Backpacken zonder stress

Wilt u packpacken zonder stress?

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen genieten ervan, op pad zonder te plannen. Gewoon de koffer of rugzak pakken en gaan. Maar toch willen sommige mensen iets meer zekerheid.

Stel je voor: je gaat op vakantie en je weet wat de bestemming is, maar meer niet.

Waar ga je slapen? Waar ga je eten? Wat kan je er allemaal doen? Op het moment dat je er bent ontstaat er voor veel mensen stress. Ze krijgen het niet voor elkaar om nog een kamer in een hotel te krijgen. En dan? Waar ga je dan slapen?

Voor de liefhebbers van het backpacken die het iets gemakkelijker willen hebben, is er een oplossing: Eilandhoppen.

Eilandhoppen is een variatie op het all-natural-backpacking. Met eilandhoppen ga je al backpackend over verschillende eilanden waarbij je bij verschillende hotels overnacht. Het verschil met het backpacken, is dat je dit gewoon bij uw reisbureau kunt boeken.

Je geeft aan in welke hotels je wilt overnachten, naar welke eilanden je wilt, en op welke datum je op vakantie wilt gaan. Het reisbureau maakt een plan voor je en zorgt ervoor dat de vluchten, de bootvaarten etc. geregeld is, zodat je op tijd en veilig op je bestemmingen aankomt.

Als je de reis hebt geboekt, krijg je voor elk eiland een boekje met informatie over het eiland en wat er allemaal te doen is (evenementen/activiteiten/kastelen/etc.)

Ook als u toch iets langer op een eiland wilt blijven, kunt u zo uw reisleider/-leidster bellen om wijzigingen aan te geven. Houd er wel rekening mee dat u dan niet meer in uw gewenste hotel terecht zult komen, maar in een ander hotel.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het nog wat onbekende 'Eilandhoppen'?

Stap dan eens binnen bij uw reisbureau en vraag eens naar de opties.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie

Naam: MissMD
Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

comments powered by Disqus

Oude Reacties

Hieronder staan de oude Foobie reacties, indien beschikbaar.