Hoe kom je aan gratis vakantiecheques ter waarde van € 100,- per stuk?


Publicatie datum:

Wil je ook iemand verrassen met gratis vakantiecheques ter waarde van € 100,- per stuk, dat kan onder andere bij Roompot.

Gesponsorde koppelingen

Vakantecheque 1 Landal met balk

Heel veel werknemers worden rond de Kerst verrast door hun werkgever met een aantal gratis vakantiecheques ter waarde van € 100,- per stuk in hun kerstpakket. Ook ik trof in mijn kerstpakket een drietal vakantiecheques aan, 1 van Canvas Holidays en 2 van Landal Green Parcs. Ik was in eerste instantie in de veronderstelling dat mijn werkgever doordat hij er een groot aantal tegelijk in had  gekocht hij een goede  korting kon bedingen en hij zijn werknemers op die manier bijvoorbeeld voor € 75,- inkoop kosten per vakantiecheque een vakantiecheque van € 100,- kon aanbieden.

Kun je geld krijgen voor je vakantiecheques?
Ik wilde de vakantiecheques van Canvas Holidays en Landal Green Parcs uit mijn kerstpakket bij de aanbieders graag omruilen voor contant geld maar dat bleek niet te kunnen. Ik besloot ze daarom op Marktplaats te zetten om ze te verkopen. Ik heb ze daarom in gescand, de voucher codes van een rood balkje voorzien en ze op marktplaats gezet. Ik zette de vraagprijs op € 55,- en bieden vanaf € 50,-. Dit leek me redelijk voor een cheque met een waarde van € 100 op een weekverblijf tijdens vakantie periodes, een waarde van € 50 op een weekend- of midweekverblijf tijdens vakantie periodes en een waarde van € 50 op een week- , weekend of midweekverblijf buiten vakantie periodes. Toen ik echter vervolgens mijn advertenties ter controle zelf opzocht met de zoekterm vakantiecheque zag ik dat er tientallen van deze zelfde vakantiecheques bijna voor niets werden aangeboden. Het blijkt dus dat je ook via Marktplaats geen geld kunt krijgen voor deze vakantiecheques.

Vakantecheque Canvas Holidays

Waarom hebben vakantiecheques van Canvas Holidays en van Landal Green Parcs geen waarde?
Ik baalde er behoorlijk van dat de vakantiecheques van Canvas Holidays en van Landal Green Parcs die ik van mijn werkgever in mijn kerstpakket had  gekregen niet in te ruilen of te verkopen zijn voor contant geld. Omdat ik dit toch wel vreemd vond Ik ben op zoek gegaan naar de inkoopprijs van de vakantiecheques van Canvas Holidays en van Landal Green Parcs. Deze kon ik niet vinden op internet maar ik kwam wel de inkoopprijzen van de vakantiecheques van Roompot Vakantieparken tegen op www.roompot.nl/informatie/bestelformulier-kerst-vakantiecheque .

Gratis vakantiecheques Roompot

Daar stond de volgende tekst:

Bestelformulier Kerst Vakantiecheque:

kerstcheque Ook dit jaar kunt u bij Roompot Vakanties terecht voor een origineel cadeau in uw kerstpakket.  Met de Kerst Vakantiecheque heeft u gegarandeerd succes!
Naar aanleiding van de enorme belangstelling in 2013 bieden wij u hierbij weer de mogelijkheid aan deze cheque - geheel gratis - te bestellen. Met deze cheque genieten uw klanten en relaties van een extra voordelige vakantie op een aantal Roompot parken in binnen- en buitenland!
De Kerst Vakantiecheque geeft € 75,- korting op een midweek of weekend verblijf en € 100,- korting op een weekverblijf. Uw relaties kunnen het gehele jaar van deze cheque gebruik maken, óók in de vakantieperiodes en in combinatie met jonge gezinnen en 50+ korting.

Gebruikmaken van deze actie is mogelijk zolang de voorraad strekt.

Conclusie:
Toen begreep ik opeens waarom de vakantiecheques van Canvas Holidays en van Landal Green Parcs uit mijn kerstpakket niet in te ruilen of te verkopen zijn voor contant geld. Je kunt ze namelijk net als bij Roompot Vakanties gewoon gratis aanvragen bij Canvas Holidays en van Landal Green Parcs.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Kopenhagen: levendig en toegankelijk

Bezienswaardigheden in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken

Noorse grammatica 13

onvoltooid verleden tijd

Ik ga naar Azië en ik neem mee...

Wat moet je allemaal meenemen als je naar Azië gaat.

Vliegen vanaf eelde

Wilt u graag op vakantie en bent u de massa van de grote vliegvelden zat? Dan is een vakantie vanaf Eelde voor u een uitkomst . .

Noorse grammatica 8

De onbepaalde (persoonlijke) voornaamwoorden

Napels - Een reisverslag van deze stad en haar omgeving.

Mijn reisverslag van Napels en omgeving met bezoek aan centrum stad.

24/7 Feest in Chersonissos?! Of toch niet alleen dat...

Chersonissos in Kreta is onder jongeren toch wel de bekendste en populairste vakantiebestemming in Griekenland. Waarom? En wat is er voor de rest te beleven?

Hoe overleef ik de vliegreis?

Tips om het vliegen zo aangenaam mogelijk te maken

Stopover in Singapore

Tips bij een stopover in Singapore. Lijst van bezienswaardigheden.

Op de camping in eigen land

Op de camping in eigen land is goedkoop en zeker niet saai. Naast het prijskaartje zijn er ook andere voordelen...

Dagtochtje Wijk bij Duurstede

Voormalige handelsstad is nu goede plek voor dagje weg. Wat valt er te beleven?

Roadtrip voor noppes!

Lees hoe je een roadtrip maakt zonder geld mee te nemen!

Noorse grammatica 23

Noorse voorzetsels deel 1

Noorse grammatica 4

Samengevoegde woorden

5 Redenen om naar Nicaragua te gaan

Nicaragua is nog weinig populair onder de toeristen. Hieronder geef ik vijf redenen waarom je toch voor dit land zou moeten kiezen.

Zomervakantie, waar naartoe?

Waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je vakantiebestemming

Het Griekse eiland Kos

Een vakantie op Kos voor zowel de strandliefhebber als de actieve toerist. Uitgaanstips en bezienswaardigheden kort uiteengezet met persoonlijke ervaringen.

Frans voor op vakantie

Veel gebruikte Franse woorden en zinnen voor op vakantie in Frankrijk!

Cheap Reisje Barcelona

Tips voor de minimal spender

The Cotswolds - Engeland in een notendop

Engeland is bekend als een mooi, landelijk vakantieland, maar waar vind je nu precies al die karakteristieke bezienswaardigheden? De streek The Cotswolds heeft het allemaal.

Noorse grammatica 3

De Noorse grammatica van bezittelijke voornaamwoorden

Wat is er te doen in Rio de Janeiro?

In 2014 zijn de wereldkampioenschappen voetbal in o.a. Rio de Janeiro, maar wat is er nog meer te doen in Rio de Janeiro

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk in het buitenland, een hele ervaring.

Toronto, de parel van Canada.

De mooiste stad van Canada beschreven met handige reistips

Reizen in Bolivia

Een beknopt overzicht van de hoogtepunten in Bolivia.