Moet Nederland uit de Europese Unie stappen?


Publicatie datum:

Vandaag presenteerde Geert Wilders zijn verkiezingsprogramma met als speerpunt dat Nederland uit de Europese Unie moet stappen.

Gesponsorde koppelingen

Moet Nederland uit de Europese Unie stappen

Ik ben nooit een fan geweest van Geert Wilders en ben het met de meeste dingen waar hij voor staat niet eens. Toch vind ik dat je hem wel serieus moet nemen omdat hij een hele grote groep kiezers vertegenwoordigt. Daarom heb ik vandaag zijn nieuwe verkiezingsprogramma gelezen om te kijken of er misschien dit keer dingen in staan die mij wel aanspreken.

In dit artikel een beknopte samenvatting van het nieuwe verkiezingsprogramma van Geert Wilders. VerkiezingsProgramma-PVV

Hún Brussel, óns Nederland :
De titel van het nieuwe verkiezingsprogramma van Geert Wilders is Hún Brussel, óns Nederland. Het  verkiezingsprogramma begint met een inleiding waar de hete hangijzers van dit moment in worden opgesomd namelijk; ons verlies aan soevereiniteit, de aanhoudende groei van de islam, de slechte economische situatie, de uitholling van de zorg en verzorging van onze ouderen en de bizarre keuzes van Kunduz.

Nederlanders eerst:
Als oplossing voor al deze genoemde problemen kiest Geert Wilders voor een regering die zich alleen richt op het welzijn van de Nederlanders.

Wat is de oorzaak van voornoemde problemen?
De oorzaak van al deze problemen ligt bij de heersende elite die onze onafhankelijkheid heeft verkwanseld aan de Europese Unie en alle mensen uit de Derde Wereld naar Nederland wil halen.

Hoe zou Nederland in Europa moeten staan:
Nederland zou alleen deel moeten nemen aan een Economische Europese Unie maar verder volledig onafhankelijk moeten blijven zodat wij weer net zo rijk zouden worden als andere onafhankelijke landen in Europa zoals Noorwegen en Zwitserland.

Nederland wordt “vergiftigt” door  immigranten:
Door het soepele immigratie beleid van een machteloos parlement verandert de Nederlandse bevolking  langzaam maar zeker in een mengelmoes van Islamieten, paupers, criminelen, uitkeringstrekkers en mensen die qua gedachtengoed zijn blijven hangen in de middeleeuwen.

De gewone man is de dupe:
Door de open Europese grenzen worden alle banen van laaggeschoolden ingenomen door goedkope buitenlandse werknemers.

De Europese Unie is waanzin:
Het Europese parlement legt ons steeds meer bizarre wetten op die ons steeds meer geld kosten waardoor er geen geld meer is voor onze eigen sociale voorzieningen. Ondertussen wordt al ons geld  ingepikt door de arme Europese lidstaten die handig misbruik maken van allerlei Europese subsidies en regelingen.

Mijn beschouwing:
Geert Wilders benoemt in zijn programma heel treffend alle problemen van deze tijd. Hij legt de hele verantwoordelijkheid van al deze problemen bij de Europese Unie.

Geert Wilders  zijn oplossing:
De oplossing voor al deze problemen is volgens Geert Wilders dat de Nederlandse regering  weer onafhankelijk van de Europese Unie haar binnenlands beleid mag voeren zonder dat de rest van  Europa zich daar mee mag bemoeien. De Economische samenwerking zou alleen moeten blijven bestaan omdat we daar als handelsland voordeel bij hebben.

Is Geert Wilders zijn plan uitvoerbaar?
Als de Nederlandse bevolking massaal op Geert Wilders gaat stemmen is zijn plan zeker uitvoerbaar en kunnen we ons afscheiden van Europa. Dit zal voor de laag opgeleiden werkenden in Nederland zeker leiden tot een toename in welvaart want er zullen duizenden soldaten nodig zijn om onze grenzen te bewaken en er zal heel veel werk komen in de wapen industrie. Alleen hierdoor al zal onze  economie een enorme boost krijgen. Voorwaarde hiervoor is wel dat de Economische voordelen van het vrije verkeer van goederen blijft bestaan.

Is Geert Wilders zijn plan ethisch verantwoord?
Ik denk datGeert Wilders zijn verkiezingsplan ethisch gezien niet goed is. Door de grenzen voor immigranten te sluiten kiest hij er voor om een kleine groep mensen, die toevallig in Nederland geboren zijn, in welvaart te laten leven en de rest van de wereld aan hun lot over te laten. Het  daarnaast wel gebruik willen blijven maken van het vrije verkeer van goederen is ethisch gezien nog slechter. Dit is wel heel erg een kwestie van “wel de lusten maar niet de lasten”.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Prada, budget of er tussen in?

Tips bij geboorte van een kind de kosten te besparen

Meld je gratis aan voor Utopia

Utopia is een groot succes, meld je ook gratis aan voor Utopia.

Waarom haten mensen andere mensen en doden extremistische moslims zelfs andere moslims?

Het lijkt wel of momenteel de haat regeert in onze wereld. Hoe komt het dat mensen andere mensen haten?

De verloedering van de samenleving is een veelvoorkomend topic.

Het artikel gaat over een veelvoorkomend topic.

Een historisch perspectief op lynchings in Mexico

In dit artikel zal worden besproken hoe het fenomeen lynchen (het eigenhandig mishandelen of vermoorden van potentiële daders door burgers) zich door de jaren heen in Mexico heeft ontwikkeld

Visies op het kind: bevrijding, ontwikkeling en zorg

Er worden drie visies op het kind besproken: het bevrijdingsperspectief, het ontwikkelingsperspectief en het zorgperspectief. Ik zal in een betoog het zorgperspectief verdedigen.

Hoe ver zijn we met het klonen van mensen?

Het klonen van dieren wordt al een aantal jaren gedaan, gaan we binnenkort ook mensen klonen en wat ze de voor- en nadelen daarvan?

Waar komt de paashaas vandaan?

Met pasen zie je vooral de paashaas huppelen met eieren,maar waar komt de paashaas nou eigenlijk vandaan.

De vergrijzing, de oplossing voor de werkeloze vijftiger

De vergrijzing is de mogelijke oplossing voor werkelozen boven de 50 jaar

Communiceren met een groep kinderen, het geven van instructies.

Altijd al willen weten hoe je een groep kinderen op de juiste manier aan het werk krijgt?

Moet “Zwarte Piet” weg, ja of nee?

Één van de grote wereldvragen van dit moment, moet “Zwarte Piet” weg?

Sociale isolement: hoe krijg je sociaal contact

Hoe kun je snel sociaal contact krijgen met andere mensen? Wat zijn de mogelijkheden om een sociaal isolement te doorbreken?

Makkelijk en snel zelf verhuizen

Verhuizen naar de nieuwe woning kan je prima zelf regelen. Zo kan je tijdens de verhuzing veel geld besparen.

Gratis daten, succesvol daten, de beste datingsites

Een pagina met tips voor gegarandeerd succesvolle daten op de beste datingsites.

Is een clown eigenlijk nog wel grappig?

In een Parijs woedt een ware clown terreur, maar ook hier zijn clowns niet allemaal meer om te lachen.

Burgerschapsvorming

beschouwing van de vraag: Heeft het vak burgerschapsvorming een toevoegende waarde als het gaat om de ontwikkeling van kinderen tot goede liberale burgers?

Hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Telkens weer komen er nieuwe dictators aan de macht maar hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Hoogbegaafdheid: IQ test

Wat is een IQ test precies?

Hoe kun je ADD zo goed mogelijk benutten?

Hoe kun je ervoor zorgen dat je al je aparte trekjes juist positief worden.

Waarom kiezen voor de subcultuur hiphop?

Dit is het laatste artikel in mijn reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel vertelt ik iets over de principes binnen deze subcultuur, waarom je voor deze subcultuur kunt kiezen en eventuele risico's.

Discriminatie: een maatschappelijk probleem

Dit hebben we wel vaker gehoord: een ‘outsider'-gevoel van een allochtoon in een omgeving met alleen maar autochtonen. Ook discriminatie in de werkvloer komt vaak voor.

Brand in Moedrijk zal vertrouwen in de overheid schaden

De ervaring leert dat de gevolgen van de brand in Moedrijk vooral het vertrouwen in de overheid zal schaden.

Ost Deutschland

Oost Duitsland is hernoemd als; Het Voormalig Oostelijk Grond-Gebied van Duitsland

Interview Marianne Thieme

In 2006 vlak voor de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer werden er bij ons op school ook verkiezingen gehouden.

Cyberpesten

Algemene informatie over een moderne vorm van pesten: cyberpesten