Sperma van fokpaarden is het witte goud , wordt mensensperma ook miljoenen waard?


Publicatie datum:

Wordt binnenkort na paarden- en koeienzaad nu ook mensenzaad goud waard?

Gesponsorde koppelingen

In de paarden en koeien fokkerij worden al jaren miljoenen betaald voor een rietje gevuld met sperma. Het is namelijk proefondervindelijk bewezen dat de 99% van de goede eigenschappen van het mannelijk dier worden doorgegeven aan zijn nageslacht. De duurste dekhengst aller tijden is
Storm Cat, dit is de duurste dekhengst ooit: het kost 500.000 dollar om een merrie door hem te laten dekken. De duurste fokstier aller tijden is Kubitus de Bray, dit is de meest besproken en duurste stier die ooit op de veiling in Ciney verkocht werd. Hij bracht een recordprijs op van meer dan 14400 euro.

wordt mensenzaad ook miljoenen waard

In de handel in mensenzaad gaan globaal sinds kort enorme bedragen om. Hoe dit is ontstaan leest u in dit artikel.

Het ontstaan van het mensen veredelingsprogramma:
De mens plant zich sinds haar ontstaan in het wilde weg voort. Er is nooit enige controle op geweest. Dit is eeuwenlang redelijk goed gegaan omdat alle mensen, slim of dom, sterk of zwak etc. zich allemaal voortplantte. Tot de komst van de anti conceptie pil. Door de komst van de pil is het evenwicht verstoord. Er heeft zich een trend ingezet dat mensen uit de hogere sociale lagen van de bevolking zich veel minder voortplanten als mensen uit de lagere sociale lagen van de bevolking. Hierdoor ontstaat een overschot in de sociale onderlaag van de bevolking. Dit veroorzaakt nu wereldwijd al problemen en de problemen gaan in de toekomst, zonder ingrijpen,  alleen maar groter worden. De wetenschap heeft dit probleem zelf veroorzaakt dus heeft zij ook de plicht dit probleem ook op te lossen.

Wetenschappelijke oplossingen:
1- Prenatale selectie: als de ongeboren vrucht enige dagen oud is kan aan de hand van de genen al worden bepaald of de vrucht goed is. Hij wordt getoetst op afwijkingen en als die worden geconstateerd wordt de zwangerschap beëindigd.
2- Het was jarenlang een taboe maar sinds 1 oktober 2010 is het toegestaan om, onder strenge voorwaarden, mensen gericht te veredelen en voort te planten. De belangrijkste voorwaarde is dat dit met niet gemanipuleerd natuurlijk uitgangsmateriaal gebeurd. Hiertoe is het mensen veredelings programma opgestart.

Ad 2 Selectie donoren:
In het mensen veredelings programma zijn de vader (zaaddonor) en de moeder (eiceldonor) de belangrijkste factoren. Er wordt alleen gewerkt met de allerbeste donors. Ze moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
1- De donoren moeten genetisch gezond zijn, hun genen worden gecontroleerd op aanwezigheid van erfelijke ziektes zoals kanker en Alzheimer.
2- De donoren moeten een uitzonderlijke fysieke gesteldheid hebben. Hierbij let men vooral op kracht, conditie en motorische vaardigheden.
3- De donoren moeten heel intelligent zijn. Ze moeten minimaal universitair niveau hebben.

Werkwijze:
De vermeerdering geschiedt door middel van In vitro fertilisatie (IVF), ook wel reageerbuisbevruchting genoemd. Om bevruchting te laten plaatsvinden brengt men in het laboratorium eicellen samen met zaadcellen. Om eicellen te verkrijgen worden de eierstokken gestimuleerd met hormonen. Daardoor groeien er follikels (eiblaasjes), die de eicellen bevatten. Uit deze follikels wordt, via de schede, de vloeistof met de eicellen weggezogen (de punctie). De zaadcellen worden uit het sperma gehaald. Na samensmelting van eicel en zaadcel in het laboratorium ontstaat een embryo, dat in de baarmoeder kan worden geplaatst. Als dit embryo zich innestelt, ontstaat een zwangerschap.

De voortplanting:
In de toekomst zal de voortplanting van de mens gecontroleerd plaatsvinden. Er mag alleen nog gebruik gemaakt worden van gecertificeerde bevruchte eicellen. Deze worden bij de wensmoeder ingeplant.

Miljoenen business:
Van de gecertificeerde bevruchte eicellen zijn alle genetische gegevens bekend. Er moeten echter wel voldoende  bevruchte eicellen geproduceerd worden om alle wensmoeders te kunnen voorzien. Dus zal een prijsverschil ontstaan in goede en supergoede bevruchte eicellen. Het zal u dan ook niet verbazen dat er nu al miljoenen geboden worden voor de beste bevruchte eicellen.

Omdat het sperma voor 99% bepalend is voor de uiteindelijke genetisch kwaliteit van de bevruchte eicellen, worden er nu, voor het allerbeste sperma, door de inkopers van de gecertificeerde bevruchte eicelproducenten al enorme bedragen voor betaald.

Naschrift:
Dit artikel berust niet op waarheid maar heb ik zelf verzonnen. De bedoeling van dit artikel is om mensen aan het denken te zetten en ze te laten beseffen dat ze zelf moeten bedenken wat de waarheid is. Niemand anders dan jijzelf weet namelijk beter dan jij wat de waarheid is. Daarom is ook niemand anders meer dan jij. Je baas, de koning, de paus, een minister en noem maar op, niemand weet ook maar meer dan een heel klein deel van de waarheid. Niemand heeft daarom ook het recht om jou te vertellen wat je moet doen en hoe je moet leven. Voel je dus nooit minder dan een ander en doe dingen alleen als je zelf vind dat het nodig is en goed is.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Brand in Moedrijk zal vertrouwen in de overheid schaden

De ervaring leert dat de gevolgen van de brand in Moedrijk vooral het vertrouwen in de overheid zal schaden.

Homoseksualiteit binnen de Nederlandse Krijgsmacht.

Feit: De Nederlandse Krijgsmacht loopt voorop in de homo-emancipatie, maar hoe zit dit in andere landen? In dit artikel lees je de feiten!

Wat drijft de Soenniten tot hun terreurdaden?

Steeds vaker worden er aanslagen gepleegd door extremistische Soenniten, wat drijft hen tot hun daden.

Wie kijkt er naar Big Brother?

Hoe is het gesteld met privacy in Nederland?

Bijgeloof over en met kerstmis

beschrijving van bijgeloof over de kerst

Waarom worden de meeste verkrachtingen niet gerapporteerd bij de politie.

Op een foto zag ik vandaag dat maar 5% van alle verkrachtingen wordt gerapporteerd bij de politie.

Transportbedrijven geraakt door de crisis

De transportsector wordt hard geraakt door de economische crisis: weinig werk, winstdalingen en faillisementen.

Toename verkoop van gouden sieraden in pandjeshuizen

Verkopen van je spullen

Het doel heiligt de kroongetuige

Nederland is gewend geraakt aan het fenomeen kroongetuige. De acceptatie voor het gebruik van een kroongetuige is door de jaren heen lichtelijk gegroeid.

Hoogbegaafdheid: IQ test

Wat is een IQ test precies?

Hoe wordt je lid van de Illuminati?

Steeds meer mensen zijn bang voor de Illuminati. De oplossing is echter simpel. Lid worden van de Illuminati. Lees hier hoe je lid wordt van de Illuminati?

Geduldig zijn

stappen om geduldig te worden

Los Gitanos

De oorsprong van de Zigeuners.

Internationale afspraken klimaat

Artikel over internationale afspraken op het gebied van klimaatverandering.

Waarom een goedkoop personenbusje voor gehandicapte wezen in India?

Wat is de motivering voor de aanschaf van een goedkoop personenbusje voor gehandicapte wezen in India?

De definitie van intelligent zijn

De beschrijving van de betekenis intelligentie

Potverteren. Een linkse hobby?

Algemeen wordt aangenomen dat de PvdA onzorgvuldig omspringt met overheidsfinanci�n. In dit artikel wordt onderzocht of dat beeld klopt.

Wie maakt de daklozenkrant en hoe werkt de daklozenkrant?

Af en toe staat ergens een dakloze die je een daklozenkrant probeert te verkopen, wie maakt die en waar gaat het geld naartoe?

Over gummen en potloden

We zijn vertrouwd met gummen en potloden, maar waar komen ze vandaan?

Mens en mobieltje

Wat doet het mobieltje met mens en samenleving?

De democratische wereld

De wereld van technologie, vrijheid en democratie. De wereld die ongemerkt totalitarisme creeert.

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel I

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Sinds een paar jaar laait rond Sinterklaas de discussie over Zwarte Piet op, dit jaar zelfs met gewelddadige gevolgen. Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Jan Schaefer

De eigenzinnige politicus met helder taalgebruik

Waarom wordt ons leven steeds complexer en moet je alle tijd doden?

Wordt ons leven zelf complexer of maken we het zelf steeds complexer?