Hoe is het weer in Lloret de Mar?


Publicatie datum:

Lloret de Mar is volgens velen de mooiste badplaats van Spanj en het is altijd mooi weer in Lloret de Mar.

Gesponsorde koppelingen

Lloret de Mar is de bekendste badplaats van de spaanse middellandse zeekust, de Costa Brava. Het is de favoriete zonvakantie bestemming van heel veel Nederlandse jongeren. In Lloret de Mar heerst een zgn. mediterraan klimaat. De belangrijkste kenmerken van het mediterrane klimaat zijn warme zomers en milde winters.

Het weer in Lloret de Mar

Gesponsorde koppelingen

Goedkoop naar lloret de mar:
Goedkoop vliegen naar Lloret de Mar  kan met Transavia, Ryan Air, Click Air, Vueling, AirBerlin, Easyjet en German Wings. Er is een groot aanbod aan vluchten naar deze badplaats. Het loont zeker om ze op een rijtje te zetten en ze te vergelijken. Dit kan al snel vele euro’s schelen.

Het weer in Lloret de Mar

Ideale bestemming voor strandvakantie:
Doordat Lloret de Mar een 7000 meter lange kustlijn heeft met 5 mooie grote stranden is een ideale bestemming voor een strandvakantie. Het zeewater is lekker warm, vanaf eind juni tot en met oktober minimaal 20 graden en midden in de zomer ongeveer 25 graden. Het is zomers bijna altijd zeer zonnig en warm. Zo af en toe valt er een pittige onweersbui en frist de natuur weer lekker op. Dagenlang slecht weer komt bijna nooit vaak voor.

Het weer in Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret De Mar:
Lloret de Mar is met zijn vele uitgaansgelegenheden (Restaurants, kroegen, discotheken) speciaal voor jongeren zeer aantrekkelijk. In Lloret de Mar zijn ook altijd veel Nederlandse jongeren. Deze kon je vooral aantreffen in, The Londoner, The Nicky Tams, Moef GaGa, Bumpers en in Marcelo’s bekend van de legendarische varkenshaasjes. Uitgaan in Lloret de Mar is erg leuk, maar het is voor jongens wel duurder als voor meisjes. Dat komt doordat veel discotheken aan jongens al snel 20 tot 30 euro entree vragen maar aan meisjes korting geven en soms zelfs voor niets binnenlaten. De drankprijzen variëren sterk en de drank is vaak aangelengd of van een goedkoop merk. De muziek en de sfeer in de meeste discotheken is echter wel goed.

Het weer in Lloret de Mar

Uit eten in Lloret De Mar:
 Uit eten gaan is gemiddeld niet zo duur en de kwaliteit is prima. Er is van alles te kriijgen, pizza/pasta, frites met vis/vlees, wok/sushi, etc. Een aanrader is het Mexicaanse restaurant Chamaco,  hier kun je heel lekker eten en een er heerst een hele gezellige sfeer.

Het weer in Lloret de Mar

Cultuur in Lloret De Mar:
In wat tegenwoordig Lloret de Mar heet hebben door de eeuwen heen verschillende bevolkingen gewoond, bijvoorbeeld de feniciers, romeinen en arabieren en elke bevolking heeft zijn eigen sporen nagelaten. Er zijn hiervan nog een aantal monumenten van te bezichtigen. Als je een dagje cultuur wilt happen zijn het kasteel van Sant Joan, de tuinen van Santa Clotilde, de kapel las Alegries, de Sant Quirze of de Santa Cristina leuk om te bezoeken.  Ook zijn er nog een paar museums o.a. het Museo de Mar (het zeemuseum). Er zijn ook twee mooie uitzichtpunten: Sa Caleta en de Camino de Ronda. 

Het weer in Lloret de Mar

 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

100 jaar Titanic!

Foobie - Foobie Artikelen - Reizen - 100 jaar Titanic

Dagje uit in Amsterdam, attracties Amsterdam, bezienswaardigheden Amsterdam

Overzicht van de leukste, de mooiste en belangrijkste highlights en attracties van Amsterdam.

Wat je niet mag vergeten bij het kopen van wintersportspullen

Een geheugensteuntje voor elke wintersporter

Gardens by the Bay, Last minute Singapore.

In het Gardens by the Bay project in Singapore groeien meer dan 26.000 planten en bloemen in verticale tuinen van 25 tot 50 meter hoog.

Vliegen vanaf eelde

Wilt u graag op vakantie en bent u de massa van de grote vliegvelden zat? Dan is een vakantie vanaf Eelde voor u een uitkomst . .