Gratis daten, succesvol daten, de beste datingsites


Publicatie datum:

Een pagina met tips voor gegarandeerd succesvolle daten op de beste datingsites.

Gesponsorde koppelingen

“Daten” is tegenwoordig de gangbare benaming voor het zoeken van een nieuwe partner. De letterlijke vertaling van het Engelse “to date” is tot op heden. Het woord date dat wij gebruiken komt echter van het Engelse woord voor “afspraak” waarbij “date” letterlijk “datum betekend. Het is dus eigenlijk een afspraak op een bepaalde datum waarbij “daten” de vernederlandste vorm van het Engelse woord is “to date”is. In sommige gevallen bedoelen wij als we het over een “date” hebben eigenlijk een “blind date”,  omdat we degene waar we een afspraakje mee hebben nog nooit gezien hebben en dus geen idee hebben hoe die persoon er uit ziet.

succesvol daten

Internet dating of online dating:
De meest gangbare manier om te daten is tegenwoordig internetdating oftewel onlinedating. De meest voorkomende vormen waarop dit gedaan wordt is via sociale netwerksites, online verenigingen, chatsites, datingsites en online relatiebureaus.

succesvol daten

Gratis daten via online netwerksites:
Er zijn een aantal sociale netwerksites die zich uitstekend lenen om gratis met iemand te daten. De bekendste zijn Twitter, Facebook en Hyves maar ook via sociale netwerksites als Tagged, Google+ en Netlog kun je willekeurige mensen benaderen waar je eventueel mee kunt daten. Via sociale netwerksites als Myspace, LinkedIn of Gayromeokun je gerichter mensen benaderen met dezelfde interesses of seksuele geaardheid.

succesvol daten

Gratis daten via online verenigingen:
Een online vereniging leent zich ook uitstekend voor het gratis vinden van een passende dat. Een voordeel van het daten via een online vereniging is dat je in ieder geval weet tot welke groep iemand behoort of welke passie iemand heeft voor iets. Zo zijn er bijvoorbeeld online verenigingen van onder andere gehandicapte wintersporters, rock ’n rollers, theosofen, Berner Sennen honden bezitters etctera.

Gratis daten via chatsites:
Chatsites zijn ook een hele populair bij het verkrijgen van een gratis date. Mede daardoor zijn chatsites ontzettend populair en zij er daarom honderden chatsites beschikbaar. Als je op zoek bent naar een serieuze dat via een chatsite kun je dit het beste doen op één van de bekendere gratis Nederlandse chatsites. De makkelijkste manier om deze  gratis Nederlandse chatsites te vinden is door op oogle te zoeken naar: “gratis Nederlandse chatsites”. Om echt gratis te chatten moet je vervolgens bij de zoekresultaten de eerste paar resultaten overslaan omdat deze je meestal doorsturen naar een chatsite waar je uiteindelijk toch betalen moet om tot een date te komen met iemand anders.

succesvol daten

Gratis daten via datingsites en online relatie bureaus:
Er zijn maar weinig datingsites en online relatiebureaus waar je geheel gratis een goede date kunt vinden. Toch kan het de moeite lonen om je bij een aantal gratis datingsites en online relatiebureaus in te schrijven. Natuurlijk zul je hierdoor een aantal malen tegen een teleurstellende date aanlopen maar in de praktijk blijkt dat je uiteindelijk ook op deze manier een passende date tegen het lijf kan worden. Als je liever niet zo vaak tegen een teleurstellende date aanloopt kun je ook kiezen voor een gratis datingsites en online relatiebureau waar je alleen hoeft te betalen als er sprake is van een geslaagde date. Het voordeel hiervan is dat deze datingsites en online relatiebureaus een serieuzer systeem hebben om tot een goede match te komen omdat ze uiteindelijk zelf het meeste baat hebben bij een geslaagde date.

Feiten over daten:
Op welke manier je ook een date regelt, willekeurig of via een uitgebreide matchingsprocedure, de kans dat je in één keer een passende partner vind via een date is nagenoeg 0%. In de praktijk blijkt dat zelfs bij een uitgebreide matchingsprocedure de gemiddelde dater zo’n 5 tot 10 verschillende dates nodig heeft om de juiste partner te vinden.

succesvol daten

Succesvol daten:
Internetdating oftewel onlinedating leidt uiteindelijk altijd tot een succesvolle match. In de praktijk blijkt dat iedereen die zijn angst weet te overwinnen en gewoon begint met onlinedating juist na de eerste afwijzingen zelfverzekerder wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. Wereldwijd loggen namelijk zo’n 20.000.000 mensen per maand in op een datingsite. Daardoor is de kans dat je vroeg of laat een geschikte partner vind bijna 100%. 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Het doel heiligt de kroongetuige

Nederland is gewend geraakt aan het fenomeen kroongetuige. De acceptatie voor het gebruik van een kroongetuige is door de jaren heen lichtelijk gegroeid.

Rechtsvorming door de rechter

Het is van belang te beseffen dat rechtsvorming iets anders is dan interpretatie en rechtsontwikkeling. De Hoge Raad gaat hier nader op in.

Wat is de Holebifoon nu precies en met welke vragen kan je er terecht?

De Holebifoon is een vrijwillige organisatie die mensen helpt met vragen rond seksualiteit.

Laat alcohol vrij onder de 18

De jeugd gaat niet kapot aan de alcohol maar aan de betutteling.

Waarom kost een vluchteling ons niets maar verdienen we er geld aan?

Heel veel mensen mopperen dat vluchtelingen ons alleen maar geldkosten maar dit is niet zo, ze kosten ons niets en we verdienen er zelfs geld aan.

Eindhoven Airport blijft groeien

Het vliegveld in Eindhoven wordt steeds populairder. Kunnen we Eindhoven Airport al het tweede Schiphol noemen?

Oorzaken van lynchings in Mexico

In dit artikel zal worden besproken welke oorzaken het fenomeen lynchen in Mexico heeft

Inburgeren: Een kans of een barrière?

Een essay over inburgeren in Nederland

De achtergrond van hiphop

Eerste artikel in een reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel kort de achtergrond en de basis van de subcultuur hiphop.

Turkije en de Europese Unie; Islam en Christendom

Christenen vormen een heel klein deel van de Turkse bevolking en worden gewantrouwd en gezien als tweederangs burgers.

Interview Marianne Thieme

In 2006 vlak voor de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer werden er bij ons op school ook verkiezingen gehouden.

Pesten en wat de gevolgen kunnen zijn

Pesten kan grote gevolgen hebben,

Hoogbegaafdheid: IQ test

Wat is een IQ test precies?

Tips om op een positieve manier uw ergernissen te uiten en op te lossen.

Op een positieve manier kritiek uiten.

Waarom moet vuurwerk verboden worden?

Ieder jaar rond nieuwjaar laait de discussie weer op, moet vuurwerk verboden worden?

Het gilet is helemaal terug en hipper dan ooit, vandaar deze tips.

Hoe is het gilet eigenlijk ontstaan en waar moet je op letten tijdens het dragen. Na het lezen van dit artikel kom jij altijd goed voor de dag.

Omgaan met angsten bij kinderen

Omgaan met angsten bij kinderen

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel IV

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Mens en Maatschappij

Overvloed aan Informatie

Bestaan er nog echte Samurai vrouwen?

Bestaan er nog steeds echte Japanse vrouwelijke krijgers of Samurai vrouwen?

Meer dan Beatlemania

Het breukkarakter van de jaren zastig ten opzichte van de jaren vijftig

Hoe versier je een mooie vrouw?

Je ziet een mooie vrouw en je wilt haar versieren, hoe pak je dat aan?

Populisme als ziekteverschijnsel parlementaire democratie.

“Het moderne populisme is een ziekteverschijnsel van de parlementaire democratie.”

Help! Mijn vriendin is Koreaanse!

Koreaanse traditie en trouwen met een 'Westerling'

Trendverslag

Dit artikel gaat over de trends van nu in het interieur.