Als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.


Publicatie datum:

De Jihad is een eeuwigdurende strijd die we nooit gaan winnen dus zeg ik, als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.

Gesponsorde koppelingen

Zoals het er momenteel naar uit ziet gaan wij Westerlingen de strijd tegen de Islam nooit winnen. De Islam blijkt namelijk steeds weer in staat om, ook jonge, mensen zo ver te krijgen dat ze bereid zijn hun leven te geven voor de Jihad, de heilige oorlog. We moeten dus een keus maken, de ene optie is een eeuwigdurende strijd tegen de Islam, de andere optie is, ons bekeren tot de Islam. Of, zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen, “If you can't beat them, join them”.

If you can't beat them, join them

 

De ware Islam:

Alvorens we ons bekeren tot de Islam moeten we zeker weten dat we ons tot de ware Islam bekeren omdat we er anders nog niet veel mee op schieten. In dit artikel ga ik daarom op zoek naar de ware Islam. Hiervoor raadpleeg ik de meest objectieve bron die mij te binnen schiet namelijk Wikipedia. Volgens Wikipedia is een aanhanger van de islam iemand die zich overgeeft aan Gods wil en wetten die zijn vastgelegd in de Sharia. Een aanhanger van de islam iemand die zich overgeeft aan Gods wil en wetten die zijn vastgelegd in de Sharia zal ik hierna aanduiden met het woord “Moslim”. Het enige wat ik dus moet doen om een Moslim te worden is mij houden aan de Sharia.

Sharia:
Op http://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia vind ik een beknopte beschrijving van de Sharia.
Moslims zijn er van overtuigd dat de Sharia in alles voorziet wat noodzakelijk is voor iemands geestelijke en lichamelijke gezondheid. De Sharia maakt het leven voor een Moslim dus heel eenvoudig. Alles wat hij moet doen en niet mag doen staat beschreven in de Sharia onder vermelding of de genoemde handeling verplicht, aanbevolen/verdienstelijk of toegestaan is of laakbaar/afkeurenswaardig of verboden is. Hierbij wordt bij een verplichting het doen beloond en het nalaten bestraft. Bij een aanbeveling/verdienstelijkheid wordt het doen beloond en het nalaten niet bestraft. Bij het toegestane het doen en het laten worden beloond noch bestraft. Bij laakbaar/afkeurenswaardig gedrag het doen niet wordt bestraft en het nalaten wordt beloond. En bij een verbod tenslotte, het doen wordt bestraft en het nalaten wordt beloond.

Sharia in de praktijk:
Als man gelden de volgende regels volgens de Sharia voor mij. Ik moet mijn haar en baard verzorgen.  Ik moet mijn lichaam van de navel tot de knie bedekt houden. Ik ben verplicht om vrouwen en kinderen te onderhouden. Ik mag met een christelijke of joodse vrouw huwen. Ik mag wanneer mijn vrouw in ernstige mate ongehoorzaam is na een traject van vermanen en vermijden, haar licht tuchtigen door middel van een symbolische, lichte tik met een miswak, een takje dat gebruikt wordt om de tanden te reinigen. Ik mag heer echter absoluut geen pijn doen en geen letsel veroorzaken. Ik mag, alleen als ik daar een goede reden heb, mijn vrouw verstoten. Verder mag ik niet stelen (tenzij ik van honger om dreig te komen), geen overspel plegen, niet liegen, niet in het openbaar alcohol drinken, alleen halal vlees eten, alles eten wat uit zee komt en alle andere soorten voedsel eten. En tenslotte moet ik alles doen om het milieu en de natuur te beschermen.

Conclusie: moslim zijn is voor mij makkelijk:
Als ik de regels van de Sharia zo lees is het voor mij eigenlijk heel makkelijk om Moslim te worden. Het enige wat ik veranderen moet is dat ik voortaan minimaal een kniebroek moet dragen en halal vlees moet eten. Dat laatste is erg lastig dus eet ik voortaan maar vegetarisch en vis. Als dit alles is om de eeuwige heilige strijd, de Jihad, te beëindigen, is het mij dat wel waard.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Alleenstaande ouders in de bijstand

ouders in de bijstand

Hoogbegaafdheid: Hoe herken je het?

Kenmerken en informatie over het herkennen van hoogbegaafdheid

Waar gaan wij naar toe?

Essay nummer 2 geschreven als opdracht voor het vak ethiek door Erwin van der Land

Makkelijk en snel zelf verhuizen

Verhuizen naar de nieuwe woning kan je prima zelf regelen. Zo kan je tijdens de verhuzing veel geld besparen.

Sociale isolement: hoe krijg je sociaal contact

Hoe kun je snel sociaal contact krijgen met andere mensen? Wat zijn de mogelijkheden om een sociaal isolement te doorbreken?

Opzegging van een arbeidsovereenkomst.

De regels over opzegging van een arbeidsovereenkomst.

Van nozem tot punker – een geschiedenis van jongerensubculturen

Een korte geschiedenis (jaren '50 tot nu) van subculturen onder jongeren.

Waarom plegen steeds meer jongeren zelfmoord?

Zelfdoding wordt doodsoorzaak nummer 1 onder jongeren, waarom plegen steeds meer jongeren zelfmoord?

Valentijnsdag

Een beetje uitleg over Valentijnsdag

Telepathie

In het Oude Grieks betekend dit Afstandelijke Communicatie

Mensenrechten en het ontstaan van het Klassiek liberalisme

De mensenrechten ontleedt.

Het verschil tussen egoïstisch en narcistisch.

Het verschil tussen egoïstisch en narcistisch.

De achtergrond van hiphop

Eerste artikel in een reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel kort de achtergrond en de basis van de subcultuur hiphop.

Waarom kost een vluchteling ons niets maar verdienen we er geld aan?

Heel veel mensen mopperen dat vluchtelingen ons alleen maar geldkosten maar dit is niet zo, ze kosten ons niets en we verdienen er zelfs geld aan.

Nationalisme een begripsbepaling

Een uitleg van de verschillen tussen nationalisme, nationaal besef, nationaal gevoel, objectief en subjectief nationalisme en oosters en westers nationalisme

Makkelijk geld verdienen met octrooien op de natuur.

Verdien ook eenvoudig veel geld met octrooien op “uitvindingen” van de natuur.

Waar houden vrouwen van, wat wil een vrouw voor haar verjaardag?

Praktische cadeau tips voor mannen die niet weten wat ze voor hun vriendin of vrouw kopen moeten.

Liefdesverdriet - een andere kijk

Dit artikel geeft een andere kijk op liefdesverdriet.

Is een duurzame samenleving haalbaar of leggen we steeds een druppel op de gloeiende plaat?

Beste Foobie schrijvers en lezers, we worden door regeringen erop gewezen duurzaam te gaan leven. Dit alles ten behoeve van de natuur en voor al onze nazaten.

Je financiën weer op orde.

Je financiënen weer op orde brengen met hulp van een budgetcoach.

Waarde

De stelling voor dit essay is: In een welvarende samenleving is waarde vooral immateri�le waarde. Dit wordt bekeken vanuit het oogpunt van de overheid.

Visies op het kind: bevrijding, ontwikkeling en zorg

Er worden drie visies op het kind besproken: het bevrijdingsperspectief, het ontwikkelingsperspectief en het zorgperspectief. Ik zal in een betoog het zorgperspectief verdedigen.

De perfecte samenleving is maakbaar maar alleen op kleine schaal

Er is een samenleving mogelijk waarin iedereen gelijk, gezond en gelukkig is.

Wat is Democratie

Democratie bestaat uit demos(=volk) en crator(=regeren/macht). Democratie betekent dus het volk regeert.

Is het streven naar autarkie, autarkisch wonen en qua energie autarkisch zijn goed?

Texel wil in 2030 op het gebied van energie in 2030 volledig autarkisch zijn, is dat goed?