Het grote Londen of het kleine Praag?


Publicatie datum:

Paasvakantie in Londen of Praag? Geen betere kans om een onvergetelijke Pasen te beleven.

Gesponsorde koppelingen

Met een Paasvakantie in Londen heb je geen betere kans om een onvergetelijke Pasen te beleven. Als je echter van rustige en kleine steden houdt, dan zouden Wenen en Praag twee van de meest geschikte plaatsen zijn omvan enkele rustige vakantiedagen te genieten.

Gesponsorde koppelingen

Het Paleis van Westminster en de Tower Bridge zijn twee van de meest indrukwekkend mooie monumenten die Londen heeft zien groeien om ons met verstomming te slaan wanneer wij naar de mooie Engelse hoofdstad trekken. Het London Eye is ook een van de constructies die van Londen een overweldigende en charmante plaats maken om te bezoeken.

Monumenten, geschiedenis, kunst en een hectische levensstijl convergeren in de Britse grootste stad. Zeker één van de prachtigste steden in Europa, zeggen velen. Het is ook de meest dynamische en betoverende Europese stad, zou men kunnen toevoegen. Het is ongetwijfeld een stad die men moet bezoeken wanneer men in het Verenigd Koninkrijk zit.

Haar multiculturele maatschappij maakt van Londen bovendien een warme en gastvrije plaats van plezier. Haar rijke geschiedenis van culturen en mensen maakt iedereen verliefd. Haar populaire cultuur is ook een goed beschermde schat die alle bezoekers een echte wonder vinden. Het is inderdaad onmogelijk naar Londen te gaan en niet verwonderd terug te komen. Plaats van verleden en moderniteit: haar verankerde tradities zijn dan ook interessante elementen om te ontdekken.

Denk aan een Paasvakantie in Londen en aan de ontdekking van al deze elementen... Geen betere kans om een onvergetelijke Pasen te beleven in een van de meest fascinerende plaatsen ter wereld. Nu Pasen al om de hoek staat, is het een ideaal moment om de Engelse hoofdstad te ontdekken. Denk er aan een appartement huren Londen en ga dus op reis om van deze dynamische stad te genieten.

Als je van rustige en kleine steden houdt, dan is Londen natuurlijk niet de beste optie voor jouw komende vakantie. Gelukkig genoeg is er in Europa een enorm aantal mogelijkheden voor alle soorten van toeristen en reizigers. Wenen en Praag zouden dan zeker twee van de meest geschikte plaatsen zijn om van enkele rustige vakantiedagen te genieten.

De Hofburg en de Staatsopera in Wenen of het Wallensteinpaleis en het Nationaal Theater in Praag zijn enkelen van de prachtige monumenten dat je in deze historische steden zou kunnen zien. De architectuur en de kunst van Tsjechië en Oostenrijk zijn verassend en indrukwekkend, net als hun muziek. Zou je ze graag willen ontdekken? Wacht dan niet langer en begin met de planning van jouw vakantie.

Hoewel de hotels in Wenen en Praag heel bekend zijn door hun luxe en kwaliteit, een appartement Praag of Wenen vinden zal je de kans geven om je thuis ver thuis voelen. En het zal ook je verblijf wel goedkoper maken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie reizen

Ontdek de verborgen schoonheid van Lucca

Een vakantiehuis Toscane is steeds populairder als accommodatie. Kies een vakantiehuis in de buurt van Lucca en ontdek een echt Toscaans juweeltje.

Vakantie naar egypte

Èen van de vele ervaringen over Egypte met daarbij de voordelen en nadelen

Acht top locaties in Nicaragua

Top locaties in het Centraal Amerikaanse land Nicaragua die je niet mag missen!

Backpackend door de US

Backpackend door Amerika is lastiger dan het lijkt!

Waar vind je gratis diamanten?

Diamanten zijn heel duur, toch worden ze gewoon gratis gevonden in de natuur, maar waar?