Gratis daten, succesvol daten, de beste datingsites


Publicatie datum:

Een pagina met tips voor gegarandeerd succesvolle daten op de beste datingsites.

Gesponsorde koppelingen

“Daten” is tegenwoordig de gangbare benaming voor het zoeken van een nieuwe partner. De letterlijke vertaling van het Engelse “to date” is tot op heden. Het woord date dat wij gebruiken komt echter van het Engelse woord voor “afspraak” waarbij “date” letterlijk “datum betekend. Het is dus eigenlijk een afspraak op een bepaalde datum waarbij “daten” de vernederlandste vorm van het Engelse woord is “to date”is. In sommige gevallen bedoelen wij als we het over een “date” hebben eigenlijk een “blind date”,  omdat we degene waar we een afspraakje mee hebben nog nooit gezien hebben en dus geen idee hebben hoe die persoon er uit ziet.

succesvol daten

Internet dating of online dating:
De meest gangbare manier om te daten is tegenwoordig internetdating oftewel onlinedating. De meest voorkomende vormen waarop dit gedaan wordt is via sociale netwerksites, online verenigingen, chatsites, datingsites en online relatiebureaus.

succesvol daten

Gratis daten via online netwerksites:
Er zijn een aantal sociale netwerksites die zich uitstekend lenen om gratis met iemand te daten. De bekendste zijn Twitter, Facebook en Hyves maar ook via sociale netwerksites als Tagged, Google+ en Netlog kun je willekeurige mensen benaderen waar je eventueel mee kunt daten. Via sociale netwerksites als Myspace, LinkedIn of Gayromeokun je gerichter mensen benaderen met dezelfde interesses of seksuele geaardheid.

succesvol daten

Gratis daten via online verenigingen:
Een online vereniging leent zich ook uitstekend voor het gratis vinden van een passende dat. Een voordeel van het daten via een online vereniging is dat je in ieder geval weet tot welke groep iemand behoort of welke passie iemand heeft voor iets. Zo zijn er bijvoorbeeld online verenigingen van onder andere gehandicapte wintersporters, rock ’n rollers, theosofen, Berner Sennen honden bezitters etctera.

Gratis daten via chatsites:
Chatsites zijn ook een hele populair bij het verkrijgen van een gratis date. Mede daardoor zijn chatsites ontzettend populair en zij er daarom honderden chatsites beschikbaar. Als je op zoek bent naar een serieuze dat via een chatsite kun je dit het beste doen op één van de bekendere gratis Nederlandse chatsites. De makkelijkste manier om deze  gratis Nederlandse chatsites te vinden is door op oogle te zoeken naar: “gratis Nederlandse chatsites”. Om echt gratis te chatten moet je vervolgens bij de zoekresultaten de eerste paar resultaten overslaan omdat deze je meestal doorsturen naar een chatsite waar je uiteindelijk toch betalen moet om tot een date te komen met iemand anders.

succesvol daten

Gratis daten via datingsites en online relatie bureaus:
Er zijn maar weinig datingsites en online relatiebureaus waar je geheel gratis een goede date kunt vinden. Toch kan het de moeite lonen om je bij een aantal gratis datingsites en online relatiebureaus in te schrijven. Natuurlijk zul je hierdoor een aantal malen tegen een teleurstellende date aanlopen maar in de praktijk blijkt dat je uiteindelijk ook op deze manier een passende date tegen het lijf kan worden. Als je liever niet zo vaak tegen een teleurstellende date aanloopt kun je ook kiezen voor een gratis datingsites en online relatiebureau waar je alleen hoeft te betalen als er sprake is van een geslaagde date. Het voordeel hiervan is dat deze datingsites en online relatiebureaus een serieuzer systeem hebben om tot een goede match te komen omdat ze uiteindelijk zelf het meeste baat hebben bij een geslaagde date.

Feiten over daten:
Op welke manier je ook een date regelt, willekeurig of via een uitgebreide matchingsprocedure, de kans dat je in één keer een passende partner vind via een date is nagenoeg 0%. In de praktijk blijkt dat zelfs bij een uitgebreide matchingsprocedure de gemiddelde dater zo’n 5 tot 10 verschillende dates nodig heeft om de juiste partner te vinden.

succesvol daten

Succesvol daten:
Internetdating oftewel onlinedating leidt uiteindelijk altijd tot een succesvolle match. In de praktijk blijkt dat iedereen die zijn angst weet te overwinnen en gewoon begint met onlinedating juist na de eerste afwijzingen zelfverzekerder wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. Wereldwijd loggen namelijk zo’n 20.000.000 mensen per maand in op een datingsite. Daardoor is de kans dat je vroeg of laat een geschikte partner vind bijna 100%. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

De rol van vrienden, school en broers en zussen bij criminaliteit

In dit artikel wordt ingegaan op de rol van vrienden, school en broers en zussen bij de ontwikkeling van criminaliteit

Wat is vrijheid van meningsuiting?

Wat houdt de vrijheid van meningsuiting in en wat is het vervolg ervan?

Wat is de Holebifoon nu precies en met welke vragen kan je er terecht?

De Holebifoon is een vrijwillige organisatie die mensen helpt met vragen rond seksualiteit.

Korte geschiedenis van de hiphopmuziek

Dit is het 2e artikel in mijn reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel iets over de geschiedenis van hiphopmuziek.

Vóór of tégen een boerkaverbod

In dit artikel behandel ik de argumenten voor en tegen een boerkaverbod: Misschien handig voor een beschouwing of betoog!?

Inburgeren: Een kans of een barrière?

Een essay over inburgeren in Nederland

Het onstaan en geschiedenis van Valentijnsdag

onstaan en geschiedenis van valentijnsdag

Wat is de zin van het menselijk leven.

Een bijzonder experiment in de zoektocht naar de zin van het menselijke leven.

Waar houden vrouwen van, wat wil een vrouw voor haar verjaardag?

Praktische cadeau tips voor mannen die niet weten wat ze voor hun vriendin of vrouw kopen moeten.

Hoe kun je gehandicapte weeskinderen in India helpen?

Door de armoede in India zijn ouders soms genoodzaakt om hun gehandicapte kind ten vondeling te leggen. Hoe kun je deze gehandicapte weeskinderen helpen?

Carnaval de oorsprong van een volksfeest

Waar komt het feest dat we tegenwoordig vol enthousiasme vieren eigenlijk vandaan?

Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone

Iedere moderne puber wil graag gratis internet, gratis beltegoed en een gratis smartphone krijgen.

De Belgische koningskwestie

De koningskwestie is de benaming voor het politiek conflict tussen de Belgische koning Leopold III en de regering. De koningskwestie leidde ertoe dat de koning in1950 afstand nam van de troon ten gunste van zijn zoon Boudewijn.

Mannen in de kinderopvang, kan dat?

In dit artikel wordt ingegaan op het nut van mannen binnen de kinderopvang

In de trein

een observatie

Wie is de weigerambtenaar?

In dit artikel wordt gekeken wat en wie een weigerambtenaar is. Mag hij zomaar een gedeelte van zijn werk weigeren te doen?

Waarom rampenfilms me zo fascineren.

Rampenfilms fascineren me al mijn hele leven, maar toen na 11 september 2001 en andere rampen in de wereld de fictie werkelijkheid leek te zijn geworden voelde dit behoorlijk bizar.

Gratis daten, succesvol daten, de beste datingsites

Een pagina met tips voor gegarandeerd succesvolle daten op de beste datingsites.

Communiceren met een groep kinderen, het geven van instructies.

Altijd al willen weten hoe je een groep kinderen op de juiste manier aan het werk krijgt?

De geschiedenis van Vaderdag

Vaderdag is een nationale feestdag tot eer van vaders en het vaderschap. Op deze dag worden vaders in het zonnetje gezet.

Makkelijk geld verdienen met octrooien op de natuur.

Verdien ook eenvoudig veel geld met octrooien op “uitvindingen” van de natuur.

Voorkomen van eenzaamheid bij bejaarden.

Voorkomen doet het veel, eenzaamheid bij bejaarden, hoe kun je het voorkomen…

Wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

De zogenaamde “carbon footprint” wordt al gebruikt als rekenfactor voor de invloed van de productie op het milieu maar wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

Barack Obama, YES WE CAN !

Nuttige en beknopte informatie over Barack Obama.

Het heerlijk avondje is gekomen, Sinterklaas gaat digitaal.

Het heerlijk avondje is gekomen, het avondje van Sinterklaas. De digitalisering en de macht van Sinterklaas.