Hoe is Grand Park Lara ontstaan en hoe is het nu?


Publicatie datum:

Het Grand Park Lara hotel bestaat nog niet zo lang, hoe is het ontstaan en hoe is het nu?

Gesponsorde koppelingen

Het Grand Park Lara hotel is tegenwoordig een voordelig 5 sterren hotel aan de Turkse Riviera. Dit is echter nog niet zo lang het geval. Tot voor een paar jaar geleden was wat nu het Grand Park Lara hotel is 8 flats met eenvoudige appartementen.

Gesponsorde koppelingen

Hoe was het vroeger:

Zoals je op de eerste foto kunt zien was de plek waar nu het Grand Park Lara hotel staat een saaie troosteloze plek met een troosteloos leeg zwembad omringd door parkeerplaatsen omzoomt met een achttal woontorens met op de begane grond allemaal van die dertien in een dozijn winkeltjes. Vanaf deze troosteloze locatie keek je echter wel uit op twee van de mooiste hotels van de Turkse Riviera en recht tegenover deze troosteloze locatie was een openbaar pad van een paar honderd meter die uitkwam bij een nog niet geclaimd stuk strand.

000 Het oude Grand Park Lara

Hoe is Grand Park Lara ontstaan:
Op een dag bedacht een slimme investeerder een plan om de acht woontorens en de troosteloze ruimte ertussen om te bouwen tot een luxe vakantie Resort en het stuk strand aan het einde van het openbare pad er tegenover te pachten.

002 Het oude Grand Park Lara

Hoe is het Grand Park Lara hotel nu:
Het Grand Park Lara hotel is nu een luxe vijfsterren met 896 kamers voorzien van alle gemakken. 8 van deze kamers zijn volledig aangepast voor invaliden. Het Grand Park Lara hotel heeft nu 2 buitenzwembaden, 1 buiten peuterzwembad en één zwembad met 4 glijbanen. Verder zijn er naast een aantal restaurants een biljartruimte, een ruimte om spelletjes te doen, een fitness ruimte, een dart ruimte, een foto winkel, een kleine indoor winkel promenade, een Spa & Wellness centrum, een Turks Bad, een sauna en een ontmoetingsruimte.

006 verbouwing van Grand Park Lara

Hoe voelt het Grand Park Lara hotel nu:
Het Grand Park Lara hotel voelt niet aan als een hotel of resort. Door de bijzondere ontstaansgeschiedenis heb je meer het gevoel dat je op een gezellig plein in een stad zit waar vanaf je over een wandelpromenade een rondje langs de andere gebouwen kunt lopen. Ook in de hoteltorens waar de kamers zijn voelt het niet aan als of je in een heel groot hotel zit. Iedere verdieping heeft namelijk maar een paar niet zo lange gangen met daaraan een tiental kamers die allemaal vrij uitzicht hebben op de zwembaden, de zee of de omliggende open velden.

007 verbouwing van Grand Park Lara

Hoe promoot je het Grand Park Lara hotel?
Alleen met een goede verbouwing kon de investeerder van het Grand Park Lara hotel natuurlijk niet volstaan. Daarna begint het werk pas, hoe zet je een veredelt woonwijkje in de markt als 5 sterren hotel? Het belangrijkste hiervoor zijn goede foto’s. Zoals je kunt zien is het Grand Park Lara hotel daar heel goed in geslaagd. 

011

010


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

New York, wat te doen in The City That Never Sleeps?

Leuke tips voor als je naar New York gaat

Goedkoop naar Alanya, voordelig naar Alanya.

7 dagen Alanya met 6 personen voor maar incl. appartement € 69,- per persoon.

De Routeplanner

Een routeplanner altijd handig natuurlijk, maar welke kunt u het best gebruiken?

Vakantie in Spanje

Spanje is een van 's werelds meest bezochte vakantiebestemming .

Het Portugese Albufeira

Een vakantie in Albufeira voor zowel de strandliefhebber als de actieve toerist. Uitgaanstips en bezienswaardigheden kort uiteengezet met persoonlijke ervaringen.