Gratis daten, succesvol daten, de beste datingsites


Publicatie datum:

Een pagina met tips voor gegarandeerd succesvolle daten op de beste datingsites.

Gesponsorde koppelingen

“Daten” is tegenwoordig de gangbare benaming voor het zoeken van een nieuwe partner. De letterlijke vertaling van het Engelse “to date” is tot op heden. Het woord date dat wij gebruiken komt echter van het Engelse woord voor “afspraak” waarbij “date” letterlijk “datum betekend. Het is dus eigenlijk een afspraak op een bepaalde datum waarbij “daten” de vernederlandste vorm van het Engelse woord is “to date”is. In sommige gevallen bedoelen wij als we het over een “date” hebben eigenlijk een “blind date”,  omdat we degene waar we een afspraakje mee hebben nog nooit gezien hebben en dus geen idee hebben hoe die persoon er uit ziet.

succesvol daten

Internet dating of online dating:
De meest gangbare manier om te daten is tegenwoordig internetdating oftewel onlinedating. De meest voorkomende vormen waarop dit gedaan wordt is via sociale netwerksites, online verenigingen, chatsites, datingsites en online relatiebureaus.

succesvol daten

Gratis daten via online netwerksites:
Er zijn een aantal sociale netwerksites die zich uitstekend lenen om gratis met iemand te daten. De bekendste zijn Twitter, Facebook en Hyves maar ook via sociale netwerksites als Tagged, Google+ en Netlog kun je willekeurige mensen benaderen waar je eventueel mee kunt daten. Via sociale netwerksites als Myspace, LinkedIn of Gayromeokun je gerichter mensen benaderen met dezelfde interesses of seksuele geaardheid.

succesvol daten

Gratis daten via online verenigingen:
Een online vereniging leent zich ook uitstekend voor het gratis vinden van een passende dat. Een voordeel van het daten via een online vereniging is dat je in ieder geval weet tot welke groep iemand behoort of welke passie iemand heeft voor iets. Zo zijn er bijvoorbeeld online verenigingen van onder andere gehandicapte wintersporters, rock ’n rollers, theosofen, Berner Sennen honden bezitters etctera.

Gratis daten via chatsites:
Chatsites zijn ook een hele populair bij het verkrijgen van een gratis date. Mede daardoor zijn chatsites ontzettend populair en zij er daarom honderden chatsites beschikbaar. Als je op zoek bent naar een serieuze dat via een chatsite kun je dit het beste doen op één van de bekendere gratis Nederlandse chatsites. De makkelijkste manier om deze  gratis Nederlandse chatsites te vinden is door op oogle te zoeken naar: “gratis Nederlandse chatsites”. Om echt gratis te chatten moet je vervolgens bij de zoekresultaten de eerste paar resultaten overslaan omdat deze je meestal doorsturen naar een chatsite waar je uiteindelijk toch betalen moet om tot een date te komen met iemand anders.

succesvol daten

Gratis daten via datingsites en online relatie bureaus:
Er zijn maar weinig datingsites en online relatiebureaus waar je geheel gratis een goede date kunt vinden. Toch kan het de moeite lonen om je bij een aantal gratis datingsites en online relatiebureaus in te schrijven. Natuurlijk zul je hierdoor een aantal malen tegen een teleurstellende date aanlopen maar in de praktijk blijkt dat je uiteindelijk ook op deze manier een passende date tegen het lijf kan worden. Als je liever niet zo vaak tegen een teleurstellende date aanloopt kun je ook kiezen voor een gratis datingsites en online relatiebureau waar je alleen hoeft te betalen als er sprake is van een geslaagde date. Het voordeel hiervan is dat deze datingsites en online relatiebureaus een serieuzer systeem hebben om tot een goede match te komen omdat ze uiteindelijk zelf het meeste baat hebben bij een geslaagde date.

Feiten over daten:
Op welke manier je ook een date regelt, willekeurig of via een uitgebreide matchingsprocedure, de kans dat je in één keer een passende partner vind via een date is nagenoeg 0%. In de praktijk blijkt dat zelfs bij een uitgebreide matchingsprocedure de gemiddelde dater zo’n 5 tot 10 verschillende dates nodig heeft om de juiste partner te vinden.

succesvol daten

Succesvol daten:
Internetdating oftewel onlinedating leidt uiteindelijk altijd tot een succesvolle match. In de praktijk blijkt dat iedereen die zijn angst weet te overwinnen en gewoon begint met onlinedating juist na de eerste afwijzingen zelfverzekerder wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. Wereldwijd loggen namelijk zo’n 20.000.000 mensen per maand in op een datingsite. Daardoor is de kans dat je vroeg of laat een geschikte partner vind bijna 100%. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Help! Mijn vriendin is Koreaanse!

Koreaanse traditie en trouwen met een 'Westerling'

Hoe wordt je lid van de Illuminati?

Steeds meer mensen zijn bang voor de Illuminati. De oplossing is echter simpel. Lid worden van de Illuminati. Lees hier hoe je lid wordt van de Illuminati?

De menselijke factor in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

P.P.P. staat voor People, Planet en Profit in het M.V.O. Wat betekend M.V.O. voor People of te wel, voor mensen.

Waarom kiezen voor de subcultuur hiphop?

Dit is het laatste artikel in mijn reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel vertelt ik iets over de principes binnen deze subcultuur, waarom je voor deze subcultuur kunt kiezen en eventuele risico's.

De perfecte samenleving is maakbaar maar alleen op kleine schaal

Er is een samenleving mogelijk waarin iedereen gelijk, gezond en gelukkig is.

Welke rol speelt de persoonlijkheid van de ouder bij de opvoeding van een kind?

Valt de appel echt zo ver van de mand?

Pleegzorg, wanneer het thuis misloopt!

pleegzorg : pleegouders die de armen kinderen een nieuwe thuis geven.

De verloedering van de samenleving is een veelvoorkomend topic.

Het artikel gaat over een veelvoorkomend topic.

Valentijnsdag

Een beetje uitleg over Valentijnsdag

Hoe ontstaat eenzaamheid bij ouderen en wat kun je er aan doen?

Eenzaamheid bij ouderen wordt in Nederland een steeds groter probleem, hoe komt dat en wat is er aan te doen?

Werkloosheid: wie kampt er niet mee?

Iedereen kent waarschijnlijk wel iemand die werkloos is. Is de werkloosheid inderdaad zo erg?

Rechtsvorming door de rechter

Het is van belang te beseffen dat rechtsvorming iets anders is dan interpretatie en rechtsontwikkeling. De Hoge Raad gaat hier nader op in.

Levenslang in de Gevangenis

Levenslange Straf, Levenslange Opsluiting, Life Sentence, Life Imprisonment, Lifelong Incarceration of Life Incarceration

Moet “Zwarte Piet” weg, ja of nee?

Één van de grote wereldvragen van dit moment, moet “Zwarte Piet” weg?

Betrokkenheid op afstand

Hechting is de term voor een relatief duurzame affectieve relatie tussen een kind en één of meer personen met wie het kind regelmatig interactie heeft.

Cyberpesten

Algemene informatie over een moderne vorm van pesten: cyberpesten

Hoe maken we Nederland weer voor de Nederlanders?

Steeds meer mensen roepen het vandaag de dag, “Nederland voor de Nederlanders” maar hoe maken we Nederland weer voor de Nederlanders?

Worden we permanent ongelukkig door de media?

De aanhoudende stroom vreselijke media berichten vergiftigt langzaam maar zeker ons leven.

Fair Trade verkoop in opmars

Het begrip Fairtrade gaat over handel met boeren in Ontwikkelingslanden met bepaalde voorwaarden

Mijn koninkrijk

Google als nieuwe leerschool

De wetgever(s)

bestaat er een wetgever? Zo ja, wie en wat is onze wetgever?

Gratis internet, gratis beltegoed, gratis smartphone

Iedere moderne puber wil graag gratis internet, gratis beltegoed en een gratis smartphone krijgen.

Positieve uitwerkingen van plagen op de ontwikkeling van het kind

Veel kinderen worden geplaagd of gepest,hoewel velen denken dat dit een negatieve uitwerking heeft op de toekomst van het kind zijn er ook veel bewijzen dat er juist positieve effecten zijn van plagen op de ontwikkeling van het kind.

Kinderen en verlegenheid

Elk kind is weleens verlegen. Maar wat doe je als verlegenheid het leven van je kind belemmert, bijvoorbeeld omdat hij wel bij een ander kind wilt spelen, maar het niet durft?

Stefanus

Over de heilige Stefanus in vergelijking met Jezus Christus en de wonderen die hij verrichtte