Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone


Publicatie datum:

Iedere moderne puber wil graag gratis internet, gratis beltegoed en een gratis smartphone krijgen.

Gesponsorde koppelingen

Vraag een willekeurige puber wat zijn grootste verlangen van dit moment is en de kans is groot dat hij of zij zal antwoorden gratis internet, gratis beltegoed en een gratis smartphone. Wat al deze hartenwensen met elkaar te maken hebben is dat een gemiddelde puber ze nodig heeft om bij de groep te horen. Bij de groep horen is namelijk voor de gemiddelde puber van levensbelang. De angst om niet geaccepteerd te worden door de groep is zelfs zo groot dat de gemiddelde puber alles voor onbeperkt internet, onbeperkt beltegoed en een smartphone over heeft.

Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone

Gratis internet:
Wat de wens onbeperkt gratis internet betreft hebben de meeste pubers het tegenwoordig goed voor elkaar. Nagenoeg ieder huishouden met jonge opgroeiende kinderen heeft tegenwoordig een breedband internet aansluiting met een draadloos Wlan oftewel Wifi netwerk. De meeste pubers kunnen dus thuis op hun PC, Laptop, Tablet of Smartphone onbeperkt gebruik maken van het internet om contact te houden via Twitter, Facebook, MSN, Whatsap, Hyves enzovoorts. Ook in de trein, bij MacDonalds en in heel veel andere openbare  gelegenheden kunnen ze via een Wifi verbinding gratis onbeperkt internetten met hun Laptop, Tablet of Smartphone.

Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone

Gratis beltegoed:
Wat de wens onbeperkt gratis beltegoed betreft ligt dit bij iedere puber anders. Sommige ouders zijn zo slim om bijvoorbeeld bij een supermarkt een Sim kaartje aan te schaffen waarmee hun kind iedere keer als een ouder, een oom, een tante of een ander persoon, met één van de drie barcodelabels die bij de simkaart meegeleverd worden, voor 15 euro boodschappen haalt 1 gratis belminuut krijgt. (Lees hiervoor ook het artikel onbeperkt gratis beltegoed). Andere ouders sluiten op hun naam een abonnement af voor hun kind en betalen iedere maand de abonnementskosten waardoor hun kind dus gratis mobiel kan Internetten bellen en SMSen.

Gratis smartphone:
Wat de wens voor een gratis smartphone betreft, deze wens zal voor de meeste pubers niet in vervulling gaan. Hiervoor geldt namelijk dat de ouders, of een ander familielid, bereidt moeten zijn om een duurder abonnement, waar een gratis smartphone bij in zit, voor hun kind af te sluiten en te betalen.

Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone

Een betaalde smartphone - betaald mobiel internet – betaald beltegoed:
Een deel van de pubers is dus zo bevoorrecht dat ze  van hun ouders of andere familieleden gratis internet, gratis beltegoed en een gratis smartphone krijgen. Het merendeel van de pubers verkeerd echter niet in deze bevoorrechte positie en moet zelf zijn of haar Smartphone met het bijbehorende mobiel internet en beltegoed betalen. Bij deze groep pubers is momenteel de Blackberry, veelal in combinatie met een prepaid abonnement, het populairst. Met de Blackberry kunnen ze namelijk voor een laag maandbedrag onbeperkt “Pingen” met andere Blackberry eigenaren wat momenteel voor hen verreweg de goedkoopste manier van onderling communiceren is. Als al hun vrienden en vriendinnen dus maar een blackberry hebben, hebben ze verder nagenoeg geen beltegoed nodig. De meeste pubers hebben alleen nog wat beltegoed nodig om hun opa of oma te kunnen smsen.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Adoptie [binnen- en buitenland]

De eisen van een adoptie in Nederland of in het buitenland

Koude oorlog

stukje geschiedenis van de koude oorlog

Homohuwelijk ja of nee, mogen homo’s trouwen.

Er is veel te doen om het homo huwelijk, hier de feiten en de voorwaarden.

Groepsprocessen.

De fases die een groep doorloopt wanneer men voor het eerst bij elkaar is.

De achtergrond van hiphop

Eerste artikel in een reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel kort de achtergrond en de basis van de subcultuur hiphop.

Hells Angels

Hells Angels Rides the Harley Davidson

Het plan van de overheid om vettaks in te voeren

Een betoog over het vettaks-plan van de overheid

Schoefiti

Mysterie en fenomeen.

Waarom een Dag van Eenheid?

Internationale beweging Humanity's Team vraagt de VN een Dag van Eenheid uit te roepen

Waarom moet vuurwerk verboden worden?

Ieder jaar rond nieuwjaar laait de discussie weer op, moet vuurwerk verboden worden?

Tracking voor Eten

Tracking is het Volgen Van .....

Wat zijn de voor en nadelen van ritueel slachten?

Weet u net als ik niets van ritueel slachten lees dan deze uitgebreide objectieve uitleg.

Pesten? Wat een onzin!

Pesten? Wat een onzin!

Oorlog in het midden-oosten

De mogelijke gevolgen van een oorlog in het midden-oosten voor Nederland.

La UNICEF jobs, United Nations Children’s Fund.

UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld.

De economische crisis van 2008

In dit artikel beschrijf ik de economische crisis van 2008.

Inburgeren: Een kans of een barrière?

Een essay over inburgeren in Nederland

Interview Marianne Thieme

In 2006 vlak voor de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer werden er bij ons op school ook verkiezingen gehouden.

Een feestelijk geboortebord

Het is elke weer een speciaal moment als er een baby wordt geboren. En dat mag gevierd worden ook! Familieleden, vrienden en kennissen leven, samen met buren en buurtgenoten, graag met de gelukkige ouders mee.

Waar maak je de mooiste fotokalender?

In veel huizen heeft de kalender een prominente plaats gekregen. Je hebt allerlei soorten. Verjaardagen van familie, vrienden en kennissen, je vindt ze terug op je verjaardagskalender.

Positieve uitwerkingen van plagen op de ontwikkeling van het kind

Veel kinderen worden geplaagd of gepest,hoewel velen denken dat dit een negatieve uitwerking heeft op de toekomst van het kind zijn er ook veel bewijzen dat er juist positieve effecten zijn van plagen op de ontwikkeling van het kind.

Trendverslag

Dit artikel gaat over de trends van nu in het interieur.

Wie maakt de daklozenkrant en hoe werkt de daklozenkrant?

Af en toe staat ergens een dakloze die je een daklozenkrant probeert te verkopen, wie maakt die en waar gaat het geld naartoe?

The Elixir of Immortality

Geschreven in een Twaalf Leder gebonden Papyrus Codices

Waarde

De stelling voor dit essay is: In een welvarende samenleving is waarde vooral immateri�le waarde. Dit wordt bekeken vanuit het oogpunt van de overheid.