Als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.


Publicatie datum:

De Jihad is een eeuwigdurende strijd die we nooit gaan winnen dus zeg ik, als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.

Gesponsorde koppelingen

Zoals het er momenteel naar uit ziet gaan wij Westerlingen de strijd tegen de Islam nooit winnen. De Islam blijkt namelijk steeds weer in staat om, ook jonge, mensen zo ver te krijgen dat ze bereid zijn hun leven te geven voor de Jihad, de heilige oorlog. We moeten dus een keus maken, de ene optie is een eeuwigdurende strijd tegen de Islam, de andere optie is, ons bekeren tot de Islam. Of, zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen, “If you can't beat them, join them”.

If you can't beat them, join them

 

De ware Islam:

Alvorens we ons bekeren tot de Islam moeten we zeker weten dat we ons tot de ware Islam bekeren omdat we er anders nog niet veel mee op schieten. In dit artikel ga ik daarom op zoek naar de ware Islam. Hiervoor raadpleeg ik de meest objectieve bron die mij te binnen schiet namelijk Wikipedia. Volgens Wikipedia is een aanhanger van de islam iemand die zich overgeeft aan Gods wil en wetten die zijn vastgelegd in de Sharia. Een aanhanger van de islam iemand die zich overgeeft aan Gods wil en wetten die zijn vastgelegd in de Sharia zal ik hierna aanduiden met het woord “Moslim”. Het enige wat ik dus moet doen om een Moslim te worden is mij houden aan de Sharia.

Sharia:
Op http://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia vind ik een beknopte beschrijving van de Sharia.
Moslims zijn er van overtuigd dat de Sharia in alles voorziet wat noodzakelijk is voor iemands geestelijke en lichamelijke gezondheid. De Sharia maakt het leven voor een Moslim dus heel eenvoudig. Alles wat hij moet doen en niet mag doen staat beschreven in de Sharia onder vermelding of de genoemde handeling verplicht, aanbevolen/verdienstelijk of toegestaan is of laakbaar/afkeurenswaardig of verboden is. Hierbij wordt bij een verplichting het doen beloond en het nalaten bestraft. Bij een aanbeveling/verdienstelijkheid wordt het doen beloond en het nalaten niet bestraft. Bij het toegestane het doen en het laten worden beloond noch bestraft. Bij laakbaar/afkeurenswaardig gedrag het doen niet wordt bestraft en het nalaten wordt beloond. En bij een verbod tenslotte, het doen wordt bestraft en het nalaten wordt beloond.

Sharia in de praktijk:
Als man gelden de volgende regels volgens de Sharia voor mij. Ik moet mijn haar en baard verzorgen.  Ik moet mijn lichaam van de navel tot de knie bedekt houden. Ik ben verplicht om vrouwen en kinderen te onderhouden. Ik mag met een christelijke of joodse vrouw huwen. Ik mag wanneer mijn vrouw in ernstige mate ongehoorzaam is na een traject van vermanen en vermijden, haar licht tuchtigen door middel van een symbolische, lichte tik met een miswak, een takje dat gebruikt wordt om de tanden te reinigen. Ik mag heer echter absoluut geen pijn doen en geen letsel veroorzaken. Ik mag, alleen als ik daar een goede reden heb, mijn vrouw verstoten. Verder mag ik niet stelen (tenzij ik van honger om dreig te komen), geen overspel plegen, niet liegen, niet in het openbaar alcohol drinken, alleen halal vlees eten, alles eten wat uit zee komt en alle andere soorten voedsel eten. En tenslotte moet ik alles doen om het milieu en de natuur te beschermen.

Conclusie: moslim zijn is voor mij makkelijk:
Als ik de regels van de Sharia zo lees is het voor mij eigenlijk heel makkelijk om Moslim te worden. Het enige wat ik veranderen moet is dat ik voortaan minimaal een kniebroek moet dragen en halal vlees moet eten. Dat laatste is erg lastig dus eet ik voortaan maar vegetarisch en vis. Als dit alles is om de eeuwige heilige strijd, de Jihad, te beëindigen, is het mij dat wel waard.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Waarom worden de meeste verkrachtingen niet gerapporteerd bij de politie.

Op een foto zag ik vandaag dat maar 5% van alle verkrachtingen wordt gerapporteerd bij de politie.

Waar maak je de mooiste fotokalender?

In veel huizen heeft de kalender een prominente plaats gekregen. Je hebt allerlei soorten. Verjaardagen van familie, vrienden en kennissen, je vindt ze terug op je verjaardagskalender.

Discriminatie: een maatschappelijk probleem

Dit hebben we wel vaker gehoord: een ‘outsider'-gevoel van een allochtoon in een omgeving met alleen maar autochtonen. Ook discriminatie in de werkvloer komt vaak voor.

Sinterklaasgedichten voorbeelden en schrijven

Een artikel over het schrijven van de leukste Sinterklaasgedichten met voorbeelden. In dit artikel leer je hoe je op een eenvoudige manier een pakkend Sinterklaasgedicht kunt schrijven.

Oorlog in het midden-oosten

De mogelijke gevolgen van een oorlog in het midden-oosten voor Nederland.

Recht op zelfverdediging

Mag je iemand doodschieten in Nederland uit noodweer?

The Elixir of Immortality

Geschreven in een Twaalf Leder gebonden Papyrus Codices

Nationalisme een begripsbepaling

Een uitleg van de verschillen tussen nationalisme, nationaal besef, nationaal gevoel, objectief en subjectief nationalisme en oosters en westers nationalisme

Moeilijkheden in bestrijding mensenhandel

Hoe wetgeving de bestrijding van mensenhandel in de weg ligt

Marktwerking in de zorg

betoog over marktwerking zorg

Katten van Groot tot Klein

Katten zijn vrijwel gelijk in structuur en in het gedrag.

Makkelijk geld verdienen met octrooien op de natuur.

Verdien ook eenvoudig veel geld met octrooien op “uitvindingen” van de natuur.

Liefde als een vogelvlucht

Liefde moet vrij voelen, alsof je een vogelvlucht maakt.

Engelse leenwoorden in het Nederlands

Neemt het aantal Engelse leenwoorden echt toe of lijkt dit alleen zo?

Stefanus

Over de heilige Stefanus in vergelijking met Jezus Christus en de wonderen die hij verrichtte

Hechte vriendschap

Tekst over hechte vriendschap en de bijhorende liefde

Een historisch perspectief op lynchings in Mexico

In dit artikel zal worden besproken hoe het fenomeen lynchen (het eigenhandig mishandelen of vermoorden van potentiële daders door burgers) zich door de jaren heen in Mexico heeft ontwikkeld

Dag Koningin Beatrix, Hallo Koning Willem Alexander

Koningin Beatrix doet na 33 jaar op 30 april 2013 door ondertekening van akte van abdicatie afstand van de troon.

Het doel heiligt de kroongetuige

Nederland is gewend geraakt aan het fenomeen kroongetuige. De acceptatie voor het gebruik van een kroongetuige is door de jaren heen lichtelijk gegroeid.

Kraamzorg

Wat is kraamzorg en waar let je op bij het inschrijven.

Het Venus Project

De doelstelling van Het Venus Project.

Waarom mag de Amerikaanse politie onschuldige negers of zwarten vermoorden?

Iedere keer als een Amerikaanse politieagent een onschuldige neger of zwarte vermoordt gaat hij vrijuit, waarom mag dat?

Makkelijk scheiden, goedkoop scheiden

In dit artikel vindt je de beste tips voor een snelle en goedkope scheiding.

Bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederland?

In de jaren 90 van de vorige eeuw stonden yuppies volop in de belangstelling, bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederlands?

Peuters en eten, de ramp en de tips.

Waarom eten peuters niet altijd goed en wat kun je er aan doen?