeling was als volgt: Waardering 9,0 – Uitgaansleven - 3,0 Cultuur - 7,0 Omgeving - 9,0 - Sfeer 8,0. Ondanks de lage prijs en de goede beoordelingen vonden we de 3,0 voor het Uitgaansleven toch doorslaggevend om hier niet voor te kiezen.

Goedkope skivakantie

Het goedkoopste skiresort:
Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief voor Löbau en vond dat bij toeval heel snel toen ik op zoek ging naar de goedkoopste wintersportbestemmingen. Ik kwam als eerste op http://www.telegraaf.nl/reiskrant/bestemming/italie/20127682/__Top_10___s_Werelds_goedkoopste_skiresorts__.html en bovenaan de lijst van de goedkoopste skiresorts ter wereld staat de plaats Harrachov in Tsjechië. Harrachov ligt midden in het Reuzengebergte slechts 94 kilometer ten oosten van Löbau. De plaats Harrachov  wordt als volgt omschreven: Harrachov is één van de bekendste skiresorts in Tsjechië en ligt nabij het Reuzengebergte. Het is het op twee na grootste skigebied van het land en erg populair onder zowel skiërs en snowboarders. Vooral de vele après-skimogelijkheden worden erg goed gewaardeerd.

Goedkope skivakantie

Op naar harrachov:
Naar aanleiding van deze omschrijving hebben we besloten om dit jaar naar Harrachov te gaan. De prijzen van de accomodaties zijn echt heel voordelig en een skipas is ook niet duur. Uiteindelijk boekten we een complete skivakantie voor nog geen 200 euro per persoon per week inclusief skipas. Een groot voordeel is verder dat de prijzen in de horeca ook nog belachelijk laag zijn in Tsjechië. Dus, Harrachov, here we come.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Een weekend Maastricht

Een weekend Maastricht saai? Zeker niet! Maastricht heeft een hoop te bieden en dat voor iedereen. Lees hier meer over Maastricht!

Hoe gevaarlijk is de gratis toegankelijke Trolltunga in Noorwegen?

Er is een Australische studente om het leven gekomen door een val van de Trolltunga, een bekende rots in Noorwegen. Hoe gevaarlijk is de Trolltunga in Noorwegen?

Bijzondere belevenissen en gevoelens in Berlijn

Het is 25 jaar geleden dat de Berlijnse muur viel, pas het laatste jaar besef ik me hoe wanhopig de inwoners van deze stad zich gevoeld moeten hebben.

Gardens by the Bay, Last minute Singapore.

In het Gardens by the Bay project in Singapore groeien meer dan 26.000 planten en bloemen in verticale tuinen van 25 tot 50 meter hoog.

Verstandig op Reis

Tips voor een onbezorgde vakantie